بين المللي توسعه ساختمان ( ثاخت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • norther_68
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 1306

پاسخ : بين المللي توسعه ساختمان ( ثاخت )

دوستان و سروران به هیچ وج فروشنده نباشید حفظ دارایی کنید فرو شنده های امروز اشتباه تاریخی مرتکب شدند.بازار کاملا هیجانی شده نرخ خوراک هم زیره 13 سنت تصویب خواهد شد.در ضمن نرخوراک هیچ ربطی به گروه ساختمانیها نداره پس دلیلی برای ریزش و ترس نداره سهامدار باشید نه سهامباز تا پاداش خوبی نصیبتان بشود.

نظر

• تیدی آلفا
      Banned
      • Jul 2013
      • 2540

در اصل توسط norther_68 پست شده است View Post
      دوستان و سروران به هیچ وج فروشنده نباشید حفظ دارایی کنید فرو شنده های امروز اشتباه تاریخی مرتکب شدند.بازار کاملا هیجانی شده نرخ خوراک هم زیره 13 سنت تصویب خواهد شد.در ضمن نرخوراک هیچ ربطی به گروه ساختمانیها نداره پس دلیلی برای ریزش و ترس نداره سهامدار باشید نه سهامباز تا پاداش خوبی نصیبتان بشود.
      اینجا ایرانه
      یادت نیس هفته قبل
      همه سهم ها ریزش داشتند که اصلا هیچ ربطی به اصلاح سهام نداشت
      فقط ریزش
      باور کن الان اگر پتروییها نمادشون مجاز بود شاخص تا 60 هزار واحد پایین میومد
      اما همونطور که گفتم اینجا ایرانه
      پتروشیمیها رو بستند و بین خودشون قرار کردند که بقیه بازار به جای اینا منفی بخورند
      قیمت 13 سنت تصویب شد
      جالبه تو برنامه پایش دیشب یکی از مجریها میگفت بازار سهام ریسک داره
      اگه طاقت ریسک ندارید برید تو بانک سرمایه گذاری کنید
      حالا خیر سرش از مجری های قابل تلویزیون هم بود
      آخه یکی نیست بگه بقیه بازار چه به پتروشیمی ها
      خب همونطور که گفتم اینجا ایرانانه این از مجلسش اون از زنگنه وزارت نفتش و این هم از صدا و سیمامون........X-(X-(X-(

نظر

• تیدی آلفا
        Banned
        • Jul 2013
        • 2540

مقاوتی در محدوده ی دایره ی قرمز رنگ (محدوده 230 تومن) وجود دارد که بایستی بشکند . باتوجه به وضعیت rsi و بالا آمدن کف قیمتی بنده انتظار شکست این مقاومت را دارم .

گر در این محدوده (مقاومت ) حجم بالای معاملات را داشته باشیم پولبک به سقف شکسته شده نخواهیم داشت اما اگر در این محدوده حجم معاملات کم باشد انتظار پولبک وجود دارد.

نظر

• behrouz6262
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 147

بازار امروز تحت تاثیر نرخ خوراک 13 سنت تقریبا آخرین همراهی را به شرکتهای بتروشیمی نشان داد به نظر من بت نرخ خوراک دیگر شکست و بازار مسیر خود را جدا کرد و این را کاملا در نحوه معاملات بازار امروز همه می توانستند ببینند شوک اولیه نرخ 13 سنت وریزش بازار در وحله اول

طبیعی بود ولی در اندک زمانی سهام با بنیاد قوی را دو باره بازار خرید

از فردا بازار وارد فاز جدید خواهد شد و حرکتهای مالکین بتروشیمی را از یاد نخواهد برد مطمئن باشید سهام سیاسی دقت کنید سهام سیاسی یعنی سهامی که اختیار آن دست سهامدارن نیست بازار به سمتشان نخواهد رفت و آرام آرام به سمت سهام با بنیاد قوی حرکت

خواهد کرد

همه باید به این مسئله توجه کنیم دیگر در بازار بت شکست بت شکست و مسیر بازار را سهامدارن تعیین خواهند کرد نه مجتهدین من در آوردی و امروز قدرت حقیقی ها که تقریبا تمام فروشنده ها و خریدارن حقیقی بودن خود نمایی کرد و نشان دادند از حقوقی ها کمتر نیستند

در رابطه با ثاخت سهمی که می ارزد مسیر خود را از بازار جدا می کند در مجموع کل ساختمانی امروز خوب درخشیدند

آقایان نمی توانند هضم کنند که مردم در سهامی که بنیاد قوی دارند سرمایه گذاری کنند و نگران این هستند که اگر بازار در صنایعی که با رانت ایجاد شده و مفت بدست آوردند سرمایه گذاری نکند آنوقت این سهام را با قیمتهای 20---30---40 برابر به کی بیاندازند

نظر

• norther_68
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 1306

امروز که گزارش فعالیت شرکت با دقت مطالعه کردم مصمم تر متوجه شدم ثاخت با این همه پروژه در حال تکمیل دارای فاند انفجاری میباشد که در کف قیمت خودش در حال معامله میباشد.
            An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

.رنگین کمان نصیب کسانی خواهد شد که تا اخر زیره باران می مانند.
            آخرین ویرایش توسط norther_68؛ 2014/02/17, 20:48.

نظر

• behrouz6262
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 147

از سایت همسایه

سخنی با نوبخت معاون اجرایی رییس جمهور

اقای نوبخت همه مردم می دانند که شما نماینده افراد پر نفوذ در دولت هستید همان اعضای دولت که عضو هیات مدیره شركتهای پتروشیمی هستند که از نام انها صرف نظر می کنیم شما و دوستانتان مخالف گرانی گاز هستید منتها برای منافع گروهی نه برای ملت

از سخنان امروز شما در مجلس که چنانچه گاز گران شود بورس داغون میشود نشان می دهد شما حاضر هستید منافع حزبی را بر منافع ملت ترجیح دهید
              هر عقل سلیمی می داند برفرض گاز13سنت حاشیه سود پتروشیمی های گردن کلفت از90درصد به45درصد برسد این چه ارتباطی به داغون شدن بورس و صنایع دیگر بورس دارد در عین حال شما مسئولیت بحران در بورس را به گردن مجلس انداختید

این نوع سخن گفتن شما در واقع گرا دادن به عوامل دولت است که برای امتیاز گرفتن بورس را گروگان بگیرند
              امروز بعد از تصویب گاز13سنت به دلیل خطی که شما دادید خصوصی سازی صف خرید مخابرات را برخلاف قانون عرضه کرد
              جناب نوبخت این اقدام شما در گروگان گرفتن و گرا دادن برای بحران افرینی در بورس و انداختن مسئولیت ان به گردن مجلس کار ضد اخلاقی و مغایر با منافع ملی است

بدانید ملت اگاه است و این رفتار شما در حافظه مردم و کسانی که سرمایه و زندگی خود را در بورس اورده اند باقی خواهد ماند
              بدانید روزی در مقابل خداوند باید پاسخگوی اعمال و رفتارتان باشید

دوستان سر نخ بحران در بورس به دست همین اقایان است
              حداقل کار ما اطلاع رسانی به سایرین و مسئولین کشور است

این بازی را آقایان در آورده اند و با به خاک مالیدن اموال مردم به اهداف خود برسند به والله درصدی از سبدم بتروشیمی است آن را هم روز اول می فروشم تا در این صنعت که با رانت بالا آمده نباشم

نظر

• behrouz6262
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 147

این هم بعد نیست

نظر

• norther_68
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 1306

گروه ساختمانیها از اولین گروه هایی میباشند کهه مستعد برگشت دارند فروش ثاخت تو این قیمتها اشتباه دیسیپلینی میباشد.

نظر

• norther_68
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 1306

ثاخت از جا ئکنده شد از فردا با صف خرید خواهد بود امروز فرصت اتفاقی خرید داره میده

نظر

• تیدی آلفا
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2540

امروز تو منفی ثاخت به سهامم اضافه کردم
                      فردا هم اگه منفی بخوره باز هم اضافه میکنم
                      یعنی میانگین کم میکنم
                      تا قیمت 178 تومان
                      روزی رو میبینم که فروشندگان امروز و روزهای قبل تو صف خرید هستند
                      اصلا به نظر من هیچ ایرادی نداره این سهم تا 2 هفته یا 2 ماه تو این قیمت ها یا پایین تر باقی بمونه
                      میبایستی کسانی که ارزش این سهم میدونند در این سهم بمونند و بالای 60% افرادی که قصد فقط نوسانگیری دارند باید خارج شوند
                      منفی های سهم باعث خوشحالی من میشه/:.smilingsmiley.:/

نظر

• alijavid
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 231

کل بازار هم منفی باشه این سهم باید حداقل 20 درصد رشد کنه تا پی بر ای معقولی داشته باشه. مطمین باشید سال آینده و اولین گروه پیشتاز ساختمانی خواهند بود. هر تورمی به نوعی به نفع این گروه هست و ثاخت هم بهترین گروه هست در حال حاظر

Sent from my C6602 using Tapatalk

نظر

• norther_68
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 1306

با کف سازی مناسب ثاخت بالای 200 تومان از فردا ثاخت هجومی شروع خواهد کرد ثاخت تنها سهم بازار میباشد که هم اکنون با 38 درصد ناو خود درحال معامله میباشد و با کمترین p/e گروه.ثاخت با پروژهای متعدد برای سال 93 حرف های بسیار برای گفتن دارد.با ثاخت باید سهامداری کرد نه سهامبازی تا پاداش خوبی نصیبتان بکند.

نظر

• علی بابا
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 972

در اصل توسط norther_68 پست شده است View Post
                            با کف سازی مناسب ثاخت بالای 200 تومان از فردا ثاخت هجومی شروع خواهد کرد ثاخت تنها سهم بازار میباشد که هم اکنون با 38 درصد ناو خود درحال معامله میباشد و با کمترین p/e گروه.ثاخت با پروژهای متعدد برای سال 93 حرف های بسیار برای گفتن دارد.با ثاخت باید سهامداری کرد نه سهامبازی تا پاداش خوبی نصیبتان بکند.
                            با سلام
                            چرا اینقدر بد قلقه ؟!؟
                            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• behrouz6262
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 147

کل معاملات بازار امروزه150 میلیارد تومن بودن (بعد کسر معاملات اوراق ) و معاملات ساختمانی ها 14 میلیارد تومن تقریبا معادل 10% بازار

به نظر بازار از سهام ساختمانی خوب استقبال می کند در ارزندگی این سهام دیگر کسی شک ندارد در این بازار خراب کمتر صنعتی دیده می شود که با حجمهای خوب معامله بشود غیر از ساختمانی

از کل 14 میلیارد تومن معاملات ساختمانی سه شرکت ثاخت ثغرب آس ب 4.2 میلیارد تومن معاملات را به خود اختصاص دادند این دو شرکت که از زیر مجموعه های ثاخت هستند و شرکتهای قدرتمند در عرصه ساخت وساز هستند

شرکت آ س ب امسال و سال بعد به نظر من معجزه بورس می شود فقط دو مورد از کارهای این شرکت را را در زیر عنوان می کنم که همه شما با یک تلفن می توانید به صحت مطالبی در زیر نوشتم برسید

1- زمین شمشک =زمینی به مساحت 38000 متر مربع که سالها قبل به قیمت 1/5 میلیارد تومن خریده شده این زمین در کنار
                              پیست اسکی شمشک قرار دارد منطقه شمشک الان تبدیل به شهر شده شرکت آ س ب تمام مجوزهای توریستی اقامتی این جا را گرفته در حال حاضر

ارزش روز این زمین از قرار متری 1/5 ملیون تومن مشتری دارد که شرکت برنامه ساخت ساز تا 120 میلیارد تومن را داردارزش زمین فوق الان 57 میلیارد تومن است تمام شده آن را کم کنید تقریبا 56 میلیارد سود می شودمعادل 280 تومن برای هرسهم آ س ب سود(40% آ س ب

مال ثاخت است )

2- مسکن مهر شهریار =شرکت آس ب 2000 واحد در شهریار ساخته که سال 93 تحویل می دهد بابت دستمزد ساخت 450 واحد برایش رسیده واحدها بین 90 تا 100 متر است هر متر را 1200/000 تومن می فروشد تقریبا هر واحد 120 میلیارد تومن 450 واحد 54 میلیارد تومن

اینها هزینه برایش نداشته چون بابت دستمزد بوده ولی فرض کنیم که 40% هزینه روی اینها باشد بنابرین 32 میلیارد تومن سود معادل 160 تومن بابت هر سهم آ س ب سود

در کنار این مجتمع مسکونی 5000 مترمربع تجاری مال شرکت آماده تحویل این را نیز خودتان حساب کتاب کنید

آ س ب یکی از آن 12 تا شرکت ثاخت است که داخل بورس است بعلاوه ثباغ بروید 10 شرکت خارج بورس را برسی کنید و ببینید چقدر اینها در حال ساخت دارند شاید بعضی فکر کنند چون من این سهم را دارم دارم تبلیغ می کنم نه اینها واقعیتهای این شرکت هستند ولی من

خجالت می کشم از اینکه بگویم غدیر مالک این شرکت با این عظمت را تبدیل کرده به شرکتی که ارزش روزش 600 ملیارد تومن شده واقعا افسوس که بعضی ها به خاطر منافع و اهداف درست یا غلط حاضرند از مال دیگران خرج کنند

نظر

• norther_68
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 1306

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
                                با سلام
                                چرا اینقدر بد قلقه ؟!؟
                                سهام های که همیشه فاند و پتانسیل های بنیادی بالایی دارند بازیگره سهم سعی میکنه تا سهامدار سهم را غربال کنه و تا جایکه جا داره سهم را پایین میکشه و سهامدار رو کلافه میکنه و سهم را از دست سهامداره خرد در کف قیمت جمع میکنه بعد که خریدشات تکمیل شد ضربتی سهم را یک کله بالا خواهند کشید این وسط تریدر های که بنیادی خرید می کنند قدر سهم را بهتر میدانند و همرا با بازیگره سهم تو کف قیمت جمع اوری میکنند تا بازیگردان سهم دستوره صععود را صادر کنه اونوقت با خیال راحت از رشد سهم لذت خواهید برد. مهم اینه که خرید های که انجام میدید به پتانسیل و بنیادی سهمتان اعتقاد و اطمینان داشته باشید و به موقعش از خرید سهم بنیادیتان سیو سود خواهید کرد.ثاخت در حال حاظر در ابتدای موج صعود قرار دارد و در حال تشکیل موج صعودی میباشد خرید تو این قیمتها ریسکش صفر میباشد باید چشم بسته خرید گذاشت یک گوشه.

نظر

در حال کار...
                                X