ملي سرب و روي ايران ( فسرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sepahan_zard
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 266

این بهره مالکانه هم که تصویب شد
    دیگه امیدمون به چی باشه ؟ !!
    جزو مسخره ترین سهم های بورسی هست این فسرب !!
    اصلا از سیب زمینی صدا در میاد از مسئولینش در نمیاد !

نظر

• esi_mohammadi
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 1105

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
      امیر جان سلام
      فکر میکنم شرکت داره به هدفش میرسه
      هدفشم همین بود که هر چه سهامدار خسته و نوسان گیر را کاملا بالا کنه ، این سهم منو یاده بکام می اندازه که روی 145 با یک روند فرسایشی واقعا اعصاب سهامدار را داغون کرده بود و حتی صف فروش هم میشد و خیلی ها را نا امید کرده بود اما بعدش تو یه ماه تلافی همه چیو در اورد

بورس ما کاملا مدیریت میشه ، وقتی قرار باشه بازار را پایین بیارن خیلی سهم های شاخص ساز دستوری در گزارشات ، پیش بینی های پایین اعلام میکنند و حق ندارند اووون واقیعت ها را به بازار اعلام کنند ولی اگر قرار باشه شاخص را بالا ببرند اوون موقع است که خبرای تعدیل های مثبت از هر سهمی یکی پس از دیگری روانه بازار میشه و نه کاری دارند که قیمت فلزات جهانی افت کرده نه اینکه مثلا شرکت x فلان مشکل را داره
      من سیکل های چرخشی فسرب را در تایم ماهیانه محاسبه کردم .
      یه اتفاق مهم در ماه می میلادی ( 15 اردیبهشت به بعد ) در این سهم خواهد افتاد که امیدوارم اتفاق خوبی باشه.

به نظرم اتفاق مهمه همین رشد فلزات جهانی بود
      امیدوارم این رشد همینطور پایدار باشه تا 600 تومان :D

لینک تصویر

به هر حال امیر جان امیدوارم در سهم فزرین به سود خوبی برسی
      من که فعلا باهاش میمونم
      :)
      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• naruto
        عضو فعال
        • May 2011
        • 1879

خب انگار نوبتی هم که باشه نوبت رشد گروه روی هستش!!!
        با اینکه دوست نداشتم تاپیک فسرب بالا بیاد ولی نکته ای بود که باید ذکر میشد
        اون عده ای خاص که قیمت فسربو به این روز درآوردن خواسته یا ناخواسته باعث شدن یه جنگ حقوقی به زودی تو سهم شروع بشه
        قیمت سهم انقدر جذاب شده بود (نه بر اساس پی بر ای بلکه بر اساس داراییهای باارزش شرکت از جمله حداقل 40-50 میلیارد تومن موجودی انبار و ...)که حتی حقوقی سفته بازی مثل وصنعت رو به فکر جمع آوری سهم از بازار و رسیدن به کرسی هیات مدیره بندازه
        با این روند جمع آوری سهم توسط وصنعت و با توجه به مالیکت حدود 1 درصدی یکی از زیر مجموعه های وصنعت (سرمایه گذاری ایران و فرانسه) بزودی صندلی مسکن جهان در هیات مدیره فسرب به خطر میافته.
        حالا باید منتظر موند و عکس العمل این شرکتو نسبت به این قضیه دید!به خصوص اینکه شرکتهای زیر مجموعه جهان هم از سهم خارج شدن
        البته پیشنهاد خرید و فروشی خدمت دوستان ندارم.
        آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2013/05/06, 09:02.

نظر

• metitondar
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 443

"فسرب"یکی از ارزنده ترین سهم های بازاره ...

