باربد جان تولد شما هم مبارک @};-
تولدت مبارك
Collapse
X
-
-
با سلام
زندگی باوری میخواهد از جنس امید که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد یک امید از ته قلب به تو گوید که خدا هست هنوز.
دوستان خواهشنا این عکسهای زیبا و وسوسه انگیز را نگذارید اخه می دانید که خانمهای تاپیک همه رژیم دارند و این کیکهای شکلاتی وامصیبتااااااااااااااااااا
امید است روزگار برای تمامی کاربزان این سایت به شیرینی و زیبایی این کیک شکلاتی باشد .آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
-
کاش همیشه اینطوری شادی و سرور و تبریک باشه
آرزو می کنم علاوه بر وحید عزیز دل همۀ دوستان شاد باشه و لبشون خندون
وحید جان تولدتون مبارک امیدوارم همیشه در کنار خانواده و در پناه حق زندگی به کام و به شادی و سلامتی روزگار بگذرانید.گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
ای دوستای بی معرفت.تولدمو یادتون رفت؟؟؟اولین سالی بود که همه تولد منو یادشون رفت به جز همراه اول...<:-p=D>[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
سلام مهران جان تولدت مبارک.
زیاد قصه نخور منم تولدم 2 بهمن بود یکی از دوستان هم میدونست ولی بهش گفتم چون مصادف با رحلت حضرت روسول و ایام عزاست عنوان نکنه.
خلاصه داداش تولد خودم و خودت مبارک
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
مادر مهران،تولدت مبارک
ایشالا سالهای سال سالم و دلخوش بالا سر آقا مهران(پسرت) باشیوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر