کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کلاس اموزش زبان هم هست خب پس بهتره منم بنویسم
ما هم میگیم
وای نه قدر اوره (orah)
:D
vay nə qədər ürək
yüsüf bəy məndə yoldaşizin doğum günün təbrik deyirəm...sağ olasiz....şad yaşiyasiz
وای ده ده ظاهرا" من بیشتر ترکی نوشتم!!! ببخشید دیگه چون نوشتن ترکی با الفبای فارسی مثل صحبت کردن فارس بزبان ترکیست و یا بالعکس!
vay nə qədər ürək
yüsüf bəy məndə yoldaşizin doğum günün təbrik deyirəm...sağ olasiz....şad yaşiyasiz
وای ده ده ظاهرا" من بیشتر ترکی نوشتم!!! ببخشید دیگه چون نوشتن ترکی با الفبای فارسی مثل صحبت کردن فارس بزبان ترکیست و یا بالعکس!
بابا ای ول ترکوندی
:d
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
تبریک منو هم پذیرا باشید.
وای نقد اورگ را شنیدم یاد یه جوک ترکی افتادم.
اول دئیم من عوزوم نه تورکما. بیر کسه بد گلمیه!
اخر جوک اینه که ترکه به بغاله میگه وای چقدر شما میخ دارین!
یه زمانی جناب مصطفی رستمی لیستی از تاریخ تولد کاربران داشتند تهیه میکردند که متاسفانه پیگیری نشد, اما مرجعی هست برای تبریک به اونایی که تاریخ تولدشون رو بیان کردند.
خوب امروز 16 آبان هم روز تولد دوست خوب و عزیزم جناب بابک خان پناهی هست.
بابک جان تولدت رو تبریک میگم, امیدوارم روزها و سالهایی پر از شادی , سلامتی و کامیابی در پیش رو داشته باشی.
با تقدیم بهترین آرزوها@};-@};-@};-@};-@};-
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان!خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانندوشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر