حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • داش مهدی
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 595

بارها واسم اتفاق افتاده

مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• محمدسعید
      عضو عادی
      • Apr 2013
      • 263

در اصل توسط MohammadReza212 پست شده است View Post
      آق محمد سعید دمت گرم ترکوندی ......

ما هی نمی خواستیم به رو خودمون بیاریم نشد .:)) =))

راجع به عکسی که شما گذاشتید نظری ندارید . البته شاید من اشتباه می کنم .<):)

عکس شما :

عکس من :

یعنی محمد سعید کارت درسته . اینقدی که وقت واسه فوتوشاپ گذاشتی میتونستی با تمرین تو 3 ثانیه پارک کنی=))
      شما کارت درست، ولی دیگه چرا ایراد الکی میگیری؟
      فونت که همون فونته، فقط برای اینکه سبک تر باشه یه ذره فرمت عکس رو عوض کردم.
      تا یه ربع دیگه منتظر انواع رکورد های من با حالت های متفاوت پارک باشید.

من اصلا فوتوشاپ بلد نیستم:->

یا علی
      دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• محمدسعید
        عضو عادی
        • Apr 2013
        • 263

خدا رو شکر رکورد های بهتری هم زدم
        این هم عکس هاش

پیشاپیش از دوستان معذرت می خواهم که این صفحه را سنگین کردم .
        ولی خوب حق گرفتنی است.
        یا علی
        آخرین ویرایش توسط محمدسعید؛ 2013/06/03, 00:39.
        دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• Hamid Broker
          عضو فعال
          • Mar 2013
          • 460

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
          بارها واسم اتفاق افتاده

سلام داش مهدی؛ ای ول دستت درد نکنه؛ عکس خیلی واضح و گویاس و رایجترین اشتباه معامله گرها رو داره نشون میده. یه کارگاه آموزشیه این عکس.

یادمه سال 83-4 تابلویی شبیه این رو دیوار یکی از راهروهای تالار حافظ نصب شده بود.
          در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• MohammadReza212
            عضو عادی
            • Mar 2013
            • 24

در اصل توسط محمدسعید پست شده است View Post
            خدا رو شکر رکورد های بهتری هم زدم
            این هم عکس هاش .............

پیشاپیش از دوستان معذرت می خواهم که این صفحه را سنگین کردم .
            ولی خوب حق گرفتنی است.
            یا علی

آق محمد سعید ما که گفتیم شاید ما داریم اشتباه می کنیم . چرا عصبی میشی .. . .. ما واسه خنده اینارو گذاشتیم .. . .

یه دوتا دیگه عکس بزاری , خودکشی می کنیما . . . ما با 4 روز تمرین رکوردمون از 10 دقیقه رسید به 2 دقیقه :(( خواستیم به روش این دولت حریفمون رو داغون کنیم که کردیم . . .. .. .و داغون شدیم>:)

نظر

• محمدسعید
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 263

در اصل توسط MohammadReza212 پست شده است View Post

آق محمد سعید ما که گفتیم شاید ما داریم اشتباه می کنیم . چرا عصبی میشی .. . .. ما واسه خنده اینارو گذاشتیم .. . .

یه دوتا دیگه عکس بزاری , خودکشی می کنیما . . . ما با 4 روز تمرین رکوردمون از 10 دقیقه رسید به 2 دقیقه :(( خواستیم به روش این دولت حریفمون رو داغون کنیم که کردیم . . .. .. .و داغون شدیم>:)
              عصبی ؟
              اصلا عصبی چی هست؟ شوما عصبیت رو به من نوشون بده تا من ...X-(

اختیار دارید. اتفاقا هی تلاش می کردم رکوردم رو بشکونم که نمی شد. تا شما اون پست رو گذاشتید اولین حرکتم رکورد جدید شد. 03:60

یا علی

هرکی رکورد خوبی خواست پیام خصوصی کنه لینک یه عکس جوندار رو براش بفرستم جلو مندی و دوستان سرافکنده نشه:p

نظر

• MohammadReza212
                عضو عادی
                • Mar 2013
                • 24

شما سرورید و کار درست

آقا محمد سعید اینارو ولش کن .. . . . مثلاً بحث بازارهای سرمایه کنیم .. . ..

