اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • همیشه گمراه
    ستاره‌دار(11)
    • Oct 2020
    • 501

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
    لباس نخی آزاد از همه چی بهتره ، قبض برق هم کاهش پیدا میکنه

سر ظهر هم دوش بگیر حله

کولر مال دول کافر غربیه

=============
    کولرهای هلمندی
    این کولرها که بیشتر توسط کارخانه های تولیدی در هلمند ساخته می شود، در ولایت‌های هلمند و فراه بیشترین استفاده را دارد.
    «عصمت الله عرفان» پیشه ور محلی است که اولین بار این ابتکار را انجام داده است.
    این کولر با چند متر آهن چادر، مقداری براده چوب، یک پنکه سرد کننده موتورهای تیزبر و یک پمپ آب ابتدایی ساخته شده که در جریانات برق مستقیم یا دی سی کار می کند.

درووووووووود
    کلی خنده بر لبانمان گذاشتی
    پس هنر نزد افاغنه است وبس
    در مورد افزایش سرعت کولر
    جناب افشین درست فرمودند
    پولی موتور را بزرگ تر از موجود
    و پولی پره را کوچکتر کنید
    سرعت چرخش و هوا دهی بیشتر
    بادهی بیشتر
    در دیوار با سرویسکاران کولر تماس بگیر اکی ثانیه در خدمتند
    ای جونننننننننننننننننمممممممممم
    این سایت هم پرسی داری بپرس
    افزایش سرعت موتور کولر با کوچک کردن پولی؟
    https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• گنجشک
      ستاره‌دار(3)
      • Jun 2022
      • 1317

در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post
      درووووووووود
      کلی خنده بر لبانمان گذاشتی
      پس هنر نزد افاغنه است وبس
      در مورد افزایش سرعت کولر
      جناب افشین درست فرمودند
      پولی موتور را بزرگ تر از موجود
      و پولی پره را کوچکتر کنید
      سرعت چرخش و هوا دهی بیشتر
      بادهی بیشتر
      در دیوار با سرویسکاران کولر تماس بگیر اکی ثانیه در خدمتند
      ای جونننننننننننننننننمممممممممم
      این سایت هم پرسی داری بپرس
      افزایش سرعت موتور کولر با کوچک کردن پولی؟
      اگر یکم دیگه روحیه ما می توانیم درونشان رشد کنه

پولی موتور را ببندن رو اون قسمت پره دار

پولی اون قسمت پره دار را ببندن روی موتور !

اینجوری دیگه نیازی به خرید پولی جدید و تسمه جدید هم نیست

ضمن اینکه به تکنولوژی سانتریفیوژ و غنی سازی بالای 20 درصد هم به دست میارن

#ما می توانیم

نظر

• همیشه گمراه
        ستاره‌دار(11)
        • Oct 2020
        • 501

#ما می توانیم
        عزیز نمیشه
        پولی پره خیلی بزرگه گیر میکنه به سقف
        پولی برعکس اسمش پولی نیست ارزونه
        20-30 هزار تومان
        ای جوننننننننننننننم خلاقیتو
        https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2156

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
          درود
          دوستان اینجا کسی از کولر سر میاره
          یه خونه اجاره کردیم کولر ۳۵۰۰ داره
          هوا ایقدر گرمه بادهی قدرت نداره
          سوالم اینه موتور کولر رو میشه قوی تر کرد
          به ذهنم رسید مثلا بیام موتور کولر ۵۰۰۰ بذارم روش
          تا سرعت بادهی بیشتر بشه
          کسی تجربه داره لطف کنه یه کمکی بکنه
          پختیم از گرما
          مالکم زنگ زدم میگه به من چه هوا داغه هر کار دوست داری بکن/:.yead.:/
          درود شاخص جان
          جسارتاً میشه بپرسم ساکن کدوم شهر هستید ؟

اینکه کولر رو دستکاری کنیم که بیشتر از ظرفیتش ازش کار بکشیم ایده جالبی نیست ولی اینکه مرتب سرویس کنید ،،مخصوصاً سایه بان خیلی تاثیر داره. نسبت قطر پولیها در کارخونه محاسبه شده و بیشتر از اون به موتور فشار میاره (ولی چون مال شما نیست مهم نیست ، اما اگه سوخت باید خودت بخری که میشه آش نخورده و دهن سوخته. )

تغییر سبک زندگی که نه .... ولی میشه موقتاً همه بچه‌ها توی یک اتاق بخوابند و دریچه‌ سایر اتاقها مسدود بشه . در صورت امکان میشه دریچه اتاقی که کمتر استفاده میشه رو مسدود کنید.
          یا مثلاً فقط دریچه اتاق خواب رو باز بگذارید .

