کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
واااااااااااااااااای
مهر تولد رضای عزیزم بود ( امپراطور7 )
من یادم رقت
رضا جان تولدت مبارک
ببخشید خودت که شرایط منو می دونی
اقای مهندس ایشالله صد ساله بشی
سلام آقای رضا.
من و همسرم صمیمانه تولدتون را تبریک می گوئیم.انشاالله که 100 ساله بشین.<:-p
[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
سلام آق رضا، راستیتش یه کمی ازت دلخورم، اما خودت منو میشناسی آدم کینه ای نیستم ولی خدا نکنه با یکی چپ بیفتم :-L
بهرحال چه کنم که بچه محلیمو منم جوگیر <:-P آخه تو کوچه پس کوچه های بورس 24 بزرگ شدیمو با هم گل کوچیک بازی کردیم، یادته که ...... ;) خلاصه اینکه دیدم خوبیت نداره بالاخره هرچی باشه یه بورسه و یه امپراتور. :"> باید همیشه هوای بچه محلو داشت، آخه ما رسم رفاقت سرمون میشه :-w
بگذریم ..... امروز دو تا مهمون با خودم آوردم که مجلستو گرم کنن، جناب مستر بین که یه کم برای مهمونا شکلک دربیاره و خلاصه جو بده به مجلس
و این یکی رفیقمون که البته بزور آوردمش ( نزده میرقصه، از اون آدمای الکی خوشه! )، نمیخواست بیاد میگفت آق رضا تو کنکور قبول شد و به من شیرینی نداد. گفتم بی خی خی ( بی خیال ) ایشالا تو عروسیش میده، خلاصه کلوم اینکه: داش رضا تولدت مبارک، شاد باشی جوون @};-
بچه ها بياين وسسسسسسط....
مهمونی خودیه، دعوتی نیس ما هم بی دعوت اومدیم، مجلس بی ریاس .......
آههههههههه.....آه آه بيا حالااااااااا....اين كمرههههههه يا فنرههههه؟ بده من ........
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
" شادی " بروانه ایست که هر چه تقلا کنی نمی توانی آن را شکار کنی ، باید آرام باشی تا روی شانه ات بنشیند . شانه هاتان پر از پروانه و سالهای عمرتان دراز باد .
رضا جان ، حامد جان تولدتون مبارک ، روزگارتان پر نشاط
;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
مجید جان کم سعادت بودیم ما به قول خودت بچه محلیم اما محلمون افتاد تو طرح له سازی بافت های روشن فکر و له شد حالا محلمون هست اما بچه محل هامون نیستن 24 نابود شد یا بهتر بگم نابودش کردن ارزش هرجایی به ادم هاشه وقتی یه جایی پا بگیره و اون ادم ها رو بیرون کنن اون محل دیگه ویرونه ای بیش نیست
ممنونم ازت شما صاحب مجلسی دعوت لازم نیست
وحید جان دوست خوبم ازت ممنونم اقا هاشم از شما هم ممنون شادی جان و مهندس مادر مهران عزیز ازتون ممنونم :d
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
رضا جان منم سلام عرض مي كنم و تولدت رو بهت تبريك مي گم و برات آرزوي بهترين ها رو دارم و اميدوارم هميشه سلامت و تن درست و شاد باشي و در نهايت تو كسب و كار و پول دراوردن هم موفق باشي
نظر