کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر بچه های شما هم سنای ما (دهه50)باشن شما باید از متولدین سالهای 30تا 35 باشید اگر از ما کوچکترند که تاسال 38 هم راه دارید
ما هم سالهاست که برای پدرمون تولد میگیریم و خیلی هم خوش میگذره 3 نسل در کنار هم!!
براتون آرزوی سلامتی و طول عمر دارم
انشالا سایه تون بالای سر بچه ها و نوه ها باشه:))
باسلام
از همه دوستان وسروران گرام عذر خواهي ميكنم حقير را به بزرگي خودتون ببخشيد همه نوشته هاي شما عزيزان را همين الان خوندم.
از آقا حامد عزيز و استاد هولي و امپراطور گرامي kh25خوبم تشكر ميكنم .
پيري يحتمل فراموشي هم خواهد داشت.
آرتيميس عزيز شما واقعا نمونه هستيد بنده نميدونم با چه زباني از شما سپاسگزاري كنم افتخار بسي بزرگ براي اين سايت هستيد صداقت شما در تمامي رفتارهايتان بايد الگويي براي همه باشد .خداحفظتان كند.
ولي هنوز نوه ندارم انشاءالله به اميد خدوند توانا نوه دار هم خواهم شد شايد 6ويا7سال ديگه؟!
ارتميس عزيز پير بشي انشاءالله
باسلام
از همه دوستان وسروران گرام عذر خواهي ميكنم حقير را به بزرگي خودتون ببخشيد همه نوشته هاي شما عزيزان را همين الان خوندم.
از آقا حامد عزيز و استاد هولي و امپراطور گرامي kh25خوبم تشكر ميكنم .
پيري يحتمل فراموشي هم خواهد داشت.
آرتيميس عزيز شما واقعا نمونه هستيد بنده نميدونم با چه زباني از شما سپاسگزاري كنم افتخار بسي بزرگ براي اين سايت هستيد صداقت شما در تمامي رفتارهايتان بايد الگويي براي همه باشد .خداحفظتان كند.
ولي هنوز نوه ندارم انشاءالله به اميد خدوند توانا نوه دار هم خواهم شد شايد 6ويا7سال ديگه؟!
ارتميس عزيز پير بشي انشاءالله
جناب طیب من فک میکردم دوستان چون روز تولدتون رو نمیدونن اون روز را انتخاب کردند به هر حال پوزش من را بخاطر تاخیر در تبریک بپذیرید
آرزو می کنم همیشه سالم و سلامت باشید و سایه پر مهر ومحبتتون بالای سر خانواده محترم سالیان سال مستدام باشد
و همییطور از وجود با ارزش شما ما نیز در سایت سالیان سال بهره مند باشیم
به امید روزهای خوب و شاد برای شما
سلا م به همه دوستان عزیزم
واقعاً اینجا منو یاد رفاقت های اون زمونا که بچه تر بودم میندازه . اونوقتا که دوستی ها بی طمع و خالص بود و فقط آدمو واسه خودش میخواستن ، نه واسه موقعیتش.....
یه دفه دلم تنگ شد خواستم منم باشم . حیفه از دست بدم ...
ششم شهریور 51
اردتمند پایان :)
تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...
با سلام خدمت جناب آقای رستمی عزیز
ممنون ازینکه تولدم رو تبریک گفتین .البته عذرخواهی می کنم خدمتتون که الان دارم جواب میدم چون بعد از حدود 1ماه که دوباره اومدم تو سایت .من متولد هشتم فرودین سال 1366 هستم و کوچیک همه بچه های گل این فروم.@};-
mrt1364 عزيز دوست ديرين در فرابورس و اين سايت
تولدت را تبريك ميگم و آرزوي سالهاي سال سلامتي و موفقيت برايتان دارم
1390 گل رز تقديم دوست عزيزمون كه هميشه با تشكرهاش باعث دلگرمي ميشد و حضور تمامي كاربرها از ديدش با زدن دكمه تشكر پنهان نبود مي كنيم
شاد و هميشه سربلند باشي تولدت مبارك@};-
حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
عمر چه زود ميگذره..
تقريبا يه هفته از تولد منم داره ميگذره..
LOVE all, trust a few, do wrong to none *** آن کس که تو را شناخت جان را چه کند**فرزند و عیال و خانمان را چه کند
*** دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی**دیوانهٔ تو هر دو جهان را چه کند
15 خرداد 1348 ( ماشا ا ... خیلی جوونم ) جناب رستمی این داخل پرانتزی را به من هم بگو تا امیدوار شدم به خودم ! :d
حالا اگر تونستی تاریخ تولد خانم ها رو مستند در بیاری ! یک جهادی کردی در سال 90 که نهایت نداره . ببینم چکار می کنی استاد :D
نظر