Black Block Trader

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دیباج
    ستاره‌دار (۹)
    • Aug 2018
    • 855

پاسخ : Black Block Trader

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
    فکمند : چند روز قبل از فوت مادرم سهم رو معرفی کرده بودم ولی باز هم مجددا ارسال میگردد .

فکمند -- بهترین قیمت ورود ۱۸۳۲۰ -- درجه اهمیت ۱۹ -- بازده ۱۳۷ درصد -- میان مدت ۹ ماهه -- ریسک متوسط --

فکمند : سر صبحی با ۲۰۰ میلیون صف خرید باز شد تا رفتم عکس بگیرم رسید به ۵۰ میلیون -- ( کل سهم رو سه بار بفروشند باز هم خریدار داره --- حالا حالاها اگه سازمان دست روش نذاره سود میده بیش از ۱۳۷ درصدی که برایش خروجی گرفته ایم .

روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• مهدی جمشیدی
      عضو فعال
      • Jan 2020
      • 1601

جناب دیباج
      چند روز پیش به تپولا اشاره کردید.
      میشه لطف کنید و بفرمایید که آیا در این قیمت ها برای خرید میان مدت همچنان مناسبه یا خیر؟
      ممنون
      بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• دیباج
        ستاره‌دار (۹)
        • Aug 2018
        • 855

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
        جناب دیباج
        چند روز پیش به تپولا اشاره کردید.
        میشه لطف کنید و بفرمایید که آیا در این قیمت ها برای خرید میان مدت همچنان مناسبه یا خیر؟
        ممنون
        بسته به دیدگاه خودتون میتونه متفاوت باشه -- از نظر بنیادی این سهم بنیاد نداره پس تعطیل است - از نظر تکنیکال عالی همانطور که همیشه گفتم کراس خط داینامیک و استایک در نقطه زمانی عالی و تمامی تحلیلهای تکنیکال برای یافتن یک سهم خوب به صورت تکنیکالی در بازار رو در این سهم شاهد هستیم ( نقطه مثلث سبز ) نشان از برگشت سهم در این نقطه داشت که کاملا درست است در حال حاضر در منطقه ۱۴۵۴ درگیر ۵۰ درصد فیبو است و در صورت عبور از این نقطه تا محدوده ۲۰۲۷ هیچ مانعی برایش وجود ندارد ( از اینجا به بعد رانتامنتال سهم مهم می شود - هر چند همانطور که منطقه price cross بنده رو می بیند که در محدوده ۱۱۰۰ است بنده در این منطقه بیشترین خرید رو داشته ام و تا الان نزدیک به ۲۵ درصد در سود هستم ولی باز هم این سهم بدلیل برگشت در نطقه خوب و همچنین قضیه رانتامنتال برای خرید میان مدت توصیه بنده است ( پله ای و حداقل ۴ پله --مارتینگل )-- از نظر رانتامنتال عالی تمامی افرادی که در سهم فکمند و ولانا هستند در این سهم در حال خریدند و افراد بسیار باهوش هستند که نیاز به باز کردننداره ( یک وقت عوامل سازمان اینجا سر و گوش آب میدهند و کار خراب می شود ) این سهم رو بدید ۱۰۰ سود می تونید بخرید با خیال راحت ولی پله ای و با صبر و حوصله احتمال اینکه ۸ ماه در سهم باشید و بعد راه بیفته زیاد است .. (نوشته بنده خالی از اشتباه نیست و دیدگاه شخصی بنده است در صورت تمایل به خرید با کسان دیگر مشورت نمایید

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4124

درود - ممنون که نوشتید ولی نگفتم قهر هستم ( اتفاقا حق ها خوبن نه الان بلکه در بازار رو به رشد نه رنج - همینطور آپشن عالی ) بنده در فروم کلی میگم تا شاید بنا به نوشته ما کسی اشتباه نکنه و بره سهم رو بخره و تا خرخره تو ضرر بره راه در رو هم نداشته باشه --تا بریم شپترو بخریم و سهم باز بشه ما حداقل ۵۰ درصد در این بازار گرفتیم چه کاری هست که سهمی که طبق تکنیکال قیمت خودش به ۱۲۰ میرسه رو الان ۲۲ تومن پرداخت کنی سه ماه هم صبر کنی و سهم اصلی در بازار تا اون زمان یک ۲۰ درصد دیگه هم بریزه بد شاید و باید کنی ( تازه این برای سمهی است که سود سازه نه پتروشیمی آبادان که معلوم نیست سودش و پولش کجاست و کلی اما اگر داره )- هر زمان رسید به محدوده زیر ۱۲۶ تومان اون زمان موقع خریدش است رفت بالا هم که نوش جان شون - سهم در بازار زیاد است و حداقل هفته ای ۳ تا سهم میشه روش بازی کرد - بدون الافی پول و سود ۳۰ درصد در نماد دیگر ( همین رو میکنیم مثال واضح بنده امروز وثنوخریدم ۱۶۹۲ شما حق رو میگید خریدید ۲۲ تومان برای شما ۱۲۲ درآمده سه ماه دیگه مطلب رو بالا میارم ببین شپترو چند است وثنو چند - اشتباه اکثر تریدرها همین هست ( کلی گویی و نظر به کسی نیست ) پول تو بازار نیست بعد فکر رشد در آینده هستند یک پخ دیگه کنن ملت دلار ۴۰ رو میزنه و شاخص میاد زیر ۱۳۰۰۰۰۰۰ از فردا خبر نداریم چه برسه به سه ماه دیگه -
          درست است حقش از ۱۳۰ رسیده به ۲۰ دلیل بر خرید نیست به من بگن بخر میگم ۳ تومان بیشتر پول نمیدم -- بدبخت اون که سقف خریده
          درود . الان این کامنت را دیدم خدائیش شوکه شدم از چند منظر مفصل توضیح میدم
          مورد اول اینکه من اولین کامنتم مبنی بر این بود که شما تحمل نقد و بحث داشته باشید ولی شما هم زدی جاده خاکی !!! حیرانم که ظاهرا به کمتر کسی میشه برای صبر و تحمل اعتماد کرد
          بنده دیدم شما همه کامنتهاتون در این تاپیک در مورد بازار پایه است منم شپترو و حقش را پیشنهاد دادم و هیچ هدفی دیگر نداشتم و قصد نداشتم موضوع بره سمت شاخ و شونه کشی که متاسفانه رفته به همین سمتی که به شدت من بیزارم از این مدل بحثهای منم منم کنان و حالا منم مجبورم در همین سمتی که رفته جواب بدهم با یک رنگ و نه رنگارنگ . عذر مرا بپذیرید

نوشته های ما و محتواش مهم است رنگ بندیش مهم نیست
          حالا همین که مثل برخی دیگر از کاربران گرامی نگفتید اشغال میخرم خودش جای شکر است ( هر چند سهم شپترو را فوق اشغال معرفی کردید ) چون در این سایت با هر کی بحث سهم میکنیم وارد بحث های من انم که رستم بود پهلوان میشیم که حالا ببین اینی که تو خریدی اشغال است و من خوباشو میخرم و بشین و ببین از من چقدر عالیه
          تو ضرر میدی و من فقط سود میکنم و از این مدل حرفها که دیگه واقعا منزجر کننده شده و من بی نهایت بیزارم و ف اری هستم از این بحث های بیهوده
          حالا شپتروی اشغال که قرار بوده 120 شود و 20% دیگه هم بریزه ، در کامنت قبلیتون نمودار خوبی داشت و 40% هم گین توش خوابیده بود . الان دقیقا کدم یک از نظرات شما درست است ؟ اولیش یا دومی ؟

حالا مشخص شد جو منفی شما در مورد شپترو باعث شده حقی که دیروز سرانه خریدش 265 میلیون تومان بود و سرخطی از روز قبل براش زده بودند را نخرند و از سود جا بمونند چون قرار بوده سهمی که در اوج منفی گروهش و نزول قیمت نفت ، زیر 140 نیامده و همین موضوع را عنوان کرده بودم ، بیاد 120 بشه و بعد از ثبت افزایش سرمایه 20% دیگه هم بریزه !!!! یعنی زیر 100
          و جالب اینجاست که بقیه سهم ها و بخصوص موارد مد نظر شما در همین مدت 50% بره بالا !!! حکایت طرف شد که گفت من فلان میکنم و بیسار و تو هیچی .... بهش جواب دادند مگه تفنگ ما توش پشکل است ؟ تفنگ ما هم از همون جنس شماست

در این سایت هر کی همه تخم مرغ هاش را گذاشت در سبد یک کاربر خاص حالا هر کی میخواد باشه ، شما یا من و دیگری ... و چشم و گوش بسته دنباله روی او را کرد یه جای کار یا چند جای کار چوبش را میخوره . دنباله روی محض از هیچ کسی را به هیچ وجه صلاح نمیدونم
          این کاری که ما میکنیم یعنی قمار بازی دولتی ، منم منم نداره حتی اگر یکی از بازیگران برخی سهام باشیم بنا به گفته خودتون که گفتید زیر فلان سهم را گرفتیم و از این نوع موارد
          وثنوی خرید شده شما و مقایسه با شپترو برای 3 ماه اینده پیشکش همین چند روز گذشته را مد نظر قرار میدیم ، وثنو را در سقف قیمت 3 ماه گذشته اش خرید کردید و از اون روز منفی است و شپترو از همون روز خرید شما تا امروز ( سه شنبه ) 10% گین داده با توجه به صف خرید دو شنبه . بزرگوار و سایر دوستان توجه کنیم و همیشه اویزه گوش کنیم که این بازار منم منم نداره که نداره که نداره به هیچ وجه

از روز بعد خبر نداریم و صبر 3 ماهه زیاد است و در این 3 ماه به جای اینکه پولمون را بخوابونیم پای سهمی به جاش فلان درصد سود میکنیم ولی سهمی که شما میخوای ازش در این فاصله 3 ماهه 30 تا 50% بگیری اونم یک روزه نیست که . همونم 3 طول میکشه . تناقضی بزرگ در گفته شما و در ضمن همونی که میخوای 3 ماه به پاش بخوابی وقتی مورد توجه باشد همون گین را میتونه بده
          و اما هر چند شاخص 1.3 میلیون را نوشتید 13 میلیون !!! ( تومان را به ریال نوشتید /:.rolleyessmileyani ) ولی سرگیجه گرفتم از این نظر که ملت دلار را 40 تومن میکنند و با دلار 40 تومنی شاخص میاد زیر 1.3 میلیون ؟واوووووو /:.negaran.:/
          این بحثها عالیه . باید پیش بیاد تا محکی باشد برای قضاوت دیگران که دلار را ملت 40 تومن میکنند و بورس میره زیر 1.3

عرض کردم بیزارم از بحث هایی که جاده خاکی برود و به ناچار منم در همون مسیر جواب دادم وگرنه هدف گفتگو بود و الان هم قصد بحث ندارم . اکثر نقل قولهای من به ناچار است چون بحث جاده خاکی میره
          آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2022/12/13, 02:35.

نظر

• دیباج
            ستاره‌دار (۹)
            • Aug 2018
            • 855

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            درود . الان این کامنت را دیدم خدائیش شوکه شدم از چند منظر مفصل توضیح میدم
            مورد اول اینکه من اولین کامنتم مبنی بر این بود که شما تحمل نقد و بحث داشته باشید ولی شما هم زدی جاده خاکی !!! حیرانم که ظاهرا به کمتر کسی میشه برای صبر و تحمل اعتماد کرد
            بنده دیدم شما همه کامنتهاتون در این تاپیک در مورد بازار پایه است منم شپترو و حقش را پیشنهاد دادم و هیچ هدفی دیگر نداشتم و قصد نداشتم موضوع بره سمت شاخ و شونه کشی که متاسفانه رفته به همین سمتی که به شدت من بیزارم از این مدل بحثهای منم منم کنان و حالا منم مجبورم در همین سمتی که رفته جواب بدهم با یک رنگ و نه رنگارنگ . عذر مرا بپذیرید

نوشته های ما و محتواش مهم است رنگ بندیش مهم نیست
            حالا همین که مثل برخی دیگر از کاربران گرامی نگفتید اشغال میخرم خودش جای شکر است ( هر چند سهم شپترو را فوق اشغال معرفی کردید ) چون در این سایت با هر کی بحث سهم میکنیم وارد بحث های من انم که رستم بود پهلوان میشیم که حالا ببین اینی که تو خریدی اشغال است و من خوباشو میخرم و بشین و ببین از من چقدر عالیه
            تو ضرر میدی و من فقط سود میکنم و از این مدل حرفها که دیگه واقعا منزجر کننده شده و من بی نهایت بیزارم و ف اری هستم از این بحث های بیهوده
            حالا شپتروی اشغال که قرار بوده 120 شود و 20% دیگه هم بریزه ، در کامنت قبلیتون نمودار خوبی داشت و 40% هم گین توش خوابیده بود . الان دقیقا کدم یک از نظرات شما درست است ؟ اولیش یا دومی ؟

حالا مشخص شد جو منفی شما در مورد شپترو باعث شده حقی که دیروز سرانه خریدش 265 میلیون تومان بود و سرخطی از روز قبل براش زده بودند را نخرند و از سود جا بمونند چون قرار بوده سهمی که در اوج منفی گروهش و نزول قیمت نفت ، زیر 140 نیامده و همین موضوع را عنوان کرده بودم ، بیاد 120 بشه و بعد از ثبت افزایش سرمایه 20% دیگه هم بریزه !!!! یعنی زیر 100
            و جالب اینجاست که بقیه سهم ها و بخصوص موارد مد نظر شما در همین مدت 50% بره بالا !!! حکایت طرف شد که گفت من فلان میکنم و بیسار و تو هیچی .... بهش جواب دادند مگه تفنگ ما توش پشکل است ؟ تفنگ ما هم از همون جنس شماست

در این سایت هر کی همه تخم مرغ هاش را گذاشت در سبد یک کاربر خاص حالا هر کی میخواد باشه ، شما یا من و دیگری ... و چشم و گوش بسته دنباله روی او را کرد یه جای کار یا چند جای کار چوبش را میخوره . دنباله روی محض از هیچ کسی را به هیچ وجه صلاح نمیدونم
            این کاری که ما میکنیم یعنی قمار بازی دولتی ، منم منم نداره حتی اگر یکی از بازیگران برخی سهام باشیم بنا به گفته خودتون که گفتید زیر فلان سهم را گرفتیم و از این نوع موارد
            وثنوی خرید شده شما و مقایسه با شپترو برای 3 ماه اینده پیشکش همین چند روز گذشته را مد نظر قرار میدیم ، وثنو را در سقف قیمت 3 ماه گذشته اش خرید کردید و از اون روز منفی است و شپترو از همون روز خرید شما تا امروز ( سه شنبه ) 10% گین داده با توجه به صف خرید دو شنبه . بزرگوار و سایر دوستان توجه کنیم و همیشه اویزه گوش کنیم که این بازار منم منم نداره که نداره که نداره به هیچ وجه

از روز بعد خبر نداریم و صبر 3 ماهه زیاد است و در این 3 ماه به جای اینکه پولمون را بخوابونیم پای سهمی به جاش فلان درصد سود میکنیم ولی سهمی که شما میخوای ازش در این فاصله 3 ماهه 30 تا 50% بگیری اونم یک روزه نیست که . همونم 3 طول میکشه . تناقضی بزرگ در گفته شما و در ضمن همونی که میخوای 3 ماه به پاش بخوابی وقتی مورد توجه باشد همون گین را میتونه بده
            و اما هر چند شاخص 1.3 میلیون را نوشتید 13 میلیون !!! ( تومان را به ریال نوشتید /:.rolleyessmileyani ) ولی سرگیجه گرفتم از این نظر که ملت دلار را 40 تومن میکنند و با دلار 40 تومنی شاخص میاد زیر 1.3 میلیون ؟واوووووو /:.negaran.:/
            این بحثها عالیه . باید پیش بیاد تا محکی باشد برای قضاوت دیگران که دلار را ملت 40 تومن میکنند و بورس میره زیر 1.3

عرض کردم بیزارم از بحث هایی که جاده خاکی برود و به ناچار منم در همون مسیر جواب دادم وگرنه هدف گفتگو بود و الان هم قصد بحث ندارم . اکثر نقل قولهای من به ناچار است چون بحث جاده خاکی میره
            درود فراوان -- فکر نکنم بد نوشته باشم و بی غرض نوشته ام - اگر دلخوری پیش امده مرا ببخش شما بزگوارتر از ما هستی - بنده نه با کسی نه کل کل میکنم نه توهین - برای این کارها حوصله وو وقت باید داشته باشی که ما نداریم هر جای نوشته های ما از نظر تاپیس اشتباه است به بزرگی خودشون دوستان ببخشند - من هم انسان هستم -- ادم هوا هم انسان بودند - اشتباه کردن برای انسان است - نه جاده خاکی نه چیز دیگر - من نظر و دیدگاه خودم رو درباره سهم نوشتم و نوشتم حق تقدم ورود نمیکنم و نمی دانم -- شپترو از نظر من در صورتی باید بخرم که به کف برسه ( زمانی مشکل دارد ) ( قبلا هم نوشته ام حتی اگر اشغال باشه ولی از نظر رانتامنتال و تکنیکال خوب باشه ما می خریم جایی حال شپترو اشغال باشه یا شپنای اشغال دیدگاه مهم نیست ) حتی اگه پیامبر بیاد بگه بخر من نمی خرم -- شما بخرید سود کردید نوش جون -- دیدگاه همه هم محترم است -- بجای شپترو وخارزم و فزرین برداشتم -- حالا یک پله از شپترو باز هم جلو تر افتادم -- کلا منم منم کردن خوب نیست اگر استاد تمام بودیم بازار سال ۱۳۹۹ بیش از ۴ میلیارد ضرر نمیکردم - پس استاد نیستم و شاگرد بازارم -- هر کس استاده بفرما - ما از روی نرم افزار می خریم و میفروشیم -- نیاز نیست به دل بگیری بی فرو جان دنیا ارزش بدل گرفتن نداره هر چند من چیز بدی ننوشتم - اگر خطایی بابت نوشته - بیان - تحلیل و.. ما را حلال کنید نیاز به یقه چاک دادن نیست ما گردنمان از مو باریکتر است .نکته اخر هم ما تا مقطع دکترا با چند رنگ قرمز - آبی - سبز - مشکی مینوشتیم ( نیاید بگید دخترونه مینویسی -- آقا عشقمون اینگونه نوشتن است -- ) - نامه اداری که مینویسیم با قرمز و سبز رنگیش میکنیم /:.yead.:/)
            آخرین ویرایش توسط دیباج؛ 2022/12/13, 10:58.

نظر

• دیباج
              ستاره‌دار (۹)
              • Aug 2018
              • 855

۱

نظر

• دیباج
                ستاره‌دار (۹)
                • Aug 2018
                • 855

درود فراوان : نوشته بنده فقط تراوشات ذهنی بنده است و خالی از اشتباه نیست : ( دیدگاه تمام دوستان نیز محترم است - بنده از نگاه خودم برای ورود به سهم عرض میکنم و با بنیاد سهم کاری ندارم )

از منظر تکنیکال : همانطور که در تصویر نیز مشخص است سهم به سقف کانال میان مدت برخورد کرده ( پس تمامی تحلیلها اما و اگر دارد و زیر سوال است ) ( محدوده قیمت ۳۷۵۷ ) پس انتظار رنج زدن و حتی ریزش در این محدوده را دارم -- چون پول در بازار نیست و ورود پول نداریم ( سهامداران درشت ) پس از دیدگاه بنده ورود غیر منطقی است سهمهای بسیاری در بازار هستند که ریسک ریزش ۲۰ درصد را ندارند -- بهترین قیمت هم برای ورود آن هم به صورت پله ای از محدوده ۲۹۰ هست - از دیدگاه رانتامنتال : نکته ای که وجود دارد علت رشد سهم در محدوده ۳۰۰ فرد حقیقی هست که تازه وارد می باشد و در حال جمع نمودن سهم است -- در صورتی که حقیقی دست از خرید بردارد سهم به سرعت ریزش میکند و در صورتی که حمایت کند می تواند مقاومت پیش رو را رد کند ( حقیقی اگر از دل شرکت باشد خبر بنیادی مد نظر دارد مثلا مجوز واردات ) کلا سهم های بالا تر از ۱۰۰۰ میلیارد با توجه به چشم انداز نامناسب اقتصادی خیلی برای ورود پیشنهاد نمیشه - ضمن اینکه افرادی که در روزهای گذشته در مثبت سهم را خریده اند در روزهای آینده فروشنده خواهند بود و فرد حقیقی در صورتی که بخواهد بیش از این سهم جمع کند باید محدوده ۳۰۰ جمع کند تا ریسک خود را پوشش بدهد و زمان کافی رابرای جمع کردن داشته باشد -- نظر بنده این است فعلا تا محدوده ۳۲۰ اصلا ورود نداشته باشید و در ریز موج های ریزشی خرید نمایید تا ضرر نکنید -

این نوشته رو بالا بیاریم که اگه بازار دو طرفه بود چقدر خوب می شد نوسان گرفت - اما صد حیف که یک طرفه است -- نوشته بالا برای سهم خکرمان است که یکی از دوستان دو ماه پیش برایش تحلیل کردیم ( در این فروم است ) یادم هست سهم در صف خرید اون زمان قفل شده بود ( مثلث قرمز ) - تحلیلش رو گذاشتیم گفتیم محدوده ۳۷۵۰ موقع رنج و حتی ریزش است ( فروش ) است -- سهم از اونجا ۳۰ درصد ریخت و دقیقا به محدوده price cross  2657 ( مثلث سبز ) در تصویر بالا دوماه پیش می بینید هم در تصویر پایین که سهم با برخورد به محدوده ۲۶۵۷ مجددا حرکت کرده است خروجی نرم افزار ما واقعا ( بی عیب و نقص است ) دقیقا از همان جا ۳۰ درصد رشد کرده است --( خواستم مانند قبل بشه وگرنه تمامی نقاشی ها رو روش مگذاشتم تا ببینید که تکنیکال نقاشی بی خطاست مگر اینکه تریدر تحلیل اشتباه کنه این رو به خودم گوشزد میکنم و به هر کس که دوست داره سود کنه (همیشه برای خرید و فروش ماشین باشید و افکار مغرضانه نداشته باشید مانند یک ربات معامله کنید ) - بازار با توجه به بعضی از مسایل حال خوبی گرفته امیدوارم حالش همچنان خوب بماند هر چند برای ما سود در باراز رنج و ریزشی بهتر و بیشتر است اما چه کنیم که بازارگردان دولت است . اگر روند بازار مثبت باشد کوچ میکنیم به سهامهای بالای ۱۰۰۰ میلیارد و بازار پایه رو رها خواهیم نمود

خکرمان الام فعال شده در تاریخ ۱۱-۰۸ در قیمت ۲۶۵۷ ریال در خروجی نرم افزار .

آخرین ویرایش توسط دیباج؛ 2022/12/13, 12:34.

نظر

• delta
                  عضو عادی
                  • Jan 2022
                  • 107

جناب دیباج ضمن تشکر از مطالب عالیتان،در صورت امکان چند سهم بالای ۱۰۰۰میلیارد معرفی کنید،سپاس

نظر

• دیباج
                    ستاره‌دار (۹)
                    • Aug 2018
                    • 855

در اصل توسط delta پست شده است View Post
                    جناب دیباج ضمن تشکر از مطالب عالیتان،در صورت امکان چند سهم بالای ۱۰۰۰میلیارد معرفی کنید،سپاس
                    درود : بطور کلی همه سهمها خوب هستند و فقط از نظر زمانی و کف قیمتی باید تحلیلپذیر باشند نظر خودم وخارزم - فزرین - واعتبار - وسبحان بود که گفته شد وگرنه لیست زیر میتونه برای ورود کمک به دوستان بکنه -- هر چند قبل از خرید حتمی مشورت کنید تا تکنیکال سهم برسی شود -- موفق باشید ( لیست زیر دلیل بر خرید نیست فقط از نظر قیمتی مورد تایید است .( تمامی سهمها )

نماد 56-سرمايه_گذاريها6 57-بانكها6 65-مالي6 اميد-ت امين_يكم-ت بمپنا-ت تكنار-ت تماوند-ت توسن-ت ثامان-ت ثشاهد-ت حسينا-ت خپارس-ت دارا_يكم-ت داراب-ت دروز-ت ديران-ت رتاپ-ت زدشت-ت زنجان-ت ساذري-ت سبهان-ت سخواف-ت سشرق-ت سلار-ت شاخص_30_شركت_بزرگ6 شاخص_كل_(هم_وزن)6 شاخص_كل6 شزنگ-ت شسم-ت شكبير-ت شيران-ت شپارس-ت غمارگ-ت غگز-ت فاهواز-ت فجهان-ت قرن-ت قشكر-ت قمرو-ت قنيشا-ت كسرا-ت كلر-ت كمند-ت كيسون-ت كپارس-ت كپرور-ت كگل-ت كگهر-ت لسرما-ت لپيام-ت ما-ت ميدكو-ت هرمز-ت همراه-ت واحيا-ت والبر-ت وبصادر-ت وبملت-ت وزمين-ت وسينا-ت وسين-ت وشمال-ت وصنا-ت وصنعت-ت ولراز-ت ومعادن-ت ونوين-ت ويسا-ت وپارس-ت وگردش-ت پتاير-ت پترول-ت چدن-ت چكارن-ت گكيش-ت گوهران-ت

نظر

• ققنوس14
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 1544

سلام آقاي دكتر
                      با تشكر از زحمات شما
                      و حسن خلق و صبوري جنابعالي
                      ت به چه معني مي باشد؟
                      آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4124

درود جناب دیباج
                        از پاسخ شما بسیار سپاسگزارم
                        منم هدفم فقط تبادل نظر است در کنار یکدیگر
                        امیدوارم بتونیم در کنار شما و دیگر دوستان محیطی ارام و تبادل گفتگوی خوبی داشته باشیم و البته مفید باشد که چه بهتر و بتونیم جبران زیان کنیم هم برای خود و هم دیگر دوستان

@};-

نظر

• دیباج
                          ستاره‌دار (۹)
                          • Aug 2018
                          • 855

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                          سلام آقاي دكتر
                          با تشكر از زحمات شما
                          و حسن خلق و صبوري جنابعالي
                          ت به چه معني مي باشد؟
                          درود فراوان : چیز خاصی نیست - در انتهای نام نماد معمولا یک توضیحاتی است که در زمانی که از نرم افزار tsecilnt آپدیت می شود حرف ( ت) به معنی توضیحات در اکسل درج می گردد مثلا برای نماد امید (تامين سرمايه اميد) قید می گردد .

نظر

• SANA90
                            عضو عادی
                            • May 2019
                            • 194

درود فراوان : عجب قدرت خرید خوبی در تشتاد هست فکر نکنم بشه حالا حالا خرید نمود هر چند منتظر اشتباه فروشنده هستیم . شنبه مشخص خواهد شد - انتظار از تشتاد بیش از ۵۰ درصد رشد شد -

سلام جناب دیباج
                            متاسفانه بازیگر تشتاد خیلی خسیسه. در نزولها 37500 تا میخرید در صعود هم 100 هزارتا بیشتر نمیفروشه. پایانی رو هم پرنمیکنه.