نظر

• naruto
            عضو فعال
            • May 2011
            • 1879

روند کاهشی قابل توجه موجودی سرب انبار بورس لندن در 2 ماه اخیر

باید منتظر جهش قیمت سرب در بازارهای جهانی بود

نظر

• naruto
              عضو فعال
              • May 2011
              • 1879

عجب رنجی زدن !
              همه رو تا 4 درصد کامل جارو کردن!
              رو این حوالی بدجور میخرن انگار داره وقتش میرسه

نظر

• naruto
                عضو فعال
                • May 2011
                • 1879

ببینیم این فروشنده سمج و ارزان فروش! کی از رو میره تا شاهد صف خرید سهم باشیم;)

نظر

• naruto
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 1879

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                  ببینیم این فروشنده سمج و ارزان فروش! کی از رو میره تا شاهد صف خرید سهم باشیم;)
                  >:D<
                  اینم از صف خریدش!
                  فروشنده بیچاره هر چی زور زد نتونست جلو صف خرید شدن سهمو بگیره:))
                  امروز فراور هم صف شد
                  فردا هم نوبت کروی هست که صف خرید بشه.بخصوص که مجمع عمومی شرکت هم پیش رو هست .
                  تنها گروه صادراتی که نه مشکل سهم 26 درصدی صندوق توسعه دارن!،نه مشکل حملو نقل دریایی و نه مشکل خاک!!!(شروع استخراج خاک از معدن سرب و روی مهدی آباد و همینطور تامین خاک از ترکیه)
                  قیمت گذاری محصولاتشون هم که دست خودشونه
                  آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2013/05/13, 11:22.

نظر

• sepahan_zard
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 266

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                    >:D<
                    اینم از صف خریدش!
                    فروشنده بیچاره هر چی زور زد نتونست جلو صف خرید شدن سهمو بگیره:))
                    امروز فراور هم صف شد
                    فردا هم نوبت کروی هست که صف خرید بشه.بخصوص که مجمع عمومی شرکت هم پیش رو هست .
                    تنها گروه صادراتی که نه مشکل سهم 26 درصدی صندوق توسعه دارن!،نه مشکل حملو نقل دریایی و نه مشکل خاک!!!(شروع استخراج خاک از معدن سرب و روی مهدی آباد و همینطور تامین خاک از ترکیه)
                    قیمت گذاری محصولاتشون هم که دست خودشونه
                    فروشنده ها چه اصراری داشتند که حتما پایینتر بفروشند !!
                    ده ثانیه پس از اینکه خرید نمیشد شروع به سبقت گرفتن در قیمت کم کردن میکردند!!
                    حالا میشه بفرمائید چه خبر بوده ؟
                    این حجم میلیونی چرا زده شد و چه چیزی میدونستند ؟

نظر

• amir2003
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1125

در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Post
                      چند کد رو من میشناسم حدود یک میلیون دادن جو زدگی و دور ماندن از سود بازار باعث شده سهامدار خسته بشه و تو این بازار منفی فکر کنه شکار زده و نقد بکنه بره برای عرضه فردا که معلوم نیست چی دربیاد. با اینکه فعلا سهمی ندارم ولی این تاپیک مورد علاقه منه و دنبالش میکنم امیدوارم دوستان سود خوبی از این سهم ببرن.
                      اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                      "دیوید ویسکات"

نظر

• naruto
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 1879

در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Post
                        این فروشنده ها همونایی هستن که سهمو تا اینجا پایین آوردن تا بتونن بزخری بکنن!هر قدر هم ارزونتر هم بهتر!گویا مساله زمان هم براشون زیاد اهمیتی نداره!به خاطر همینم مدام با عرضه هاشون در قیمتهای پایین میخواستن روند صعودی سهمو خراب کنن.البته دیگه فکر اینو نکرده بودن که یه گروه دیگه بهشون رو دست بزنه!
                        راجب خبر هم که فعلا چیزی به بیرون درز نکرده
                        ولی چند وقتی هست که حجم بالایی حوالی 200 تا 220 رو سهم جابه جا شده.سهم هم اصلاح زیادی کرده و ریسک خاصی هم متوجه سهم نیست.
                        در حال حاضر سهام این گروه جزو کم ریسک ترین سهام بازارن.نه تنها رشدی نداشتن بلکه اصلاح قیمت فوق العاده زیادی هم داشتن!خیلی جالبه که در همه فروم های بورسی تاپیک های گروه روی جزو کم بازدیدترین تاپیک هان! و اکثرن در صفحه دوم به بعد!!!
                        تجربه شخصیم تو این چند ساله بهم میگه این یعنی سیگنال خرید!

نظر

• roohe-khashen
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2270

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                          چند کد رو من میشناسم حدود یک میلیون دادن جو زدگی و دور ماندن از سود بازار باعث شده سهامدار خسته بشه و تو این بازار منفی فکر کنه شکار زده و نقد بکنه بره برای عرضه فردا که معلوم نیست چی دربیاد. با اینکه فعلا سهمی ندارم ولی این تاپیک مورد علاقه منه و دنبالش میکنم امیدوارم دوستان سود خوبی از این سهم ببرن.
                          امیرجان با اینکه فسرب رو فروختی اما معلموه نمیتونی ازش دل بکنی کلا من تو این چندسال یادم میاد فسرب رو در تاپیکها با ای دی شما میشناسن;)امیرجان من فکر میکنم روند فسرب میخواد صعودی باشه یه جورایی اماده شده
                          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• amir2003
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1125

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                            امیرجان با اینکه فسرب رو فروختی اما معلموه نمیتونی ازش دل بکنی کلا من تو این چندسال یادم میاد فسرب رو در تاپیکها با ای دی شما میشناسن;)امیرجان من فکر میکنم روند فسرب میخواد صعودی باشه یه جورایی اماده شده
                            اره یکی از سهمهای مورد علاقه منه حیف اگربتونه با طرفیت کامل تولید کنه اونوقته که میفهمیم چه سهمیه.من رو سیاستی که مدیرعامل قبلی اون داشت و هدفش افزایش راندمان و تولید بود وارد سهم شدم به دید بلندمدت حدود 3 ساله با سهمم اما از شانسمون خورد به این معمارنژاد و گروهش هرچند که دوستانم در این صنعت چند بار از بی لیاقتی این گروه برام تعریف کردن ولی با سهم موندم و در آخر نه از منفی شدن سهم که ذاته بازاره از این گروه بی لیاقت خسته شدم .تولید کمه محصول را هم دپو میکنن و نمیفروشن البته تو صورتهای مالی و بعد چند ماه با تعویض حسابرس میان صورت مالی سال قبل را 40 درصد تعدیل مثبت میدن که دیگه بدرد سهامدار نخوره.(گزارش حسابرسی 1390 و ششماهه 91 را نگاه کنید تفاوت سود 90 را).این نشون میده مدیریت می خواد یه عده خارج بشن بهرقیمتی و فکر میکنم میخوان سیت مدیریتی جهان رو از چنگش دربیارن برای جهان این سهمها 400 آب خورده.
                            از لحاظ تکنیکالی در موقعیت خوبیه هدفش را من 280 و 320 میبینم.
                            منم فسربهامو بعد از تعدیل با شپنا 2400 و فزرین 820 عوض کردم .شپنا رو رو 3000 فروختم و الانم دارم رو وتوشه کار میکنم.امیدوارم با یک روند شارپ جبران مافات بکنه این فسرب.مدیریتش هم داره عوض میشه شاید دوباره خسروشاهی بیاد
                            =;
                            اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                            "دیوید ویسکات"

نظر

• naruto
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 1879

اوه اوه!!!
                              عجب خریدی کرده وصنعت امروز رو سهم!
                              3271021 سهم
                              داره به مسکن جهان میرسه

نظر

• roohe-khashen
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2270

دقیقا مرتضی جان خوب خرید کرده امروز از وصنعت بعید بود البته اگه مثل پارسال قصدش نوسان نباشه
                                دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

در حال کار...
                                X