اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1710

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
    [ Photo ]
    ایجاد گشت آقایان؛ کروات، پاپیون، تی‌شرت، زیورآلات و شلوارهای زاپ‌دار ممنوع

������گشت نامحسوس در تمام ادارت، شرکت‌ها، مطب، داروخانه و مکان‌های عمومی

������عکس پروفایل ها باید اسلامی باشد

������گشت ارشاد آقایان هم آمد. یک مقام ستاد امر به معروف در مشهد گفت که آقایان هم مشمول بدپوششی می‌شوند و به آنان تذکر داده می شود و برخورد می شود .در حجاب و پوشش آقایان هم از کروات، پاپیون و سایر نمادهای غربی، تی‌شرت، پیراهن تنگ و کوتاه، لباس‌های بدن‌نما و وصله‌دار، طلا و زیورآلات، نباید استفاده شود./عصرایران

@Movasagh_ir
    در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
    کور سوی امیدی داره دیده میشه برا ازادی حجاب و...
    اینم مثل ویدئو و مثل ماهواره و مثل ویدئو کال وخیلی چیزای دیگه که اولش ممنوع میشه بعدش با نافرمانی مردم و برعکس عمل کردنشون یه پذیرش عمومی بوجود میاد هم از طرف مردم هم نظام
    این پستم در جواب پست جناب منیب مربوط به برج 4 سال قبله که گشت ارشاد به طور جدی تازه داشت راه میافتاد یه سری مسائل پیش اورد
    .
    اینا کلا از نعل معکوس استفاده میکنن تا این طوری با ضرب و زور یه چیزی رو عادی سازی کنن و به جریان بندازن چون قشر طرفدار حکومت رو با چه شیوه ای میشه قانع کرد که حجاب ازاد بشه متاسفانه این وسط هم برخی جونشون رو از دست دادن ولی راه باز شده برای مسئله حجاب ...
    شهر زنجان که اکثرا مذهبی هستن الان کم کم داره حجابا برداشته میشه
    مسئله حجاب از نظر من تمام شده است

نظر

• EHSANI
      ستاره‌دار(3)
      • Sep 2020
      • 2090

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
      من هم نظرم این است حاکمیت در موضوع حجاب کوتاه نخواهد آمد و احتمالا سطح خشونت را بالاتر می برد!
      تا ساعاتی دیگر اخبار و فیلم های برخورد های خشونت آمیز با روزه خواری علنی و کشف حجاب در تجمعات سیزده بدر منتشر خواهد شد!
      درود و ارادت...
      تصور کنید یک قاتل یا گرگی به شما حمله کرده و میخواد شما رو بکُشه
      و شما در حال تلاش برای زنده بودن
      این تلاش برای زنده ماندن (تنازع بقا) رو چطوری ارزیابی میکنید ؟!
      در چه صورت حاضر میشوید دست از تلاش بردارید و جون خودتو تقدیم مهاجم کنید؟!
      یعنی مثلاً مذاکره کنید که مثلاً من دست از تلاش بر میدارم تا تو منو بکشی
      در عوض تو هم باید فلان کار رو بکنی ! فلان امتیاز رو بدی !!!

پذیرش بی‌حجابی یعنی نظام بپذیره که نماینده اقلیت جامعه هست
      و این یعنی پذیرفته که مشروعیت نداره و باید جمع کنه بره...
      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2729

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
        درود و ارادت...
        تصور کنید یک قاتل یا گرگی به شما حمله کرده و میخواد شما رو بکُشه
        و شما در حال تلاش برای زنده بودن
        این تلاش برای زنده ماندن (تنازع بقا) رو چطوری ارزیابی میکنید ؟!
        در چه صورت حاضر میشوید دست از تلاش بردارید و جون خودتو تقدیم مهاجم کنید؟!
        یعنی مثلاً مذاکره کنید که مثلاً من دست از تلاش بر میدارم تا تو منو بکشی
        در عوض تو هم باید فلان کار رو بکنی ! فلان امتیاز رو بدی !!!

