کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز تولد بنده وتا اونجا که یادمه دوتا از کاربران این سایته
سال گذشته چهارنفر بهمون تبریک گفت امسال خوشبختانه اینقدر بازار داغه کسی حواسش نیست
بهر حال بنده به اون دوتا دوست عزیز که اسمشون یادم نیست تبریک عرض میکنم/:.Heart.://:.Heart.:/
سال گذشته چهارنفر بهمون تبریک گفت امسال خوشبختانه اینقدر بازار داغه کسی حواسش نیست
بهر حال بنده به اون دوتا دوست عزیز که اسمشون یادم نیست تبریک عرض میکنم/:.Heart.://:.Heart.:/
دوست عزیز تولدت مبارک. حواسمون هست به همه دوستان سایت بورسی. به هرحال همه ما داریم اینجا باهم کار میکنیم و از فضای این سایت لذت میبریم
منم به عنوان عضو جدیدی ازین خانواده ی مجازی تولدتو بهت تبریک می گم آیدین جان ( همین طور به اون دو تا دوست دیگمون ) همیشه سالم باشید و لباتون خندون باشه
وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
منم به عنوان عضو جدیدی ازین خانواده ی مجازی تولدتو بهت تبریک می گم آیدین جان ( همین طور به اون دو تا دوست دیگمون ) همیشه سالم باشید و لباتون خندون باشه
حق با شماست ؛شما به بزرگی خودتون ببخشید این روز خجسته رو به شما تبریک می گیم انشاله سالهای طولانی کنار خانواده خوب وخوش باشید
امروز تولد امام علی النقی(علی ابن محمد) ملقب به هادی پدر بزرگ امام زمان رو به همه تبریک عرض میکنم.....شاد باشید./:.yead.://:.yead.://:.yead.://:.yead.:/
/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر