کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گویا اسهال طلب ها قصد دارند از همتی حمایت کنند ومردم را بازهم بکشانند پای صندوق رای!
ولی من که اصلا قصد رای دادن نداشتم احتمالا برای دادن پاسخ شایسته به همتی رذل و دارو دسته نوسانگیر روحانی به نفر مقابل رای دهم!!!
شاید...
◾️تتلو در کانال تلگرام خود نوشت: "با اینکه اصلا دوست ندارم راجع به انتخابات صحبت کنم اینبار امّا اگه آقای رئیسی رئیس جمهور بشه من با همه ی اتفاقاتی که ممکنه برام بیوفته میام ایران من از اول هم اوکی بودم با آقای رئیسی ! هنوزم اوکیم."
◾️چهار سال پیش در جریان تبلیغات انتخابات در اتفاقی عجیب و بحث برانگیز رئیسی در امیر تتلو در فرودگاه با یکدیگر دیدار کردند که مانند بمبی خبری سرو صدا به پا کرد.
◾️پس از انتخابات سال 96 تتلو تا مدت ها از رئیسی حمایت کرد اما ناگهان از ایران خارج شد و به ترکیه رفت.
◾️او در ترکیه با مافیا شرط بندی وارد همکاری شد و در حال حاضر یکی از اعضای اصلی تبلیغات سایت های شرط بندی است.
◾️تتلو همچنین اظهار نظرهای ساختار شکنانه زیادی داشت و آهنگ هایی در این زمینه تولید کرد که باعث شد از سوی اصولگرایان طرد شود./فرارو
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
اولا که هیچ دقت نکردید که بنده عرض کردم انتقادات فراوانی دارم و شرایط فعلی را به هیچ عنوان مطلوب نمی دانم. دوما نه اکثریت بودن همواره نشانه ی حق بودن است (اکثرهم لا یعقلون) و نه در اقلیت بودن همواره نشانه ی بر حق نبودن است
سلام
کاری با بحث های دو طرفه ندارم
ولی گویا مطلب درمورد دموکراسی بود
اینکه کدام طرف محق است یک بحث است که نظرات میتواند مختلف باشد
اما دموکراسی را که نمیتوان وارونه تعریف کرد و گفت چون از دید ما بر حق هستیم پس اقلیت بر اکثریت حاکم شود!!
امیرالمؤمنین(ع) چاپلوسی را خصلت منافقان معرفی کرده و میفرماید: «الْمُنافِقُ وَقِحٌ غَبىٌّ مُتَمَلِّقٌ شَقىٌّ؛ منافق، بىشرم و کودن، چاپلوس و بدبخت است
الان اصلاح طلب ترین کاندیدا یه جورایی خود رئیسی هست /:.yead.:/
این اصلاح طلب ها حقشونه همچین بلایی سرشون بیاد، روزایی که به مردم رکب میزدید حالا رکب بخورید نوش جونتون
روی عدد درصد رای ها که کلیک بشه نفرات رای دهنده مشخص میشه که شاید درست نباشه در امنیت انتخابات و شخصی بودن رای ها /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
انگار ستاد انتخابات کشور و وزارت کشور اشکال فنی را درست کردند /.:biggrinsmiley.:/
روی درصد که کلیک میشد رای دهنده ها مشخص میشدند
فقط برای شوخی بود عذرخواهی میکنم ببخشید
ناپلئون ميدانست
كه براي آغاز ديكتاتوري،بايد قواي نظامي را به عنوان نقطه اتكا،غرق در افتخار كرد.
پس از آن دولتي تاجرمآب را روي كار آورد،تنش ها را كاهش داد و عهدنامه هاي خارجي را سريعا امضا كرد
تا چشمها را با دستاوردهاي ديكتاتوري خيره كرد.
اروپا از دوران ناپلئون/ديويد تامسن
ترجمه خشايار ديهيمي،نشر ني
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
گاهی ما چیزی رو در حضور دیگران میگیم و ادعایی میکنیم که خوشایند جمع باشه، اما در واقع رای و نظرمون چیز دیگه است که برای محکوم نشدن و مورد انتقاد قرار نگرفتن بیانش نمیکنیم.
توصیه میکنم دوستانی که اهل کتاب هستن، کتاب «حقایق نهان دروغ های عیان» نوشته تیمور کوران رو بخونن.
نظر