*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : *****انتخابات1400*****

در بخش غربیِ آفریقای باستان، برای قرن‌ها از مهره‌هایی به‌نام «اگری» (Aggry) به‌عنوان پول استفاده می‌شد.
    این مهره‌ها کوچک، شیشه‌ای و زینتی بودند. استفاده از مهره‌های اگری که منشأ ناشناخته‌ای هم دارند، در تجارت (به‌عنوان پول) راهی برای انتقال ثروت بین مردم و در اجتماع (به‌عنوان مهریه و ارث) روشی برای انتقال ثروت در میان نسل‌ها بود. در قرن ۱۶ میلادی، زمانی‌که کاشفان اروپایی به آفریقا رسیدند، خیلی زود دریافتند که مهره‌های اگری به‌شدت در میان بومیان آفریقایی ارزشمند هستند. از‌آنجاکه در آن زمان فناوری تولید شیشه در آفریقا بدوی بود، تولید مهره‌های اگری برای بومیان دشوار بود و به همین علت، این مهره‌ها نسبت به سایر کالاها کمیاب بودند؛ یک ویژگیِ پولی که از ارزش بازار آنها حمایت می‌کرد.
    اما در اروپا، فناوری تولید شیشه در سطح بالایی قرار داشت. با هزینه پایین می‌شد انبوهی مهره تقلبی تولید کرد که از نظر ظاهری کاملاً با مهره‌های اگری یکسان بود. خیلی زود بسیاری از اروپاییانِ فرصت‌طلب با سوء‌استفاده از این فرصت اقتصادی و با کشتی‌هایی پر از مهره اگری تقلبی که با ظرافت بسیار در تأسیسات شیشه‌سازی اروپایی ساخته می‌شد، عازم غرب آفریقا شدند. این طرح یکی از اولین عملیات شناخته‌شده جعل پول بود که در مقیاس بزرگ انجام می‌شد. در نگاه اول، صادرات مهره‌های شیشه‌ای نمی‌توانست ضرر چندانی داشته باشد، اما چیزی که واقعاً رخ داد دهه‌ها غارتگریِ ثروت آفریقا، منابع ملی و در نهایت وقت گرانبها بود.

با رسیدن کشتی‌های اروپایی به سواحل آفریقا که مملو از مهره‌های شیشه‌ای بودند، بومیان آفریقایی خیلی راحت دارایی‌هایی را که با مشقت فراوان به دست آمده بود، با تکه شیشه‌هایی مبادله کردند که به خیالشان مهره‌های گرانبهای اگری هستند. در طول دهه‌ها، تجارت دارایی‌های واقعی در ازای مهره‌های جعلی شرایطی را فراهم کرد تا اروپایی‌ها بتوانند ثروت آفریقا را خیلی پنهانی مصادره کنند؛ یک حادثه جنایت‌کارانه با دور کُند که جامعه آفریقا را برای قرن‌ها فلج کرد. بعدها به مهره‌های اگری لقب «مهره‌های بردگی» را دادند چراکه با آغاز فروماندگی آفریقایی‌‌ها در دام فقر، برخی از آنها مجبور شدند خود یا دیگران را به اربابان اروپایی‌شان بفروشند. مهره‌های بردگی، یکی دیگر از نظام‌های پولی تاریخ که سلاح دست جاعلان شده بود، در نهایت «تجارت برده آتلانتیک» را پایه‌گذاری کرد؛ تجارتی که برای قرن‌ها در جریان بود.

سلام به برده ها و اربابان آینده /:.coolsmiley02:./
    (چرا بچه دار نمی شید حالا؟ )
    آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2021/03/08, 17:35.
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

در اصل توسط ms. mousavi پست شده است View Post
      با سلام
      از وقتی بچه بودم و تازه میتونستم رای بدم همش یه سری تو فامیل وآشنا میگفتن رای ندید و فلان وبهمان
      اما تو تمام این سالها بهم ثابت شد اونایی که میگفتن رای نده هدفشون رضای خدا نبوده
      من هر دفعه که میخواستم رای بدم از خودم میپرسیدم تکلیف دینی من چیه؟

حالا هم توصیه ام اینه هر کس فکر کنه روز قیامت میتونه جواب حرفهایی راکه میزنه، بده
      کدام تکلیف دینی؟؟...!
      اگر رای مردم در نتیجه انتخابات تاثیر داشته باشه...که صد البته ندارد....
      همین رای دهندگان بزرگترین گناه را میکنند....آن نماینده ای که با رای من رفته مجلس...پول بیت المال را بالا کشیده...برای اطرافیان خود بریز و بپاش کرده....استخدام پارتی کرده...من رای دهند شریک جرم آن نماینده هستم..
      شورای شهری که من رای دادم...رفته زمین مردم را بالا کشیده...بودجه شهرداری را خورده...رشوه گرفته..من رای دهنده در گناهش شریک جرم هستم...
      رئیس جمهوری که سفره مردم را برچیده...مردم را صف نشین روغن و مرغ کرده...کاری کرده که مردم تا کمر در سطل آشغال فرو بره....من شریک جرمش هستم...

حالا شما بگو چشات را باز بکن...به آدم صالح و متدین رای بده...اصلا آدم حلال حرام شناس...صادق ...درستکار نه میاد نه صلاحیت بهش میدن....وقتی آدم درستی نیست چرا رای بدهم....قبلا به حرفهای بزک کرده...تسبیح و ریش...فریب میخوردیم...الحمدالله کمی شعور پیدا کرده اند این مردم...که دیگه فریب این سه مورد را نخورند..

دینداری به ریش نیست به ریشه هست...

از شیر مرغ تا جان آدمیزاد در این کشور هست...غیر از دین
      آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2021/03/08, 17:55.
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• Inspired
        عضو فعال
        • May 2016
        • 494

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
        در بخش غربیِ آفریقای باستان، برای قرن‌ها از مهره‌هایی به‌نام «اگری» (Aggry) به‌عنوان پول استفاده می‌شد.
        این مهره‌ها کوچک، شیشه‌ای و زینتی بودند. استفاده از مهره‌های اگری که منشأ ناشناخته‌ای هم دارند، در تجارت (به‌عنوان پول) راهی برای انتقال ثروت بین مردم و در اجتماع (به‌عنوان مهریه و ارث) روشی برای انتقال ثروت در میان نسل‌ها بود. در قرن ۱۶ میلادی، زمانی‌که کاشفان اروپایی به آفریقا رسیدند، خیلی زود دریافتند که مهره‌های اگری به‌شدت در میان بومیان آفریقایی ارزشمند هستند. از‌آنجاکه در آن زمان فناوری تولید شیشه در آفریقا بدوی بود، تولید مهره‌های اگری برای بومیان دشوار بود و به همین علت، این مهره‌ها نسبت به سایر کالاها کمیاب بودند؛ یک ویژگیِ پولی که از ارزش بازار آنها حمایت می‌کرد.
        اما در اروپا، فناوری تولید شیشه در سطح بالایی قرار داشت. با هزینه پایین می‌شد انبوهی مهره تقلبی تولید کرد که از نظر ظاهری کاملاً با مهره‌های اگری یکسان بود. خیلی زود بسیاری از اروپاییانِ فرصت‌طلب با سوء‌استفاده از این فرصت اقتصادی و با کشتی‌هایی پر از مهره اگری تقلبی که با ظرافت بسیار در تأسیسات شیشه‌سازی اروپایی ساخته می‌شد، عازم غرب آفریقا شدند. این طرح یکی از اولین عملیات شناخته‌شده جعل پول بود که در مقیاس بزرگ انجام می‌شد. در نگاه اول، صادرات مهره‌های شیشه‌ای نمی‌توانست ضرر چندانی داشته باشد، اما چیزی که واقعاً رخ داد دهه‌ها غارتگریِ ثروت آفریقا، منابع ملی و در نهایت وقت گرانبها بود.

با رسیدن کشتی‌های اروپایی به سواحل آفریقا که مملو از مهره‌های شیشه‌ای بودند، بومیان آفریقایی خیلی راحت دارایی‌هایی را که با مشقت فراوان به دست آمده بود، با تکه شیشه‌هایی مبادله کردند که به خیالشان مهره‌های گرانبهای اگری هستند. در طول دهه‌ها، تجارت دارایی‌های واقعی در ازای مهره‌های جعلی شرایطی را فراهم کرد تا اروپایی‌ها بتوانند ثروت آفریقا را خیلی پنهانی مصادره کنند؛ یک حادثه جنایت‌کارانه با دور کُند که جامعه آفریقا را برای قرن‌ها فلج کرد. بعدها به مهره‌های اگری لقب «مهره‌های بردگی» را دادند چراکه با آغاز فروماندگی آفریقایی‌‌ها در دام فقر، برخی از آنها مجبور شدند خود یا دیگران را به اربابان اروپایی‌شان بفروشند. مهره‌های بردگی، یکی دیگر از نظام‌های پولی تاریخ که سلاح دست جاعلان شده بود، در نهایت «تجارت برده آتلانتیک» را پایه‌گذاری کرد؛ تجارتی که برای قرن‌ها در جریان بود.

سلام به برده ها و اربابان آینده /:.coolsmiley02:./
        (چرا بچه دار نمی شید حالا؟ )
        درود

داستان آموزنده ای بود (و Inspirational)، اما نتیجه گیری آخر شما چه ارتباطی با ماجرا داشت؟

از دیر باز، نهاد خانواده، بعنوان یک رکن اساسی در هرم قدرت محسوب میشده، اما رفته رفته، اونهایی که کانون قدرت رو در اختیار داشتند، مثال بارز مرگ خوبه برای همسایه، شروع کردند به زدن نهاد خانواده، در حالیکه خانواده های خودشون رو پر تعداد تر و لاجرم پر قدرت تر میکردند. نمونه اش جامعه یهودی. انحصار از همین جا شروع شد. انحصار یعنی قبضه کردن قدرت.

پس نفس بچه دار شدن، اشتباه نیست.

اشتباه اینجاست که دارای ایدئولوژی سلطه گرا نباشیم و خودمون رو برده وار بسپاریم به دست حاکمان جامعه

بازی همیشه حول محور قدرت میچرخیده و هنوز هم

پس باید راهی رو پیدا کرد تا این قدرت رو تو دایره آشنایان خودمون بکشیم که یکی از ابتدایی ترین و ساده ترین (البته به شرط توانمند بودن از لحاظ ایدئولوژیک و سپس مالی) بچه دار شدنه که بعدها با تربیت اینان، کانون خانواده مستحکم تر و لاجرم قدرتمند تر میشه. تضمینی (نه لزوما برای همه، برای کسانی که با آگاهی گام بر میدارند در حقیقت) برای داشتن آینده ای بهتر

/////////////////////

در ضمن مدتهاست داره بحث بیت کوین میشه، و کسی به نقاط ضعف بیت کوین اشاره نمی کنه ک بی ارتباط و شاهت با این شیوه جعل پول توسط اروپاییان نیست

میدونیم بیت کوین با محاسبات پیچیده ریاضی و ایجاد زنجیره ای از بلاک ها، کدهایی میسازه که یونیک هست و به این کدها قابلیت تبادل داده شده و بعنوان واحد پولی در نظر گرفته میشند (چرا که غیر قابل جایگزین هستند و لذا میشه بهشون ارزش خاص تخصیص داد)

اما استخراج این کدها که ازش به نوعی استخراج معدنی یاد میشه (مثل ماینینگ طلا که باید برای استحصالش زحمت فیزیکی بکشی و هزینه انرژی بدی) مستلزم داشتن سخت افزار قوی (همان تلاش فیزیک) و هزینه برق بالاست (صرف انرژی)

طبق این داستان، اروپاییان با تکنولوژی بالایی که داشتند، تونستند تو زمان کوتاه، حجم بالایی شیشه درست کنند. تولید انبوه در زمان کوتاه به منزله پایین آوردن ارزش کالاست.

بنابراین، الان خطری که بازار رمز ارزها رو تهدید میکنه، تولید کامپیوترهای کوآنتومی است (که هنوز فراگیر و اقتصادی نشده) که ضعیف ترینشون 100 هزار برابر سریعتر از قوی ترین کامپیوترهای مرسوم امروزی هستند

حال حساب کنید که با یک کامپیوتر کوآنتومی کسی بخواد استخراج رمز بکنه

انجام محاسباتی که با پیشرفته‌ ترین کامپیوترهای امروزی ۱۰ هزار سال انجام می‌شود، با این دستگاههای هوشمند کوانتومی در سه دقیقه و ۲۰ ثانیه قابل انجام است

آیا بیت کوین همون اگری نیست؟
        در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
        نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• تیدی آلفا
          Banned
          • Jul 2013
          • 2540

‏شرف بی بی سی فارسی از بعضی سازمانی های پولکی بیشتره..‌

بی بی سی فارسی هم زد استعفاء

نظر

• sooroosh1315
            ستاره‌دار (۲)
            • Oct 2019
            • 5358

ی سوال ساده

چرا قیمت ی متر مسکن در تهران باید بالاتر باشه از سایر نقاط کشور ؟ تهران بجز آلودگی هوا و ترافیک چی داره ؟

تهران نفت و گاز داره ؟
            تهران کشاورزی داره؟
            تهران معدن داره؟
            صنعت داره؟
            تهران چی داره ؟

==================================

ادامه داستان مهره ی اگری:
            مهره ی بردگی

حق انحصاری تولید پول، بدون وجود رقیب، همان دستگاه تولید برده است؛
            امتیازی شرم‌آور که
            انحصارطلبان فقط می‌توانند آن را با فریب و خشونت حفظ کنند.
            مهره‌های اگری جعلی و پانوس سلاح‌هایی برای به‌دست‌آوردن وقت انسان‌ها بودند.
            این امتیاز بین سال‌های ۱۵۰۱ تا ۱۸۰۶، موجب غارت مستقیم زندگی ۱۲.۵ میلیون انسان (و همچنین تاراج غیرمستقیم فرزندان آنها) شد.
            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• لولی بربط زن
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1862

من که دیگه رای نمیدم - محمد رضا عالی پیام

جون خودم اگه بگن، هالو گل سرسبده
              بگن رو دستش تا حالا، هیچ شاعری نیومده
              تموم ریزه کاری طنزو فقط اون بلده
              می‌گم که این کار‌ها دیگه قدیمیه، کپک زده
              من که دیگه رای نمی‌دم، می‌خوای بده می‌خوای نده
              اگه بیان جوازمو، دوباره حاضر بکنن
              فیلمهای توقیف شده رو، پروانه صادر بکنن
              دفترم رو باز بکنن، صدر دفا‌تر بکنن
              کتابهام رو چاپ بکنن، یا منو ناشر بکنن
              بهم بدن یه وام تبصریه خارج از رده
              اگه کرایه ور بیفته تاکسی مفتکی بشه
              تو مترو واسه هر نفر، یه واگن تکی بشه
              دمکراسی جانشین سیستم زورکی بشه
              اصلا رییس جمهورمون، آقای متکی بشه
              بگن که این رفته و اون یکی روی کار اومده
              اگه بیان رو پشت بوم هر خونه دیش بذارن
              مثل یه دولت قوی بیان و پا پیش بذارن
              برا گوگوش و داریوش، برنامه تو کیش بذارن
              یا اینکه کنسرت قمیشی توی تجریش بذارن
              امر به معروف نکنن، که این خوبه یا اون بده
              بگن که دختر پسرا ،با هم بیان با هم برن
              هفت روز هفته تو خونه، پارتی و مهمونی بدن
              برقصن و بخونن و بلمبولن، بجنبونن
              با همدیگه خوش باشن و شوخی کنن تا می‌تونن
              نوار ساسی گوش بدن، یا بندری، یا هایده
              صبح که می‌شه در بزنن، مفتکی صبحونه بدن
              یه کاسه کله پاچه با سنگگ شادونه بدن
              بنزین تو ظرفهای بیست لیتری در خونه بدن
              به کچل‌ها کلاگیس و به مودار‌ها شونه بدن
              امضا بدن وعده هاشون، قلابی نیست صدی صده
              اگه بیان تهرون رو بدن بدست کار‌شناس
              در اختیارش بذارن صدتا تریلی اسکناس
              اونم بیاد عوض کنه سیستم شهر رو از اساس
              جوری که اشتباه کنن همه با شهر لاس وگاس
              بازم می‌گم اینا همش حقه است و دوز و شعبده
              بگن که دخترا بیان قلیون مفتی بکشن
              تموم دختر پسرا به همدیگه آب بپاشن
              اونجوری دوست دارن بشن اینجوری دوست دارن باشن
              هیچکی نگه واه که چقدر این جوون‌ها تن لشن
              به هم بدن اس ام اس‌های پ نه پ یا د نه ده
              اگه بگن هرکی می‌خواد یللی تللی کنه
              هر کس که می‌تونه کودتای مخملی کنه
              یارو بره درویش بشه، همش علی علی کنه
              اصلا بیاد بجای ما تکیه به صندلی کنه
              از این به بعد وزیر می‌شه هرکی که کار رو بلده
              اگه سیاستمدارهای متفاوت بسازن
              زندون‌ها رو خراب کنن به جاش توالت بسازن
              از صورت زندونی‌ها یه دونه ماکت بسازن
              بعد توی موزه ببرن یه غرفه ثابت بسازن
              از اون‌ها اسطوره بسازن این هوا و این قده
              اگه بیان بگن حجاب رو بیخیالش بشینو
              یا دوباره نشون بده بدون سانسور اوشینو
              کسی دیگه نگه کجا وایسا چجوری بشینو
              کسی دیگه نگرده صندوق عقبهای ماشینو
              بگن که آستین کوتاه والله نداره مفسده
              اگه سیاست یه طرف دین یه طرف جدا بشه
              سانسور و این مسخره بازی‌ها همش دیگه‌‌ رها بشه
              اگه تو هر محله‌ای چندتا کاباره وا بشه
              کنار دریای خزر عین زمون شاه بشه
              تو هر کوچه پس کوچه جای سوپری یه می‌کده
              اگه بیان بگن آقا هرچی تو می‌گی همونه
              ماهی سه میلیون و دویست تومن بدن به هر خونه
              منم می‌گم پول چی چیه؟ ملا چرا فراوونه؟
              اینهمه ملا برا چی ولو تو کل ایرونه؟
              اونام بگن که جای ملا توی قم یا مشهده
              اگه بگن هر کی می‌خواد لباس رنگی بپوشه
              قرمز و سبز و صورتی، پوست پلنگی بپوشه
              بدون مانتو شلوار لوله تفنگی بپوشه
              برقصه و قر بده و دامن تنگی بپوشه
              بگن تموم مشکلات از روسری و چارقده
              چرا خجالت بکشم یا بکنم رودربایسی؟
              تومن چیه؟ قرون چیه؟ بهت بگم حضرت عباسی؟
              شیکر بشه یه عباسی روغن بشه دو عباسی
              آدم پیر رو راست راستی وا بدارن به رقاصی
              حتی به اون هالو که شهر قصه رو خوب بلده
              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• تیدی آلفا
                Banned
                • Jul 2013
                • 2540

محبوبیت دکترسعیدمحمد در نظر سنجی کانال نزدیک به جریان جهرمی

بعد چند ساعت نظر سنجی از کانال تلگرام حذف شد

نظر

• National
                  عضو فعال
                  • Nov 2018
                  • 630

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                  موضوع انشا :
                  گوسفند بودن بهتر است یا خر

گوسفند و خر هر دو حیوان هستند و هر کدام از این دو کارکردهایی دارند بدون شک اگر از دایره قضاوت انسانها خارجشان کنیم هیچ فرقی بین گوسفند و خر نیست هر دو موجودات زنده ای هستند که خداوند خلق کرده است و نزد پروردگار اینقدر ارزش داشته اند که آنها را خلق کرده است ! لیکن اگر از نگاه چوپان این دو حیوان را مقایسه کنیم تفاوتهایی براساس منافعی که ممکن است داشته باشند خواهیم دید! این تفاوتها چیست ؟
                  1- گوسفند شیر می دهد ولی شیر خر خوردنی نیست!
                  2- گوشت گوسفند خوردنی و گوشت خر خوردنی نیست!(البته به غیر از برخی رستورانهای بین راهی !)
                  3- گوسفند و خر هر دو نماد نفهمی در جامعه انسانی هستند
                  لیکن خرها بعضی وقتها لگد هم هم می زند !
                  4- از پشم گوسفند میشه هزار جور لباس رنگارنگ درست کرد و پوسید اما خر پشمی ندارد!
                  5- از حق نگذریم ! خر علاوه بر سواری دادن مولد عنبرنسا است که امروز تو مملکت ما پول خوبی براش می دهند و مورد استفاده خیلی ها که به دارو و درمان نوین اعتقادی ندارند!
                  6- خلاصه ده ها مورد تفاوت میشه ذکر کرد وووو....
                  اما در آخر :
                  عاقبت گوسفند سلاخ خانه است و قصابی !
                  و عاقبت خر بودن ، سواری دادن و حمالی !
                  بنابراین منفعت هر دو برای چوپان است چون از خرها سواری می گیرند و از گوسفندان جان و زندگی!
                  پس بهتر آن است که نه خر بود و نه گوسفند!
                  (یادم رفت نقشی برای سگها تعریف کنم، سگها لقمه نانی می گیرنذ و در عوض چماق چوپان خواهند بود برای سواری گرفتن از خرها و بردن گوسفندان به سلاخ خانه)

این بود انشای ما
                  عالی بود دوست عزیز
                  ولی نکته مهم که همانا نقش چوپان که رهبری و هدایت این جماعت زبان بسته اس را فراموش کردی:.thumbsupsmileyanim
                  گوسفندان فکر میکنند که چوپان برای آنها بهشت ساخته و مدام با محبت کردن دروغین به آنها میفهماند به بهشت خواهند رفت، برسرسفره چوپان ارتزاق می کنند ، آب و غذا و سرپناه شان همیشه براه است ولی در نهایت بی خبری به گشتارگاه سپرده میشود ، عاقبت خر و سگ هم که معلوم است بعد از بازنشستگی در بیابان رها میشوند
                  گوسفند و خر و سگ در برابر چوپان فقط نظر آری دارند ولاغیر یعنی در هیچ صورتی نمیتوانند نظر مخالف بدهند، نظر فقط نظر چوپان است
                  ای دوست عقاب باش ، تیزبین و آزاد

نظر

• eco777
                    عضو فعال
                    • Sep 2014
                    • 682

تماشا کنید: تکیه بر باد / سعید محمد و یک دنیا ابهام؛ از اطلس مال تا دعوا بر سر نخواستن او؛ آیا نسخه جدید محسن رضایی متولد شده؟

https://www.entekhab.ir/fa/news/606233/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B4%D8%A7-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%DA%A9%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%AF-%D8%B3%D8%B9%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D9%88-%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%A8%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%B3-%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D8%A7-%D8%AF%D8%B9%D9%88%D8%A7-%D8%A8%D8%B1-%D8%B3%D8%B1-%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%86-%D8%A7%D9%88-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%86-%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%87

برکناری سعید محمد از قرارگاه خاتم به دلیل تخلفات وی بوده است | رویداد24

نظر

• دودو
                      ستاره دار(3)
                      • May 2020
                      • 1280

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post

محبوبیت دکترسعیدمحمد در نظر سنجی کانال نزدیک به جریان جهرمی

بعد چند ساعت نظر سنجی از کانال تلگرام حذف شد
                      خخخخ ..نظر سنجی سفارشی با مشارکت فعال سایبری های رژیم
                      مردم چه میدونند سعید محمد .. کیه!؟ خخخ
                      ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• تیدی آلفا
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2540

تو تاپیک اخبار و مقایسه دولت احمدی نژاد و روحانی و جو بازار و الی ماشاالله تاپیک دیگه

