کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام، جناب محمودخان مقام اول تان را جدا تبریک عرض می کنم. مقام های دوم و سوم را بترتیب عمو حسین و جناب آقا حجت کسب کردند.
ستاره این هفته هم برای جناب محمودخان
قوانین جدید که از این هفته لازم الاجرا می باشند و بر اساس نظر سنجی و نظر دوستان بدست آمده است به شرح ذیل است. البته جا دارد از جناب آقای گنجعلی (حجت) هم بخاطر زحمات شان تشکر کنیم.
1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 23:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
4-سهم معرفی شده نباید آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
5- تعداد سهام سبد 1 تا 5 سهم باشد.
6- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
7- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند ولی درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
اختیاری
بهتر است در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحی مختصر داده شود.
با سلام
ضمن تشکر از آقایان حجت و مخصوصا مهدی عزیز که زحمت اعلام نتایج رو می کشه.
به نظرم قوانین جدید می تواند واقعی تر باشد و نظر بنده مثبته. که اگر با قوانین جدید سبد هفته قبل و معرفی کرده بودم الان ستاره دار بودم، ولی الان دوم شدم که البته راضی هستم.
این هفته با یک سبد جدید با ارائه یک سری حرکتهای جدید در خدمت دوستان خواهم بود.
درضمن اگر امکان دارد نام 5 نفر اول را به منظور دقت بیشتر در سبدهای بعدی معرفی نمایید.
از تعطیلات آخر هفته لذت ببرید.
[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
منم چون از فردا ميرم به دامن طبيعت ممكنه ديرتر بيام سبدا تموم شده باشن پس اولين نفر سبدمو ميزارم تو نوبت
1-پارسيان
2-البرز
3-رپارس
4-رپارس حق تقدم
5-وبانك
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
با سلام
ضمن تشکر از آقایان حجت و مخصوصا مهدی عزیز که زحمت اعلام نتایج رو می کشه.
به نظرم قوانین جدید می تواند واقعی تر باشد و نظر بنده مثبته. که اگر با قوانین جدید سبد هفته قبل و معرفی کرده بودم الان ستاره دار بودم، ولی الان دوم شدم که البته راضی هستم.
این هفته با یک سبد جدید با ارائه یک سری حرکتهای جدید در خدمت دوستان خواهم بود. درضمن اگر امکان دارد نام 5 نفر اول را به منظور دقت بیشتر در سبدهای بعدی معرفی نمایید.
از تعطیلات آخر هفته لذت ببرید.
سلام به همه
محمود خان تبریک میگم.
دوست گرامی به دلایلی که قبلا گفته شده، اسم نفر برتر فقط هر هفته در تاپیک و در سایتهای دیگه معرفی میشه.
همه پر سود باشید.
سلام به همه
محمود خان تبریک میگم.
دوست گرامی به دلایلی که قبلا گفته شده، اسم نفر برتر فقط هر هفته در تاپیک و در سایتهای دیگه معرفی میشه.
همه پر سود باشید.
من متعلق به همتونم!:p
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
خانم ماهور تو پیام خصوصی اعلام کرده اند که جایزه غیر نقدی حقیقت داره و ایشون این جایزه رو با هماهنگی با مدیریت سایت به برندگان اهدا خواهد کرد.(البته احتمالا معادل 100هزار تومان بین برندگان 5 دوره اول تقسیم میشه)
ضمن تشکر از زحمات مدیران سایت جناب حجت گنجعلی و مهدی فنودی (آنالیست) که با زحماتشون در تمام بخش های سایت و به ویژه در این تاپیک به ایجاد فضایی بدون حاشیه برای رقابتی پرشور و شوق کمک میکنند خواهش میکنم دوستان ستاره دار (تا اینجا 3نفر) آدرس پستی و شماره تماسشون رو برای اینجانب تو پیام خصوصی بفرستند تا با هماهنگی با ایشان جوایزی رو که خانم ماهور تقبل کرده اند براشون ارسال کنیم.
نظر