پذیرش بی‌حجابی یعنی نظام بپذیره که نماینده اقلیت جامعه هست
        و این یعنی پذیرفته که مشروعیت نداره و باید جمع کنه بره...
        در این تاپیک خیلی در مورد موضوع حجاب اجباری بحث و گفتگو شده..فکر میکنم همین چند خط که جناب احسانی نوشتند خلاصه و جمع بندی همه گفتگوها و بحث ها بود...موضوع اصلی حکومت در حال حاظر پذیرش عدم مشروعیت و به رسمیت شناختن یک اعتراض مدنی گسترده هست..چالشی که تا به این حد گسترده و واضح تا به الان پیش پای حکومت نبوده

نظر

• Omid_Khan
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 714

من با هر روش یا هر رفتار حکومت یا دولت جمهوری اسلامی مخالف باشم و منتقد اقتصاد، کشورداری یا سیاست خارجی اون باشم، ولی با موضوع حفظ حجاب موافقم و هر طور شده باید جلوی این بی حجابی ها و بی بند و باریها گرفته بشه. کاری ندارم که حفظ حجاب برای حفظ حکومت لازمه یا نیست و اصلا از دید سیاسی به موضوع نگاه نمیکنم بلکه از نظر اخلاقی و انسانی دارم نظر میدم.
          نمیشه که این زنهای خودنما با هر لباس و پوششی بیان بیرون تو خیابان و مکانهای عمومی و خودشون را به دیگران نمایش بدن! این زنها میخوان با پوشیدن لباسهای سکسی-مانند و نیمه برهنه بیان بیرون تا دیگران مخصوصا مردها اونها را ببین و از این دیده شدن لذت ببرن و بعد همزمان میخوان که کاملا هم در امنیت باشن و کسی نگاه بد بهشون نکنه و تنها در چشم باشن و تحسین بشن! این یه واقعیته و امیدوارم یه کسانی نگن که رنها فقط برای دل خودشون میخوان اینطور لباس بپوشن. بخش زیادی از نوع لباسی که افراد انتخاب میکنن (چه مردها و چه زنها) برای دیده شدن و برای خوشایند دیگر مردمان است!

وقتی یه زن میگه من هر طور دلم خواست لباس میپوشم و هر طور خواستم رفتار میکنم ولی مردها باید مواظب باشن که هیچ حرکت ناشایستی انجام ندن، این یعنی چی؟ یعنی نهایت خودخواهی و بی مسئولیتی! و یکی از مقصرهای اصلی این ماجرا هم مردها هستن که ادای روشنفکری را در میارن و دنبال "ژن-ژندگی-آژادی" هستن"!
          واقعا مردها باید به خودشون بیان و یه تو دهنی بزنن به چنین زنهایی و اینقدر خودشون را خوار و ذلیل نکنن! و این کار را هم باید از زن، دختر و خواهر خودشون شروع کنن!

نظر

• جواد277
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 4923

فاضل میبدی: زن بی حجاب را بی دین گفتیم رانت خواران را نه/ اگر فریادی ...
            فاضل میبدی: زن بی حجاب را بی دین گفتیم رانت خواران را نه/ اگر فریادی ...
            فاضل میبدی نوشت:اگر فریادی که امروز بر سر حجاب بلند است بر سر مشکلات اقتصادی، کشیده می شد،خانمها به تذکرات مسئولین توجه می کردند .

فاضل میبدی عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در توئیتی نوشت:

اگر فریادی که امروز بر سر حجاب بلند است بر سر مشکلات اقتصادی، مافیای ارز و خودرو، وعده های دروغ مسولان و کاسبان تحریم کشیده می شد،خانمها به تذکرات مسئولین توجه می کردند و نیاز به ماست و اسید نبود تا بر سر زنان بپاشند.زن بی حجاب را بی دین گفتیم ،رانت خواران را نه !

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

تقدیم به همه ارزشی های آشکار و نهان درون و برون سایت

با اجازه حضرت مولانا :

یک دست جام اسید و یک دست سطل ماست

رقصی چنین میانه میدان ت آرزوست
              آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/04/02, 23:12.