ی سری از افراد و آیدی ها صبح تا شب دارن میگن ما دیگه نه اصلاح طلبان رو قبول داریم و نه اصولگرایان رو

تو حرف هم که میشه میگه ما ضد این نظام هستیم

و در آخر هم میگن گور بابای اصولگرایان و اصلاح طلبان

آره گور بابای هر جفتشون :D

ولی موقع عمل که میرسه کلا تو کپی و پیستی که میکنند

همش مطالب روزنامه ها و سایت های زنجیره ای اصلاح طلبانه

خودتی:)

خدای نکرده جر نخورید از این همه تناقض

نظر

• تیدی آلفا
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2540

?تکذیب خبر برکناری دکتر سعید محمد

?کانال رسمی آقای محمدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با تكذيب خبر ايسنا در مورد سخنانش برعليه دکتر سعید محمد نوشت:

?خبر فوق به نقل از ترقی توسط ایسنا منتشر شده، که کذب است و سیاست ما له یا علیه هیچ نامزد انقلابی تا آغاز تبلیغات رسمی صحبت نکردن است. و این موضع به خبرنگار تاکید شده. اقدام ایسنا خلاف امانت داریست. حمیدرضا ترقی

?گفتنی است خبرگزاری ايسنا به نقل از ترقی نوشته بود: سعید محمد به علت تخلفات از قرارگاه خاتم برکنار شده است!

نظر

• تیدی آلفا
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2540

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post
                            ?تکذیب خبر برکناری دکتر سعید محمد

?کانال رسمی آقای محمدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با تكذيب خبر ايسنا در مورد سخنانش برعليه دکتر سعید محمد نوشت:

?خبر فوق به نقل از ترقی توسط ایسنا منتشر شده، که کذب است و سیاست ما له یا علیه هیچ نامزد انقلابی تا آغاز تبلیغات رسمی صحبت نکردن است. و این موضع به خبرنگار تاکید شده. اقدام ایسنا خلاف امانت داریست. حمیدرضا ترقی

?گفتنی است خبرگزاری ايسنا به نقل از ترقی نوشته بود: سعید محمد به علت تخلفات از قرارگاه خاتم برکنار شده است!

ایسنا همون سایت اصلاحاته که گوشت گرون شد میگفت خوردن گوشت برای بدن مضرات زیادی داره

و از فوائد سوسیس و کالباس گفت

با گرون شدن سوسیس و کالباس دوبار از مضرات این دو گفت

حرفم چیز دیگه ایه

زیاد این سس شعرای ایلنا و ایسنا و سایت های اصلاح طلبان رو کپی و پیست نکنید

که فقط خودتون به عنوان ی ضد نظام ضایع میکنید و بس

نظر

• تیدی آلفا
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2540

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3793

..برای ما که دیگه بحث اصولگرا و اصلاح طلب مطرح نیست ..حتی اینکه رییس جمهور چه کسی باشد یا نباشد ....چون اصلا بحث امر دیگه ای هست ...مساله خطر بزرگی هست که کل ایران رو تهدید می کنه ...اگر روزی این سیستم فرو بپاشه وضعیت جنگ همه علیه همه ..پیش میاد ..و ایران تکه پاره میشه ...همینی هم که هست از بین میره ...ووضعیتی شبیه سوریه و عراق پیش میاد ...امیدوارم نظام عقلانیت این رو داشته باشه که بتونه ...جلوی این بحران رو بگیره ...کشورهای همسایه ...به اعتبار پیوندهای قومی ..و تبلیغاتی و تمهیداتی که سال هاست دارند انجام میدنداز بحث فدرالیزم قومی ..تا زبان مادری و خودمختاری و امثالهم ...و نظام هم تا حالا نادیده گرفته دارند ..و گاها سیاست خارجی فشل ما ..با غفلت ..اشتباهاتی نظیر ماجرای قره باغ رو رقم می زنن که دودش در اینده به چشم ایران خواهد رفت این قدرت ها و جریان ها دارند ..زمینه تجزیه ..و تفرقه رو پیش میارند..امیدوارم این خطر جدی گرفته بشه ...

نظر

در حال کار...
                                X