رمزارز

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاخص بورس جعلی است
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 429

دوستان فرصت گرفتن پوزیشن هر ارزی دیدید اعلام کنید.انقدر تعداد ارزا زیاده فرصت نمیشه تعداد زیادیرو بررسی کرد.

نظر

• مهدی جمشیدی
      عضو فعال
      • Jan 2020
      • 1665

کانالی رو سراغ دارم که هر از گاهی سیگنالی ارایه می ده..توسط یک جوان که دکترا داره.
      ادم با سوادی به نظر میاد.
      سیگنال هاش خوبند.
      چندی پیش ۵ رمز ارز رو برای دوران الت سیزن معرفی کرد:

render- خرید بین ۸.۵ تا ۱۰.۵ دلار با هدف ۲۰ دلار

linkبا قیمت ۱۷ تا ۲۱.۵ دلار برای هدف ۴۰ دلار

suiبا قیمت ۲.۵ تا ۳.۵ دلار برای هدف ۸ دلار

Avaxبا قیمت ۴۷ تا ۵۱ دلار برای هدف ۸۰ دلار

solana با قیمت ۲۰۰ دلار برلی هدف ۲۹۰ دلار

اابته عرض شد که این موارد رو چند روز پیش داده، زمانی که سولانا حدود ۲۰۲ دلار بود و خیلی محکم گفت سولانا له زودی ۲۳۵ دلار که تا ۲۴۹ هم امروز رفت..

نکته ی مهم:
      ایشان این اهداف رو برای بازه ی زمانی ۵ تا ۶ ماه معرفی کرده و نه کوتاه مدت چند روزه.

حالا اگر کسی بتونه با مدیریت سرمایه، پوزیشن های فیوچرز با اهرم مناسب بگیره و درست پیش بره، مشخصه که سود بالایی با رسیدن به این اهداف کسب خواهد کرد.

نکته ای که هست اینه که بعضی از این رمز ارزها قیمت پایین تر از چیزی که ایشان گفته دارند، مثلا avaxالان خیلی پایین تر از قیمت اشاره شده است.
      به نظرم این فایلی که گذاشته مربوط به مدتی قبل بوده

ضمن این که بهترین ارز رو در زمان فعلی، همین سولانا معرفی کرد..
      بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• لیورپول
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 554

با سلام و احترام جمشیدی جان لطفا چندتا سهم زیرخاکی هم معرفی بفرمایید
        متشکرم

نظر

• مهدی جمشیدی
          عضو فعال
          • Jan 2020
          • 1665

در اصل توسط لیورپول پست شده است View Post
          با سلام و احترام جمشیدی جان لطفا چندتا سهم زیرخاکی هم معرفی بفرمایید
          متشکرم
          سلام و عرض ادب متقابل
          با عرض پوزش
          بنده مدتیه که خودم تحلیل سهم نمی کنم و از مطالب یک کانال که به نظرم خوبه برای خرید سهام استفاده می کنم و راضی هستم.
          کانال ( دکتر خسروانی) در تلگرام
          اگر تمایل دارید به اون کانال سری بزنید.
          برای یادگیری و آموزش هم خوبه.
          هر سهمی که معرفی می کنه، معمولا یک بازدهی مناسب در کوتاه مدت می ده.
          نمونه: الومینا، سخزر، سپاها، فزر، شراز و برای این هفته هم ساروم که همگی به محض معرفی صف خرید شدند و بازدهی کوتاه مدت خوبی دادند.
          هر هفته یک سهم معرفی می کنه.
          اگر همون سهم رو بتونید خرید کنید، به مرور بازدهی خوبی کسب می کنید.
          اسم کانالش اینه:
          )اموزش پیشرفت مالی با دکتر بردیا خسروانی)
          توی تلگرام جستجو کنید، راحت پیدا میشه.

پیشنهاد جدی دارم برای مدتی مثلا یک ماه مطالب و سهم هایی که در کانال معرفی میشن رو زیر نظر بگیرید، اون وقت متوجه می شید که کانال خوبی خدمت شما معرفی کردم...
          بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• nima3
            عضو عادی
            • Apr 2013
            • 214

سلام آقا مهدی با سپاس
            تو این مدت از مطالب شما استفاده کردم بعد 33 سال کار این ماه در شرف بازنشستگی هستم .از سال گذشته وارد رمز ارزها شدم.بتدریج خرید میکنم الان هم با توجه به احتمال کاهش نرخ بهره مبلغی جمع آوری کردم برای خرید، بنظر شما افزایش آلتکوین ها بعد از کاهش نرخ بهره قطعیه و الان وقت خریده ؟ من الان عمده خریدام اتریوم و سولانا و ریپل است..و با نیت هولد کردن...

نظر

• مهدی جمشیدی
              عضو فعال
              • Jan 2020
              • 1665

درود و عرض ادب
              حتما می دونید که قضیه نرخ بهره مثل یک شمشیر دو لبه عمل می کنه یعنی کاهش یا عدم کاهش که نتیجه معکوس دارند و کاهش نرخ بهره می تونه فردا بازار رو ببره بالا و برعکس..
              اما با توجه به خریدهای خوبی که توسط امریکایی ها و موسسات مالی طی دو روز گذشته در بیت کوین و اتریوم انجام شده، میشه گفت که آمریکایی ها به عنوان یکی از مهم ترین بازیگران این بازار، به کاهش نرخ خوش بین هستند و این منفی دو روزه با این دیدگاه می تونه یک فذصت خرید جذاب به ویژه در الت کوین ها باشه.
              اگر شرایط تکنیکالی بیت کوین رو بررسی کنید، متوجه می شید که بیت کوین در تایم روزانه تشکیل یک الگوی سر و شانه معکوس داده که الان در حال پول بک برای تکمیل شانه راسته و بعدش به احتمال زیاد میره برای تکمیل الگو و ساختن شانه ی راست که هدفش حوابی ۱۲۲۰۰۰ می تونه باشه.
              بالا رفتن بین هم کل بازار رو مثبت خواهد کرد.
              از طرف دیگه در نمودار بسیاری از آلت کوین ها واگرایی قیمت بعد از منفی خوردن مشاهده میشه که معنیش می تونه یک مثبت خوب با اومدن خبر کاهش نرخ بهره باشه..
              هر چند بازار هیچ قطعیتی نداره و خبر عدم کاهش نرخ بهره می تونه همه چیز رو به هم بریزه
              اما با توجه به جو مثبت فعلی احتمال مثبت شدن بازار و شروع آلت سیزن کم نیست..
              منتظر می مانیم

نظر

• مهدی جمشیدی
                عضو فعال
                • Jan 2020
                • 1665

نقل قول:

⭕️ بریم سراغ ورود و خروج پول etf ها در روز گذشته (دوشنبه ) که به شدت مهمه

🪙بیتکوین:260 میلیون دلار ورود سرمایه و خرید بیتکوین انجام شده ا

🪙اتریوم:359 میلیون دلار ورود سرمایه و خرید اتریوم انجام شده

🔴تو مارکت منفی دیروز همچین ورود پولی نشون میده آمریکایی ها با دید کاهش نرخ بهره و پامپ مارکت دارن میخرن ....🔹

دیتاهای شبکه و orderbook نشون میده که بیشترین نقدینگی متمرکز بیت کوین الان روی محدوده‌ی 114,500 تا 114,800 هست یعنی اونجا اوردر های زیادی خوابیده

🗣️نقشه لیکوییدیتی هم نشون میده که بخش زیادی از نقدینگی و پوزیشن های اهرمی و فیوچرز بیت‌کوین روی 114,000 تا 114,800 و 116,500 تا 117,000 جمع شده

نظر

• مهدی جمشیدی
                  عضو فعال
                  • Jan 2020
                  • 1665

به‌روزرسانی داده های اقتصادی آمریکا : داده‌های امروز هسته خرده‌فروشی و خرده‌فروشی آمریکا بهتر از پیش‌بینی آمدند، ولی با توجه به اهمیت متوسط، اثر مثبت محدودی روی دلار خواهند داشت.

