اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط ملا ابرام پست شده است View Post
    چاکریم
    پس این 4لیتریا که با اژدر ومرتضی مایکل میزنی چی/:.yead.:/
    خیلی مخلصیم
    بنویس که دهن همشون رو سرویس کردی
    نه اژدر داداش
    از شوخی گذشته من 4 لیتری از نزدیک ندیدم(
    راستش بنا به دلایلی نفرت دارم از الکل) تا حالا به جز 4 لیتری بنزین که اون هم از شهریور ممنوع شده تو پمپ بنزین ها

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
      ستاره‌دار(1)
      • Sep 2020
      • 1969

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
      نه اژدر داداش
      از شوخی گذشته من 4 لیتری از نزدیک ندیدم(
      راستش بنا به دلایلی نفرت دارم از الکل) تا حالا به جز 4 لیتری بنزین که اون هم از شهریور ممنوع شده تو پمپ بنزین ها

چاکریم
      داداش اژدرخان تاج سرماست
      بنده ملا ابرام 6 کلاسه ترکتحصیل تا وسطای درس حسنک کجایی ام/:.yead.:/
      قوچعلی وهزار ایدی تالار انهدامی...............

خیلی مخلصیم
      [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

چاکریم
        داداش اژدرخان تاج سرماست
        بنده ملا ابرام 6 کلاسه ترکتحصیل تا وسطای درس حسنک کجایی ام/:.yead.:/
        قوچعلی وهزار ایدی تالار انهدامی...............

خیلی مخلصیم

سالاری
        وای چه عکس جالبی
        یاد تالار حامد ثقفی هم بخیر

-----------

تو شغدیر بازیگر اونقدر بالا پایین برده مارو تو آسانسور نوسانگیری بین 8 و 9 هزار تومان ،حالت تهوع پیدا کردیم !! ملا ابرام قرص ماشین نداری ؟!!
        /:.yead.:/
        آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/04/03, 13:05.

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

‫العربیه فارسی‬‎
          عضو گروه «داعش»: در ایران جذب داعش شدم

--------
          البته داعش در مقایسه با اسید پاش ها و ماست پاش ها ، سوسک هم محسوب نمیشه چه برسه به تروریست !!

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2723

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
            ولی هر چی که هست، به نظر میاد آخوندها بیشتر از میانگین عمر می‌کنند. نمی‌دونم چه سری توش هست!! برعکس خیلی از دانشمندان و آدم‌های بزرگ رو می‌بینیم که به ۵۰ نمیرسه سنشون!
            فکر کنم هرچی از مغزت کمتر کار بکشی عمرت بیشتر بشه! /:.negaran.:/:D
            درود
            زندگی عاری از استرس ...نه استرس کار دارند...نه معیشت..نه زندگی...بخاطر همین اینقدر طول عمر دارند..این هم در مملکتی که سن سکته رسیده به ۳۰ سال و ۴۰ سال

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

وزیر آموزش و پرورش استعفا داد؛ رئیسی پذیرفت

در پی استعفای دکتر یوسف نوری از وزارت اموزش و پرورش رییس جمهور با پذیرش این استعفا برای وزارت آموزش و پرورش سرپرست انتخاب کرد.

تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۲

پ

در پی استعفای یوسف نوری از وزارت آموزش وپرورش، سید ابراهیم رئیسی با پذیرش این استعفا، دکتر رضا مراد صحرایی رئیس دانشگاه فرهنیگان را با حفظ سمت به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پرورش انتخاب کرد.
              به گزارش ایسنا؛ صحرایی متولد ۱۳۵۵ و دکتری زبانشناسی از دانشگاه علامه طباطبایی و استاد تمام این دانشگاه است که از اردیبهشت سال گذشته بعنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان انتخاب شد.
              ----------------
              استعفا یکی دو پله بره بالاتر بلکه فرجی بشه B-)

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

وزیر آموزش و پرورش استعفا داد؛ رئیسی پذیرفت

در پی استعفای دکتر یوسف نوری از وزارت اموزش و پرورش رییس جمهور با پذیرش این استعفا برای وزارت آموزش و پرورش سرپرست انتخاب کرد.

تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۲

پ

در پی استعفای یوسف نوری از وزارت آموزش وپرورش، سید ابراهیم رئیسی با پذیرش این استعفا، دکتر رضا مراد صحرایی رئیس دانشگاه فرهنیگان را با حفظ سمت به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پرورش انتخاب کرد.
                به گزارش ایسنا؛ صحرایی متولد ۱۳۵۵ و دکتری زبانشناسی از دانشگاه علامه طباطبایی و استاد تمام این دانشگاه است که از اردیبهشت سال گذشته بعنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان انتخاب شد.
                ----------------
                استعفا یکی دو پله بره بالاتر بلکه فرجی بشه B-)

یوسف نوری به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی شد؛ در رزومه او کسب رتبه دوم مسابقات آمادگی جسمانی مقیمین در کشور قطر (۱۹۹۹)، عضویت تیم‌های والیبال معلمین، صعود به قله دماوند و توفیق حضور در راهپیمایی اربعین سال جاری آمده است.
                Aban 27, 1400 AP

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

رضا کیانیان بازیگر سینما به ماجرای پرتاب ماست به سمت مادر و دختر بی‌حجاب واکنش نشان داد و نوشت: ماست‌پاش همان اسیدپاشی است که اسید دم دستش نبوده!

نظر

• Omid_Khan
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 714

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
                    من با هر روش یا هر رفتار حکومت یا دولت جمهوری اسلامی مخالف باشم و منتقد اقتصاد، کشورداری یا سیاست خارجی اون باشم، ولی با موضوع حفظ حجاب موافقم و هر طور شده باید جلوی این بی حجابی ها و بی بند و باریها گرفته بشه. کاری ندارم که حفظ حجاب برای حفظ حکومت لازمه یا نیست و اصلا از دید سیاسی به موضوع نگاه نمیکنم بلکه از نظر اخلاقی و انسانی دارم نظر میدم.
                    نمیشه که این زنهای خودنما با هر لباس و پوششی بیان بیرون تو خیابان و مکانهای عمومی و خودشون را به دیگران نمایش بدن! این زنها میخوان با پوشیدن لباسهای سکسی-مانند و نیمه برهنه بیان بیرون تا دیگران مخصوصا مردها اونها را ببین و از این دیده شدن لذت ببرن و بعد همزمان میخوان که کاملا هم در امنیت باشن و کسی نگاه بد بهشون نکنه و تنها در چشم باشن و تحسین بشن! این یه واقعیته و امیدوارم یه کسانی نگن که رنها فقط برای دل خودشون میخوان اینطور لباس بپوشن. بخش زیادی از نوع لباسی که افراد انتخاب میکنن (چه مردها و چه زنها) برای دیده شدن و برای خوشایند دیگر مردمان است!

وقتی یه زن میگه من هر طور دلم خواست لباس میپوشم و هر طور خواستم رفتار میکنم ولی مردها باید مواظب باشن که هیچ حرکت ناشایستی انجام ندن، این یعنی چی؟ یعنی نهایت خودخواهی و بی مسئولیتی! و یکی از مقصرهای اصلی این ماجرا هم مردها هستن که ادای روشنفکری را در میارن و دنبال "ژن-ژندگی-آژادی" هستن"!
                    واقعا مردها باید به خودشون بیان و یه تو دهنی بزنن به چنین زنهایی و اینقدر خودشون را خوار و ذلیل نکنن! و این کار را هم باید از زن، دختر و خواهر خودشون شروع کنن!
                    من نظرم را روشن و مشخص گفتم. حالا اگه یک نفر یا ده نفر یا صد نفر بیان بی ادبی و گستاخی کنن و دشنام بدن و مطالب را like یا dislike کنن، نمیتونم نظرم را عوض کنم. اگه نظرم واقعا اشتباه باشه و باید تغییر کنه، باید در گذر زمان و با یادگیری دانش جدید و کسب تجربیات جدید این تغییر رخ بده نه با مطالب یک شخص بی تربیت و طرفدارانش!
                    باز هم میگم بخشی از مشکلات جامعه ما، ضعیف شدن و بی عرضه شدن مردان است. فقط هم مربوط به ایران نیست، این مشکل در سراسر جهان وجود داره. مردان در جریان تغییرات اجتماعی و میل به رعایت کردن حقوق زنان، بیش از اندازه جلو رفتند تا جایی که حقوق خودشون را هم زیر پا گذاشتن و بعضی از اونها عملا شدن برده و نوکر زنان! این موضوع که میگم فقط درباره پوشش و حجاب نیست و کلی تره! اینکه مردان در خدمت خانواده خودشون باشن درست و لازمه ولی نه اینکه همه مسئولیت بر عهده مرد باشه و زن فقط بشه مصرف کننده و درخواست کننده!
                    بعنوان یه نمونه ساده میتونم بگم من بارها تو خیابون زن و شوهرهایی را دیدم که شوهر چند تا ساک و چمدان را به دوش میکشه و حتی یه بچه هم بغل کرده و از اون طرف زنش بیشترین کاری که داره میکنه کیف خودش را که احتمالا لوازم آرایشی توشه، داره روی دوش میبره! من واقعا با دیدن این صحنه ها، حس میکنم که مرد یا شوهر، یه نوکر و باربره برای زن و خانواده اش!
                    یا صحنه ای که بعضی از مردها، یه سری طناب دور گردن و کمرشون انداختن و دارن بچه شون را حمل میکنن! واقعا صحنه خجالت آوری است برای یه مرد! واقعا برام سواله زنهای قدیمی که بچه شون روی پشتشون بود و همزمان کار هم میکردن، اونها زورشون زیاد بود یا اینکه نادان بودن و اشتباه میکردن، یا نه، زنهای امروزی عادت کردن به تنبلی و بی مسئولیتی؟!
                    اما درباره حجاب و پوشش زنها که یه سری افراد میگن زنها هر طور خواستن لباس بپوشن و اگه مردی نگاه بدی داشت به این زنها، مردها مقصرن و اصلا خیلی آدمهای کثیفی هستن که نگاه جنسی دارن به بدن نیمه برهنه یا کاملا برهنه زنان در مکانهای عمومی!
                    باید بپرسم از این آدمها که شما غریضه جنسی ندارید؟ آیا عمل جراحی کردید و غریضه جنسی را از کار انداختید؟ یا میخواید بگید خیلی انسانهای شریف، والا، طیب و فرشته گونه ای هستید که حتی اگه زن نیمه برهنه هم ببینید، هیچ نگاه خاصی بهش ندارید و اون را مثل خواهر-مادر خودتون می دونید! امیدوارم شجاع باشید و درست و راست بگید، هرچند میدونم دروغ میگید!
                    این افرادی که این حرفها را میزنن و دیگران را سرزنش میکنن برای گفتن واقعیت، در خلوت خود آن کارهای ممنوعه را میکنند که ساده ترین اونها دیدن فیلم سکسی و خودارضایی (masturbation) است! واقعا دوست دارم یه فرد بالغ (مرد یا زن) بیاد بگه تا حالا تو عمرش نه فیلم سکسی دیده و نه خودارضایی کرده تا اون را ستایش کنم و الگوی خودم قرار بدم! البته هر کسی حق داره در خلوت خود هر کاری خواست بکنه و به کسی مربوط نیست ولی دیگه نیاد قیافه انسانهای والا و فرهیخته را به خود بگیره و حرف از آزادی کامل پوشش و رفتار زنها را بزنه و بگم من آنم که چنینم و چنانم!
                    آقا جان! غریزه جنسی در همه هست و با قدرت هست، چه در زن و چه در مرد. حتی افراد محرم هم تمایلات و نگاه های جنسی و سکسی به هم دارند. اگه اشتباه نکنم زیگموند فروید گفته که مکیدن شیر از پستان مادر، یه رفتار جنسی/سکسی است برای مادر و بچه! اونوقت شما از بی غیرتی مردها حرف میزنید که نگاه جنسی دارن به زنان نیمه برهنه؟!
                    حتما خیلی از شما از روابط نامشروع جنسی بین محارم شنیدید، بین خواهر-برادر، پدر-دختر، پسر-مادر. شخصا یه نمونه واقعی و زنده اش را میتونم بهتون بگم. زنی به اسم meyer که یه مبلغ مسیحی و تقریبا شناخته شده است (فکر کنم آمریکایی باشه). من خودم با گوش خودم در تلوزیون شنیدم که میگفت پدرش در بچگی ازش سوء استفاده جنسی میکرده! خوب این نمونه است واقعی از جامعه آزاد غربی (نه ایران و حکومت ایران) و در غرب هم که پوشش و خیلی چیزها آزاده.
                    خوب چی میخوام بگم؟! اصلا نمیخوام بگم روابط نامشروع بین محارم درسته! نه این کار اشتباهه و خیلی هم ناپسنده ولی میخوام بگم غریزه جنسی و تمایلات شهوانی وجود داره حتی در جاهایی که بدتون میاد ازش صحبت کنید. پس لطفا ژست نگیرید و نگید که زن هر طور خواست لباس بپوشه و یا اصلا برهنه بیاد بیرون، مهم نیست. هیچ مردی نباید نگاه سکسی بکنه به زنها. لطفا ادا اطوار و ادای روشنفکری در نیارید! این مسئولیتی است بر عهده هر دو گروه، هم زن و هم مرد.

- بی شرف و بیمار اون زنی است که با لباسهای خاص و نیمه برهنه میاد تو خیابون تا توجه جلب کنه و بعد بگه به من بد نگاه نکنید.
                    - بی شرف و بیمار اون مردی است که نگاه بد داره به زنی که در حد معقول لباس مناسب پوشیده و عفت خودش را حفظ میکنه.

نظر

• dornaa
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1467

چاکریم
                      پس این 4لیتریا که با اژدر ومرتضی مایکل میزنی چی/:.yead.:/
                      خیلی مخلصیم
                      بنویس که دهن همشون رو سرویس کردی
                      سلام

بسم الله

ملا ابرام شب عیدی ماتو حبس بودیم عیدی نگرفتیم

یک 4لیتری عسل فرد اعلا بفرست بلکن حالمون بیاد سرجاش

اینجاهم ژن خوب وبد داره خودی وغیرخودی داره

ما هم ازبد روزگار جزو ژن بدهستیم هرروزو میکننمون توگونی

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

خبر فوری :

نوجوانان
                        پسر قاری قرآن مورد تعرض سعید طوسی قرار گرفتند ، چون حجاب خود را رعایت نکرده بودند و لابد نیمه عریان بودند !!اگر چادر داشتند این اتفاق نمی افتاد !!

منبع : خبرگزاری داعش

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

یک هموطن

۱۶:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۴

06

پاسخ

"حجاب در کشور ما قانون است و ..."
                          فقط حجاب ، قانون است؟
                          حقوق من کارگر که بصورت غیرقانونی 27 درصد اضافه شد خلاف قانون نبود؟
                          اجازه برگزاری هیچگونه تجمع اعتراضی به مردم داده نمی شود خلاف اصول قانون اساسی نیست؟
                          نظارت استصوابی و محدود کردن حق انتخاب کردن و انتخاب شدن خلاف اصول قانون اساسی نیست؟
                          ثروت اندوزی مسئولان و اختلاس های آقازاده هایشان خلاف قانون نیست؟
                          و چندین و چندین تخلف دیگر که توسط مسئولان ما انجام می شود خلاف قانون نیستند؟
                          چطور شده که فقط حجاب خلاف قانون است؟
                          --
                          کامنت در سایت فرارو

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1189

من نظرم را روشن و مشخص گفتم. حالا اگه یک نفر یا ده نفر یا صد نفر بیان بی ادبی و گستاخی کنن و دشنام بدن و مطالب را like یا dislike کنن، نمیتونم نظرم را عوض کنم. اگه نظرم واقعا اشتباه باشه و باید تغییر کنه، باید در گذر زمان و با یادگیری دانش جدید و کسب تجربیات جدید این تغییر رخ بده نه با مطالب یک شخص بی تربیت و طرفدارانش!
                            باز هم میگم بخشی از مشکلات جامعه ما، ضعیف شدن و بی عرضه شدن مردان است. فقط هم مربوط به ایران نیست، این مشکل در سراسر جهان وجود داره. مردان در جریان تغییرات اجتماعی و میل به رعایت کردن حقوق زنان، بیش از اندازه جلو رفتند تا جایی که حقوق خودشون را هم زیر پا گذاشتن و بعضی از اونها عملا شدن برده و نوکر زنان! این موضوع که میگم فقط درباره پوشش و حجاب نیست و کلی تره! اینکه مردان در خدمت خانواده خودشون باشن درست و لازمه ولی نه اینکه همه مسئولیت بر عهده مرد باشه و زن فقط بشه مصرف کننده و درخواست کننده!
                            بعنوان یه نمونه ساده میتونم بگم من بارها تو خیابون زن و شوهرهایی را دیدم که شوهر چند تا ساک و چمدان را به دوش میکشه و حتی یه بچه هم بغل کرده و از اون طرف زنش بیشترین کاری که داره میکنه کیف خودش را که احتمالا لوازم آرایشی توشه، داره روی دوش میبره! من واقعا با دیدن این صحنه ها، حس میکنم که مرد یا شوهر، یه نوکر و باربره برای زن و خانواده اش!
                            یا صحنه ای که بعضی از مردها، یه سری طناب دور گردن و کمرشون انداختن و دارن بچه شون را حمل میکنن! واقعا صحنه خجالت آوری است برای یه مرد! واقعا برام سواله زنهای قدیمی که بچه شون روی پشتشون بود و همزمان کار هم میکردن، اونها زورشون زیاد بود یا اینکه نادان بودن و اشتباه میکردن، یا نه، زنهای امروزی عادت کردن به تنبلی و بی مسئولیتی؟!
                            اما درباره حجاب و پوشش زنها که یه سری افراد میگن زنها هر طور خواستن لباس بپوشن و اگه مردی نگاه بدی داشت به این زنها، مردها مقصرن و اصلا خیلی آدمهای کثیفی هستن که نگاه جنسی دارن به بدن نیمه برهنه یا کاملا برهنه زنان در مکانهای عمومی!
                            باید بپرسم از این آدمها که شما غریضه جنسی ندارید؟ آیا عمل جراحی کردید و غریضه جنسی را از کار انداختید؟ یا میخواید بگید خیلی انسانهای شریف، والا، طیب و فرشته گونه ای هستید که حتی اگه زن نیمه برهنه هم ببینید، هیچ نگاه خاصی بهش ندارید و اون را مثل خواهر-مادر خودتون می دونید! امیدوارم شجاع باشید و درست و راست بگید، هرچند میدونم دروغ میگید!
                            این افرادی که این حرفها را میزنن و دیگران را سرزنش میکنن برای گفتن واقعیت، در خلوت خود آن کارهای ممنوعه را میکنند که ساده ترین اونها دیدن فیلم سکسی و خودارضایی (masturbation) است! واقعا دوست دارم یه فرد بالغ (مرد یا زن) بیاد بگه تا حالا تو عمرش نه فیلم سکسی دیده و نه خودارضایی کرده تا اون را ستایش کنم و الگوی خودم قرار بدم! البته هر کسی حق داره در خلوت خود هر کاری خواست بکنه و به کسی مربوط نیست ولی دیگه نیاد قیافه انسانهای والا و فرهیخته را به خود بگیره و حرف از آزادی کامل پوشش و رفتار زنها را بزنه و بگم من آنم که چنینم و چنانم!
                            آقا جان! غریزه جنسی در همه هست و با قدرت هست، چه در زن و چه در مرد. حتی افراد محرم هم تمایلات و نگاه های جنسی و سکسی به هم دارند. اگه اشتباه نکنم زیگموند فروید گفته که مکیدن شیر از پستان مادر، یه رفتار جنسی/سکسی است برای مادر و بچه! اونوقت شما از بی غیرتی مردها حرف میزنید که نگاه جنسی دارن به زنان نیمه برهنه؟!
                            حتما خیلی از شما از روابط نامشروع جنسی بین محارم شنیدید، بین خواهر-برادر، پدر-دختر، پسر-مادر. شخصا یه نمونه واقعی و زنده اش را میتونم بهتون بگم. زنی به اسم meyer که یه مبلغ مسیحی و تقریبا شناخته شده است (فکر کنم آمریکایی باشه). من خودم با گوش خودم در تلوزیون شنیدم که میگفت پدرش در بچگی ازش سوء استفاده جنسی میکرده! خوب این نمونه است واقعی از جامعه آزاد غربی (نه ایران و حکومت ایران) و در غرب هم که پوشش و خیلی چیزها آزاده.
                            خوب چی میخوام بگم؟! اصلا نمیخوام بگم روابط نامشروع بین محارم درسته! نه این کار اشتباهه و خیلی هم ناپسنده ولی میخوام بگم غریزه جنسی و تمایلات شهوانی وجود داره حتی در جاهایی که بدتون میاد ازش صحبت کنید. پس لطفا ژست نگیرید و نگید که زن هر طور خواست لباس بپوشه و یا اصلا برهنه بیاد بیرون، مهم نیست. هیچ مردی نباید نگاه سکسی بکنه به زنها. لطفا ادا اطوار و ادای روشنفکری در نیارید! این مسئولیتی است بر عهده هر دو گروه، هم زن و هم مرد.

- بی شرف و بیمار اون زنی است که با لباسهای خاص و نیمه برهنه میاد تو خیابون تا توجه جلب کنه و بعد بگه به من بد نگاه نکنید.
                            - بی شرف و بیمار اون مردی است که نگاه بد داره به زنی که در حد معقول لباس مناسب پوشیده و عفت خودش را حفظ میکنه.
                            شخصا با برخی از حرف‌های شما موافقم ولی برخی از صحبت‌هاتون واقعا ناراحت کنندست و حس خیلی بدی به آدم میده.
                            مثلا من هم معتقدم به طور معمول توی شهری مثل تهران، ظلمی که به مردها میشه اگه از زن‌ها بیشتر نباشه کمتر نیست (البته شرایط در شهرهای کوچک و با فرهنگ‌های خاص متفاوته)
                            ولی از اون طرف وقتی شما میگی مردها باید به زن، دختر و خواهر خودشون تودهنی بزنن، این حرف خیلی بده، طوریکه از بدیش تنم میلرزه! مگه مرد چه اختیاری نسبت به نزدیکانش داره، حتی اگر به فرض نزدیکان مرد ببخشید فاحشه هم که باشند، این هیچ حقی به اون نمیده که بخواد با اون‌ها برخورد کنه، هر انسانی اجازه داره مطابق با خط مشی و نگاه خودش زندگی کنه تا زمانیکه به خطوط قرمز جامعه تعرض نکرده.
                            ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            در مورد اون قضیه ماست ریزون هم، این دو قطبی به وجوده اومده در جامعه به نظرم خیلی خطرناک و حتی وحشتناکه، به طوریکه باعث ترس من نوعی میشه و ریشه اون رو فقط و فقط در حاکمیت می‌بینم. اینکه متاسفانه قوانین ما به هیچ عنوان نشان‌دهنده خواست مردم نیست ... اگر بخوام کاملا بی‌طرف به قضیه نگاه کنم ... اون خانم‌های بی‌حجاب کاملا حق خودشون میدونن که حجاب نداشته باشن و چرا باید یه اقلیت ارزشی چنین چیزی رو به اون‌ها تحمیل کنه. از طرف دیگه اون فرد ارزشی، با خودش میگه یه مشت آدم هنجارشکن، میخوان جامعه رو به فساد بکشند. واقعیت اینه که از نظر من هر دو دارن درست میگن!! چون مشخص نیست نظر اکثریت چیه ... هرکدوم از این دو طرف، طرف مقابل رو اقلیت ناچیز میدونه. درحالیکه قوانین ما اگر واقعا بیانگر خواست مردم بود، چنانچه اون خانم‌های بی‌حجاب در اقلیت بودند، خب برخورد باهاشون توجیه پیدا می‌کرد و وقتی خودشون می‌دیدند که در اقلیت هستند در موضع ضعف قرار می‌گرفتند. از طرف دیگه اون فرد ارزشی هم چنانچه می‌دید در اقلیت هست، به شدت احساس ضعف می‌کرد و احتمالا هرگز جسارت چنین کاری رو نداشت.
                            ولی متاسفانه حکومت هر روز بیشتر و بیشتر در آتیش این دو دستگی میدمه و باز هم میگم این قضیه به نظرم خطرناک و وحشتناکه.
                            --------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            به طور کلی یه جورایی من با نظر اون زینب ابوطالبی که میگفت باید جمع کنه بره و کلی بهش حمله شد موافقم! ... اقلیت یا باید نظر اکثریت جامعه رو بپذیره و نهایتا سعی کنن که بخشی رو با خودشون همراه کنن تا تبدیل به اکثریت بشن ... یا باید جمع کنه بره ... بره یه جامعه‌ای که باهاش همراه‌تره، یا اصلا جمع کنن برن جامعه خودشون رو بسازن!! ولی مساله اصلی اینجاست، کدوم گروه تو اقلیته؟

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                              ستاره‌دار(1)
                              • Sep 2020
                              • 1969

سالاری
                              وای چه عکس جالبی
                              یاد تالار حامد ثقفی هم بخیر

-----------

تو شغدیر بازیگر اونقدر بالا پایین برده مارو تو آسانسور نوسانگیری بین 8 و 9 هزار تومان ،حالت تهوع پیدا کردیم !! ملا ابرام قرص ماشین نداری ؟!!
                              /:.yead.:/
                              مخلصیم
                              پتروشیمی غدیر عالیه اند پرفکت اند
                              ولی هنوز نوبتتشون نشده
                              وسطای صف نونوایی اند
                              اندکی صبر سحر نزدیک است
                              چاکریم
                              [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                                ستاره‌دار(1)
                                • Sep 2020
                                • 1969

شیر کاو پلنگ
                                همه سس وشعرا هرکی گفته
                                سر دو تا هرمونه
                                سیر که شدی
                                کباب برگ هم مفتی بدن نمیخوری
                                گشنه شدی
                                حجاب وچارقد و پالتو نمیشناسی
                                تق تق پا هم تحریک میشه هورمونت
                                حالا هی از شرف و خودارضا و ... حرف بزن
                                گیری افتادیم دست مریضا

نظر

در حال کار...
                                X