تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

    #6886
    پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

    در اصل توسط SARDAR_S پست شده است View Post
    مشکل اینجاست که با چند روز مثبت خوردن 15-10 سهم مثل فولاد فملی فارس بازار این تارگت را میتونه ببینه بقیه بازار هم سماق بمکند بازار نیازمند اصلاح اساسی در تعریف مجدد شاخص ها و عملکرد حقوقیا بازار گردانها و ناظران بی ضابطه است

    هم وزن( نمادهای ریالی ) اوضاع بهتری داره ...

    حای نگرانی نیست ....


    .

    نظر

    • بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

      #6887
      پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

      در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
      دلار ۲۸۷۵۰ تومان حمایت مهمی دارد ...

      اگر
      این حمایت از دست برود تا ۲۷۰۰۰ تومان حمایت قدری وجود نخواهد داشت ....

      28730 ت
      .

      نظر

      • بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

        #6888
        پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

        در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
        درود بهرام خان

        یک شیر دیگه پیدا شده تو جنگل بورسی که ابر پیش بینی سوم شما - توافق برجامی - و به تبعش، ایده سهام بایدنی رو به چالش کشیده. البته صدای غرشش بیشتر شبیه کلاغه/:.happysmiley:./


        خیلی هم دود میکنه از بس کلش داغه این کلاغه

        جوابی براش داری؟

        درود ...

        آدرس آن
        شیر نما را بدهید ...
        .

        نظر

        • Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1710

          #6889
          پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

          بهرام خان بدبختی این 1.5 سال به سر اومده از این به بعد هر کس میمونه و تواناییهاش در کسب سود از بازار
          دیگه از اون فروشهای بی دلیل و بی محابا خبری نیست و هفته پیش خیلی از سهام کفی رو دیدن که دیگه تکرار نخواهد شد

          نظر

          • بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

            #6890
            پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

            ?‍? نگاه تحلیلگران: "پوست موزهای ساختاری و دایمی درباره ارز و بنزین/ فقط خاتمی توانست"

            ? عباس عبدی روزنامه‌نگار و تحلیلگر ارشد سیاسی، در شماره امروز "اعتماد" نوشت:

            ✍ هرگاه به برخی از اصول‌گرایان تندرو نگاه کنید، آنان را در نوعی از تناقض غرقه خواهید یافت. ازیک‌سو، نخوت و غرور و خودحقیقت‌پنداری عجیبی را دارند و از سوی دیگر، ضعف مفرط در منطق گفتاری که بازتابی از فقدان اعتمادبه‌نفس آنان است.

            ✍ این حالت متناقض از کجا سرچشمه گرفته است؟ آنان تا زمانی که در موضع مخالف هستند، می‌توانند به هرکسی که خواستند، انواع حملات را با فراغ خاطر انجام دهند و کسی هم از گل کوچک‌تر به آنان نمی‌گوید، ولی هنگامی که در مقام اثباتی در دفاع از سیاستی برآیند، دچار بحران می‌شوند و نمی‌توانند به صورت ایجابی و منطقی دو گزاره بگویند؛ لذا دوباره متوسل به تخریب دیگران می‌شوند.

            ✍ این توضیح کوتاهی بود برای ورود به این بحث که مدتی پیش یکی از فعالان اصول‌گرا گفت که حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی پوست موزی است که زیر پای دولت رییسی گذشته‌اند. من در توییتی به‌جای یک پوست موز نوشتم که:
            "دو پوست موز زیر پای دولت است. اول ادامه دلار ۴۲۰۰ تومانی. دوم حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی. انتخاب کنید که کدام گام را برخواهید داشت؟"

            ✍ پس از آن این جماعت بی‌برنامه و فاقدچشم‌انداز، دست به کار شدند. گویی که یک کشف جدید کرده‌اند و آن را به‌مثابه اقدام برنامه‌ریزی‌شده دولت پیش علیه دولتی کنونی دانستند!

            ✍ گویی از چهار سال پیش که اسب خود را برای رسیدن به این صندلی زین کرده بودند، نمی‌فهمیدند که اگر ارز ۴۲۰۰تومانی ادامه یابد و آنان به صندلی موردنظر برسند، چه خاکی بر سر آن باید کنند؟

            ✍ آنان که در دوره روحانی در صورت حذف این ارز آماده حمله به او بودند، حالا مرثیه می‌خوانند که چرا او این سیاست را اجرا کرد؟ جالب اینکه مخالفان این سیاست در زمان روحانی نیز عموما از اصلاح‌طلبان و نه از اصولگرایان هستند.

            ✍ ازجمله در مورد توییت بنده نوشتند که: «گفتم: وقتی با کمال وقاحت می‌گوید در دولت قبلی با ارز ۴۲۰۰ تومانی کاری کرده‌ایم که هم حذف و هم ادامه آن برای نظام و مردم خطرناک باشد! یعنی آشکارا به خیانت خود و دوستانش اعتراف می‌کند!»

            ✍ سابقه ارز ترجیحی چیست؟ از ابتدای انقلاب بود، در دولت آقای هاشمی نیز علی‌رغم پذیرش سیاست تعدیل، این مشکل حل نشد، فقط هنگامی که با کسری بودجه مواجه شدند فیل آن دولت یاد هندوستان کرد و دنبال آزاد کردن نرخ ارز رفت و تورم ۱۳۷۳ و ۱۳۷۴ را رقم زد و این برخلاف برنامه دوم بود.

            ✍ دولت اصلاحات که آمد علی‌رغم تنگناهای زیاد درصدد حل این مسأله برآمد. تنها دولتی که توانست پدیده شوم ارز دو و چند نرخی را حل کند، دولت اصلاحات بود.

            ✍ پس از آن، دولت اصول‌گرایان دو باره این مشکل را ایجاد کرد و دولت را با چند نرخ ارز تحویل روحانی دادند و تمام زحمت دولت اصلاحات را در این زمینه ضایع کردند.

            ✍ دولت روحانی ابتدا و به سرعت آن را حذف کرد؛ ولی هنگامی که در سال ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ با مسأله تحریم ترامپ مواجه شد، ترسید و دوباره ارز چندنرخی را پذیرفت. ترس او از حملات اصول‌گرایان جدی بود. همچنان که در سال ۱۳۹۸ و در جریان بنزین این ترسِ بجا، واقعیت کریه خود را نشان داد.

            ✍ چندنرخی بودن ارز تقریبا مثل چندنرخی بودن سوخت است. انجام آن در ابتدا به نظر ساده است؛ ولی به مرور زمان شکاف میان دو نرخ بیش‌تر می‌شود و در نهایت به جایی می‌رسد که تحمل‌پذیر نیست. ادامه آن همان قدر خطرناک است که حذف آن. کاری که در ابتدا کم‌هزینه بود، در ادامه پرهزینه می‌شود. قیمت بنزین هم همین‌طور است. زمانی لیتری ۱۰۰ تومان بود؛ ولی آزاد آن ۳۰۰ تومان بود. هنگامی که شکاف زیاد شد، همان دولت مجبور به اصلاح شد.

            ✍ این مسأله بیش از اینکه ناشی از این دولت و آن دولت باشد، ناشی از کلیت امر سیاسی در ایران است و فقط در دوره محدود اصلاحات حل شد و هیچ دولت دیگری جرأت این کار را نداشته است و ندارد.

            ✍ بنزین و انرژی هم با همین سرنوشت مواجه است. امکان ادامه سیاست کنونی وجود ندارد، ولی تبعات آن می‌تواند مثل سال ۱۳۹۸ باشد. البته الآن با سال ۱۳۹۸ فرق می‌کند، چون مخالفانِ بی‌مسئولیتی مثل این گروه قدرت‌طلب وجود ندارد که هیزم اعتراضات را از مشهد شعله‌ور کنند.

            ✍ درهرحال، باید گفت که مسأله ارز دونرخی بیش از اینکه محصول دولت روحانی باشد، در همه دولت‌ها بوده است و این پوست موز دایمی و ساختاری است و همچنان کشور را قربانی خود می‌کند.
            .

            نظر

            • بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

              #6891
              پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

              ?‍? نگاه تحلیلگران: "توافق خوب"

              ? سیدقائم موسوی، دکتری علوم‌سیاسی، در یادداشتی نوشت:

              ✍ وزیر امورخارجه اسرائیل درباره ازسرگیری دور هشتم مذاکرات وین گفت: ما مخالف توافق نیستم؛ اما توافق باید خوب باشد. مفهوم «خوب» از جمله مفاهیمی است که بشدت نسبی می باشد. وقتی با منافع و امنیت ملی کشورها گره بخورد به مراتب نسبی‌تر و متناقض می‌شود.

              ✍ از این جهت که مفهوم خوب بر مبنای علایق و دیدگاه‌های طرفین متفاوت است و آنچه برای اسرائیل خوب است، عینا می‌تواند برای جمهوری اسلامی خوب نباشد و آنچه از منظر ایرانیان وجههٔ خوبی به توافق می‌بخشد، همان چیزی است که در مذاق اسرائیل خوب نخواهد بود.

              ✍ اینکه مراد از توافق خوب چیست و چگونه یک توافق خوب منعقد می.شود را در مذاکره با آمریکا و سایر مذاکره‌کنندگان وین دیده است. او گفت که اسرائیل در حال مذاکره با آنهاست تا بر توافق تازه تأثیرگذار باشد.

              ✍ این امر غیر از لفاظی‌های اسرائیل در اعلان آمادگی‌های گاه و بیگاه برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران با یا بی همراهی آمریکا است.

              ✍ به نظر می‌رسد موضع تازه اسرائیل برای همراهی با خروجی مذاکرات وین، البته با مفروض آنچه خوب می‌خواند، از دو زاویه رخ داده باشد. یکی پی بردن به ارادهٔ جدی آمریکا برای بازگشت به برجام و به تبع آن عدم همراهی و حتی حمایت از تقابل نظامی با جمهوری اسلامی و دیگری رزمایش اخیر موشکی جمهوری اسلامی.

              ✍ اسرائیل به این نتیجه رسیده که مقاومت در برابر توافق هم موجب سردی روابط با آمریکا و هم عدم امکان تاتیرگذاری بر روند شکل‌گیری آن است.

              ✍ دیگر اینکه احیاء برجام باعث انزوای اسرائیل و مخالفت با حمله به جمهوری اسلامی است. با عدم حمایت و همراهی جامعه جهانی با اسرائیل و از سویی آمادگی لازم جمهوری اسلامی برای واکنش سریع به حمله، پاسخ ایران کوبنده و غیرقابل جبران خواهد بود.

              ✍ تقابل نظامی منطقه را دچار آشوب و بحران می‌کند، نتایج مطلوب، متعارف و مشخصی ندارد و قدرت‌های بزرگ نیز از آن حمایت نمی.کنند. پس بهتر آن است که با رایزنی‌های فشرده آنچه را برای خودش «خوب» می‌خواند، بر آمریکا و کشورهای اروپایی بقبولاند.

              ✍ جمهوری اسلامی نیز اگرچه از آشفتگی‌های متداخل رو به تزایدی در داخل رنج می‌برد؛ اما با تکیه بر مکانیزم بازدارندگی موشکی، بلوف‌های اسرائیل را خنثی و با اطلاع از ترجیح آمریکا به حل‌وفصل مناقشه از رهگذر مذاکره و همچنین دست‌ودل‌بازی برای چین و روسیه از زوایای قراردادهای مبهم ۲۵ و ۲۰ ساله در تلاش است تا پروسهٔ احیاء برجام با حداکثر دستاورد ممکن [لغو هرچه بیشتر تحریم‌ها و عقب‌نشینی هرچه کمتر از آورده‌های هسته‌ای] به سرانجام برسد.

              ✍ در هر صورت خوبِ مطلق در جهان بشری وجود ندارد و یک توافق خوب ناگزیر از تعدیل مفهوم «خوب» برای نیل به یک خوبِ متوازن از سوی همه طرف‌های درگیر ماجراست.
              .

              نظر

              • بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

                #6892
                پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

                اگر من دزدی میکردم تا آخر دزدی
                میکردند و کشور می شد دزدخانه

                همه هم دنبال دزد میگشتیم و چون
                همه ی ما دزد بودیم هیچ دزدی
                را هم محکوم نمی کردیم...


                ( امیرکبیر )
                .

                نظر

                • بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

                  #6893
                  پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

                  باند فامیل های زاکانی ...

                  ‏فیاضی‌ها سه برادرند:

                  1️⃣ مسعود؛ گزینه وزارت آموزش پرورش بود(معاون زاکانی در مرکز پژوهش)

                  2️⃣ مهدی؛ معاون مدارس خارجی‌آ.پ شد

                  3️⃣ سعید؛ برادر کوچک‌تر، داماد زاکانی شد(همسر زینب)

                  داماد دیگر زاکانی حسین حیدری، همسر مریم(تحصیل سوییس)؛ مشاور آی‌تی ‎زاکانی شریک رامبد جوان(خندوانه)
                  .

                  نظر

                  • بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

                    #6894
                    پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

                    همنشینی با نادان !

                    خواجه نظام الملک وزیر ملکشاه سلجوقی به عللی به زندان افتاد. بعد از مدتی نظام حکومت دچار آشفتگی شد و مجددا از او خواستند به شغل سابق خود برگردد.
                    خواجه فرمان را قبول نکرد و زندان و گوشه گیری را به وزارت ترجیح داد.
                    دربار ملکشاه دنبال چاره ای بودند تا خواجه را راضی به قبول شغل سابقش کنند. در این بین شخصی گفت خواجه دانشمند است و هیچ چیز برای او بدتر از همنشینی با انسان نادان نیست.
                    پس فکری کردند و چوپانی که گله ای را به سبب سهل انگاری و نادانی به باد داده بود و در زندان به سر میبرد به نزد خواجه فرستادند.
                    خواجه مشغول خواندن قرآن بود. چوپان وارد شد وجلو خواجه نشست. ساعتی به او نگریست و بعد حالش منقلب شد و شروع به گریه کرد. خواجه گمان کرد تازه وارد عارفی است آشنا به معارف قران.
                    رو به چوپان کرد و پرسید: چرا گریه میکنی؟
                    چوپان آهی کشید و گفت:
                    داغ مرا تازه کردی.
                    خواجه گفت: چرا؟
                    چوپان گفت: من بزی داشتم که پیشاهنگ گله من بود و ریشش هم رنگ و اندازه ریش شما بود و هروقت علف میخورد مثل ریش شما که موقع خواندن تکان میخورد، تکان تکان میخورد. برای همین یاد بزم افتادم و دلم سوخت.
                    خواجه با شنیدن این سخن حساب کار دستش آمد واز شدت ناراحتی کاغذ و قلم طلبید و به حاکم نوشت:
                    صد سال به کُند و بند زندان بودن
                    در روم و فرنگ با اسیران بودن
                    صد قافله قاف را به پا فرسودن
                    بهتر که دمی همدم نادان بودن
                    و مجددا قبول وزارت کرد و به سر شغل سابق برگشت..
                    .

                    نظر

                    • بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

                      #6895
                      پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

                      هیچ چیز خطرناکتر از این نیست
                      که جامعه ای بسازیم که در آن
                      بیشتر مردم حس کنند
                      هیچ سهمی در آن ندارند.

                      مردمی که حس میکنند
                      سهمی در جامعه دارند
                      از آن جامعه محافظت می کنند.

                      ولی اگر
                      چنین احساسی نداشته باشند ، نا خودآگاه میخواهند آن جامعه را نابود کنند .


                      ( مارتین لوتر کینگ )
                      .

                      نظر

                      • بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

                        #6896
                        پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

                        تکنیکال نفت برنت :

                        اهداف 86 و 94














                        .

                        نظر

                        • "Midas"
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 2483

                          #6897
                          پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

                          در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                          تکنیکال نفت برنت :

                          اهداف 86 و 94















                          تایم ماهانه، اگر 86 - 87 را رد کند، نفت 130 دلاری را هم احتمالا ببینیم.

                          --


                          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

                          نظر

                          • Inspired
                            عضو فعال
                            • May 2016
                            • 494

                            #6898
                            پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

                            درود بهرام خان

                            در مورد مذاکرات خدمتت عارضم که ایران بیش از 1 تریلیون دلار از دست داده تو این مدت و بعد شما حرف از راستی آزمایی چند میلیارد دلاری کره جنوبی میفرمایید؟ اصلا کره جنوبی محلی از اِعراب داره؟ در حالیکه اَعراب دارند سیگنال میدن که اگر ایران بچه خوبی بشه، ما آینده اش رو تضمین میکنیم!!!

                            بذارید یه بار دیگه ماجرا رو مرور کنیم، البته در دولت جدید

                            اول از همه، شایان ذکره که ایران از 58 تحریمه و حتی سری قبل که رفت پای مذاکرات با اکراه و فشار جناحهای مخالف بود. وگرنه همونطور که خدمتت عرض کردم، مشکل ایران مبنایی و در حوزه معنی است.
                            دوم اینکه، 40 سال تحریم، ایران رو قوی تر کرده. چرا که به خاطر همون مبنایی که از ابتدا گذاشته بوده، حالا محک تجربه هم خورده.
                            سوم، بنابراین اگر ایران عجله ای داشت، نمیذاشت کار به دولت جدید بکشه

                            و برای همینه که طرف غربی هم دست ایران رو خونده و داره تهدید میکنه که کش ندید. چرا که اونها هم استاد بازی در تمامی حوزه ها هستند

                            برای همین، قدیمی ها گفته اند، سنگ بزرگ، علامت نزدنه.

                            پس گرفتن تضمین، اصرار بر پذیرش تقصیر و راستی آزمایی رو کاملا جدی بگیرید. این ها مطالبی نیست که دنیا نفهمه یعنی چی که بعد بگیم، همش ظاهر سازی است و مصرف داخلی داره.

                            از اون طرف قضیه هم یادآوری میکنم که ما یک عضویت در پیمان شانگهای رو داریم، یک قرارداد مبهم بلند مدت با چین و یک قرارداد استراتژیک با روسیه.

                            پیدا کنید پرتقال فروش را

                            //////////////////////

                            پی نوشت:
                            من نه سیاسی هستم و نه پیشگو. فقط تحلیل جملات و رفتارها و کری خونی ها و کل کل ها رو تا حدی بلدم. اوضاع به شدت پیچیده است و هیچ چیزی معلوم نیست. حتی سخنگوی آمریکا گفته، حملات اخیر به نیروهای ائتلاف آمریکایی، میتونه مرتبط باشه با سالگرد کشتن سلیمانی و مذاکرات و باز ضمنی تهدید کرده اند ایران رو که اگر این مذاکرات بیش از این کش (چند هفته) پیدا کنه، مسئله کاملا لوث شده و برای ما دیگه ارزشی نداره و به اقدامات دیگری روی میاوریم.

                            و تفسیر همین چند نکته میگه، تا یکی از موضع خودش عقب نشینی نکنه (راستی آزمایی شده) برجامی احیا نمیشه!!!