در نتیجه تقویت جزیی دلار، بازار رمز ارز که یک کم داشت جون می گرفت دوباره شل شد، اما موقته و به زودی باید وضعیت بهتر بشه

نظر

• مهدی جمشیدی
                    عضو فعال
                    • Jan 2020
                    • 1665

همه نگاه‌ها به جلسه FOMC فردا: آیا کاهش نرخ بهره سوخت آلت سیزن رو تامین میکنه؟

🕯 ارزش بازار آلت‌ کوین‌ها بالای ۱.۵۰ تریلیون دلار تثبیت شده، در حالی که دامیننس بیت‌ کوین به ۵۸.۴۷ درصد کاهش یافته. این کاهش میتونه نشانه‌ای از شروع آلت‌ سیزن باشه.

🔸ابزار FedWatchTool نشون میدهاحتمال کاهش ۰.۲۵ درصدی نرخ بهره در نشست فردا به حدود ۹۶ درصد رسیده. چنین تصمیمی میتونه نقدینگی تازه‌ای وارد بازار کنه و به نفع آلتکوین‌ها باشه.

🔸نمودار TOTAL2 (ارزش کل بازار بدون بیت‌ کوین) همچنان توی یک مثلث متقارن صعودی حرکت میکنه. شکست به سمت بالا می‌تواند بازار رو به بالای ۱.۶۹ تریلیون دلار برسونه، اما سقوط به زیر ۱.۵۰ تریلیون دلار این شانس رو از بین میبره.

🔸شاخص آلت‌ سیزن نشون میده در ۳۰ روز گذشته ۵۳ آلت‌ کوین عملکردی بهتر از بیت‌ کوین داشتن. برای تأیید رسمی آلت‌ سیزن این عدد باید به ۷۵ برسه.

🔸 شاخص ترس و طمع در سطح ۴۴ قرار داره؛ یعنی شرایط خنثی است و بازار هنوز نیاز به هیجان بیشتری برای ورود سرمایه‌گذارها به آلت‌ کوین‌ها داره.

⚠️ در نتیجه انتظار کاهش نرخ بهره فدرال رزرو و افت دامیننس بیت‌ کوین، شانس آغاز آلت‌ سیزن رو بالا برده اما احساسات متناقض بازار میتونه این روند رو به تأخیر بیندازه.

نظر

• مهدی جمشیدی
                      عضو فعال
                      • Jan 2020
                      • 1665

فدرال رزرو نرخ بهره در آمریکا را به ۴.۲۵ درصد کاهش داد...

اگر نرخ بهره ۵. درصد کاهش پیدا می کرد، می تونست محرک ورود پول های زیادی به بازار کریپتو و طلا باشه، اما ۲۵. درصد همون میزان مورد انتظار بازار بود و تحرک خاصی ایجاد نکرد.

از طرف دیگه سخنرانی جروم پاول هم به نفع کریپتو نبود..
                      جروم پاول اعلام کرد فدرال رزرو دیگه نمی تونه بگه بازار کار با ثباته.

جروم پاول اعلام کرد واردکننده‌های آمریکایی در حال پرداخت تعرفه‌ها هستن!

همچنین اعلام کرد فدرال رزرو باور داره عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره وجود نداره!

همین حرف ها مانع ایجاد هیجان به نفع کریپتو شد و حتی قدری بازار رو به پایین هل داد که البته زود گذر بود و تا لحظه کنونی بازار تقریبا به همون جای قبل از شروع جلسه و سخنرانی برگشته.

این هم عرض کنم که امار نشون داده که تترهای زیادی برای ورود به بازار با اومدن خبرهای مثبت آماده شده بودند که ممکنه با بهتر شدن جو روانی، کم کم ورود پول رو شاهد باشیم.

نظر

• مهدی جمشیدی
                        عضو فعال
                        • Jan 2020
                        • 1665

این جروم پاول هم هر بار خودی نشون داده، بازار کریپتو واکنش منفی داشته،

یاد این مردک، فرزین می افتم که انگاری همه ی اقداماتش ضد تولید و ضد اقتصاد و ضد بورسه، اما حتی پزشکیان هم اومد و حریفش نشد و نتونست بزندش کنار.. هر چند به نظر باهاش زاویه ای نداره

اما ترامپ و پاول با هم مدام گلاویز شدن، ولی تا کنون ترامپ هم حریف پاول نشده و نتونسته برکنارش کنه..

در هر بازاری یک لولو وجود داره !!!

نظر

• HapuKumar
                          عضو عادی
                          • Aug 2025
                          • 20

چیزی که من دارم می بینم در نمودار برخی از ارزها مثل اتریوم، سولانا، کاردانو، شیبا، یک افزایش 3 تا 4 درصدی ناگهانی در مدت 1 تا 2 ساعت بوده که البته تقریبا همه دارند بر میگردن سر جای قبلی شون!
                          خلاصه اینکه حرکت صعودی بوده در بازار و نه نزولی! نمیدونم چرا میگید بازار به سمت پایین جرکت کرد!

نظر

• HapuKumar
                            عضو عادی
                            • Aug 2025
                            • 20

در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post
                            چیزی که من دارم می بینم در نمودار برخی از ارزها مثل اتریوم، سولانا، کاردانو، شیبا، یک افزایش 3 تا 4 درصدی ناگهانی در مدت 1 تا 2 ساعت بوده که البته تقریبا همه دارند بر میگردن سر جای قبلی شون!
                            خلاصه اینکه حرکت صعودی بوده در بازار و نه نزولی! نمیدونم چرا میگید بازار به سمت پایین جرکت کرد!
                            مطلب بالا برای دیشب بود که ظاهرا که به نظر میومد اون افزایش قیمت داره برمیگرده سرجای قبلی ولی ظاهرا روند افزایش ادامه دار بوده چند ساعت دیگه!
                            فقط نمیدونم آیا این روند افزایشی برای همون کاهش نرخ بهره بوده یا نه!

نظر

• مهدی جمشیدی
                              عضو فعال
                              • Jan 2020
                              • 1665

ساعت ۲۱.۳۰ با اعلام کاهش نرخ بهره، بازار تکان خاصی نخورد.
                              اما با شروع سخنرانی فرزین آمریکا ( پاول) ، بازار دچار ترس موقت شد و کاهش قیمت در خیلی ارز ارزها اتفاق افتاد، مثلا اتریوم تا ۴۴۴۰ پایین رفت،بیت هم از ۱۱۷ هزار پایین اومد و تا نزدیک ۱۱۶ رفت..
                              اما با گذر کمتر از نیم ساعت، کم کم وضعیت به حالت عادی برگشت و قیمت ها به همون مقدار قبل از جلسه رسیدند.
                              تا حوالی ۱۲.۳۰ که بنده بازار رو نگاه می کردم، هنوز حرکتی انجام نشده بود.
                              صبح حوالی ۵.۳۰ که بلند شدم، نگاهی به بازار کردک و دیدم که قیمت رمز ارزهای مطرح بین ۲ تا ۵ درصد رشد داشتند
                              که البته الان کمی اصلاح کردند.
                              به نظر با توجه به این که اهالی بازار از قبل به کاهش نرخ بهره به میزان ۲۵.درصد اطمینان داشتند، با اومدن خبر، بازار شوکه نشد و فقط به دلیل قدری خوش بینی به شرایط جدید و ورود پول به بازارها، قیمت ارزها مقدار متوسطی رشد کرد.

نظر

• شاخص بورس جعلی است
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 429

دوستان هایفای رو دریابید.

نظر

در حال کار...
                                X