دوستان فرصت گرفتن پوزیشن هر ارزی دیدید اعلام کنید.انقدر تعداد ارزا زیاده فرصت نمیشه تعداد زیادیرو بررسی کرد.
رمزارز
Collapse
X
-
-
کانالی رو سراغ دارم که هر از گاهی سیگنالی ارایه می ده..توسط یک جوان که دکترا داره.
ادم با سوادی به نظر میاد.
سیگنال هاش خوبند.
چندی پیش ۵ رمز ارز رو برای دوران الت سیزن معرفی کرد:
render- خرید بین ۸.۵ تا ۱۰.۵ دلار با هدف ۲۰ دلار
linkبا قیمت ۱۷ تا ۲۱.۵ دلار برای هدف ۴۰ دلار
suiبا قیمت ۲.۵ تا ۳.۵ دلار برای هدف ۸ دلار
Avaxبا قیمت ۴۷ تا ۵۱ دلار برای هدف ۸۰ دلار
solana با قیمت ۲۰۰ دلار برلی هدف ۲۹۰ دلار
اابته عرض شد که این موارد رو چند روز پیش داده، زمانی که سولانا حدود ۲۰۲ دلار بود و خیلی محکم گفت سولانا له زودی ۲۳۵ دلار که تا ۲۴۹ هم امروز رفت..
نکته ی مهم:
ایشان این اهداف رو برای بازه ی زمانی ۵ تا ۶ ماه معرفی کرده و نه کوتاه مدت چند روزه.
حالا اگر کسی بتونه با مدیریت سرمایه، پوزیشن های فیوچرز با اهرم مناسب بگیره و درست پیش بره، مشخصه که سود بالایی با رسیدن به این اهداف کسب خواهد کرد.
نکته ای که هست اینه که بعضی از این رمز ارزها قیمت پایین تر از چیزی که ایشان گفته دارند، مثلا avaxالان خیلی پایین تر از قیمت اشاره شده است.
به نظرم این فایلی که گذاشته مربوط به مدتی قبل بوده
ضمن این که بهترین ارز رو در زمان فعلی، همین سولانا معرفی کرد..بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
👍 3نظر
-
در اصل توسط لیورپول پست شده است View Postبا سلام و احترام جمشیدی جان لطفا چندتا سهم زیرخاکی هم معرفی بفرمایید
متشکرم
با عرض پوزش
بنده مدتیه که خودم تحلیل سهم نمی کنم و از مطالب یک کانال که به نظرم خوبه برای خرید سهام استفاده می کنم و راضی هستم.
کانال ( دکتر خسروانی) در تلگرام
اگر تمایل دارید به اون کانال سری بزنید.
برای یادگیری و آموزش هم خوبه.
هر سهمی که معرفی می کنه، معمولا یک بازدهی مناسب در کوتاه مدت می ده.
نمونه: الومینا، سخزر، سپاها، فزر، شراز و برای این هفته هم ساروم که همگی به محض معرفی صف خرید شدند و بازدهی کوتاه مدت خوبی دادند.
هر هفته یک سهم معرفی می کنه.
اگر همون سهم رو بتونید خرید کنید، به مرور بازدهی خوبی کسب می کنید.
اسم کانالش اینه:
)اموزش پیشرفت مالی با دکتر بردیا خسروانی)
توی تلگرام جستجو کنید، راحت پیدا میشه.
پیشنهاد جدی دارم برای مدتی مثلا یک ماه مطالب و سهم هایی که در کانال معرفی میشن رو زیر نظر بگیرید، اون وقت متوجه می شید که کانال خوبی خدمت شما معرفی کردم...بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
نظر
نظر