                            پ.ن 2:

                            آدرس شیر نما:

                            جنگل بورسی
                            خیابان گفتگو
                            پایین تر از کوچه قند شکر
                            جنب پشمک بافی گالیور
                            بن بست دود،
                            کلبه کلاغ

                            البته بهتر میدونی تو این جنگل، همه چی شیر تو شیره و
                            آدرسها با فعالیت ساکنین، تغییر میکنند ( شناوری بالاست). چرا که هر دفعه یکی شیر میشه و ..... میره بالا جنگل میشینه تا ... بعدی

                            آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2022/01/07, 11:43.
                            در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                            نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

                            نظر

                            • Inspired
                              عضو فعال
                              • May 2016
                              • 494

                              #6899
                              پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

                              نقل از رادیو فردا

                              سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در کنفرانس خبری روزانه خود درباره مذاکرات برجام در وین، پایتخت اتریش گفت، دور هشتم گفت‌وگوها از سوم ژانویه آغاز شده است. ما در اوایل این هفته از پیشرفت اندکی در آن مذاکرات صحبت کردیم. ما همچنان شاهد آن پیشرفت اندک هستیم. ما امیدواریم که در طول این هفته و آنچه که از آن باقی‌مانده است، یعنی در روزهای آینده، به (این پیشرفت‌ها) اضافه کنیم.

                              ند پرایس تصریح کرد، آنچه صحت دارد این است که زمان قطعا به سرعت در حال کوتاه شدن است. ما بدون رودربایستی و به طور واضح این مطلب را گفته‌ایم.
                              سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا تاکید کرد، اگر به زودی به تفاهمی در مورد بازگشت متقابل اجرای تعهدات نرسیدیم، گام‌های سریع و پرشتاب پیشرفت برنامه‌ هسته‌ای ایران منافع عدم اشاعه را که از مزایای برجام بود، از بین می‌برد و ما باید مسیر دیگری را به جلو در نظر بگیریم.
                              ند پرایس گفت، این موضوع درباره چند هفته است و قطعا بحث چند ماه در میان نیست.
                              سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه اضافه کرد، آنچه که درباره زمان و فرصت مطرح می‌شود موضوع ساعتی که زمان استاندارد را با اندازه گیری مشخص می‌سنجد، نیست بلکه این زمان بر اساس ارزیابی تکنیکی برنامه هسته‌ای ایران است.
                              در حالی که ند پرایس در خصوص فرصت محدود مذاکرات احیای برجام هشدار داده است، حسین امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران در همین روز در مصاحبه با شبکه الجزیره گفت که دور هشتم گفت‌وگوهای احیای برجام در وین «در مسیر درست قرار » دارد.
                              وزیر امور خارجه ایران اضافه کرده است: «اگر طرف های غربی قصد و اراده جدی داشته باشند، دستیابی به یک توافق خوب امکان پذیر است.»
                              این در حالی است که کشورهای اروپایی حاضر در برجام ایران را به «وقت کشی» در مذاکرات احیای برجام متهم می‌کنند.
                              در همین زمینه، آنالنا بائر بوک، وزیر امور خارجه آلمان هم روز گذشته با اشاره به این که ایران اعتماد موجود در مذاکرات هسته‌ای در وین را تا حدود زیادی «هدر داده است»، گفت، برای این احیای این توافق زمان محدود است.
                              بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا هم سه‌شنبه نسبت به از دست رفتن زمان برای رسیدن به توافق احیای برجام هشدار داد.

                              بوریس جانسون گفته بود که بریتانیا خواهان احیای «کامل» برجام است و برای نیل به آن، ایران باید با حسن نیت عمل کند.

                              /////////////////////////

                              اینجای سخنان ند پرایس هم البته باحال و قابل تامله


                              سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه اضافه کرد، آنچه که درباره زمان و فرصت مطرح می‌شود موضوع ساعتی که زمان استاندارد را با اندازه گیری مشخص می‌سنجد، نیست بلکه این زمان بر اساس ارزیابی تکنیکی برنامه هسته‌ای ایران است.
                              یعنی سرش دست خودمونه.

                              امیر عبدالهیان هم گفته که همه چی آرومه

                              البته با اما و اگر

                              پرتقال فروش کجایی؟؟؟؟؟
                              در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                              نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

                              نظر

                              • shabah
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 764

                                #6900
                                پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

                                در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
                                نقل از رادیو فردا

                                سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در کنفرانس خبری روزانه خود درباره مذاکرات برجام در وین، پایتخت اتریش گفت، دور هشتم گفت‌وگوها از سوم ژانویه آغاز شده است. ما در اوایل این هفته از پیشرفت اندکی در آن مذاکرات صحبت کردیم. ما همچنان شاهد آن پیشرفت اندک هستیم. ما امیدواریم که در طول این هفته و آنچه که از آن باقی‌مانده است، یعنی در روزهای آینده، به (این پیشرفت‌ها) اضافه کنیم.

                                ند پرایس تصریح کرد، آنچه صحت دارد این است که زمان قطعا به سرعت در حال کوتاه شدن است. ما بدون رودربایستی و به طور واضح این مطلب را گفته‌ایم.
                                سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا تاکید کرد، اگر به زودی به تفاهمی در مورد بازگشت متقابل اجرای تعهدات نرسیدیم، گام‌های سریع و پرشتاب پیشرفت برنامه‌ هسته‌ای ایران منافع عدم اشاعه را که از مزایای برجام بود، از بین می‌برد و ما باید مسیر دیگری را به جلو در نظر بگیریم.
                                ند پرایس گفت، این موضوع درباره چند هفته است و قطعا بحث چند ماه در میان نیست.
                                سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه اضافه کرد، آنچه که درباره زمان و فرصت مطرح می‌شود موضوع ساعتی که زمان استاندارد را با اندازه گیری مشخص می‌سنجد، نیست بلکه این زمان بر اساس ارزیابی تکنیکی برنامه هسته‌ای ایران است.
                                در حالی که ند پرایس در خصوص فرصت محدود مذاکرات احیای برجام هشدار داده است، حسین امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران در همین روز در مصاحبه با شبکه الجزیره گفت که دور هشتم گفت‌وگوهای احیای برجام در وین «در مسیر درست قرار » دارد.
                                وزیر امور خارجه ایران اضافه کرده است: «اگر طرف های غربی قصد و اراده جدی داشته باشند، دستیابی به یک توافق خوب امکان پذیر است.»
                                این در حالی است که کشورهای اروپایی حاضر در برجام ایران را به «وقت کشی» در مذاکرات احیای برجام متهم می‌کنند.
                                در همین زمینه، آنالنا بائر بوک، وزیر امور خارجه آلمان هم روز گذشته با اشاره به این که ایران اعتماد موجود در مذاکرات هسته‌ای در وین را تا حدود زیادی «هدر داده است»، گفت، برای این احیای این توافق زمان محدود است.
                                بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا هم سه‌شنبه نسبت به از دست رفتن زمان برای رسیدن به توافق احیای برجام هشدار داد.

                                بوریس جانسون گفته بود که بریتانیا خواهان احیای «کامل» برجام است و برای نیل به آن، ایران باید با حسن نیت عمل کند.

                                /////////////////////////

                                اینجای سخنان ند پرایس هم البته باحال و قابل تامله


                                سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه اضافه کرد، آنچه که درباره زمان و فرصت مطرح می‌شود موضوع ساعتی که زمان استاندارد را با اندازه گیری مشخص می‌سنجد، نیست بلکه این زمان بر اساس ارزیابی تکنیکی برنامه هسته‌ای ایران است.
                                یعنی سرش دست خودمونه.

                                امیر عبدالهیان هم گفته که همه چی آرومه

                                البته با اما و اگر

                                پرتقال فروش کجایی؟؟؟؟؟
                                به به جناب pk, all in one, puriaue vali, مهدی 1313

                                نظر

                                در حال کار...
                                X