تکنیکال ( بهرام و رفقا )
Collapse
X
-
-
پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )
در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Postاین موضوعات که درج میشود درتکنیکال اثر دارد ؟در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postدرود
قطعا اثر دارد ...
یک بعد دستگاه مختصات تکنیکال , زمان است ...
باید فرصت بدهیم به چارت ...
یه جوری باید خودمون و خواننده ها رو سرگرم کنیم تا محور زمان با قیمت جلو بره ...
البت اینجا دفترچه ی خاطرات و مطالب مفید غیر بورسی هم هست و ... وظیفه ی همه ی ماست در حد توان و مقدورات ...
نمونه کحافظ ...
فقط زمان می خواست ...
.
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post( دیروز ) به نظر اکثریت بازار می بایست منفی می بود که خودرو ناجی بازار شد ...
خودرو یک تنه کل بازار را بالا کشید ...
امروز هم وظیفه ی مهمی بر عهده داره : به خط کردن کل بازار ...
..................................
کاملا برای بچه های بازار مشخص شده که : فرمان بازار در دست خودرو است ( یا دقیق تر بگویم بازار بدون خودرو جایی نرفت ... )
همیشه فرمان بازار در دست خودرو بوده ...
دیروز اول خودرو صف خرید بست بعد فولاد ...
.
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postهمیشه فرمان بازار در دست خودرو بوده ...
دیروز اول خودرو صف خرید بست بعد فولاد ...
وقتی بازار نتونه خودرو بخره , میره سراغات و آشغالهای بنیادی ( البت از نظر تکنیکالی )
هر سهمی یه زمانی ات و آشغال هست ... هر سهم
آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2024/03/03, 09:22..
نظر
-
باز شروع نکن بهرام شما درغگو هستید که برای دوزار سود در سهام سفته بازی حقایق بازار را نمینویسید شماها سال 99همه سهامداران تازه وارد بردید در سهام زیانده و لگنساز انها را ورشکست دادید!!!!! در حالیکه اگر سهام بنیادی داشتند الان سرمایه خودشان داشتند به اضافه سود 3تا مجمع!!! و بازار نیز به این روز نمیافتاد و ما جمعیت میلیونی را داشتیم
الان هم باز داری دروغ میگی سهام لگنساز بیشترین ریزش داشته الان مثبت 5 میخورند اما پالایشیها و بقیه سهام بنیادی بدون انکه بریزند دارند مثبت 7میخورند همین بوعلی و دهها سهم بنیادی بدون دردسر امسال بالای 100درصد داده اند سودی که خوابش هم نمیتونه ببینه یه فکر خراب!!!!!!!!
همین گپهای ریزش کمتر و صعود بیشتر باعث شده که سهام بنیادی بالاتر از سقف 99باشند و لگنساز 60درصد زیر سقف 99
مسئله ای که 3ساله اینجا هستم سعی کردم حالیت کنم و درست بوده که بقیه را به زیان نیندازی اما دروغ گویی برای یه نوسان بهت اجازه نمیده که سهامداران تازه وارد را به اشتباه نیندازی
بعد عید باز مبینمتان در مجمع که با صندلی بهم پرت کنید و بقیه در سهام دلاری میلیاردها دلار سود بین خودشان تقسیم کنند بله میلیاردها دلار سود ساختند سهام بنیادی!!!!!! همانند هر سال شاید کمی هم بیشتر!!! !!!! گرچه شما در مجمع لگنساز هم نمیری همه دروغها برای همین دوزار نوسان و خالی کردن رو سر سهامدار تازه وارد هست.....
آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2024/03/03, 10:03.نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
سال 99 هم خودرو بود که کل بازار بالا کشید ...
هنوز در خاطره ها هست ...
خودشان را بنیادی کار و کدال خوان در نظر می گیرند و بنیاد را صرفا eps و dps و مجمع تعریف کرده اند ...!
غافل از اینکه p/s و اهرم اون یک متغیر بنیادی مهم هست ...
خودرو به شدت اهرمی هست ...
حاشیه سود به سهم بدهند معادل قیمت امروز سهم , سود خواهد ساخت.
نظر
-
نظر
-
ارنستو چگِوارا: پزشک، چریک، دیپلمات، نظریهپرداز جنگی و انقلابی آرژانتین و یکی از شخصیتهای اصلی انقلاب کوبا بود.
.
چهره و ظاهر او بهطور فراگیر به عنوان یکی از نمادهای فرهنگ انقلابی و یک نشان حماسی جهانی شناختهشده در فرهنگ عامه تبدیل شدهاست....
.
او سخنان معرفی دارد از جمله:
( سعی کردن ما را دفن کنند
دریغ از اینکه ما بذر بودیم...).
نظر
-
باید برای حال زندگی کرد، نباید افسوس گذشته را خورد. باید از همین لحظه بهترین استفاده را برد.
بیشتر مردم زندگی نمی کنند، فقط با هم مسابقه ی دو گذاشتهاند...
می خواهند به هدفی در دور دست برسند، ولی در گرماگرم رفتن، آنقدر نفس شان بند می آید و نفس نفس می زنند که چشمشان، زیبایی ها و آرامش سرزمینی را که از آن میگذرند، نمیبیند و بعد، یک وقت چشمشان به خودشان می افتد و می بینند پیر و فرسوده هستند و دیگر فرقی برایشان نمی کند به هدف شان رسیدهاند یا نه .....
نظر
-
کتاب "وقتی نیچه گریست" دکتر یالوم رو به تازگی تموم کردم. صفحه ۱۳۵ اون به زیبایی نوشته بود؛
+ انسان، دوستان خود را سختتر از دشمنان میبخشد.
عمیقا تایید کردم.
صفحه۱۷۴ نوشته بود:
"بچهدار شدن بدون برنامه، خطا و بچهدار شدن برای برطرف کردن تنهایی، اشتباه است. هدف بخشیدن به زندگی با تولید انسانی همانند خویشتن،درست نیست و اگر هدف از تولید مثل،به جاودانگی رسیدن و تنها دلیل آن نطفهای باشد که بخشی از ما در آن قرار دارد، فرضیه صحیحی نیست".
صفحه ۱۶۷ نوشته بود؛
"امروز دریافتم بهترین آموزگار، کسی است که از شاگردان خود میآموزد."
+ ناخواسته سر تکون دادم.
صفحه ۱۵۳ نوشته بود؛
"داستایوفسکی مینویسد: بعضی از مطالب را نباید جز برای دوستان بر زبان آورد؛ بعضی از مطالب را حتی برای دوستان نباید بر زبان آورد؛ و در نهایت بعضی از مطالب را حتی برای خویشتن نباید بر زبان آورد".
صفحه ۶۵ نوشته بود؛
"برملا کردن همه رازهای فرد برای سایر افراد، مقدمهای برای خیانت کردن است و خیانت کردن هم نفرت به دنبال دارد، درست نمیگویم؟".
+ عمیقا تصدیق کردم.
صفحه ۱۸۴ نوشته بود؛
"اگر نتوانیم تنهایی را در آغوش بگیریم، از فرد دیگر به عنوان سپری در مقابل تنهایی استفاده خواهیم کرد. اگر کسی بتواند بدون نیاز به حضور فردی دیگر، مثل عقاب زندگی کند، توانایی عشق ورزیدن دارد. فقط در این شرایط، بزرگ شدن طرف مقابل برای او مهم است".
+حرفی نیست .....
نظر
-
مرد فقیرى بود که همسرش از ماست، کره میگرفت؛ او کرهها را به یکى از بقالیهای شهر میفروخت و در مقابل مایحتاج خانه را میخرید. روزى مرد بقال به اندازهی کرهها شک کرد و تصمیم گرفت آنها را وزن کند. هنگامى که آنها را وزن کرد، اندازهی هر توپ کره ۹۰۰ گرم بود. او از مرد فقیر عصبانى شد و روز بعد به مرد فقیر گفت: دیگر از تو کره نمىخرم! تو کره را بهعنوان توپهای یک کیلویی به من مىفروختى، در حالى که وزن هر کدام از آن ۹۰۰ گرم است! مرد فقیر ناراحت شد و سرش را پایین انداخت و گفت: ما ترازویی در خانه نداریم؛ بنابراین یک کیلو شکر از شما خریدیم و آن یک کیلو شکر را بهعنوان وزنه قرار دادیم. مرد بقال از شرمندگی نمیدانست چه بگوید.
یقین داشته باش که: به اندازهی خودت برای تو اندازه گرفته میشود ....
نظر
-
ای مرگ!
ای ناخدای پیر!
اینک گاهِ رفتن!
بیا تا لنگرها بر کشیم!
این سرزمین بر نمی انگیزد جز ملال
آه مرگ
بگذار بادبان برافروزیم!
گرچه چون مُرکب سیاه است این دریا و آسمان
لیک هزار توی قلب هامان
-که تو آشنایی با هر خم و هر پیچ اش-
لبریز است ز پرتوهای درخشان.
جاری کن شوکران تلخ ات را
تا مگر جانی تازه دمد ما را
این آتش
سبعانه می گدازد مغزهامان
و ما سخت آرزومندیم سقوط را؛
– بهشت یا دوزخ،چه تفاوت دارد؟-
سقوط به ژرفای ناشناخته ها
تا مگر بازیابیم
یک چیز تازه ی دیگر!
(شارل بودلر ).
نظر
-
آدم وقتی درد دارد خیلی مستعد این است که بیرحم شود.
آدمها اغلب نمیخواهند در بدبختی و دردمندی تنها باشند. و آنچه درد و جراحتشان را تحملپذیرتر میکند این است که ببینند دیگرانی نیز همتای او در درد و جراحتند.
وقتی جراحتی داری پرسش نمکپاشی هم در کنارش داری. پرسشت این است که چرا من؟ چرا فقط من؟
آنوقت اگر بفهمی که خیلیهای دیگر هم مثل تو هستند از گزندِ این پرسش خلاص میشوی.
اما دلهای بزرگ و صفا دیده وقتی خودشان درد را تجربه میکنند همزمان آرزو میکنند که ای کاش کس دیگری به چنین دردی مبتلا نشود.
قلب بزرگ میخواهد که در وسط رنجوری آرزو کنی کاش کس دیگری چون من نباشد و نشود. اینها را گفتم تا به زیبایی حیرتآور این بیت مولانا برسم:
بر هیچ دلی مباد و بر هیچ تنی
آنچه از غم هجران تو بر جان من است ....
نظر
-
-
نظر