شیران و ببین چه خودنمایی می کنه (واقعاً ببینا) . . . . . >:D< :D

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

....در حال حاضر همچون یه تریدر تمام حرفه ای مشغول رصد بازار و شکار فرصتهای پیش اومده هستم....ضمن تشکر از مندی گوجه سبز که این تاپیک رو بعد از تبدیلش به مجالس عیش و عشرت و طرب و بعد نزدیک کردن به یکجور مجله شبه توفیقی حالا تبدیل به مجله سرگرمی کرده....
                  ...مندی....این آفتگی من تموم بشه.....جیگرتو....
                  ...ماشین خرابه بابام دراومده از بس پول خرجش کردم....کسی یه 206 تیپ 2 سال 85 نمیخره....15 تومن میدم....
                  .....معادن کگل فارس....اضافه شد...دیروزم شپنا.....چرا....به خودم مربوطه....
                  ...از حضور دوستان جدید در تاپیک استقبالمیکنیم و ازط رف خودم و مرحوم ممد خوش امد میگوییم....
                  [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

...داش مهدی....اون نمودار بارها در عالم واقع برای خود من پیش اومده....دمت گرم....خیل یمتاثر شدم با تجدید خاطراتم...یه 5 تومن داری.....:Dوالخ

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

....هنوز برا من روشن نشده اون بی شعوری که داره اینطورر ومعادن رو میفروشه و اجازه رشد به سهم نمیده کی هست....سهمبا پی بر ای تحلیلی زیر 3....شایدم برای پایین خریدن حق کگل هست...دوستان صاحب نظر لطفا نظر ندن....:D

نظر

• داش مهدی
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 595

در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Post
                        سلام داش مهدی؛ ای ول دستت درد نکنه؛ عکس خیلی واضح و گویاس و رایجترین اشتباه معامله گرها رو داره نشون میده. یه کارگاه آموزشیه این عکس.

یادمه سال 83-4 تابلویی شبیه این رو دیوار یکی از راهروهای تالار حافظ نصب شده بود.
                        سلام، به نظرم هر که با این خاطره نداشته باشه بورس باز نیست. سود کردن و نوسان گرفتن هم تو بازاری که روزی 200 میلیارد گردش داره کار سختی
                        نیست، گردش بازار پارسال این موقع به زور به روزی 40 میلیارد میرسد. کلن بازار قدرتشو به رخ هر تریدر و تحلیلگری میکشید. قضیه اونقد جدی بود که بچه ها تو تالار کلید F12 رو از کیبردشون میکندن تا بیخودی دست به معامله نزنن:D

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post

1...داش مهدی....2اون نمودار بارها در عالم واقع برای خود من پیش اومده....3دمت گرم....4خیل یمتاثر شدم با تجدید خاطراتم...5-یه 5 تومن داری.....:Dوالخ
                        به سبک خدابیامرز خودشکوفا(چه جناسی داره)

1-داداش گلم مهربان

2- مگه عالم غیرواقع هم داریم؟

3- فدای شما

4-فدای سرت، رو کلیه های مندی به عنوان یه آپشن فکر کن

5-این سوال آخرو من میخواستم از شما بپرسم

پ.ن: بریم سفر دبی دبی
                        مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

درود به همگی:x

آخرین ساعات اقامت در شهر اصفهان رو می گذرونم...
                          راستش تو این چند روز انقد این اصفهانیا به من حال دادن و تخفیف گرفتم و زیر قیمت ازشون خرید کردم و خدمات گرفتم, یواش یواش حالم بد شده بود.. با خودم گفتم مگه میشه.. نکنه من اشتباه یه شهر دیگه اومده ام.. پس اون همه شهرت در زمینه مسائل مالی پشم بود؟؟؟!!!/:)

به هر حال همه چیز داشت خوب پیش می رفت و این کلکها , همه جوره جلو ما آبروداری کردند...تا نیم ساعت پیش البته...:D

حالا قبل این که جریان رو تعریف کنم توجه شما رو به این پیامک مشهور جلب می کنم تا فضای ذهنی دستتون بیاد:
                          طبق اعلام شرکت مخابرات اصفهان, متن نود درصد پیامک ها در ایام مذهبی اینه:
                          حجی.. امشب کوجا نذری میدن؟؟؟!!!!:p

خب از بحث پرت نشیم.. نیم ساعت پیش تصمیم گرفتم کمی پیاده روی کنم.. در حال خودم بودم که رسیدم سر یه کوچه که صدای قرآن از مسجدش می اومد.. نگو که اینجا محله زندگی آیت الله طاهری امام جمعه مغضوب و پیشین اصفهان هست و ایشان هم دیشب فوت کرده اند..... در همین حال یه پژو 206 مشکی با سرعت متوسطی از راه رسید و من توقف کردم تا رد شه و بره.. در حالتی که اتومبیل داشت می پیچید تا از کوچه خارج بشه یکباره یه بچه ۷ یا ۸ ساله نیمی از بدنش رو از شیشه انداخت بیرون و خطاب به من با شور و شعفی فریاد کشید که من تردید دارم مرحوم ارشمیدس هنگام کشف فرمول و نظریه معروفش چنان غریوی سر داده باشه... خلاصه که نعره می کشید:

حجیییی.. تو این کوچهه امشب شام مفتی میدن......=P~ 8-} =))

آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/06/03, 21:22.
                          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                          (نيچه)

نظر

• مندی
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 522

www.samfonibox.org/Andy/Andy%20Ft%20Asa%20Soltan%20-%20Bandar%2091/Andy%20Ft%20Asa%20Soltan%20-%20Bandar%20(128).mp3
                            تو چقدر خوشکلی ...تو چقدر شیرینی ...تو چه مهربونی ...تو باید با من بمونی
                            مثل گل خندونی ...تو شادی شیطونی ...تو عزیز جونی ...تو باید با من بمونی
                            طرز نگاتو میشناسم ..عطر موهاتو میشناسم ...وقتی از تو کوچه رد میشی ...ریتم قدماتو میشناسم
                            رد میشی نگاهم میکنی .. بانگات شکارم میکنی ...وقتی از تو کوچه میگذری ...منو بیقرارم میکنی
                            آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/06/03, 22:30.
                            دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• JALALZIAEI
                              عضو جدید
                              • Jan 2012
                              • 12

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                              ....هنوز برا من روشن نشده اون بی شعوری که داره اینطورر ومعادن رو میفروشه و اجازه رشد به سهم نمیده کی هست....سهمبا پی بر ای تحلیلی زیر 3....شایدم برای پایین خریدن حق کگل هست...دوستان صاحب نظر لطفا نظر ندن....:D
                              وقتیکه سهم به مقاومت 560 واکنش نشون میده و برمیگرده مسلمه هر باشعوری میفروشه تا پائین تر بخره

نظر

• JALALZIAEI
                                عضو جدید
                                • Jan 2012
                                • 12

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                                درود به همگی:x

آخرین ساعات اقامت در شهر اصفهان رو می گذرونم...
                                راستش تو این چند روز انقد این اصفهانیا به من حال دادن و تخفیف گرفتم و زیر قیمت ازشون خرید کردم و خدمات گرفتم, یواش یواش حالم بد شده بود.. با خودم گفتم مگه میشه.. نکنه من اشتباه یه شهر دیگه اومده ام.. پس اون همه شهرت در زمینه مسائل مالی پشم بود؟؟؟!!!/:)

به هر حال همه چیز داشت خوب پیش می رفت و این کلکها , همه جوره جلو ما آبروداری کردند...تا نیم ساعت پیش البته...:D

حالا قبل این که جریان رو تعریف کنم توجه شما رو به این پیامک مشهور جلب می کنم تا فضای ذهنی دستتون بیاد:
                                طبق اعلام شرکت مخابرات اصفهان, متن نود درصد پیامک ها در ایام مذهبی اینه:
                                حجی.. امشب کوجا نذری میدن؟؟؟!!!!:p

خب از بحث پرت نشیم.. نیم ساعت پیش تصمیم گرفتم کمی پیاده روی کنم.. در حال خودم بودم که رسیدم سر یه کوچه که صدای قرآن از مسجدش می اومد.. نگو که اینجا محله زندگی آیت الله طاهری امام جمعه مغضوب و پیشین اصفهان هست و ایشان هم دیشب فوت کرده اند..... در همین حال یه پژو 206 مشکی با سرعت متوسطی از راه رسید و من توقف کردم تا رد شه و بره.. در حالتی که اتومبیل داشت می پیچید تا از کوچه خارج بشه یکباره یه بچه ۷ یا ۸ ساله نیمی از بدنش رو از شیشه انداخت بیرون و خطاب به من با شور و شعفی فریاد کشید که من تردید دارم مرحوم ارشمیدس هنگام کشف فرمول و نظریه معروفش چنان غریوی سر داده باشه... خلاصه که نعره می کشید:

حجیییی.. تو این کوچهه امشب شام مفتی میدن......=P~ 8-} =))

خب بلاخره رفتی بخوری؟!

نظر

در حال کار...
                                X