تکنیکال ( بهرام و رفقا )
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )
در اصل توسط بورسفام پست شده است View Postواقعیتی است تلخ
تلخیش طوریه که برای کاستنش رو به تمسخر اوردید
شما یک دستاورد بگو که کشف و به کمال رساندنش مال خودتون باشه
اگر خودرو می سازید ابتدا خلاقان غربی آن را اختراع کردند و شما کپی کردید آن هم ناقص؛ و افتخار می کنید که خودرو می سازیم
اگر سیستم های صوتی و تصویری و ... میسازید وضعیت به همین منواله
در اندیشه سیاسی هم تمام اندیشه ها حتی اصطلاحاتتون غربی است
بدتر از همه اینکه فکر می کنید خودتون می اندیشید.
شما چی از خودتون دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتی اگر به همین سیستمهای معاملاتی بورسی اشکالاتی می گیرید و پیشنهاد میدید که مثلا معاملات دوطرفه بشه یا ... بهتر میشه میبینیم اون کار را قبلا غربی ها کردند.
آیا خلاقیتی از خودتون دارید؟
مسئولین هم از همین جنسند
نه خلاقیتی نه ابتکاری
علم غربی و شرقی یعنی چه؟
تقلید در علم یعنی چه؟
علم یک طیف پیوستاری است و هر کشوری بنا به پیشینه و سرمایه گذاری در این عرصه بخشی از رشد را به عهده میگیرد و طبیعتا از دستاوردهای آن هم بهره میگیرد...
در بسیاری از مفاهیم بالاخص در علوم اجتماعی و انسانی همگامی و همبودی دستاوردهای جدید با پیشینه های تاریخی به قدری زیاد است که نمیتوان مشخص کرد آیا ایده واقعا ایده ی جدیدی است یا صرفا نگاهی چندوجهی به دستاوردهای چند صدساله ی قبلی...
کشورهای ثروتمند معمولا در پژوهش های بنیادین که بسیار هزینه زا هستند سرمایه گذاری میکنند و کشورهای فقیرتر از این دستاوردهای در قالب پژوهش های کاربردی و مدل سازی و بومی سازی بهره میگیرند...
اما ارتباط همه صحبتهای شما با انتقادات دوستان به وضعیت حکمرانی کشور نفهمیدم؟؟؟
یعنی مثلا چون اصطلاح دموکراسی و حداکثرمحوری یا خیلی از خواسته های روز جوامع بشری ابتدا در جوامع غربی مطرح شده، ایرانیان حق ندارند پیگیرش باشند...
پس فرنگی ها هم از دستاوردهای چند هزار سال قبل شرقی ها مثل نساجی و ضرب سکه بهره نگیرند و به دنبال جایگزین های جدید باشند؟؟؟
بحث این است که این کشور توسط حکمرانانی اداره میشود که خیلی از آنها حتی تخصص چندانی ندارند یا صرفا تحصیلات حوزوی دارند و به جای منافع ملی بیشتر به دنبال شعارهای به ظاهر ارزشی هستند و این یعنی عقب ماندگی بیشتر کشور ما...
مگر بخشی از همین جوانان مملکت وقتی مهاجرت میکنند در سازمانهای پیشرفته بین المللی و تحقیقاتی درخشش ندارند؟؟؟
پس مشکل فرهنگ فردی (به تنهایی نیست) و تغییرات در رئوس قطعا بدون تاثیر نخواهد بود...
سیستم درست در طول زمان حتی فرهنگ را هم دستخوش تغییر خواهد کرد...
نظر
-
در اصل توسط pournikdast پست شده است View Postسلام و عرض ادب...
علم غربی و شرقی یعنی چه؟
تقلید در علم یعنی چه؟
علم یک طیف پیوستاری است و هر کشوری بنا به پیشینه و سرمایه گذاری در این عرصه بخشی از رشد را به عهده میگیرد و طبیعتا از دستاوردهای آن هم بهره میگیرد...
