کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام و عرض تبریک خدمت دکتر مهربان عزیز؛
بنده نیز از صمیم قلب تولدتان را تبریک میگویم وآرزوی عمری با عزت و سراسر شادکامی را برایتان در کنار خانوادۀ بزرگوارتان دارم.
شاد و پیروز باشید.
عرض سلام و تبریک بسیار زیاد دارم خدمت دکتر مهربان عزیز ،برادر باوفا
یادش بخیر مثه برق و باد گذشت ،روز اولی که تاپیک برادر عزیزم رو در زمینه علم پزشکی در فروم فرابورس دیدم ،یادمه آواتارم اون زمان عکس کلارک گیبل (رت باتلر در فیلم برباد رفته) بود و همون زمان یکی از بچه های سایت آنزیمهای کبدیش یه مقدار بالا بود و تو تاپیک دکتر ازش پرسیده بود چیکار کنم ،من به جای دکتر پاسخ دادم (چون یکی دو روز از سئوال دوستمون گذشته بود و دکتر سرنزده بود) ،البته یک کم پیش خودم نگران بودم نکنه دکتر مهربان ناراحت بشه ،یادمه وقتی اومد این جمله رو نوشت "سلام چطوری خوشگل پسر کلارکی ،خوب بگو ببینم اینارو از کجا میدونی و ....." این شد پایه دوستی ما ،که خوب حوادث و مسائلی پیش اومد که شکر خدا این دوستی رو روز به روز محکمتر کرد و تبدیل به برادری کامل کرد تا امروز و از امروز به بعدهم ،همیشه برام عزیز و محترم و دوست داشتنی هست و یه جور ارتباط قلبی بینمون ایجاد شده ،البته این تاپیک خاص تبریک هست و نباید انقدر پرچونگی میکردم ،اما دوست داشتم علاوه بر تبریک گفتن بدونه انقدر برام عزیزه که حتی اولین نوشتش به من هم کامل در ذهنم نقش بسته .
خیلی ارادتمندم مهرداد گل
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر