محدثه جان تولد شما و فرزند نازنینتون مهران کوچولو رو بهتون تبریک عرض میکنم.ماشالله چقدر بزرگ شده :*
تولدت مبارك
Collapse
X
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postمحدثه جون یه فکری بکن یه حرکتی بزن ؛ بچه داره کپی باباش می شه :d
تازشم من خودم واست آستین بالا میزنم رضاجون .اراده ازتوحرکت ازمن.فقط بگوکیه؟:)]:d
نظر
-
در اصل توسط david danger پست شده است View Postاگه بدونی اخلاقشم داره به خودم میبره دیگه چی میگی؟داره میشه همونی که مامانش آرزوشو میکرد.بشه عین باباش:d
تازشم من خودم واست آستین بالا میزنم رضاجون .اراده ازتوحرکت ازمن.فقط بگوکیه؟:)]:d
سلام داوود جان اقا شنیدم بعد اخرین دیدارمون حسابی چاق و چله شدی :D گرچه حق داری ادم پسر به این خوشگلی داشته باشه همین میشه دیگه :D امیدوارم در کنار همسر و فرزند عزیزت همیشه شاد و سلامت زندگی کنی:x
در مورد اون موضوع در گوشت رو بیار ادرس خونشون رو بدم دیگه هر گلی زدی به سر خودت زدی :D
زهره یاد بگیر =((به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post:">:">:">:">:">:">:">
سلام داوود جان اقا شنیدم بعد اخرین دیدارمون حسابی چاق و چله شدی :D گرچه حق داری ادم پسر به این خوشگلی داشته باشه همین میشه دیگه :D امیدوارم در کنار همسر و فرزند عزیزت همیشه شاد و سلامت زندگی کنی:x
در مورد اون موضوع در گوشت رو بیار ادرس خونشون رو بدم دیگه هر گلی زدی به سر خودت زدی :D
زهره یاد بگیر =(([COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post:">:">:">:">:">:">:">
زهره یاد بگیر =((
اماشما اگه یه شماره ازخانواده اون خانم خوشبخت هم به مابدین مقدمات روبرای خواستگاری آماده میکنم.فقط الان بایست ازدوستان تکنیکالیست بخوای یه چارت ازآینده سکه بهت بدن که مثل من توش نمونی.
مال من که خیلی سنگینه رقمشو نگم بهترچون فرداتوسکه تاثیرمیدازه رنج میره بالا.
منتظره شماره هستم.
نظر
-
45سال پیش تو یه همچین روزی بورس بدنیا اومد بورسی که اگه تو دست پدر و مادر خودش بزرگ میشد، دزد نمیشد ، دروغگو نمیشد ، فریبکار نمیشد ، و خیلی چیزهای بد دیگه که الان شده نمیشد .
بهرحال با تمام اینها تولد 45 سالگیش رو بهش تبریک میگم و امیدوارم روزی به انسان شریفی تبدیل بشه :)آخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2012/02/04, 23:39.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postجناب مصری پور
ممنون دیگه این معاملات و فراز و نشیبها و گزارشات و تعدیلها هوش و حواس نمی زاره به خدا
راستی 200 تا فولاد با اوریج 301 دارم نظرتان همچنان بر روند صعودی است .
فولادو خوب خریدین. اما تاکید امروز من بر همه گروه فولاد نبود ، بلکه بر چنتا از بهتریناش. یعنی فخوز، فخاس، فسپا، فولاژ که فولاد هم مسلما جزو اینا خواهد بود . اما از فخوز و فولاژ انتظار رشد بیشتری دارم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
تولدت مبارک
بورس معاملات اولین روز از هفته جاری را در حالی به پایان رسانید که تولد 45 سالگی خود را جشن می گرفت. بطوریکه از سال 1345 قوانین و مقررات لازم برای تشکیل بورس اوراق بهادار تهران تدوین شد تا پس از آن برای تصویب به مجلس شورای ملی ارسال شود.
با اتمام ساعات معاملات روز شنبه 90.11.15 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 9 واحد رشد رقم 21925 رسيد . همین وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 175 واحد افزایش عدد 32071 واحد را تجربه كرد. شاخص كل نيز در روز جاري با 28 واحد افزایش به رقم 25907 واحد رسيد.
گفتني است ارزش كل معاملات اين روز به رقم 1407 میلیارد ریال رسید.
همچنین در این روز سرمایه گذاری غدیر با 35 واحد افزایش شاخص ، بیشترین تاثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل فولاد مبارکه اصفهان با 17 واحد کاهش ، بیشترین تاثیر منفی را بر روی شاخص داشت.
بورس معاملات اولین روز از هفته جاری را در حالی به پایان رسانید که تولد 45 سالگی خود را جشن می گرفت. بطوریکه از سال 1345 قوانین و مقررات لازم برای تشکیل بورس اوراق بهادار تهران تدوین شد تا پس از آن برای تصویب به مجلس شورای ملی ارسال شود.
بر اساس گزارش بورس نیوز، طی معاملات روز جاری که مقارن با سالروز تولد بازار سهام در تهران بود، بازار با کلیتی مثبت همراه شد.
اما روند رو به رشد آن تا اواسط روز جاری تداوم یافت و پس از آن شاهد بودیم که این روند کمی رو به سردی گرایید و روند حرکتی شاخص در سرازیری قرار گرفت. تا آنجاییکه نماگر بازار سهام که در تلاش برای ورود به کانال 26هزار واحدی بود ، در پایان ساعات معاملات امروز 48 واحد پایین تر از این مرز ایستاد.
طی معاملات امروز شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی مپنا با انتشار یک اطلاعیه شفاف سازی از انعقاد قراردادی به مبلغ 100 میلیون یورو جهت اجرای هشت واحد توربو کمپرسور و تجهیزات جانبی مربوط به ایستگاه تقویت فشار با شرکت پتروپارس ایران خبر داد.
با این حال مدیریت "مپنا" در این نامه متذکر شد که انعقاد این قرارداد تأثیری در سود پیش بینی شده سال مالی جاری این شرکت ندارد و آثار آن برای سال مالی آتی قابل برآورد خواهد بود.
با انتشار این گزارش نزدیک به سه میلیون سهم از سهام این شرکت در بازار مورد معامله قرار گرفت و این امر موجب شد تا این نماد در لیست نمادهای موثر بر دماسنج بازار سهام قرار گیرد.
همچنین شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه با ارایه گزارش عملکرد 9 ماهه سال مالی جاری از پوشش 120 درصدی eps 466 ريالی بر اساس سرمایه جدید خود خبر داد و نماد معاملاتی آن مورد بازگشایی قرار گرفت. با این وجود این سهم از سوی بازار با اقبال چندان بالایی رو به رو نشد و در نهایت در نوسانات مثبت 0.31 درصدی، روی قیمت 3602 ريال قیمت خورد.
به گفته اهالی تالار دیگر نمادی که روزهای اخیر را با روندی مثبت و با اقبال سرمایه گذاران همراه است، سهم "وغدیر" می باشد که با توجه به داغ شدن بحث عرضه سهام شرکت گسترش نفت و گاز پارسیان در بورس و افزایش سودآوری شرکت هلدینگ غدیر از محل این واگذاری، روزهای خوشایندی را پشت سر می گذارد. چرا که 100 درصد از سهام شرکت گسترش نفت و گاز پارسیان در اختیار هلدینگ غدیر است. و به نظر می رسد این واگذاری سود قابل توجهی را عاید سهامداران "وغدیر" کرده و قیمت این سهم را با رشد همراه سازد.
قند و شکری های بورس نیز که به گفته اهالی تالار همچنان می توانند طی روزهای آتی با افزایش قیمت سهام خود همراه شوند، صنعتی است که با حضور بیشترین تعداد نماینده در صدر گروه های پر اقبال بازار خودنمایی می کند.
در این بین در سهم "فولاژ" نیز با توجه به روند پیشرفت پروژه های در دست اجراو نیز احتمال افزایش سودآوری آن، شاهد افزایش حجم معاملات این سهم هستیم. بطوریکه با وجود معامله بیش از هفت میلیون سهم از آن، تشکیل صف خرید بیش از سه میلیون سهمی نیز در این نماد برای روز آتی به چشم می خورد.
اما در این بین همانطور که اهالی تالار طی هفته گذشته نیز پیش بینی کرده بودند، سهام بانکی ها طی روز جاری نیز دچار افول اقبال سرمایه گذاران شده و تقریباً همگی نمادهای آن در حجم های به نسبت کمتری از هفته گذشته و در نوسانات منفی خود مورد معامله قرار گرفتند. چرا که با توجه به اعلام بسته جدید پولی بانک مرکزی، احتمال افزایش هزینه های آنها و نیز کاهش سودآوری در این گروه وجود دارد.
اهالی تالار معتقدند اگر چه ثبات نسبی در معاملات بازار تا حدودی به چشم می خورد و به نظر می رسد با توجه به نزدیک شدن به سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن ماه، روند معاملات طی هفته جاری همچنان با تعادل همراه باشد. اما در چنین روزی که مصادف شده با تاریخ تولد بورس اوراق بهادار تهران، شایسته بود در این خصوص نیز بیشتر کار می شد و حمایتی در خور و شایسته از این بازار می شد. چرا که اگر چه سن بورس به 45 سالگی خود رسیده، اما در حال حاضر این بازار به مانند انسانی می ماند که دوران بلوغ و رشد خود را می گذراند، بطوریکه با توجه به افزایش وزن بازار طی سال های اخیر، از طریق حمایت و اقدام جهت توسعه هر چه بیشتر آن می توان به روند قد کشیدن این بازار کمک کرد. چرا که بازار سهام پتانسیل بالایی برای رشد و شکوفایی دارد که با پرورش و رسیدگی بیشتر به آن می توان به تحقق این امر در آینده امیدوار بود.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
آخرین ویرایش توسط Captain Nemo؛ 2012/02/13, 10:28.یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
نظر