اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

انسیه خزعلی با دوبلور اومده
    /.:biggrinsmiley.:/
    -----
    انسیه خزعلی سوژه فضای مجازی شد/ لب‌زنی خانم معاون روی صدای مترجم انگلیسی+ ویدئو

انتشار ویدئویی از انسیه خزعلی که روی آن یک خانم دیگر به زبان انگلیسی حرف می‌زند سوژه فضای مجازی شده است.

۱۴۰۱/۱۲/۱۷ ۱۷:۰۲:۰۰
    |||

انسیه خزعلی، معاون امور زنان سیدابراهیم رئیسی، با انتشار ویدیوئی که روی آن یک خانم دیگر به زبان انگلیسی حرف می‌زند و او همزاه با صدای مترجم لب‌زنی می‌کند سوژه فضای مجازی شده است.
    انسیه خزعلی سوژه فضای مجازی شد؛ لب‌زنی خانم معاون روی صدای مترجم انگلیسی+ ویدئو

-----------------
    و اما موضوع چیه ؟!!

این هم جلوه دیگری از

#اقتدار

# التماس نکن

از کمیسیون مقام زن سازمان ملل اخراجشون کردند ،مثل مهمان دعوت نشده سیریش بی شخصیت، کلیپ فرستاده اونجا :.thumbsupsmileyanim/:.yead.:/

--

۴ نفر
    • [*=center]
      [*=center]
      [*=center]
      [*=center]

[*=center]

۱۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۰:۵۰

باوجود «اخراج ایران» از کمیسیون مقام زن سازمان ملل، انسیه خزعلی چگونه «سخنران ویدیوئی» نشست آن شد؟

ایران پرس نوشت: رییس کمیسیون مقام زن گفت: اگر ایران بخواهد برای سخنرانی در مجمع عمومی و گفتگوهای عمومی کمیسیون مقام زن ثبت نام کند، می تواند این کار را انجام دهد. وی تصریح کرد اگر چه ایران دیگر عضو کمیسیون مقام زن سازمان ملل نیست اما چون عضو سازمان ملل و مجمع عمومی است، مانند دیگر اعضا می تواند در رویدادها شرکت کنند.
    آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/03/08, 22:57.

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
      یه سوالی که مطرح میشه در مورد خلقت و رشد تدریجی موجودات اینه که ایا ما اگر بیایم یه موجودی رو مثلا گنجشک رو توی مخلوط کن بریزیم و هم بزنیم و و کل بافتها از بین بره و حتی برسیم به اتمها و مولکولها و ....بریزیم داخل ظرفی وشرایط محیطی رو مثل زمین چند میلیون سال پیش برای این چیزی که از این گنجشک مونده ایجاد کنیم و چند میلیون سال دیگه بهش وقت بدیم... ایا موجود دیگه ای از این ظرف بیرون میاد یا گنجشکی ازش بیرون میاد یا نه ؟؟؟

درود آریان عزیز

اول در جواب این پست عرض کنم: با تئوری فرگشت نمیشه شرایط آینده را پیش بینی کرد. دلیلش هم ساده است!

تصادف در فرگشت فاکتور تعیین کننده ای است.

هرچند لازم به توضیح است منظور ما از تصادف (رندم) ، تصادف تئوریک نیست! چون اگر خیلی دقیق به مفهوم تصادف فکر کنیم ما در این دنیا عملا تصادف یا امر رندم نداریم!

همه ما ساده ترین مصداق تصادف را پرتاب یک سکه میدانیم.

شما یک سکه را پرتاب میکنید به طور تصادفی یا شیر می آید یا خط. ولی در واقع این تصادف نیست!

یعنی اگر شما به طور کاملا دقیق و در شرایط ایده آل میزان نیروی وارده به سکه، جهت نیرو نقطه ثقل سکه، مقاومت هوا و .... را اندازه گیری کنید میتوانید دقیقا طبق قوانین نیوتن هم میتوانید تعیین کنید که شیر می آید یا خط! و اصلا هم تصادفی نیست.

ولی در عمل چنین امری بخصوص وقتی موضوع اندازه گیری وارد میشود (که همواره دارای خطا هست) درعمل تقریبا امکانپذیر نیست.

لذا در عمل معمولا ما میگوییم شیر یا خط تصادفی رخ میدهد!

وقتی در مورد پدیده ای مثل طبیعت حیات موجودات زنده در کره زمین در فراخنای زمانی به مدت چندین میلیارد سال....با آن همه فاکتور پیچیده صحبت میکنیم بدیهی است که اصلا قابل پیش بینی نباشد. به دیگر سخن نحوه همجوشی دو تا هسته هیدروژن در فلان ستاره در فلان کهکشان هم میتواند اثری در میلیارد سال آینده در سرنوشت گنجشک شما بگذارد :D

مخلص کلام! مطابق نظریه فرگشت شما نمیتوانید آینده را پیش بینی کنید. یعنی مثلا شما نمیتوانید بگویید در صد میلیون سال آینده چه گونه هایی با چه ویژگی هایی خواهند بود...هرچند میتوانید حدسهایی بزنید...ولی فقط حدس!
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
        مالکی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس : امیدواریم نتایج سفر گروسی ما را به میز مذاکره نزدیک کند
        --
        آره !

نیت ت رو خالص کن از ته دل ضجه بزن گریه کن/.:biggrinsmiley.:/ تا شاید روزی ملتمسانه دستت به ضریح مبارک امامزاده حضرت رابرت مالی!! (یعنی به میزمذاکره) برسه/:.yead.:/

#اقتدار

حالا طرز برخورد یک عضو دیگر همین کمیسیون با مردم و خبرنگار داخلی :
        -----

کوثری: مگر وضعیت معیشتی چگونه است؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: مگر وضعیت معیشتی چگونه است؟دلار هر چند وقت یک‌بار به‌واسطه توطئه‌های بیرونی و عوامل داخلی گران می‌شود و بعد از مدتی هم این موضوع حل می‌شود.
        اعتمادآنلاین |
        اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت:دلار هر چند وقت یک‌بار به‌واسطه توطئه‌های بیرونی و عوامل داخلی گران می‌شود و بعد از مدتی هم این موضوع حل می‌شود.به گزارش خبرآنلاین، مهمترین بخش های این گفت‌وگو را در ادامه بخوانید:
        • مگر وضعیت معیشتی چگونه است؟عوامل داخلی کسانی هستند که منافع خود را با بیگانگان گره زده‌اند.
        • مجلس قصد عبور از دولت را ندارد.
        • دولت نقد نمایندگان را می‌پذیرد.
        • رشد اقتصادی در ۱۴۰۱ نسبت به قبل خیلی بهتر بوده و از عدد منفی به سه‌و نیم مثبت رسیده است.
        • قیمت گوشت و مرغ بعد از افزایش یارانه‌ها مگر چند برابر شده؟ دو برابر شده است.
        • قیمت گوشت بیشتر افزایش پیدا نکرده؛ بحث نکنید، اینجوری که بحث فایده ندارد. شما خبرنگار هستید و من هم می‌توانم قطع کنم.
        • تقاضای استیضاح هیچ وزیری را امضاء نکرده‌ام.

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

جناب مهدی عرض ادب و تشکر از شما سایر دوستان در مود بحثهای مطرح شده
          بنده هم یه نظری دارم صرفا در مورد خلقت انسان که خواهش میکنم نظرتون رو بفرمایید در موردش
          اینکه نگاه دین رو اصلا و ابدا قبول ندارم این یک
          دوم داروینیسم رو هم تا حدودی در مورد سایر جانداران به غیر از انسان قبول دارم ولی در مورد انسان بخشیش رو قبول دارم که از خلقت انسان به این ور که بشر از نئاندرتال رسیده به اینجا طبق نظریه داروین تکامل پیدا کرده
          تفاوت نگاه و نظر و دید من با نظر جناب داروین اینجاست که بنده بوجود اومدن نوع بشر رو به یکباره و حدود 70-100هزار سال پیش و توسط دستکاری ژنتیک ژنهای میمون توسط یک یا چند نژاد بیگانه خارج از زمین میدونم همونایی که به عنوان خدایان تمدنهای قدیم و یا حتی امروزه توسط فرقه های مخفی پرستش میشن و شواهدی هم براش میشه اورد ولی مطالعه زیادی در موردش نداشتم و فقط با کنار هم گذاشتن شواهد بهش رسیدم و ایمان هم دارم در موردش
          با توجه به جمیع جهات و مطالعه هر چند سطحی در مورد خدایان مختلف و تمدنهای مختلف مثل نازکا و مایا و اینکاها و مصر وایران باستان و حرفهایی که درمورد تمدن اتلانتیس میزنن و خیلی موارد دیگه که برام حدود 15 سال طول کشیده و کنار هم گذاشتن مدارک و قطعات پازل میشه بهش رسید هر چند تخیلی به نظر بیاد
          و امروزه خیلیا هستن که این رو قبول دارن و نقص های مربوط به نظریه داروین رو هم نداره و توضیح خیلی از مسائلی هست که ادیان و داروینیسم نمیتونن بدن
          منتها در مورد بوجود اومدن همین نژاد های بیگانه غیر انسان هم میشه به نظریه داروین و گذشت بیشتر از 13 میلیارد سال برای کیهان فکر کرد و خب زمین به نسبت این 13 میلیارد سال خیلی جوان تر هست

بله این نظریه شما چیز جدیدی نیست. قرائت های مختلفی از آن هم موجود است.

ولی هیچکدام مبنای علمی ندارد و عموما مربوط میشود به مجلات زرد یا طرفداران تئوری توطئه یا رمان نویسان که علاقه به خلاقیت و خیالبافی دارند و .....

در این میان البته یک تفکر یا باور هم در ترویج این تفکر بی اثر نبوده! اینکه گونه انسانی تخم دو زرده هست :D عملا انسان را موجودی بسیار ویژه تصور کردن (که تفکرات دینی هم در این فکر غلط بی تاثیر نبوده!) ... باعث ترویج چنین باورهایی شده است که البته عرض کردم چندان شواهد قابل اتکایی برای آن وجود ندارد.

البته روندیابی کردن تغییرات ویژگیهای گونه انسان در طول همین صدهزار سال اخیر هم بسیار کار مشکل و سختی است. حتی بلحاظ ژنتیکی هم اولا همین الان شش میلیارد ژنتیک متفاوت دارید! باید یک اشتراکی بین اینها پیدا کنید...بعد بروید در فسیلها بگردید ببینید چگونه میشود این تغییرات را روندیابی کرد...

البته من تخصصی در ژنتیک ندارم ولی مشخص است همین نکته مختصر که عرض کردم مشخص میکند چقدر موضوع سخت و پیچیده است.

و دقیقا به همین دلیل سختی و پیچیدگی و بخصوص فایده چندانی که برای آن متصور نیستیم (در برابر هزینه ای که خواهد داشت) و دانشمندان بیولوژی کارهای مهم تری دارند!!! بعد چگونه آن شواهدی که فرمودید اثبات شده؟؟؟ چه کسی به چه نحوی تهیه کرده که متوجه یک گسست ویژه در هفتاد هزار سال قبل شده است؟!!!!

خیر اینگونه نیست.

میدانید که ژن ها تعیین کننده خصوصیات هستند. و اشتراک ژنی عملا نشانگر اشتراک خصوصیات گونه های حیات است.

ما انسانها با شامپانزه ها بیش از 98درصد (اعداد تقریبی است ) ژن مشترک داریم !!!

با یک سگ یا یک پلنگ یا یک شیر! در حدود 60درصد ژن های ما مشترک است!!!

خود حضرتعالی آریان جان با یک گل رز! یا یک گیاه گندم در حدود 30درصد ژنهایتان مشترک است!!!!!

همانگونه که بنده هم مثلا 30درصد ژنهایم با شلغم و هویج و چغندر مشترک است...و اینجانب تا 30 درصد با شلغم پسرعمو هستیم:D

احتمالا اعداد را خیلی دقیق نگفته باشم...ولی حدودا اینگونه است! و ما گونه انسان آنچنان هم تخم دوزرده خاص نیستیم!!!

منتهی وقتی شما یک ویژگی را ارزشمندتر از ویژگی دیگر میپندارید این اشکال پیش می آید!!

گونه انسان هوش بالایی دارد....در عوض یک عقاب چشمان دقیقی دارد....یوزپلنگ صفر تا صدش معرکه است!!!! و این ویژگی ها به خودی خود برتری نیست....بلکه مجموع ویژگی های گونه های فعلی باعث بقای آن گونه تاکنون شده

و مجموع ویژگی گونه هایی که تاکنون منقرض شده اند برای بقا شانس نداشته اند!!!

یا مثلا اگر شما تعداد گونه های جانوری را نشانه موفقیت بدانید...مثلا مورچه ها بسیار موفق تر از انسانها هستند..

ما در مقام مقایسه اصلا قابل قیاس با مثلا گونه سوسک ها هم نیستیم :D

اصلا عملا دنیا بیشتر تحت سیطره حشرات است تا ما انسانها!!

یا بلحاظ جمعیت حساب کنیم...ما پیش تعدد و تکثر جماعت باکتری باید برویم بوق بزنیم:D

هم اکنون در بدن شما تعداد باکتری هایی که زندگی میکنند از نفوس انسانیه کره خاکی بیشترند!!!

اونوقت ما انسانها چه موفقتی داریم که اینقدر به خودمان ببالیم :D
          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• Arian02
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1713

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

بله این نظریه شما چیز جدیدی نیست. قرائت های مختلفی از آن هم موجود است.

ولی هیچکدام مبنای علمی ندارد و عموما مربوط میشود به مجلات زرد یا طرفداران تئوری توطئه یا رمان نویسان که علاقه به خلاقیت و خیالبافی دارند و .....

در این میان البته یک تفکر یا باور هم در ترویج این تفکر بی اثر نبوده! اینکه گونه انسانی تخم دو زرده هست :D عملا انسان را موجودی بسیار ویژه تصور کردن (که تفکرات دینی هم در این فکر غلط بی تاثیر نبوده!) ... باعث ترویج چنین باورهایی شده است که البته عرض کردم چندان شواهد قابل اتکایی برای آن وجود ندارد.

البته روندیابی کردن تغییرات ویژگیهای گونه انسان در طول همین صدهزار سال اخیر هم بسیار کار مشکل و سختی است. حتی بلحاظ ژنتیکی هم اولا همین الان شش میلیارد ژنتیک متفاوت دارید! باید یک اشتراکی بین اینها پیدا کنید...بعد بروید در فسیلها بگردید ببینید چگونه میشود این تغییرات را روندیابی کرد...

البته من تخصصی در ژنتیک ندارم ولی مشخص است همین نکته مختصر که عرض کردم مشخص میکند چقدر موضوع سخت و پیچیده است.

و دقیقا به همین دلیل سختی و پیچیدگی و بخصوص فایده چندانی که برای آن متصور نیستیم (در برابر هزینه ای که خواهد داشت) و دانشمندان بیولوژی کارهای مهم تری دارند!!! بعد چگونه آن شواهدی که فرمودید اثبات شده؟؟؟ چه کسی به چه نحوی تهیه کرده که متوجه یک گسست ویژه در هفتاد هزار سال قبل شده است؟!!!!

خیر اینگونه نیست.

میدانید که ژن ها تعیین کننده خصوصیات هستند. و اشتراک ژنی عملا نشانگر اشتراک خصوصیات گونه های حیات است.

ما انسانها با شامپانزه ها بیش از 98درصد (اعداد تقریبی است ) ژن مشترک داریم !!!

با یک سگ یا یک پلنگ یا یک شیر! در حدود 60درصد ژن های ما مشترک است!!!

خود حضرتعالی آریان جان با یک گل رز! یا یک گیاه گندم در حدود 30درصد ژنهایتان مشترک است!!!!!

همانگونه که بنده هم مثلا 30درصد ژنهایم با شلغم و هویج و چغندر مشترک است...و اینجانب تا 30 درصد با شلغم پسرعمو هستیم:D

احتمالا اعداد را خیلی دقیق نگفته باشم...ولی حدودا اینگونه است! و ما گونه انسان آنچنان هم تخم دوزرده خاص نیستیم!!!

منتهی وقتی شما یک ویژگی را ارزشمندتر از ویژگی دیگر میپندارید این اشکال پیش می آید!!

گونه انسان هوش بالایی دارد....در عوض یک عقاب چشمان دقیقی دارد....یوزپلنگ صفر تا صدش معرکه است!!!! و این ویژگی ها به خودی خود برتری نیست....بلکه مجموع ویژگی های گونه های فعلی باعث بقای آن گونه تاکنون شده

و مجموع ویژگی گونه هایی که تاکنون منقرض شده اند برای بقا شانس نداشته اند!!!

یا مثلا اگر شما تعداد گونه های جانوری را نشانه موفقیت بدانید...مثلا مورچه ها بسیار موفق تر از انسانها هستند..

ما در مقام مقایسه اصلا قابل قیاس با مثلا گونه سوسک ها هم نیستیم :D

اصلا عملا دنیا بیشتر تحت سیطره حشرات است تا ما انسانها!!

یا بلحاظ جمعیت حساب کنیم...ما پیش تعدد و تکثر جماعت باکتری باید برویم بوق بزنیم:D

هم اکنون در بدن شما تعداد باکتری هایی که زندگی میکنند از نفوس انسانیه کره خاکی بیشترند!!!

اونوقت ما انسانها چه موفقتی داریم که اینقدر به خودمان ببالیم :D
            ?
            ممنون جناب مهدی عزیز

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

?
              ممنون جناب مهدی عزیز

فدایتان!

اگر یک نکته دیگر هم در ارتباط با دستکاری ژنتیک توسط موجود بیگانه عرض کنم! این نظریه فرضیات زیاد دارد! فرضیاتی که بلحاظ اثبات علمی و شواهد مبنایی نمیتوان پیدا کرد..

ساده ترین فرض لازم این است که گونه ای بسیار هوشمند! به زمین آمده باشد. خود این گزاره وقتی که شما به فواصل کیهانی و محدودیتهای فیزیکی سرعت التفاتی داشته باشید! بسیار گزاره شاز و غیرقابل قبولی است!

متاسفانه ما گاهاً حدس و گمان های بی موردی راجع به آینده با پیشرفت فناوری میزنیم! اکثرا تصور میکنند که مثلا حالا که به برکت پیشرفت فناوری مثلا تا دیروز از مشهد تا تهران با اسب و قاطر چند ماه در راه بودیم و اکنون با هواپیما نیم ساعته این راه را میرویم...لابد چند هزار سال دیگه پیمودن مسافت های بین ستاره ای هم به همین مفتی! یکی دو روزه امکانپذیر میشود!

در حالی که نزدیک ترین ستارگان به ما هم ده ها سال آن هم به سرعت نور زمان لازم است تا فواصل پیموده شود....سرعت نور!!!! که در یک ثانیه 300مرتبه فاصله مشهد تا تهران را میرود!!!

البته که به طور کامل نمیتوان چنین تصوراتی را رد کرد ولی باید متوجه محدودیت های فیزیکی باشیم! سرعت نور یک محدودیت فیزیکی است. نسبیت انیشتین یک محدودیت فیزیکی است... فناوری (مربوط به انسان باشد یا مربوط به هر گونه هوشمندی) به همین مفتی نمیتواند بر محدودیت فیزیکی غلبه کند!!

اصلا مگر میشود بر محدودیت فیزیکی غلبه کرد! این قوانین فیزیک عمرن که بشکند :D یکبار هم دیده نشده! لذا در فضا بیش از سرعت نور نمیشود که بشود!!! ضمن آنکه در سرعتهای نزدیک نور هم سر کله نسبیت پیدا میشود که مشکلات بزرگتری را ایجاد میکند!

لذا مشکلات آن گونه هوشمند برای مسافرت به زمین و دستکاریه ژن میمون! برای تولید انسان همچین کم هم نیست :D

لذا بفرض وجود حیاتی در سایر ستارگان، پیمودن فواصل بین ستاره ای (بین کهکشانی که پیش کش!) آن هم در مقیاس زندگی ما انسانها امری تقریبا محال است!

اصلا گیرم که گونه ای هوشمند بر این مشکل هم فائق آمده....خوب چنین گونه هوشمند و حیات بیگانه ای آمده روی کره زمین...و مثلا ژنتیک یک میمون را عوض کرده ! که تبدیل به گونه هوشمندتری به نام انسان بشود! خوب مگه بیکار بوده این حیات بیگانه!!! یا علاف:D

این کار چه فایده ای داشته براش.... همچین حیات هوشمندی که لابد بسیار هوشمندتر از ما انسانها هست...چه نیازی به چنین آزمایش نسبتا احمقانه ای دارد!

اگر نتیجه را میخواست بفهمد...خوب چرا شبیه سازیه کامپیوتری نکرده! اصلا نتیجه اش به چه دردش میخوره!!!!!

لذا وقعی به این تئوری های غیرعلمی نباید بدهیم

خلط کردن آمال و آرزوها و .... با برخی از جنبه های حقایق علمی خیلی وقتها بازاری برای شبه علم درست میکند که بیا و ببین!

اصلا در فقره موجودات بیگانه ما هنوز تعریف درستی نمیتوانیم از حیات داشته باشیم! که حیات چه چیزی است!

لکن اگر آنچه که بر زمین است را حیات بدانیم و شبیه همین را مدنظر داشته باشیم با توجه به احتمالات! حتی در همین کهکشان راه شیری احتمال وجود سی چهل تا گونه هوشمند هم هست!

حتی به حساب احتمالات بلحاظ گستره واقعا زیاد این عالم و تعدد خارج از تصور ستارگان عالم ، وجود میلیاردها نوع از حیات محتمل است...ولی چه کنیم که در علم حتی به فرض اثبات تئوریک باید یک چیز مشاهده شود!

اهمیت مشاهده! بسیار بسیار بسیار بسیار مهم است! و از بخت بد روزگار (شایدم از بخت خوب!) ما تاکنون با این چهارتا تلسکوپ و ماهواره هنوز هیچ گونه ای از حیات را مشاهده نکرده ایم...

مانا باشید....

نظر

• pournikdast
                ستاره‌دار(2)
                • Oct 2020
                • 525

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

فدایتان!

اگر یک نکته دیگر هم در ارتباط با دستکاری ژنتیک توسط موجود بیگانه عرض کنم! این نظریه فرضیات زیاد دارد! فرضیاتی که بلحاظ اثبات علمی و شواهد مبنایی نمیتوان پیدا کرد..

ساده ترین فرض لازم این است که گونه ای بسیار هوشمند! به زمین آمده باشد. خود این گزاره وقتی که شما به فواصل کیهانی و محدودیتهای فیزیکی سرعت التفاتی داشته باشید! بسیار گزاره شاز و غیرقابل قبولی است!

متاسفانه ما گاهاً حدس و گمان های بی موردی راجع به آینده با پیشرفت فناوری میزنیم! اکثرا تصور میکنند که مثلا حالا که به برکت پیشرفت فناوری مثلا تا دیروز از مشهد تا تهران با اسب و قاطر چند ماه در راه بودیم و اکنون با هواپیما نیم ساعته این راه را میرویم...لابد چند هزار سال دیگه پیمودن مسافت های بین ستاره ای هم به همین مفتی! یکی دو روزه امکانپذیر میشود!

در حالی که نزدیک ترین ستارگان به ما هم ده ها سال آن هم به سرعت نور زمان لازم است تا فواصل پیموده شود....سرعت نور!!!! که در یک ثانیه 300مرتبه فاصله مشهد تا تهران را میرود!!!

البته که به طور کامل نمیتوان چنین تصوراتی را رد کرد ولی باید متوجه محدودیت های فیزیکی باشیم! سرعت نور یک محدودیت فیزیکی است. نسبیت انیشتین یک محدودیت فیزیکی است... فناوری (مربوط به انسان باشد یا مربوط به هر گونه هوشمندی) به همین مفتی نمیتواند بر محدودیت فیزیکی غلبه کند!!

اصلا مگر میشود بر محدودیت فیزیکی غلبه کرد! این قوانین فیزیک عمرن که بشکند :D یکبار هم دیده نشده! لذا در فضا بیش از سرعت نور نمیشود که بشود!!! ضمن آنکه در سرعتهای نزدیک نور هم سر کله نسبیت پیدا میشود که مشکلات بزرگتری را ایجاد میکند!

لذا مشکلات آن گونه هوشمند برای مسافرت به زمین و دستکاریه ژن میمون! برای تولید انسان همچین کم هم نیست :D

لذا بفرض وجود حیاتی در سایر ستارگان، پیمودن فواصل بین ستاره ای (بین کهکشانی که پیش کش!) آن هم در مقیاس زندگی ما انسانها امری تقریبا محال است!

اصلا گیرم که گونه ای هوشمند بر این مشکل هم فائق آمده....خوب چنین گونه هوشمند و حیات بیگانه ای آمده روی کره زمین...و مثلا ژنتیک یک میمون را عوض کرده ! که تبدیل به گونه هوشمندتری به نام انسان بشود! خوب مگه بیکار بوده این حیات بیگانه!!! یا علاف:D

این کار چه فایده ای داشته براش.... همچین حیات هوشمندی که لابد بسیار هوشمندتر از ما انسانها هست...چه نیازی به چنین آزمایش نسبتا احمقانه ای دارد!

اگر نتیجه را میخواست بفهمد...خوب چرا شبیه سازیه کامپیوتری نکرده! اصلا نتیجه اش به چه دردش میخوره!!!!!

لذا وقعی به این تئوری های غیرعلمی نباید بدهیم

خلط کردن آمال و آرزوها و .... با برخی از جنبه های حقایق علمی خیلی وقتها بازاری برای شبه علم درست میکند که بیا و ببین!

اصلا در فقره موجودات بیگانه ما هنوز تعریف درستی نمیتوانیم از حیات داشته باشیم! که حیات چه چیزی است!

لکن اگر آنچه که بر زمین است را حیات بدانیم و شبیه همین را مدنظر داشته باشیم با توجه به احتمالات! حتی در همین کهکشان راه شیری احتمال وجود سی چهل تا گونه هوشمند هم هست!

حتی به حساب احتمالات بلحاظ گستره واقعا زیاد این عالم و تعدد خارج از تصور ستارگان عالم ، وجود میلیاردها نوع از حیات محتمل است...ولی چه کنیم که در علم حتی به فرض اثبات تئوریک باید یک چیز مشاهده شود!

اهمیت مشاهده! بسیار بسیار بسیار بسیار مهم است! و از بخت بد روزگار (شایدم از بخت خوب!) ما تاکنون با این چهارتا تلسکوپ و ماهواره هنوز هیچ گونه ای از حیات را مشاهده نکرده ایم...

مانا باشید....
                سلام و عرض ادب جناب مهدی عزیز...
                با فرض پذیرش توضیحاتی که فرمودید تکلیف نحوه رشد و نظم مشخص است، دنیا نیازی به ناظم ندارد...
                اما آیا در نظریه هایی که فرمودید تکلیف خالق هم مشخص شده است؟
                چون در مطالعات محدودی که بنده داشته ام همواره صحبت از یک ماده اولیه یا انرژی اولیه یا حتی یک محرک اولیه است که آغازگر جهان شده است...
                اما تکلیف علت پیدایش خود این متغیر یا محرک اولیه، ماجرای قبل انفجار و ... هنوز نامعلوم است!
                آیا در مطالعاتی که داشته اید دور باطل علیت بالاخره شکسته شده است؟
                چون به شخصه تا زمانی که این دور شکسته نشود حتی به غولهای سه سر با بالهای صورتی و در حال پرواز نیز مومن خواهم بود...
                سپاس بابت توصیحات ارزشمند شما...
                آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2023/03/09, 02:47.

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1190

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                  سلام و عرض ادب جناب مهدی عزیز...
                  با فرض پذیرش توضیحاتی که فرمودید تکلیف نحوه رشد و نظم مشخص است، دنیا نیازی به ناظم ندارد...
                  اما آیا در نظریه هایی که فرمودید تکلیف خالق هم مشخص شده است؟
                  چون در مطالعات محدودی که بنده داشته ام همواره صحبت از یک ماده اولیه یا انرژی اولیه یا حتی یک محرک اولیه است که آغازگر جهان شده است...
                  اما تکلیف علت پیدایش خود این متغیر یا محرک اولیه، ماجرای قبل انفجار و ... هنوز نامعلوم است!
                  آیا در مطالعاتی که داشته اید دور باطل علیت بالاخره شکسته شده است؟
                  چون به شخصه تا زمانی که این دور شکسته نشود حتی به غولهای سه سر با بالهای صورتی و در حال پرواز نیز مومن خواهم بود...
                  سپاس بابت توصیحات ارزشمند شما...
                  البته موارد مطرح شده صرفا یه سری فرضیه است (ادعاست). ارسطو فکر می‌کرد تمساح از تنه درخت به وجود میاد. یکی دیگه با آزمایش و بررسی به این نتیجه رسید که از کت پوسیده و گندم، موش تولید میشه (۱) یا مثلا به وجود اومدن کرم یا مگس از گوشت به سختی و با تلاش‌های زیاد تونست رد بشه (رد کردن ادعایی که امروزه به نظر مسخره میاد، تا این حد مشکل بود، میخوام بگم رد کردن ادعاها اصلا کار ساده‌ای نیست). اینها آدم‌های معمولی نبودند. شاید الان به نظر ما حرف‌هاشون خیلی مسخره بیاد ولی این حرف‌ها توسط دانشمندان بزرگی در زمان خودشون زده شده. من نمیدونم حتی شاید با آزمایش‌هایی مدعی بودند که این موارد رو اثبات هم کرده‌اند ولی به نظرم بین ادعا و اثبات فاصله‌ی خیلی خیلی زیادی وجود داره.
                  یه چیزی رو میذاری جلوی خودت و به عنوان یک حقیقت رسوخ ناپذیر بهش ایمان داری و بعد احتمالا بتونی از هزار و یک راه و مسیر مختلف به نتیجه‌ی دلخواهت برسی (در واقع توجیه کنی). به همین دلیل جدای از مسئله علیت، به نظر شاید ما فاصله زیادی تا اثبات داشته باشیم (شایدم نه) ولی هرکدوم از این فرضیه‌ها در آینده مردود بشوند، دانشمندان حتی شاید خیلی تعجب هم نکنن، همانطور که بی‌شمار فرضیه در طول تاریخ به وجود آمده و رد شده.
                  شصت ملیون سال پیش، یه سری موش و ماهی و ... وجود داشته. چه تعداد دستکاری تصادفی توی ژن‌ها نیازه تا ما بتونیم شاهد ظهور یه موجود جدید و قدرتمند از موجود قبلی باشیم که توانایی ادامه نسل خودش رو داشته باشه؟ چه تعداد از این ظهور موجودات جدید لازمه تا ما از اون تعداد بسیار بسیار محدود از پستانداران به تنوع فعلی برسیم؟ مثلا توی ۱۰۰ یا ۲۰۰ هزار سال اخیر که انسان هوشمند رو داریم، آیا با همین تغییرات تصادفی، از این انسان (با جمعیت قابل توجهی که داشته)، موجوداتی (انسان‌‌هایی) متفاوت به وجود آمدند که بشه کلا اون‌ها رو یک دسته متفاوت دونست؟ (اگر نه، پس به نظر این تغییرات خیلی خیلی زمان بر هست) و ... بعد از این همه فرضیه‌ها و ندونستن‌ها و مباحث، چقدر احتمال داره که توی مدت زمان مذکور به چنین تغییرات شگفت‌انگیز و چشم‌گیری برسیم؟ آیا واقعا میشه صرفا بر اساس تصادف به اینجا رسیده باشیم؟ اینها نیاز به اثبات داره. در غیر اینصورت مثل آب خوردن میتونن در آینده مردود اعلام بشن و ۲۰۰ سال دیگه حتی به عنوان فرضیه‌هایی مسخره و کاملا غیرعقلانی ازشون یاد بشه. (پس اینکه بیایم و ژست آقای همه چیز دان رو بگیریم و هر ادعایی که در مقابل ما باشه رو مسخره و احمقانه قلمداد کنیم و نگاه از بالا به پایین داشته باشیم، به نظرم چیزی جز حماقت خودمون رو نشون نمیده -این انسان مغرور خودشیفته‌ی غیرمنعطف-)
                  مبحث دیگه‌ای که برای من سواله از بین رفتن چیزهایی هست که بهشون نیاز نداریم (البته شاید جوابش کاملا مشخصه و من نمیدونم). حتی گاهی اوقات به نظر داشتنشون مزیت محسوب میشه ولی وقتی بهش نیاز نداری، از بین میره. تو پست دیگه‌ای مثال زدم. از بین رفتن بال پرنده‌ها تو جزیره‌ای که فقط خودشون بودن. از بین رفتن دندون‌هایی که بهشون نیازی نداریم. به نظر عجیب و غیر قابل قبول میاد که مادر طبیعت هر کی دندون بیشتر داشت رو حذف کرد!!!

(۱): ژان باپتیست ون هلمونت - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
                  آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2023/03/09, 10:27.

نظر

• ققنوس14
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 1545

بعضي از دوستان طوري در اين تايپيك صحبت مي كنند كه بنظر من دچار يك توهم دوستانه شده اند

ديگران را متوهم و مدعي!خودمان ....

چنانچه وجود من سراسر دانش باشد و از خلاقيت لبريز نيازي به تخطئه كردن ديگران نخواهم داشت
                    ولو اينكه در زمانهائي مورد بي مهري قرار بگيرم بدليل تغيير در ظرفيتهاي زمانه
                    عينكي كه از طريق مردم براي ديدن افراد به چشم زده ايم را گاها برداريم و خودمان باشيم و با چشم غير مسلح نگاه به حقيقتها بكنيم
                    بدنبال لايك بيشتر بودن گاها انسانها را از خود اصلي جدا و ماسكي مصنوعي به صورت مي نشاند كه كم كم خودمان هم باورمان مي شود شايد چيزي هستيم

دوستي راجع به داروين و فرگشت طوري صحبت مي كند كه مثل اينكه داروين خداي خداناباوران مي باشد!
                    عزيز جان كه فكر نكنم سنتان بيشتر از من باشد و با بازي پيرمرد و جوان سعي در تائيد عرايضتان ميگيريد
                    اگر در آن مطالعات عميقتان! كه گاها زبانتان به "آخه من چي بگم" باز مي شود كمي راجع به شخصيت داروين بيشتر مطالعه مي كرديد
                    متوجه ميشديد كه داروين مذهبي بوده است و در نظريه خود بارها اشاره كرده است كه نظريه ايشان منافاتي با خداباوري ندارد
                    از چه زماني كتاب اديان هر ديني كه باشد مي تواند مورد تمسخر ديگران در عيان قرار گيرد!
                    آيا اين دموكراسي است؟
                    مثلا من مطالب انجيل را تمسخر كنم و يا تورات را مسخره كنم آيا اين فهم من از آزادي است؟؟
                    وقتي در جمعي از تحصيلكرده ها اينچنين باشد ديگر در عوام چه غوغائيست!
                    بله يادم رفته بود تقصير ملاهاست ما هيچ مشكلي نداريم انسانهائي كامل و اخلاق مند كاردرست!!!

يقينا رفرنس مطالب ما نمي تواند كتاب مدارس ايران باشد!استمساك به كتاب مدارس ايران يعني استدلال نادرست
                    اگر درست است خوب باقي مطالب را هم از همينجا اقتباس كنيد
                    مثلا صحت مملكت و مسئولين و ....

اينكه ميليونها صفحه در مقايل يك سرچ ساده داروين و مشاهدات بدست مي آيد كاملا طبيعي است
                    نظريه ايكه ساليان سال بشر خود را با آن وفق داده است مثل قوانين نيوتن
                    هنوز هم كه هنوزه صفحاتي كه از كاربرد قوانين نيوتن بدست مي آيد يقينا از صفحاتي كه از قانون انيشتن بدست مي آيد بيشتر است
                    آيا اين مي شود حقانيت؟؟

چگونگي طي مسافت بين ستاره اي ديدم دوستان نظراتشان را فرمودند وليكن بايستي اين را عرض كنم كه اين تفكرات براي تقريبا دور(در تاريخ فيزيكي) مي باشد
                    يعني رسيدن به نزديك سرعت نور و حتي خود سرعت نور كمااينكه دردي هم دوا نمي كند چون باز مسافتها ميليون سال نوري مي باشد.
                    تقريبا بعد از پيروي آمريكا در جنگ ستارگان ريگان با فتح ماه ، دانشمندان پي به مصائب فراوان اين نگرش فيزيكي بردند و مسير فكري در اين پروژه تغيير نمود در تئوري " ابعاد"
                    بله تسلط بر ابعاد
                    مثالي ميزنم وقتي شما يك نقطه هستيد و تك بعدي بسيار محدوديت حركتي داريد اصلا نمي توانيد حركت كنيد
                    ولي وقتي يك بعد ديگر به شما اضافه مي شود خيالتان راحت مي شود و كاملا ازادانه در صفحه حركت مي كنيد و آن بعد جديد مسلط مي شود بر بعد قبلي
                    ولي هنوز نمي توانيد بالا را ببينيد و اصلا نميدانيد بالا چيست؟
                    وقتي بعد ديگري به شما ميدهند و بالا را ميبينيد تازه مي فهميد اصلا هيچي نداشته ايد و چقدر آزادانه تر حركت مي كنيد و دوباره بعد جديد مسلط مي شود بر بعد قبلي.
                    تقريبا 100 سال پيش انيشتن نشان داد كه زمان مفهوم ثابتي نيست و فقط يك بعد است مشابه طول و عرض و ارتفاع و فعلا مسلط است بر 3 بعد
                    كش مي آيد و منقبض.
                    سالهاست دانشمندان دنبال بعد بالاي زمان هستند تا به 4 بعد تسلط پيدا كنند و اينطوري ديگر نياز به سرعت نور نمي باشد
                    و اخيرا سايت رسمي پنتاگون اعلام نمود كه توانسته هرچند ضعيف دريچه زماني ايجاد نمايد(مشابه فيلم دكتر استرنج)
                    اميدوارم فقط و فقط نقد منصفانه داشته باشيم .
                    آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

درود به همگی دوستان
                      سروران عزیز
                      جسارتا فکر میکنم یه مقدار هوای هم رو تو بحث داشته باشیم بهتره
                      تحقیقا همه شرکت کنندگان در این بجث به ارزشهای جهانشمول انسانی و عدالت و آزادی معتقدند
                      اجازه ندهیم این گونه مباحث احیانا باعث کدورت و رنجش احتمالی بشه
                      مشکل اصلی میهن عزیزمان جای دیگری است،مهم این هست که همه شمابزرگواران،
                      فارغ از هر گرایش فکری ، افرادی روشنفکر و آزاده و میهن پرست هستید @};-

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

مسیح علینژاد در میان زنان برگزیده سال ۲۰۲۳ مجله «تایم» قرار گرفت

مازیار شیبانی‌فر
                        • مجله «تایم» که در چند سال اخیر اقدام به معرفی زنان برگزیده سال کرده، امسال نیز ۱۲ زن از کشورهای مختلف جهان را برگزیده است. مسیح علینژاد نیز در فهرست امسال قرار دارد.

• به گزارش مجله تایم، علینژاد ۴۶ ساله که روزنامه‌نگار و کشنگر حقوق زنان است از سال ۲۰۰۹ از ایران تبعید شده و از مدت‌ها قبل علیه محدودیت‌های زنان در ایران صحبت می‌کند و حجاب اجباری را «دیوار برلین» رژیم [جمهوری اسلامی] می‌خواند.

• علینژاد که در یکی از خانه‌های امن اف‌بی‌آی همراه همسر و پسرش به‌صورت پنهانی زندگی می‌کند، اقدام‌های جدید سیاسی‌اش بر مبنای شعار «زن، زندگی، آزادی» و اعتراض مردم در جنبش پس از جان‌باختن مهسا امینی در بازداشتگاه پلیس بدنام امنیت اخلاقی بنا شده است.

• عمق ارتباط وی با جوانان ایران از طریق شبکه‌های اجتماعی است؛ جایی همانند اینستاگرام که نزدیک به ۹ میلیون مخاطب مطالب وی را دنبال می‌کنند.

• علینژاد به‌تازگی درباره دختران جوانی همانند سارینا اسماعیل‌زاده 16 ساله و نیکا شاکرمی ۱۷ ساله صحبت می‌کند که نیکا در جریان اعتراض‌های اخیر تا سر حد مرگ مورد ضرب و شتم قرار گرفت و هر دو جان‌شان را از دست دادند. وی تاکید می‌کند: «این دختران [وقتی که مردند] ناگهان قهرمان شدند. چرا مردم تا وقتی زنان زنده هستند به آنها توجه نمی‌کنند؟»

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

2a5ae80c-df92-442e-b7d9-5bffa8bacfa3.jpg

8 مارس روز جهانی زن گرامی باد

----------
                          اگر دستم رسد روزی که انصاف از تو بستانم

قضای عهد ماضی را شبی دستی برافشانم

چنانت دوست می‌دارم که گر روزی فراق افتد

تو صبر از من توانی کرد و من صبر از تو نتوانم

دلم صد بار می‌گوید که چشم از فتنه بر هم نه

دگر ره دیده می‌افتد بر آن بالای فتانم

تو را در بوستان باید که پیش سرو بنشینی

و گر نه باغبان گوید که دیگر سرو ننشانم

رفیقانم سفر کردند هر یاری به اقصایی

خلاف من که بگرفته است دامن در مغیلانم

به دریایی درافتادم که پایانش نمی‌بینم

کسی را پنجه افکندم که درمانش نمی‌دانم

فراقم سخت می‌آید ولیکن صبر می‌باید

که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم

مپرسم دوش چون بودی به تاریکی و تنهایی

شب هجرم چه می‌پرسی که روز وصل حیرانم

شبان آهسته می‌نالم مگر دردم نهان ماند

به گوش هر که در عالم رسید آواز پنهانم

دمی با دوست در خلوت به از صد سال در عشرت

من آزادی نمی‌خواهم که با یوسف به زندانم

من آن مرغ سخندانم که در خاکم رود صورت

هنوز آواز می‌آید به معنی از گلستانم

سعدی
                          آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/03/09, 13:01.

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3073

روزی که حقوق واریز می شه

بعد از نمازصبح خوابم نبرد گوشیمو روشن کردم منتظر پیام بانک بودم?

ساعت ۷ با زنگ پیامک گوشیمو نگاه کردم همسرم که زیرچشمی حواسش بمن بود گفت ریختن ؟
                            گفتم آره گفت پس وقتشه یک خبرخوشی بهت بدم?

نگاهش کردم معلوم بود از درد دندون تا صبح نخوابیده گفتم منو ببخش که ... نذاشت حرفم تموم شه گفت:

داری بابابزرگ میشی دیگه بانوه ات میری پارک! یه لحظه ذوق کردم ادامه صحبتش که گفت باید سیسمونی بگیریم بغض همه وجودمو گرفت سعی کردم بزور بخندم اونم خندید بعضی خنده ها چقد تلخه?

تا صبحانه آماده میکرد دو تا از قسط های وام رو با تلفن پرداخت کردم دخترم بعد صبحانه یکم پول از مامانش گرفت و رفت طرف دانشگاه?

خانمم پسرمو برد تو اطاق یکم پچ پچ کردن اونم خداحافظی کرد رفت تا با کامپیوتر دوستش برا ترم آخرش مقاله و تحقیق شو کامل کنه آخه چند ماهه کامپیوترش خرابه هزینه تعمیرشو نداشتم که درستش کنم?

لیست دو صفحه ای مایحتاج رو گذاشته بود تو جیبم آماده شدیم که بریم خرید?

رسیدیم قصابی به خانمم گفتم گوشتها دیگه طعم گوشت نمیده مرغها رو هم با هورمون چاق میکنن بهتر نیست جیگر و سنگدون و پای مرغ بگیریم میگن خیلی خاصیت داره خیلی فهمیده ست حرفمو تأیید کرد گفت سویا هم خاصیت گوشت رو داره !!?

رفتیم میوه فروشی قیمتها رو نگاه کردم هنگ کردم خانمم گفت فقط سیب زمینی و پیاز ضروریه بقیه باشه برا بعد پیشنهادش نجاتم داد تشکر کردم ?

یکم حبوبات و برنج و روغن و خرت و پرت از فروشگاه گرفتیم کارتمو دادم به فروشنده اونم بی انصاف بدهی برج قبل رو هم کم کرد?

آخرین پیامک بانک رو یواشکی نگاه کردم دیدم چهارصد و بیست تومان دیگه بیشتر تو کارتم نیست برگشتیم خونه تو راه پله ها صاحبخونه کشیک وایساده بود حال و احوال گرمی کرد بهش گفتم وسایلو بزارم خونه میام خدمتتون ?

ذهنم درگیرحساب کتاب این چند تا بسته بود! خونه تک تک اجناس و قیمت هاشو نوشتم از چند طرف جمع و تفریق کردم درست بود فقط افزایش قیمتها باور کردنی نبود که با خنده همسرم بخودم اومدم ?

خانمم باسینی چایی اومد کنارم قبض های آب و برق و گاز تو سینی توجهمو جلب کرد! قبضهای دو سه برابر شوکم کرد فقط برق رو با گوشی پرداخت کردم کارتمو دادم دست خانمم گفتم بقیشو تا آخر برج شما خرج کن! ?

قدم زنان رفتم مغازه دوستم با صحبت از اینور و انوربهش فهموندم پول قرضی برا اجاره خونه ازش گرفتم برگشتم زنگ صاحبخونه رو زدم و بهش دادم تشکر کرد و گفت برج دیگه سالتون تموم میشه چون محترمید فقط پانصد تومان اجاره رو بیشترکنید نتونستم حرفی بزنم ?

بعد ناهار دخترم اومد بوسم کرد گفت باباجون کامپیوتر که خرابه گوشیم دو ماهه صفحه اش سیاه شده تصویر نداره کفش و مانتو هم ندارم بوسش کردم گفتم چشم دخترگلم حواسم بهت هست ازاطاق رفت بیرون نزدیک بود سرمو بکوبم به دیوار آخه چشم گفتن و عمل نکردن اونم برا دختر مهربونم خیلی سخته ?

شب داشتم اخبار رونگاه میکردم هواشناسی خبر از سرد شدن هوا میداد خانمم آهسته گفت هیچکدوممون لباس گرم نداریم! خواستم با نگاه بهش بگم ندارم دیدم صورتش از درد دندونه ورم کرده پشتم ازشدت حقارت تیر کشید دستمو فشار داد گفت مهم نیست ??

بعد اخبار کارشناسهای اقتصادی واجتماعی از ناامنی و فقر درجوامع اروپا وآمریکا انتقاد میکردندو ازتلاشهای مسئولینی که موجب شکوفایی اقتصادی ورسیدن به رفاه وامنیت در جامعه ماشده بود سخن میگفتند???

اگرما تورفاه وآرامشیم پس شرایط مردم آمریکا واروپا خیلی نگران کنندست! غرق افکار چکنم چکنم تا آخر برج بودم که متوجه اومدن پسرم شدم

رفتم توهال دیدم مضطربه سلام کرد بغلش کردم گفتم چیشده پسرم بغضش ترکید آرومش کردم گفت توکوچه دوتا موتوری باچاقو اومدن گوشی وکاپشنمو گرفتن ورفتن دستی به سرش کشیدم همسرودخترم روهم که ترسیده بودن دلداری دادم

نگاه پرمهردخترم وصبوری ومتانت همسرم واقعا دلگرم کننده بود تک تک شونو بغل کردم وبهشون دلداری دادم ?

زیرپتو خوابم نمیبرد هرجور حساب میکردم ازنگرانی برا سیسمونی نوه ام تا ووو...... خوشروئی وصبوری و همسرم!!!

البته هنوز ۲۹ روز دیگه مونده تا حقوق بعدی رو بگیریم شاید و یقینا شرایط خیلیها همینه وچه بسا بدتر ، باور کنید اگر بغضای درگلو مانده تبدیل به فریاد بشه بنیان و ستونهای ظلم را ریشه کن خواهد کرد!!

*بازنشسته تامین اجتماعی»*

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3073

متاسفانه خیلی از ارزش ها از بین رفته است??

نجابت

صداقت

دین

انسانیت

همش در سایه حماقت های مسئولین نظام است

زمانیکه بیرون بودن تار موی خانمی اهمیتش بیشتر از اختلاس ها و فساد و غارت ها وووو باشه نتیجه اش مشخص است

زمانیکه سردمداران دروغگو باشند نتیجه اش مشخص است

زمانیکه تورم و گرانی وووو در اوج باشد نتیجه اش مشخص است

نظر

• گنجشک
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jun 2022
                                • 1317

بنظرم طرفدارن خداباوری و خداناباوری ، می تونن سال ها دلیل بیارن و بحث کنند و هیچ فایده ای هم نداره

مهم تر از بودن یا نبودن خدا !!! اینه که بودن یا نبودنش چه تاثیری در زندگی من داره

اگر بگم هست :

می تونه یک حس امنیت و آرامش بده
                                باعث توسعه عدالت در جامعه بشه
                                ممکنه خیلی ها چک و سفته قبول کنن و بگن خدا جای حق نشسته و ستمگر به سزای اعمالش میرسونه و معاملات آسون تر بشه با اعتمادی که حاصل میشه (البته از خاوری ها نباید غافل شد )

اگر بگم نیست ! :
                                خوب دیگه اون امنیت کاذب و خیلی هم نیست
                                مهمتر از عدالت میشه اصل بقا ، من باید بیشتر دریده باشم و هر جا که تواناش بود تجاوز کنم ( کلمه تجاوز اگر زشت بنظرمون میاد شاید چون در یک فرهنگ دینی رشد کردیم و بزرگ شدیم ممکنه فرهنگ اشتباه باشه ممکنه درست )
                                دیگه کسی حواله حوری قبول نمیکنه ، شیر آب های غیر بهداشتی که در خیابان ها بودن با ذکر سلام بر حسین جمع میشن ، آما سوپری می تونن آب معدنی بهداشتی بفروشن و یک چرخه اقتصادی هم شکل میگیره

یک مقدار چرک نوشتم ، اما فکر کنم منظور را رسوندم

اگر بخوام یک مقدار چرک تر بنویسم که کاملا فحش بخورم : )) از هر دو طرف :

در قسمت خایی از هندوستان ، برای افزایش بهره وری ، هر 10 تا مرد یک زن اختیار می کنن ، در یک خونه ساکن میشن (بحران مسکن حل میشه ) نیاز نیست به 9 تا زن اضافی دیگه خرجی بدی ، تمام کارهای منزل را انجام میده ، قیمت نیروی کار پایین تر میاد چون هزینه های 10 نفر فرد شاغل کاهش داشته (هزینه زندگی هر کارگر تقریبا یک دهم شده یا حدود یک هفتم ) و زیاد توضیح ندم بهره وری بالا میره ، زن های اضافی جامعه رو هم مولد سازی می کنند میدن امارات متحد عربی و ارز آوری هم داره

بهره وری تا کجا خوبه و باید رشد کنه ؟

========
                                از نظر شخصی گنجشک ، همه چیز باید در خدمت 3 چیز باشه ( 3 چیز اصل هست )

1- جان
                                2- مال
                                3- ناموس

و همه چیز در خدمت این 3 چیز هستن ، حتی دین که خودش یک کل محسوب میشه ،
                                همه چیزی به اندازی که به این 3 چیز سرویس میده دارای ارزش هست

با اینکه 3 جز هست ، ولی یک پک کامل هست ( یعنی مال بدون جان یا ناموس فاقد معنی و اعتبار و ارزشه . جان همینطور ناموس همینطور )

مثلا قیمت گذاری یک خانه به این شکله که این خونه چقدر به حفظ و ارتقاء جان و مال و ناموسِ من یا جان و مال و ناموسِ جامعهِ من یا جان و مال و ناموسِ جهان پیرامون من کمک میکنه

ارزش یک شغل همینقدر

ارزش یک دین همینطور

ارزش یک حکومت همینطور

نظر

در حال کار...
                                X