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

۶ نکته درباره فیلم نهی از منکر با سطل ماست

خدا را شکر که این ماجرا در مغازه لبنیاتی رخ داد و همه چیز با یک سطل ماست برگزار شد و الا اگر در جایی مثل ابزار فروشی یا فروشگاه مواد شیمیایی اتفاق می‌افتاد، معلوم نبود که "دست بی قرار" با چه چیزی حمله می‌کرد، با چکش؟ تیشه؟ یا اسید؟! خدا خیلی رحم کرد!

کد خبر:
                ۱۱۶۹۵۹۷

تاریخ انتشار:
                ۱۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۸

به گزارش «تابناک»، عصر ایران نوشت: فیلم نهی از منکر در مغازه لبنیاتی را کمتر کسی است که ندیده باشد؛ فردی وارد مغازه می‌شود و بعد از بگو مگو با دو خانم که حجاب شرعی را رعایت نکرده اند، سطل ماستی را بر سر آن‌ها می‌کوبد. این فیلم جزو اسنادی است که حتماً در تاریخ تحولات معاصر ایران ثبت خواهد شد و بسیار خواهند دید و بدان استناد خواهند کرد.
                در این باره ۶ نکته زیر قابل ذکر است:
                ۱ - اگر یکی از خوارج - همان‌ها که علیه "علی علیه السلام" شورش کردند - وارد مغازه لبنیات فروشی در طرقبه مشهد می‌شد و می‌خواست دو خانم بی حجاب را نهی از منکر کند و شمشیرش دم دست نبود و ماست دم دست بود، حتماً کاسه ماست را بر سر آن دو می‌کوبید تا مبادا فریضه امر به معروف و نهی از منکر و دستور الهی حجاب زمین بماند که "لا حکم الا لله".
                خوارج شاخ و دم نداشتند؛ همین شکلی بودند.
                ۲ - وقتی امر به معروف و نهی از منکر این گونه تصور شده که به هر شکل ممکن باید آنچه من می‌گویم اتفاق بیفتد، نتیجه اش می‌شود همین صحنه زشت و زننده!
                اولین شرط امر به معروف و نهی از منکر آن است که فرد آمر یا ناهی، "احتمال تأثیر" بدهد. واقعاً مگر می‌شود کسی را که نوع خاصی از پوشش را انتخاب کرده با جمله‌ای مانند این که "خانم حجابت را رعایت کن" متقاعد کرد؟!

وقتی در رساله‌ها این شرط به زبان فارسی سلیس نوشته شده و بار‌ها گفته اند، فقط یک نادان ممکن است متوجه موضوعی به این سادگی نشود و نادان‌ها همیشه هزینه زا هستند. اولین هزینه شان نیز متوجه چیزی است که از آن دفاع می‌کنند.
                ۳ - اگر سال‌ها در اتاق فکر موساد بنشینند و فکر کنند که چگونه مردم ایران با مقابل یکدیگر قرار دهند، فکری بهتر از این به مخیله شان نمی‌رسد که پوشش نیمی از مردم ایران، یعنی زنان را به "مسأله" تبدیل کنند و با تحریک احساسات مذهبی، زمینه نزاع و برخورد بین آن‌ها را فراهم کنند.
                این که به مغازه داران می‌گویند مراقب حجاب مشتریان باشید یا به مشتریانی که حجاب را رعایت نمی‌کنند خدمات ندهید و بیرون شان کنید، مصداق بارز زمینه سازی برای تقابل است.
                شگفتا که وقتی حکومت با آن همه قدرت و امکانات - از فرهنگی گرفته تا قهری - نتوانسته موضوع حجاب را آن گونه که خود می‌خواهد شکل دهد، چگونه از مغازه دار یا راننده تاکسی که برای نان شب خانواده شان کرکره مغازه را بالا می‌دهند و استارت می‌زنند، چنین انتظاری دارد؟!
                ۴ - خدا را شکر که این ماجرا در مغازه لبنیاتی رخ داد و همه چیز با یک سطل ماست برگزار شد و الا اگر در جایی مثل ابزار فروشی یا فروشگاه مواد شیمیایی اتفاق می‌افتاد، معلوم نبود که "دست بی قرار" با چه چیزی حمله می‌کرد، با چکش؟ تیشه؟ یا اسید؟!
                خدا خیلی رحم کرد!

۵ - خدا کند پرونده این شخص که اصل امر به معروف و نهی از منکر را یک تنه مانند "لیاخوف روسی" به توپ بست، با قاطعیت و شفافیت رسیدگی شود و با این عنوان احتمالی که "ماست ریز" از خودمان است، "ماست مالی" نشود. این حکم نیز، هر چه باشد، فراتر از یک حکم قضایی، بخشی از تاریخ معاصر خواهد بود.
                ۶ -
                مسؤولان فکر نکنند که با داغ کردن بحث حجاب، مشکلات اصلی مردم مانند گرانی و تورم به حاشیه می‌رود. اگر به قیمت پارسال حساب کنیم احتمالا با هزینه این یک سطل ماست که بر سر آن دو کوبید، می‌شد دو سطل برداشت و کوبید تا اثر تربیتی اش هم بیشتر شود! (گرانی با یک مثال ساده برای این که امثال این فرد هم بفهمند!)
                مسؤولان بدانند معیشت مردم با بازی‌های سیاسی و حاشیه سازی ها، از کانون مطالبات عمومی خارج نخواهد شد و باید پاسخگو باشند.

۶ نکته درباره فیلم نهی از منکر با سطل ماست - تابناک | TABNAK

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3031

سلام وعرض ادب و احترام

این موضوع را نگم شب خوابم نمیاد

پیشاپیش پوزش میطلبم

کثافت و بی غیرت کسی است که تودهن مادر و خواهر و زن و دخترش میزند

کثافت کسی است که به نوامیس مردم با چشم هرزگی نگاه میکند

کثافت کسی است که تو دهنی به دزدان و ظالمین و دروغگویان نمی‌زند و بجای اینا به خواهر و مادر و دختر و زن خودش تودهنی میزند

نهایت کثافت بودن نگرش خبیثانه به نوامیس مردم است

خاک تو سر کسی که غیرت را تودهنی زدن به مادر و دختر و خواهر ش میداند دیگه نهایت نفهمی است

هر گونه پوشش در اقوام ایرانی و یا در سراسر دنیا موضوعی شخصی و قومی است و به هیچکسی مربوط نیست و غلط میکند کسیکه به نوع پوشش و لباس دیگران دخالت می‌کند

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2020
                    • 1969

به زودی شاهد درگیری و دعوا و بزن بزن بی حجابا و با حجابا باشید
                    دستور دادن خودتون میدونید
                    هم دیگرو ادم کنید
                    بزنید به اول خر هم
                    این مسومیت مدارس چی شد
                    تامام شد
                    چیزی نمیگند
                    [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• دفتردار
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 856

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                      سلام وعرض ادب و احترام

این موضوع را نگم شب خوابم نمیاد

پیشاپیش پوزش میطلبم

کثافت و بی غیرت کسی است که تودهن مادر و خواهر و زن و دخترش میزند

کثافت کسی است که به نوامیس مردم با چشم هرزگی نگاه میکند

کثافت کسی است که تو دهنی به دزدان و ظالمین و دروغگویان نمی‌زند و بجای اینا به خواهر و مادر و دختر و زن خودش تودهنی میزند

نهایت کثافت بودن نگرش خبیثانه به نوامیس مردم است

خاک تو سر کسی که غیرت را تودهنی زدن به مادر و دختر و خواهر ش میداند دیگه نهایت نفهمی است

هر گونه پوشش در اقوام ایرانی و یا در سراسر دنیا موضوعی شخصی و قومی است و به هیچکسی مربوط نیست و غلط میکند کسیکه به نوع پوشش و لباس دیگران دخالت می‌کند
                      سلام
                      دخترخودش!؟
                      مادر خودش!؟
                      خواهر خودش!؟
                      سخت اشتباه می کنید.!!!
                      این رژیم آخوندی با جماعت اسید پاش و کف بر لبشان هیچ وقت زنان این مرز و بوم را مادر و خواهر و دختر خودش نمی دانستن و نمی دانند و نخواهند دانست!
                      به نظر فقهایشان زنان این مرز و بوم اشغال شده مستحق کنیزی هستن . واز اینکه این زنان را به کنیزی نمی گیرند از سر لطف و مرحمتشان است. !!!

