کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و محترم
بسیار خوشحال شدم از اینکه میبینم تعدادی از دوستان کماکان به یاد بنده هستن و امیدوارم هرچه سریعتر درگیری کاریم کمتر بشه تا با حضور مجددم در سایت سعی در جبران گوشه ایی لطف عزیزان کنم
جناب جمالی عزیز ، دوست محترم و عزیزم
دوست عزیزم mohseni1353
رژان عزیز و با محبت
کاپتان نمو بزرگوار
بوف همیشه مهربان
PASHA عزیز و بزرگوار
شادی محترم و عزیز
پانی عزیز و بزرگوار که از لطفش بسیار سپاسگزارم
آمن عزیز ، مدیر محترم که از محبتشون واقعا ممنونم
عقل نهفته عزیز ،همکار محترمم که بنده رو شرمنده بزرگواری و علو طبعشون کردند
حامد24 عزیز و بزرگوار
مجید 20 محترم وعزیز ،ممنون از گل زیباتون
وحید 20 عزیز
مرتضی بزرگوار
و تمام عزیزانی که در پی ام به این حقیر لطف داشتند سپاسگزارم
آرزوی بنده اینه هرچه زودتر بتونم در خدمت دوستان باشم ،
برای تک تک عزیزان آرزوی سلامت و موفقیت در تمام ارکان زندگی رو دارم
ارادتمند همگی دوستان سید فرزاد عمادی
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
دکتر جان سلام
من هم تولد شما رو تبریک میگم <:-p
ایشالا صد ساله شین<:-p
آقا جاتون خیلی تو فروم خالیه و نبودتون شدیداً احساس میشه.
البته میدونم که بجز مزاحمت براتون کار دیگه ای نداشته ایم. اما این زحمتا بهانه ای برای استفاده از وجود بسیار نازنینتونه.
خوش و خرم باشین و همیشه حق یار و نگهدارتون باشه.
....این همه شتابو عقبتر از همه...امروز صبح پست برادر ارجمندم سید فرزاد عزیز رو دیدم و چون اصولا به این تاپیک توجهی ندارم بی خبر از سالروز تولد برادر بزرگ و دوست نازنینم دکتر سید فرزاد عمادی فخر و افتخار جامعه پزشکی بودم و پیرو مقتدای خودم بودم....ضمن عرض پوزشی بی پایان و شرمنده از کوتاهی در انجام وظیفه تولد فرزاد عزیزم رو صمیمانه تبریک میگم و ارزوی رسیدن به درجاتی ار تعالی و بالندگی که درخور وشایسته اش هست رو دارم....چراغ عمرت همیشه تابناک و پرنور و سایه رفاقت ودوستیت در حق من دراز و پاینده...:*:x
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر