کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من هم تولد مادر مهران رو بهشون تبریک میگم و امیدوارم همیشه در کنار دوست عزیزم دنجر زندگی خوب و لحظات شادی داشته باشن البته اینو متوجه نشدم الآن تولد کیه دقیقا
سلام به همه ی دوستان گلم.ممنونم برای تبریکاتون.شفاف سازی می کنم عزیزان که مهران 1 بهمن تولدش بود و من 4 بهمن.وتولدش را به خاطر ماه صفر 5 بهمن گرفتم.واسه همین یکم تو در تو شد براتون. از مهران عزیز، رضا ، شادی،زهره مصطفی،فرهاد و دیگر دوستان عزیز کمال تشکر را دارم.
[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
من هم تولد مادر مهران رو بهشون تبریک میگم و امیدوارم همیشه در کنار دوست عزیزم دنجر زندگی خوب و لحظات شادی داشته باشن البته اینو متوجه نشدم الآن تولد کیه دقیقا
1-مادر مهران<همسر دنجر عزیز و مادر مهران کوچولو>
2-مهران کوچولو
3-من < مهران>
4-گزینه 1 و 2
5-گزینه 2 و 3
6-گزینه 1 و 3
7-گوینه 1 و 2 و 3
8- همه موارد
9-هیچ کدام
10-:d
مهران جان همینکه شما منو یادتون هست جای تشکر و قدردانی داره.
[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
بنده هم سالروز تــــولــــد آقا مهران عزیز ( ماشالا بزنم به تخته ) و مادر مهربونشون تبریک میگم و امیدوارم که در سایه ی خداوند حق تعالی و به فرخندگی این روز مبارک همواره در کنار همسر بزرگوارشون جناب دیوید دنجر عزیز سالیان سال بخوشی و شادی سپری نمایند.
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
منم به نوبه خودم
تولد مهران کوچولو که الان تقریبا داره کپی بابا و مامانش میشه را تبریک میگم
از طرف دیگه تولد مادر مهران را هم تبریک میگم
که هم همشهری محسوب می شوند وهم دوست
البته تاخیر بنده را هم ببخشید
چون تازه چند ساعتی هست که از سفر برگشتم
امیدوارم هر دو در کنار پدر خانواده سر حال و سلامت باشند
واو.حامد جان تا حالا کسی این همه گل بهم هدیه نداده بود.مرسی.ممنونم بابت تبریکتون. <:-p
منم به نوبه خودم
تولد مهران کوچولو که الان تقریبا داره کپی بابا و مامانش میشه را تبریک میگم
از طرف دیگه تولد مادر مهران را هم تبریک میگم
که هم همشهری محسوب می شوند وهم دوست
البته تاخیر بنده را هم ببخشید
چون تازه چند ساعتی هست که از سفر برگشتم
امیدوارم هر دو در کنار پدر خانواده سر حال و سلامت باشند
سلام به شما همشهری محترم.ممنونم بابت تیریکتون.از جناب فرهاد هم تشکر می کنم و تمامی دوستان.خجالتمون ذلذین واقعا.
نظر