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

محمد محمدی گلپایگانی، رییس دفتر خامنه‌ای در یک مصاحبه گفت که او «بسیار مهربان و رئوف» است و حتی «تحمل دیدن گریه یک بچه» را هم ندارد او اعلام کرد هزینه‌های زندگی خامنه‌ای از «محل هدایا و نذورات مقلدین و علاقه‌مندان» تامین می‌شود

او گفت: «غم و غصه برای مردم، خامنه‌ای را پیر کرده»

----------------
                        پاراگراف اول رو فاکتور میگیرم!!

پیر !!
                        /.:blinksmiley.:/
                        دوربین مخفیه ؟!؟!
                        تقریبا نصف ش سن دارم ، تو زندگیم نه اهل دود بودم نه الکل ،دائم ورزش عبادت کردم(یعنی جسم و روح م رو رسیدم بهشون ) ، از لحاظ ژنتیک خانواده کلا جوون تر از همه دیده میشیم !! ولی رهبر از من جوونتر دیده میشه /.:biggrinsmiley.:/
                        هر طوری حساب کنیم غم مردم ایشون رو پیر نکرده بلکه بر عکس
                        امتحانش مجانیه 1 ماه برای مردم رفاه اقتصادی درست کنید قول میدم سر ماه نشده ایشون "قدس سره شریف" خواهند شد
                        آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/04/03, 11:36.

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                          ستاره‌دار(1)
                          • Sep 2020
                          • 1969

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                          محمد محمدی گلپایگانی، رییس دفتر خامنه‌ای در یک مصاحبه گفت که او «بسیار مهربان و رئوف» است و حتی «تحمل دیدن گریه یک بچه» را هم ندارد او اعلام کرد هزینه‌های زندگی خامنه‌ای از «محل هدایا و نذورات مقلدین و علاقه‌مندان» تامین می‌شود

----------------

پیر !!
                          دوربین مخفیه ؟!؟!
                          تقریبا نصف ش سن دارم ، تو زندگیم نه اهل دود بودم نه الکل ،دائم ورزش عبادت کردم(یعنی جسم و روح م رو رسیدم بهشون ) ، از لحاظ ژنتیک خانواده کلا جوون تر از همه دیده میشیم !! ولی رهبر از من جوونتر دیده میشه /.:biggrinsmiley.:/
                          امتحانش مجانیه 1 ماه برای مردم رفاه اقتصادی درست کنید قول میدم سر ماه نشده ایشون "قدس سره شریف" خواهند شد
                          حاجی همینه
                          شبی یه دست وافور افغانستان طالبی بزن
                          میشی اینوهو پنبه گل@};-
                          [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1189

----------------

پیر !!
                            دوربین مخفیه ؟!؟!
                            ولی هر چی که هست، به نظر میاد آخوندها بیشتر از میانگین عمر می‌کنند. نمی‌دونم چه سری توش هست!! برعکس خیلی از دانشمندان و آدم‌های بزرگ رو می‌بینیم که به ۵۰ نمیرسه سنشون!
                            فکر کنم هرچی از مغزت کمتر کار بکشی عمرت بیشتر بشه! /:.negaran.:/:D

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                              ستاره‌دار(1)
                              • Sep 2020
                              • 1969

----------------

پیر !!
                              دوربین مخفیه ؟!؟!
                              چاکریم
                              پس این 4لیتریا که با اژدر ومرتضی مایکل میزنی چی/:.yead.:/
                              خیلی مخلصیم
                              بنویس که دهن همشون رو سرویس کردی

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

غلامحسین کرباسچی: «وقتی در کشور کسانی باشند که از ماست استفاده صلح‌آمیز نکنند، چطور میشود دنیا اطمینان حاصل کند که از امکانات حساس دیگر استفاده صلح‌آمیز بشود. #حجاب_اجباری».
                                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/04/03, 12:31.

نظر

در حال کار...
                                X