در بسیاری از مفاهیم بالاخص در علوم اجتماعی و انسانی همگامی و همبودی دستاوردهای جدید با پیشینه های تاریخی به قدری زیاد است که نمیتوان مشخص کرد آیا ایده واقعا ایده ی جدیدی است یا صرفا نگاهی چندوجهی به دستاوردهای چند صدساله ی قبلی...
کشورهای ثروتمند معمولا در پژوهش های بنیادین که بسیار هزینه زا هستند سرمایه گذاری میکنند و کشورهای فقیرتر از این دستاوردهای در قالب پژوهش های کاربردی و مدل سازی و بومی سازی بهره میگیرند...
اما ارتباط همه صحبتهای شما با انتقادات دوستان به وضعیت حکمرانی کشور نفهمیدم؟؟؟
یعنی مثلا چون اصطلاح دموکراسی و حداکثرمحوری یا خیلی از خواسته های روز جوامع بشری ابتدا در جوامع غربی مطرح شده، ایرانیان حق ندارند پیگیرش باشند...
پس فرنگی ها هم از دستاوردهای چند هزار سال قبل شرقی ها مثل نساجی و ضرب سکه بهره نگیرند و به دنبال جایگزین های جدید باشند؟؟؟
بحث این است که این کشور توسط حکمرانانی اداره میشود که خیلی از آنها حتی تخصص چندانی ندارند یا صرفا تحصیلات حوزوی دارند و به جای منافع ملی بیشتر به دنبال شعارهای به ظاهر ارزشی هستند و این یعنی عقب ماندگی بیشتر کشور ما...
مگر بخشی از همین جوانان مملکت وقتی مهاجرت میکنند در سازمانهای پیشرفته بین المللی و تحقیقاتی درخشش ندارند؟؟؟
پس مشکل فرهنگ فردی (به تنهایی نیست) و تغییرات در رئوس قطعا بدون تاثیر نخواهد بود...
سیستم درست در طول زمان حتی فرهنگ را هم دستخوش تغییر خواهد کرد...
و من هم نگفتم علم غربی یا شرقی داره
و نگفتم استفاده کردن از دیگران ایرادی داره
بلکه گفتم چرا هیچ خلاقیتی در جامعه ایرانی نیست ؟ چرا همش مصرف کننده است؟
چرا همش باید آنها کشف کنند؟
نگفتم ما از دموکراسی سخن نگوییم بلکه گفتم چرا گفته های مدعیان سواد چیزی جز تکرار و کپی از غرب نیست؟ چرا هیچ علمی از خودتون جوشش نداره؟
کدوم علم از خودتونه؟
شما تاریخ دویست ساله گذشته را نگاهی بندازید، ایران چی از خودش داره؟ غرب 100 سال پیش از بمب هسته ای استفاده میکنه اما ایران در اون دوران در کجا قرار داره؟ همین الانش برای داشتنش این همه دست و پا میزنه هنوز به جایی نرسیده.
امروز از دموکراسی دفاع می کنید و آن را عاقلانه می پندارید و خیال می کنید این چیزیه که خودتون بهش رسیدید بعد در دنیای غرب چرخشی اتفاق می افتد و از دموکراسی روگردان می شوند شما هم به تبع برمی گردید. سوال اینجاست که اگر این چرخش درست و منطقی است چرا به ذهن شما نرسیده.
همین اتفاق حدود 40سال پیش در در طرفداری از سوسیالیسم و لیبرالیسم افتاد
اونایی که در ایران این روزها گرایش به لیبرالیسم دارند قبلا به جهت قدرت شوروی به سوسیالیسم تمایل داشتند و آن را عاقلانه میدانستند اما بعد از فروپاشی شوروی به سمت لیبرالیسم چرخیدند و فکر هم می کنند که این نتیجه ایست که خودشان به آن رسیدند اما اینطور نیست بلکه جریانات اجتماعی و علمی آنها را با خود می برد.
نظر
-
گرم طلا1570000...
انس درنزدیکی شکست مقاومت....
به نظرم مردم عادی عید سختی رو داشته باشن..
نظر
-
در اصل توسط بورسفام پست شده است View Postعلم غربی یا شرقی نداره
و من هم نگفتم علم غربی یا شرقی داره
و نگفتم استفاده کردن از دیگران ایرادی داره
بلکه گفتم چرا هیچ خلاقیتی در جامعه ایرانی نیست ؟ چرا همش مصرف کننده است؟
چرا همش باید آنها کشف کنند؟
نگفتم ما از دموکراسی سخن نگوییم بلکه گفتم چرا گفته های مدعیان سواد چیزی جز تکرار و کپی از غرب نیست؟ چرا هیچ علمی از خودتون جوشش نداره؟
کدوم علم از خودتونه؟
شما تاریخ دویست ساله گذشته را نگاهی بندازید، ایران چی از خودش داره؟ غرب 100 سال پیش از بمب هسته ای استفاده میکنه اما ایران در اون دوران در کجا قرار داره؟ همین الانش برای داشتنش این همه دست و پا میزنه هنوز به جایی نرسیده.
امروز از دموکراسی دفاع می کنید و آن را عاقلانه می پندارید و خیال می کنید این چیزیه که خودتون بهش رسیدید بعد در دنیای غرب چرخشی اتفاق می افتد و از دموکراسی روگردان می شوند شما هم به تبع برمی گردید. سوال اینجاست که اگر این چرخش درست و منطقی است چرا به ذهن شما نرسیده.
همین اتفاق حدود 40سال پیش در در طرفداری از سوسیالیسم و لیبرالیسم افتاد
اونایی که در ایران این روزها گرایش به لیبرالیسم دارند قبلا به جهت قدرت شوروی به سوسیالیسم تمایل داشتند و آن را عاقلانه میدانستند اما بعد از فروپاشی شوروی به سمت لیبرالیسم چرخیدند و فکر هم می کنند که این نتیجه ایست که خودشان به آن رسیدند اما اینطور نیست بلکه جریانات اجتماعی و علمی آنها را با خود می برد.
بنده دقیقا پاسخ مطلب شما را دادم حتما زبان بنده در انتقال مفهوم الکن بوده است...
عرض کردم خیلی طبیعی است که بخش اعظم نوآوری ها دستاورد غرب و آنهم چند کشور معدود غرب و گاها جنوب شرق آسیا باشد، چون این کشورها هزینه ی سنگینی در تحقیقات بنیادین علمی در رشته های مختلف میکنند، و کاملا برای تولید علم برنامه مدون و آنهم با نگاه چند ده ساله دارند (حتما راجع به پروژه ی سرن خوانده اید)؛ در ضمن ارتباط قوی و کارآمدی هم با مراکز مرجع علمی دنیا دارند؛ فراموش نکنیم برخی دانشگاههای پیشتاز تولید علم در دنیا گاها سابقه 300 سال یا بیشتر دارند و به نظر بنده مقایسه این کشورها با کشوری همچون ایران به هیچ عنوان منطقی ندارد، دانشگاههای ایران حتی بودجه برای تحقیقات کاربردی که اکثرا هم کپی کاری از پیشینه خارحی است ندارند، نگاه نظام آموزش عالی کاملا کمی است و به هیچ عنوان نگاه کیفی بر تحقیقات کشور جز برخی رشته های معدود وجود ندارد...
مثالی از جوایز نوبل به عنوان فقط یکی از ملاکهای عینی در تولید علم بنیادی و اصیل میزنم :
آمریکا با برنده شدن 350 جایزه بیش از 35 درصد جوایز جهان را به خود اختصاص داده است، با اضافه شدن انگلستان و آلمان این عدد به حدود 60 درصد کل جوایز میرسد...
و سهم بیش از 150 کشور جهان در کسب جایزه نوبل در رشته های مختلف فقط عدد صفر است...
از نظر بنده با در نظر گرفتن جایگاه علمی و اقتصادی ایران که گاها درگیر ضروریات اولیه زندگی مردم هم میشود؛ اینکه ما صرفا مصرف کننده ی خوبی هم باشیم اما بتوانیم همین مصرف را در طول چند دهه بهینه و بومی کنیم؛ اتفاق خوبی است، آن وقت شاید بشود بعد از دهه ها تلاش؛ از اختصاص بودجه و پژوهش در حوزه های بنیادین علم هم صحبت کرد...
ارادت...
نظر
-
در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Postمشکل ایران گرانی تورم بیکاری فساد زیر میزی آلودگی هوا مشکل در محیط زیست ... و ... به این موارد بایداعتراض شود . ........سنگ زدن آتش زدن فخش دادن راه بندان تجزیه طلبی توسط طبقه متوسط به بالا به دستور آمریکا است .
نظر
-
در فرهنگ ایرانی جایی برای تحقیق و کنجکاوی وجود نداره (چه فرد حقوق نجومی داشته باشه چه فقیر باشه فرقی نمیکنه)
ایرانی به دنبال اینه که در یه جایی کاری پیدا کنه و یک حقوقی ببره و ساعت 8صبح بره سر کار و 2برگرده. و تا میتونه سعی کنه از سر و ته کار بزنه و اگر شد دریچه ای از دزدی و اختلاس و زد و بند فراهم کنه.
در این فرهنگ هر چی شارلاتانتر و از زیر کار در روتر باشی زرنگتری
همه از فساد مینالند اما اگر بیت المال مفت گیر خودشون بیاد رحم نمی کنند.
ایرانی در مصرف بسیار اهل زیاده روی و در تولید و مخصوصا تولید علم بسیار قانعه
تا میتونند اهل چشم و هم چشمی هستند اما وقتی سراغ درس میان به کسی که اهل درس و کتابخوانی باشه خر خون میگن
نظر
-
درود بهرام خان
نمی دونم هسی یا نه تاپیک را نخواندم ، شرایطی را طرح می کنم دوس دارم پاسخت را بدانم
فرض کن 10 تا همسایه هسین هرکدوم یک دهم قیمت خرید یک مرغ زنده پول دارید
بعد 10 نفر همزمان به این نتیجه می رسید که پول بذارید رو هم و یک مرغ زنده می خرید
یک نفر مدیریت این مرغ را بر میداره و بعنوان مزد مدیریتی ! میگه تخم هایی که میذاره مال منه
سوالی که پیش میاد اینه که (معذرت می خوام ) شما اسکل بودی اون یک دهم پولت را دادی که یکی تخم مرغش بره تو جیب یکی دیگه ؟ خوب همون یک دهم پول مرغ زنده تو جیب خودت بود بهتر نبود ؟
من باشم سعی می کنم کاری کنم که مرغ را سر ببرن و بالاخره یک دهم گوشتش بهم برسه (حتی اگر مدیر قسم و آیه بخره که قیمت گوشت مرغ نصف مرغ زنده است !!! )
شما باشی چیکار می کنی ؟
گاها ممکنه مدیر با یکی زد و بند کنه تخم مرغ ها با یکی نصف کنه و بگه ما 20 درصدیم بقیه 10 درصد
یا بعضا با 6 نفر تقسیم کنه و به 4 نفر هیچی نرسه و بگه 60 به 40 رای رای ماست
سوال اینه که شما که یک دهم پول مرغ تو جیبت بود چرا با اینا شریک شدی ؟ سودش چیه ؟ و آیا یک دهم گوشت مرغ بنظرت بهتر از هیچی نیست ؟
یا بعضا حتی گربه مرغه را بخوره و هیچی به هیچی هم بشه باز توش سود هست ! چون در اون حالت اون طرف تخم های مرغه رو می خورد و پروتین جذب می کرد قوی میشد فردا روز میومد برات شاخ میشد ، گربه بخورتش گیر اونم دیگه پروتین نمیاد !!!
پ.ن میگن به بورس باید ربط پیدا کنه
کسی میدونه شاخص بورس فردا چنه ؟ !!!!آخرین ویرایش توسط گنجشک؛ 2022/12/03, 01:49.
نظر
-
فیلم ماتریکس یک جمله داره میگه :
اگر ندونی که داخل یک ماتریکسی چطور ممکنه از ماتریکس خارج بشی !!
و این مرغ را شما پول میذاری وسط ! و اینو میدونی با اینکه مرغ تو خونه همسایه اس
دور از جون فوت می کنی و پسرت میاد رو کار و به پسرت میگی که تو اون مرغ خونه همسایه شریکه
دور از جون پسرت هم فوت میکنه و نوه ات میاد سر کار اون فقط یک داستان افسانه ای شنیده که از مرغ همسایه سهم داره
نوه ات میمیره و نتیجه ات میاد رو کار و نوه بکل فراموش کرده که بگو بهش که از اون مرغ سهم داره
وقتی نتیجه ات ندونه به اندازه مدیر از اون مرغ سهم داره چطور می خواد بره بر علیه همسایه و مرغ و گوشت مرغ اعلام دعوی کنه ؟
(مرغش فونیکس بوده !!! )
پ.ن
کسی میدونه شاخص فرابورس فردا چنه ؟!!!!!
نظر
-
در اصل توسط گنجشک پست شده است View Postدرود بهرام خان
نمی دونم هسی یا نه تاپیک را نخواندم ، شرایطی را طرح می کنم دوس دارم پاسخت را بدانم
فرض کن 10 تا همسایه هسین هرکدوم یک دهم قیمت خرید یک مرغ زنده پول دارید
بعد 10 نفر همزمان به این نتیجه می رسید که پول بذارید رو هم و یک مرغ زنده می خرید
یک نفر مدیریت این مرغ را بر میداره و بعنوان مزد مدیریتی ! میگه تخم هایی که میذاره مال منه
سوالی که پیش میاد اینه که (معذرت می خوام ) شما اسکل بودی اون یک دهم پولت را دادی که یکی تخم مرغش بره تو جیب یکی دیگه ؟ خوب همون یک دهم پول مرغ زنده تو جیب خودت بود بهتر نبود ؟
من باشم سعی می کنم کاری کنم که مرغ را سر ببرن و بالاخره یک دهم گوشتش بهم برسه (حتی اگر مدیر قسم و آیه بخره که قیمت گوشت مرغ نصف مرغ زنده است !!! )
شما باشی چیکار می کنی ؟
گاها ممکنه مدیر با یکی زد و بند کنه تخم مرغ ها با یکی نصف کنه و بگه ما 20 درصدیم بقیه 10 درصد
یا بعضا با 6 نفر تقسیم کنه و به 4 نفر هیچی نرسه و بگه 60 به 40 رای رای ماست
سوال اینه که شما که یک دهم پول مرغ تو جیبت بود چرا با اینا شریک شدی ؟ سودش چیه ؟ و آیا یک دهم گوشت مرغ بنظرت بهتر از هیچی نیست ؟
یا بعضا حتی گربه مرغه را بخوره و هیچی به هیچی هم بشه باز توش سود هست ! چون در اون حالت اون طرف تخم های مرغه رو می خورد و پروتین جذب می کرد قوی میشد فردا روز میومد برات شاخ میشد ، گربه بخورتش گیر اونم دیگه پروتین نمیاد !!!
پ.ن میگن به بورس باید ربط پیدا کنه
کسی میدونه شاخص بورس فردا چنه ؟ !!!!در اصل توسط گنجشک پست شده است View Postفیلم ماتریکس یک جمله داره میگه :
اگر ندونی که داخل یک ماتریکسی چطور ممکنه از ماتریکس خارج بشی !!
و این مرغ را شما پول میذاری وسط ! و اینو میدونی با اینکه مرغ تو خونه همسایه اس
دور از جون فوت می کنی و پسرت میاد رو کار و به پسرت میگی که تو اون مرغ خونه همسایه شریکه
دور از جون پسرت هم فوت میکنه و نوه ات میاد سر کار اون فقط یک داستان افسانه ای شنیده که از مرغ همسایه سهم داره
نوه ات میمیره و نتیجه ات میاد رو کار و نوه بکل فراموش کرده که بگو بهش که از اون مرغ سهم داره
وقتی نتیجه ات ندونه به اندازه مدیر از اون مرغ سهم داره چطور می خواد بره بر علیه همسایه و مرغ و گوشت مرغ اعلام دعوی کنه ؟
(مرغش فونیکس بوده !!! )
پ.ن
کسی میدونه شاخص فرابورس فردا چنه ؟!!!!!
میدونی بهرام خان احتمالا وقتی داشتی یک دهم پول مرغ را میدادی به این فکر می کردی که بالاخره 10 روزی یکبار نیمرویی گیرت میاد حالا 10 روز نه 20 روز ! اصلا 20 هم نه 30 روز یکبار دیگه یک تخم مرغ از مرغت باید بهت برسه دیگه
موقع جمع کردن پول ها هم طرف که بچه زرنگ بوده اومده گفته زیاد فکر نکنید و فکر قرارداد نباشید ما مرغ رو امروز بخریم یک تخم جلو افتادیم !!! مرغ را که خریدین هم طرف اومده گفته من مدرک کلاش 6 اکابر دارم بدین من بهتر می تونم به مرغ رسیدگی کنم
شما هم فکر کردی به مدرک هست ، یک پولی دادی به همین 6 کلاس و تو دانشگاهاش دکتری مرغداری گرفتی بعد میری میگی من دکتری دارم مرغ را بده
میگه مدرک که بدرد نمی خوره باید سابقه کار مرتبط مرغداری داشته باشی !!! و چون مرغ فقط دست خودش بوده فقط خودشه که سابقه مرغداری داره و فرزنداش و فرزندهای فرزندهاش ....
چرا روز اول حماقت کردی و یک دهم پول مرغ را دادی وقتی قرار نیست نسیبی ببری؟
=========================
حالت دوم
شما یک پولی دست من امانت داری من ندارم که پس بدم بجاش بهت خدمات ارایه میدم ، قبول ؟
من هر روز تو خونه خودم غذا می پزم و می تونی بیای استفاده کنی (رفیق هام استخدام کردم یکی مسول نظارت بر غذاس یکی مسول حفاظت از غذاس یکی مسول بررسی غذاس !!! خودمم که چند شغل هستم مدیریت و مسول خرید و با حفظ سمت راننده مسول خرید و... هستم ، اینا هرکدوم یک ردیف بودجه ای داره دیگه )
بعد دم در یک نفر گذاشتم که بنابر دلیلی فقط 6 کلاسه ها را میده داخل (یعنی عملا امکان برخورداری از هیچکدام از خدماتی که دارم با پول تو ارایه میدم عملا چیزی گیرت نمیاد چون با یک فیلتر حذف میشی
======================
حالت سوم مهم
بهرام خان شما معتقدی که یک دهم پولت را بذاری رو هم و یک مرغ با اهالی کوچه بخری دیگه درسته ؟
چرا یک کار بهتر نکنی
یک خونه ای داری الان 10 تا هم همسایه داری هر کدوم 100 متر خونه اس
بیاین خونه هاتون رو یک کاسه کنید و صاحب یک خونه 1000 متری بشین ، بهتر نیست ؟ !!!!
بعد اون طرفی بود که مرغ را برداشته بود !!! الان می تونی از عقلش استفاده ببری ، مثلا عقلش میگه خودت حق نداری وازکتومی کنی ، ولی پسرات همه باید وازکتومی بشن !!!
نظرت ؟
پ.ن
کسی میدونه شاخص حمل و نقل چنه؟آخرین ویرایش توسط گنجشک؛ 2022/12/03, 13:32.
نظر
-
راهکار چیه ؟
1- من میگم مرغ سر ببریم و یک دهم اش را بردارم (زود بازده )
=====
2- همسایه زرنگ که مرغ تو خونش هس میگه اشتباهه! و قصد داره بهره وری مرغ را بالا ببره جوری که مرغ روزی 11 تا تخم بذاره !!!!! حالا گاهی شوک درمانی را امتحان میکنه گاهی با مرغ صحبت میکنه و خواهش میکنه از مرغ که بیشتر تخم بذاره ( احمق نیستا ! بچه زرنگه زمان میخره و تخم های مرغ رو میخوره و الکی ادای کارکردن و تلاش درمیاره )
یک مرغ مگه می تونه روزی 11 تا تخم بذاره ؟! (میگن بله ما داریم روش کار می کنیم !!! کار نشد نداره !!!! )
=======
3- حالت سوم اینه که به سایر کوچه ها نگاه کنید ! رفتن یک دکتری واقعی مرغداری آوردن اونم با علم حقیقی و واقعی خودش یک خروس آورده و تخم ها رو نطفه دار کرده و مرغ نشسته رو تخم ها و 21 روز بعد 14 تا جوجه داشتن و 6 ماه بعد 15 تا مرغ تخمگذار یعنی عملا 4 تا تخم بیش از نیاز کوچه که میشه 3 تاش رو داد به اون دکتر واقعی (میشه با فروش تخم های اضافه جام جهانی رو آورده به کوچه !!! )
البته کد خدا چون سودش تو اینه که هر روز تخم ها رو بشکنه و نیمرو کنه ترجیح میده تخم ها نطفه دار نشن
پ.ن
شاخص صنعت چنه ؟
نظر
-
در اصل توسط BOURSY پست شده است View Post
کاربران گرامی
زین پست مطالب خود در باب مسائل غیر بورسی را در تاپیک «اینجا همه چی در همه» درج نمایید
این تاپیک برای توجه به این نکته چند ساعت بسته خواهد ماند
زین پس پستهای غیر بورسی ازین تاپیک حذف خواهند شد
درود بر شما و سلام بر خوانندگان و دوستان و رفقا
کار درست همین بود ....
نظر
-
اما بازار ...
گفتنی ها در زمان مناسب گفته شد و مرور آنها مفید است ...
البت تعدادی سهم جدید و پرظرفیت را بررسی تکنیکالی خواهیم داشت .....
نظر
-
فروم نویسی شهامت می خواهد و جسارت ...
چون دوطرفه است و مخالف میاد وسط کار ، حتی فحش هم میده و خودش را تخلیه میکنه ( کافی است صفحه های قبل را مرور کنیم )
برای همینه که اکثرا فروم نویسی را ترک می کنند و می روند کانال یک طرفه در تلگرام میزنند و خودشان می برند و می دوزند و تحلیل های بعضا آبکی به خورد خوانندگان می دهند ...
اینجا پویا زنده و فعال بودیم و مخالف هرچه دوست داشت نوشت و حتی توهین و فحاشی را دریغ نکرد ( بر خلاف جاده ی یک طرفه ی کانالهای تلگرامی )
دموکراسی و آزادی یعنی همین ( حداقل در فضای نوستالژیک و شاید کوچک تر سایت بورسی نسبت به جامعه رعایت کردیم )آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/12/04, 16:48..
نظر
نظر