کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
طالبان فعلا تنها تهدیدی که میبینند از طرف ایرانه...چون مخالفان حکومتش یا هزاره ها و تاجیک ها هستند و یا شیعیان...بهر حال اشتراکات نژادی یا مذهبی با ایرانیها دارند...این حملات به پاسگاه های مرزی ایران بنظرم طی روزها و هفته های آینده تشدید میشه...طالبان دنبال یک توافق نامه امنیتی هست با ایران با میانجیگری چین...تا تضمین نگیره کوتاه نمیاد...احمق که نیستند شخصی مثل احمد مسعود اینجا ول بچرخه و مثل دشنه تو آستین این آخوندا باشه...هر موقع خواستند ازش استفاده کنند...از طرفی بهانه و توجیه هم پیدا میکنند برای سرکوب مخالفان داخلی در افغانستان
من که فکر میکنم تازه این ماجرا شروع شده!!!
گفتم که طالبان کوتاه نمیاد...این حکومت ایرانه که در خواب خرگوشی به سر میبرند..این داستان اینقدر باید ادامه پیدا کنه که طی یک فرایندی طالبان دشمنان داخلی خودش رو شدیداً سرکوب کنه و البته به یک توافق نامه امنیتی با ایران و با میانجی گری چین برسه
ادم مغزش گیرپاژمیکنه تازه شاتون هم میشکونه از وضع عرب جاهلی /.:biggrinsmiley.:/
بله...خوب...به هرحال این رسم ریشه درجایی داشته لابد...بسیارقبل از اسلام....چون..الان..اصلاح شده
به اینکه...لباس طواف باید دوخته نباشد....اصلش این بوده که...چون انسان با لباس دچار معصیت شده...بایدلباس برای طواف درآورد...
هندوهاهم همینطورند...اصلا وجود لباس را برای عبادت مضر میدانند...درمعابدشان لخت وعور میگردند....واگر چاره داشتند دربین مردم هم....
دربعضی کشورها هم...جشن زایش برگذار میکنند...ودرآن از نمادهای"عجیبی"...استفاده میکنند...
بله...خوب...به هرحال این رسم ریشه درجایی داشته لابد...بسیارقبل از اسلام....چون..الان..اصلاح شده
به اینکه...لباس طواف باید دوخته نباشد....اصلش این بوده که...چون انسان با لباس دچار معصیت شده...بایدلباس برای طواف درآورد...
هندوهاهم همینطورند...اصلا وجود لباس را برای عبادت مضر میدانند...درمعابدشان لخت وعور میگردند....واگر چاره داشتند دربین مردم هم....
دربعضی کشورها هم...جشن زایش برگذار میکنند...ودرآن از نمادهای"عجیبی"...استفاده میکنند...
احسنت
حقا که اسلام پژوهی
با یک ف رفتی فرحزاد
حتی مثال از هندوها هم آوردی
ترکاشوند همین دلیل گناه رو برای لباس گفته
ولی مکارم گفته نظر قریش بوده
که البته نافی همون مورد اول هم نیست
در واقع مکارم غلط نگفته ناقص گفته
احتمال زیاد تعمدا
حتی سانسور هم کرده و خودش گفته نگارنده شرم دارد
راجع به جمله آخر شما
گورستان خالد نبی در ترکمن صحرا استان گلستان هم هست
������حسن خمینی با انتشار نامهای از «دوست نادیده» امین مهرآور، خبرنگار ایلنا عذرخواهی کرد. او در مراسمی مورد ضربوشتم محافظان آقای خمینی قرار گرفته بود.
در این نامه آمده: «قصه پر غصه دیروز را در فضای رسانهای خواندم و متأثر شدم. از ظهر مترصد بودم تا فرصتی بیابم تا به نوعی به نوبه خود از شما عذرخواهی کنم. البته اهل فن واقفاند که مسئولیت حفاظت بر عهده حقیر نیست.»
!
دیگه وقتی اون گندشون میاد میگه: تقیه کردم!!!!
از این مفتخور چه توقعی داری؟
اینم قدرت دستش نیست وگرنه کم از دیگران نداشت.
امروز در حاشیه جلسه هیات دولت برخی از وزرای دولت رئیسی به پیشبینی نتیجه دیدار استقلال و پرسپولیس پرداختند که در این میان پاسخ وزرای ارتباطات، آموزشوپرورش و گردشگری جالبتر بود. منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بحث اینه که طرف با کمال پروگی به جای اینکه بگه منظورت نفهمیدم شروع به وراجی کنه و نظر بده!! حتی میخاد در موردش تصمیم گیری کنه و هنوز تصمیم نگرفته!������ احتمالا براش برنامه داره و فکر کرده ربط به آموزش و پرورش داره������!
درد ما اینه که یه مشت ادم پرت و پلا با این سطح سواد و پروگی محض میشن وزیر و وکیل!
@Nasersha_family
--------------
گلاب به روی همه
... رو از گوشت کوبیده تشخیص نمیده شده وزیر
اونم وزیر اموزش و پرورش
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
طالبان تاکنون سه مرزبان ایرانی را به شهادت رسانده است
ادعای فراگیر بودن حکومت طالبان طنز است| ۸ پیشنهاد برای تنبیه طالبان
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: ادعای مقام ارشد طالبان در زمینه فراگیر بودن حکومت این کشور بیش از اینکه تحلیل سیاسی باشد طنز سیاسی است.
آفتابنیوز :
جلیل رحیمی جهان آبادی در گفتگو با خبرگزاری خانه ملت، در واکنش به ادعای مقام ارشد طالبان مبنی بر تشکیل حکومت فراگیر در افغانستان، گفت: این ادعای مقام طالبانی بیشتر طنز سیاسی است تا تحلیل درست از وضعیت سیاسی در این کشور.
ناشناس
|
|
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۷
3 59
پاسخ
طنز ماجرا اونجایی بیشتر میشه که مقامات ج ا به طالبان میگن حکومتتون فراگیر نیست!
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
احمد خدایاریفرد، روانشناس و عضو هیاتعلمی دانشگاه تهران، در همایش سلامت روان شیراز گفت: «امکان ندارد جمهوری اسلامی از پس حجاب اجباری و زن زندگی آزادی بربیاید.» او گفت باید حجاب اجباری از کل کشور برداشته شود و پیشنهاد داد که برای نمونه شیراز در اجرای حجاب اختیاری پیشقدم شود
نظر