نظر

• مهدی جمشیدی
                              عضو فعال
                              • Jan 2020
                              • 1601

بسته به دیدگاه خودتون میتونه متفاوت باشه -- از نظر بنیادی این سهم بنیاد نداره پس تعطیل است - از نظر تکنیکال عالی همانطور که همیشه گفتم کراس خط داینامیک و استایک در نقطه زمانی عالی و تمامی تحلیلهای تکنیکال برای یافتن یک سهم خوب به صورت تکنیکالی در بازار رو در این سهم شاهد هستیم ( نقطه مثلث سبز ) نشان از برگشت سهم در این نقطه داشت که کاملا درست است در حال حاضر در منطقه ۱۴۵۴ درگیر ۵۰ درصد فیبو است و در صورت عبور از این نقطه تا محدوده ۲۰۲۷ هیچ مانعی برایش وجود ندارد ( از اینجا به بعد رانتامنتال سهم مهم می شود - هر چند همانطور که منطقه price cross بنده رو می بیند که در محدوده ۱۱۰۰ است بنده در این منطقه بیشترین خرید رو داشته ام و تا الان نزدیک به ۲۵ درصد در سود هستم ولی باز هم این سهم بدلیل برگشت در نطقه خوب و همچنین قضیه رانتامنتال برای خرید میان مدت توصیه بنده است ( پله ای و حداقل ۴ پله --مارتینگل )-- از نظر رانتامنتال عالی تمامی افرادی که در سهم فکمند و ولانا هستند در این سهم در حال خریدند و افراد بسیار باهوش هستند که نیاز به باز کردننداره ( یک وقت عوامل سازمان اینجا سر و گوش آب میدهند و کار خراب می شود ) این سهم رو بدید ۱۰۰ سود می تونید بخرید با خیال راحت ولی پله ای و با صبر و حوصله احتمال اینکه ۸ ماه در سهم باشید و بعد راه بیفته زیاد است .. (نوشته بنده خالی از اشتباه نیست و دیدگاه شخصی بنده است در صورت تمایل به خرید با کسان دیگر مشورت نمایید

خرید تپولا هم که به اشاره جنابعالی انجام شد به ثمر نشست.
                              بسیار متشکرم@};-
                              بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• دیباج
                                ستاره‌دار (۹)
                                • Aug 2018
                                • 855

در اصل توسط SANA90 پست شده است View Post
                                سلام جناب دیباج
                                متاسفانه بازیگر تشتاد خیلی خسیسه. در نزولها 37500 تا میخرید در صعود هم 100 هزارتا بیشتر نمیفروشه. پایانی رو هم پرنمیکنه.
                                یک دو روز دیر آمار دادید ( ممنون از بابت معرفی وگرنه همین صف رو خدمون می چیدیم ) درود یکی دو روز پیش روش یک میلیارد گذاشتم دیدم نمرسه بی خیال شدم - فعلا فروشنده ندارد - بازیش افتاد برای ما یک دو ماهه دیگه -- تپولا و فالوم و پشاهن رو اضافه کردیم و - بعدا میبریم برای نگه داشتن تپولا -
                                کلا عاشق چنین سهمهایی هستم - نکته آموزشی : اگر پر ریسک هستید و قسمتی از دارایی رو برای این کار در نظر می گیرید وارد سهمهایی شوید که طرف فروشنده کسی نباشد ( سهم بزرگتر از ۵۰۰ میلیارد نباشد ) با رصد چند روزه میشه این رو فهمید ( البته تکنیک دارد و بنده از روی نرم افزار پیدا میکنم ) - این سهمها اگر مورد اقبال یک یا چند حقیقی بزرگ قرار گیرند تا مدتها قفل در صف خرید می شوند در این این بازار تعداد سهم اینگونه زیاد است ( تابا -سپرمی - ثاژن - وثنو - وپسا- وهنر - بایکا- لازما - خلیبل - ومشان - تپولا - و... ) باید سهم رو رصد کنید و در صورت ورود پول این سهمها برای پامپ کردن و سود بیش از ۲۰۰ درصد آماده می شوند . ( معمولا یک ماه قفل در صف خرید و حجم تا محدوده نصف و سپس هر روز مثبت کامل ) - اگر هم کسی خالی کند که دیگر امکان بیرون آمدن ندارید -
                                آخرین ویرایش توسط دیباج؛ 2022/12/14, 10:06.

نظر

در حال کار...
                                X