در اصل توسط بابک پناهی پست شده است
View Post
تولدت مبارك
Collapse
X
-
ممنونم دوست عزيزم تولد شما و همه دوستان خردادي ماه حادثه مبارك باد>:d<در اصل توسط vm511 پست شده است View Postبا سلام
جناب نظری تولدتون مبارک @};-
آرزوی بهترینها برای شما دارم.@};-
همچنین تولد تمامی عزیزان فروردین و اردیبهشت و خردادی های عزیز رو بهشون تبریک میگم آرزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگی و کاری دارم.@};-
تشکر از خانم خادمی ؛وحید آقا بیست ؛راشین گرامی؛آقا فرهاد عزیز که بنده رو مورد لطف خودشون قرار دادند.@};-@};-@};-@};-
با تشکر _ حسینی@};-@};-@};-به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
توام که از خدات بود سوار ماشین شی اون لحظه :))در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postساعت 11 شب چله زمستون كنار شاه گلي دماي هوا 10 درجه زير صفر بابك....:((
تو چقدر عذاب کشی بمیرررررم :D یه دفعه اونجا بود یه دفعه شب آخر وقت بود تو اون پارکه یخ زده بودی یکیم ورزشگاه یادگار امام زیر بارون یخ زده بودی =))
کلا یخ زده ای :x :D
نظر
-
-
به به بهنام عزيزم ممنونم بهنام جان انشالله شاد و سلامت باشي>:d<در اصل توسط behnam پست شده است View Postمحسن جان،من هم تولدت رو تبریک میگم
با آرزوی سلامتیفشادی و ثروت روز افزون برای تو دوست عزیزم
پیروز باشی
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
ببين بابك اون لجظه وقتي ماشين رو ديدم يك حالي كردم كه نگو و نپرس:Dدر اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postتوام که از خدات بود سوار ماشین شی اون لحظه :))
تو چقدر عذاب کشی بمیرررررم :D یه دفعه اونجا بود یه دفعه شب آخر وقت بود تو اون پارکه یخ زده بودی یکیم ورزشگاه یادگار امام زیر بارون یخ زده بودی =))
کلا یخ زده ای :x :D
ورزشگاه هم بردش شد مال شما و سرماخوردگيش مال من بدبخت:x
بابك ياد اون دوران بخير چه ارمان ها و ارزوهايي كه نداشتيم>:D<:*به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
بابک جان دیگه شرمندهدر اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postبهنام جان مطمئنی این کیکه واسه خوده محسنه؟؟؟ :)) راستی این کیک فروشیه کیک پسرونم داشت یا فقط این نوع بود؟؟؟ =))
من همین الآن برگشتم
این موقع شب هم بهتر از این نتونستم پیدا کنم :d
فردا دیگه فایده نداشت
وگرنه فردا اول صبح یه کیک می گرفتم در حد المپیک >:d<افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
رفيق شفيق به بهنام ميگن ميگم بهنام دستت درد نكنه اين جريان دكتر مهربان و جمع كردن بچه ها اكي شد زحمت پذيرايي به عهده تو و احسان >:d<در اصل توسط behnam پست شده است View Postبابک جان دیگه شرمنده
من همین الآن برگشتم
این موقع شب هم بهتر از این نتونستم پیدا کنم :d
فردا دیگه فایده نداشت
وگرنه فردا اول صبح یه کیک می گرفتم در حد المپیک >:d<به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
دعا کنید من 190 حقه رایانمو خالی کنم به زودی... اون نوشیدنی های فواره ای پای من....
دیگه چی ی ی ی ؟؟؟؟؟؟؟؟ :->
نظر
-
راستش محسن،من الان هم خسته ام،هم پولهام تموم شده :Dدر اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postرفيق شفيق به بهنام ميگن ميگم بهنام دستت درد نكنه اين جريان دكتر مهربان و جمع كردن بچه ها اكي شد زحمت پذيرايي به عهده تو و احسان >:d<
حالا علی الحساب یه ناهار مهمون تو باشیم تا بعد
متاسفانه تا باز شدن صدرا از پذیرش مهمان معذوریم :p
بعدم تو یه مهمونی درست و حسابی بگیر
من قول میدم کادوی تولدم بیارم ;)افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
بابك حق رايانتو با حق فاراك تو همون قيمتهايي كه خودت گفتي عوض كن ولي سود كردي ميام تبريز من ميمونم وتو حامد:D:x>:D<در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postدعا کنید من 190 حقه رایانمو خالی کنم به زودی... اون نوشیدنی های فواره ای پای من....
دیگه چی ی ی ی ؟؟؟؟؟؟؟؟ :->به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر

نظر