حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

مندي جان خيلي حال كردم از نوشته است. با بامزه بود.
    مندي سهام چي داري الان؟ نكنه خودت هم نقد شدي كه اينقدر شنگولي.
    مسافرت كجاها بودي؟ خوش گذشت انشالله
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• sinashavandi
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 364

پا قدمت رو عشقه مندی جون
      داشتم یواش یواش جنون می گرفتم
      شابندریااااااااااااا

نظر

• irandow
        عضو جدید
        • Aug 2013
        • 2

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
        خدایی این ذهن چقدر منحرفه ..اینم از اون خطاهای چشمی نیستا ذهنی هست ...اینا همش درس زندگی هست .../:.yead.:/

با عرض معذرت نه خطای چشمی است نه ذهنی.بلکه یه برداشت نرمال از شرایطی است که مغز بدرستی شناسائی کرده و در حقیقت قسمت آخر خطا و فریبه و البته غیر نرمال.و کسی که این شرایط غیر نرمال و فریبو مهیا کرده خطا کاره نه مغزی که درست تشخیص داده.

نظر

• beny_63
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 49

خدایی این ذهن چقدر منحرفه ..اینم از اون خطاهای چشمی نیستا ذهنی هست ...اینا همش درس زندگی هست .../:.yead.:/

در اصل توسط irandow پست شده است View Post
          با عرض معذرت نه خطای چشمی است نه ذهنی.بلکه یه برداشت نرمال از شرایطی است که مغز بدرستی شناسائی کرده و در حقیقت قسمت آخر خطا و فریبه و البته غیر نرمال.و کسی که این شرایط غیر نرمال و فریبو مهیا کرده خطا کاره نه مغزی که درست تشخیص داده.

اتفاقا منم که عکسو دیدم همین به ذهنم رسید /:.yead.:/
          این نه خطای چشمیه نه ذهنی. بلکه به اشتباه انداختن عمدی مغزی هست که اتفاقا درست هم تشخیص داده
          مندی جان 2-هیچ /:.grlim:./

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
            مندي جان خيلي حال كردم از نوشته ات. بامزه بود.
            مندي سهام چي داري الان؟ نكنه خودت هم نقد شدي كه اينقدر شنگولي.
            مسافرت كجاها بودي؟ خوش گذشت انشالله
            مرصی اراک عزیز ... خوشت باشه ...
            من همیشه شنگولم عزیز..اتفاقن تمام سبدم قرمزه عینهو هلو ... من جات خالی الان خراسان دارم وثتران وکهمدا و فرزین و حق پردیس
            مسافرت هم جاتون خالی یه شب زیر آسمون کویری که پر ستاره بود خابیدم ..عجب شبی بود ..سر فرصت میگم
            چه حالی داد
            در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Post
            پا قدمت رو عشقه مندی جون
            داشتم یواش یواش جنون می گرفتم
            شابندریااااااااااااا
            قربونت سینای عزیز ..خوبی ..خدا نکنه جوون جنون بشی ... یه مقدار هواست به بازار باشه ممکنه من نتونم خیلی اونو مثبت نیگر دارم:D...سهام بنیادی رشد نکرده بخر

در اصل توسط irandow پست شده است View Post
            چرا معذرت ایران عزیز ...خیلی خوش آمدی به این تاپیک ..ممنون از نظر خوبت ..کاملن درست میگی عزیز ..ما بیشتر از این سوادمون نمیکشه ..شماها بیشتر بیان اینجا:*

در اصل توسط beny_63 پست شده است View Post

اتفاقا منم که عکسو دیدم همین به ذهنم رسید /:.yead.:/
            این نه خطای چشمیه نه ذهنی. بلکه به اشتباه انداختن عمدی مغزی هست که اتفاقا درست هم تشخیص داده
            مندی جان 2-هیچ /:.grlim:./
            :))
            به به بنی خانم گل .... خوبین خانم خانما ...ماشاله خوب غیبت صغرا میکنین ..سفر خارجه تشریف داشتین .. شاد باشی و خوش بگذره بهت عزیز
            همیشه

دیگه وقتی ذهن شما هم اینطور ببینه از ما چه توقعی هست:D ..ما که تازه دو مرحله پیشرفته تر تو ذهنمون متصور میشیم=))

در هر صورت خیر مقدم میگیم عزیز جان ..بیشتر به کلبه ی ما فقرا تشریف بیارین ..مثل سابق نیس که صبایی بود و مهربانی بود وممد شهلایی و ساتیری ودیگر نازنینان .. ولی نون و پنیری توش پیدا میشه/:.yead.:/
            دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مندی
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 522

درود بی پایان بر عزیزان خودم ... امیدوارم همیشه سرزنده و بشاش باشین :*

بنظرم چنگال خوبی تو پاچه ی شاخص کردم :D و شاخص میتونه تا خط بالای چنگال روند رو به مثبتی رو به نمایش بزاره ...ایشاله

در نمودار شاخص کل اون چیزی که بیشتر از بحث سوریه واین حرفا منو نگران کرده این واگرایی منفی هست که در شاخص دیده میشه که عزیزانم رو توصیه به احتیاط میکنم ..نه اینکه بگم بپرین تو صف فروش منظورم اینه هواستون به سهم های رشد کرده باشه ...سعی کنین سهامی که رشدی نداشتن وبنیادی هستن رو بیشتر مدنظر داشته باشین

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

اینقده تو ذوق ما زدین من دیگه عمرن بیام تصویر خطای چشمی و ذهنی واستون بزارم :D..میام اینا رو میگم از ترس بترکین/:.yead.:/

شاید باورتون نشه ولی من خیلی از مار میترسم ..خیلی که میگم ینی در حد مرگ

ینی من یدونه مار تو فاصله دو متری خودم ببینم سکته کردم تموم شدم رفتم .. بجون مهری اگه دروغ بگم
                ;;)

این مار، افعی لطیفی هست ..خیلی خشکله نه ... یکی از خطرناکترین مارهاس و جالبیش اینجاس که فقط ظاهرن تو کشور ما هست /:.grlim:./

میدونستین که الان سم مارهای خطرناک رو تو آلمان وفرانسه چقدر میخرن ...هر انس سم حدود 30 هزار دلار .../.:blinksmiley.:/:OB-)

صب تا شب چسبیدین به دو ریال سود تو بورس
                /:.happysmiley:./..برین مار گیری بابا جون من ...کلی هم توش تفریح هست .../:.yead.:/ مارگزیدگی به جاهای حساس و حیاتی بدن مثل نشیمن گاه...حسابشو بکن:D

وای خدا ..چقده نازه این لطیفه ... نازی نازی ...من یکی که تو عکسشم جرات نمیکنم دست بکشم:.thumbsupsmileyanim ..پپپپپپخخخخخخخخخ=)) ..ترسیدین نه/:.yead.:/

نظر

• sinashavandi
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 364

مندی جون بجون خودم دیشب خواب مار میدیدم
                  سه تا مار
                  یکیش کوچیک بود اون یکی متوسط و سومی که دیگه در حدی بود که داشت زمین رو میلرزوند
                  تعبیرشو که پرسیدم متوجه شدم شخصیت هایی که پشت اینا پنهون بوده اینا بودن:
                  مار بزرگه: دکی مهربون
                  مار متوسطه: ممد شهلا
                  مار کوچیکه فعلا واسم معماست!!!!

نظر

• مندی
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 522

وای خدا....

عاقا عجب روزی بود.....

وای خدا یکی منو بگیره......

خوب هر کی تا حالا نخندیده ضررش پای خودش ...بیخیال مایه دار...بورس باز...جنتلمن ...جوونی رو عشق است ...

جاتون خالی این آهنگ بابا کرم گذاشتم همچی قر انداختم تو کمر

کی میتونه خوب قرررش بده .. قررش بده و قررش بده ... پیچ وتاب خشکلش بده پیچ و تاب خوشکلش بده

ای جونم ناز نفست ..با من بیا وسط اگه میخای نشی زن اسد

کی بلده چشمک بزنه :D من;) من ;)من ;)من ;)

پ.ن : ثترانم رو منفی چار صف 2 میلیونی داره ...کهمدام ایضن ...حق پردیس ایضن ....خراسان متمایل به صف فروش

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

میگم این فرمایش استاد صاحب سبک تکنیکال هم بد نیس بخونین ... قر تو کمرم فراوونه نمیدونم کجا بریزم ...:D

نیما آزادی:
                      از بنده در خصوص تحلیل تکنیکال شاخص می پرسند:

پاسخ بنده این هست که ببینید دوستان بزگوار، تکنیکال مدل یابی بازار از گذشته و بسطش به آینده است. در گذشته شاخص کل سهم هایی مثل نفت و گاز پارسیان، هلدینگ خلیج فارس، تاپیکو، ..... و در سال های دورتر فولادی ها و مخابرات و ..... نبودند. چگونه هست که با یک شکل موج با ماهیت متفاوت را مدل می کنیم برای آینده بازاری که ساختار درونی اش متفاوت هست؟

بنظر بنده در شاخص کل تحلیل تکنیکی صورت نمی گیرد بلکه توجیه تکنیکی صورت می گیرد.

تحلیل تکنیکال شاخص کل در صورتی که در دوره هایی ماهیت بدون تغییر هست تکنیکال درست هست اما در دوره ای که ماهیت و ساخترا تغییر کرده اشتباه هست.

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

میگم احیانن مومنین و مومناتی که تحمل دیدن ایطور بازارایی رو ندارن میتونن برن دنبال ایطور شغلایی/:.wubsmiley.:/ شغلشم خوب هست ...اگه احیانن منم بخان حاضرم با جون و دل براشون کار کنم:D ...خدا بده شانس:.thumbsupsmileyanim

یک زن چینی شغلش امتحان کیفیت تشک و سرویس خواب و امکانات رفاهی هتلهای شهر پکن در چین است.این زن که " ژو آن" نام دارد حقوق خوبی از این کار دریافت میکند

من به عنوان یه کارشناس خبره پتو و تشکای خوش خاب :D بنظرم میرسه این بالشته کیفیتش خوب نیس ...زیاد تو رفتگی ایجاد میکنه/:.yead.:/

نظر

• داش مهدی
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 595

امروز در حالیکه ما مثل کلوخ چش دار داشتیم صف وبملتو نگاه میکردیم که مال ما چندتا دستورمون رد میشه، یه عده از تکمباح نوسان 16% گرفتن

مندی ثتران فرابورسیه؛ روی منفی 5 صف فروشه(گریه شدید حضار)
                          پردیسح هم روی منفی8(گریه شدیدتر حضار)

جالا شاوانو بگو که تا پیام ناظرو دیدم 10 تا انداختم صف خرید، وقتی مجاز-محفوظ شد، شناسه مو زده 92
                          یعنی اون 91 نفر قبل من از منم بی شرف تر بودن- البته خیلیاشون از همون هشت ونیم صبح روی 5% و 50% و 100% هر روز دستور میذارن که ایندفعه با شیرین کاری ناظر تیرشون به سنگ خورد( فحش های رکیک جضار)

مندی دل به کار نمیدیا، به جای این مار و لحاف تشک گذاشتن یه فحشی چیزی بذار تو نمودارات حساب کار دستش بیاد
                          . ای همین امشب 7تا مار زیر پتوت باشه

حسن ختام برنامه هم:
                          همه به جرم مستی سر دار ملامت***میمیریم و میخونیم سر ساقی سلامت
                          آآآآآآآآآآ شله....... شله .................
                          مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• beny_63
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 49

پ.ن : ثترانم رو منفی چار صف 2 میلیونی داره ...کهمدام ایضن ...حق پردیس ایضن ....خراسان متمایل به صف فروش
                            در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post

مندی ثتران فرابورسیه؛ روی منفی 5 صف فروشه(گریه شدید حضار)
                            پردیسح هم روی منفی8(گریه شدیدتر حضار)
                            ........
                            الهی... چرا دل این بچه رو خون میکنین آخه :-??
                            این داشت به خودش دلداری میداد منظورش همون آخر منفیا بود ;)) :D
                            آخی مندی غصه نخور هممون مثل همیم .... ته منفی، قعر چاه :-)/\:-)

نظر

• sadeghmousavi
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 484

در اصل توسط beny_63 پست شده است View Post
                              الهی... چرا دل این بچه رو خون میکنین آخه :-??
                              این داشت به خودش دلداری میداد منظورش همون آخر منفیا بود ;)) :D
                              آخی مندی غصه نخور هممون مثل همیم .... ته منفی، قعر چاه :-)/\:-)
                              . ای بازیگر گریه نکن ما هممون مثل همیم صبحا که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم یکی معلم میشه و یکی میشه خونه به دوش..........

نظر

• beny_63
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 49

ای جونم ناز نفست ..با من بیا وسط اگه میخای نشی زن اسد
                                ای خدا نکشتت مندی

=))=))=))

نظر

در حال کار...
                                X