برای هال و پذیرایی از یک کولر دوم استفاده کنید و بعد از اتمام اجاره ، با خودتون ببرید.
          کولر گازی پرتال هم وجود داره که احتیاج به یک لوله 4 اینچ آکاردئونی داره که باید با هوای آزاد بیرون تبادل کنه ، مثلاً شیشه رو برش بدید یا ناچار به دودکش بخاری وصل کنید . توی یک اتاق در بسته ، حسابی خنک میکنه .

ولی کولر آبی پرتال داخل فضای بسته اصلاً ایده خوبی نیست. حتی در دماهای پایین هم اتاق شرجی میشه . اصولاً پوشالهای کولر آبی باید با هوای آزاد بیرون تبادل داشته باشه وگرنه شرجی میشه.

اگه از بقیه خونه راضی هستید و پیش‌بینی میکنید چندین سال اونجا بمونید ، میتونید یک کولر آبی بزرگتر یا کولر گازی نصب کنید و موقع رفتن با خودتون ببرید.

پدافند غیر عمل
          طی این یکی دو ماه ، مهمان دعوت نکنید ، مایعات خنک تگری زیاد بنوشید، لباسهای آزاد بپوشید ، غذاهای گرمی و تند اصلاً نخورید ، در عوض تا میتونید سردی بخورید ، دعوا نکنید ، عصبانی نشید و جوش نیارید...

راه های دیپلماتیک
          مواظب باشید که "هزینه سازش از هزینه چالش بیشتر نشه"
          مثلاً اگه در ماه‌های آخر قرارداد اجاره هستید
          مدت باقی مونده عقد اجاره رو ببخشید ، مهر حلال ، جون آزاد
          به صاحبخونه بگو اگه کولر رو ارتقاء نمیدی کنسل میکنم میرم جای دیگه .
          ولی هزینه اضافی به عنوان جریمه ندید .
          که البته به نفع اونه و حتماً قبول میکنه.
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
            ستاره‌دار(3)
            • Sep 2020
            • 2156

#ما می توانیم
            گنجشک جان ، عزیزم ببخشید شما خودت تا حالا پولی در اوردی ؟

#بیرون_گود
            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

من چیزی گردن نمیگیرم غنی نژاد داره میگه ?!

الان که با این قیمت های نجومی ترکیه رفتن هم خوابش ببینی یه بلیط استانبول مسخره و ۴ روز هتل ۲۰ ملیون تومن شده! بعد میگه معلم ها تعطیلاتشون میرفتن خارج!!

الان تا کیش هم نمیتونن به این راحتی برن بدبختا.

شاه پدرسوخته وطن فروش کاری کرده بوده جای ایران گردی معلم ها بتونن خارج برن بیشرف خائن?!

بعد تصور کن ۶۰ درصد تخفیف برای دانشجو میدادن تازه پولم بت بده که بری درس بخونی!

تصور کن بری توریستی فرانسه بدون ویزا!! بعد بری ثبت نام کنی دانشگاه سوربن و اجازه موندن بت بدن!!!

اما ناراحت نشین دیروز امیر عبداللهیان با وزیر امور خارجه جمهوری گابُن? در مورد همکاری های علمی،صنعتی، پزشکی.. دیدار داشت

اگه فرانسه دوست ما نیست در عوض دوستای بهتری داریم که سگشون شرف داره به کشورهای G20?

@Nasersha_family

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3072

*همش‌تقصیر مادر‌هاست!*

■من کلاس اول دبستان بودم.‌ این اخوی ما که اکنون دو سال از من بزرگتر هستند، كه بخاطر می آورم که در آن زمان هم، دو سال از من بزرگتر بودند، در همه جا و در همه کار با هم بودیم، عینهو دو تا شریک. یک روز دو نفری با هم رفتیم نان بخریم. نان در آن روزگار دانه ای دو قران یا شاید پنج قران بود. البته نه اینکه نان آن موقع مثل همه چیز این موقع، دو نرخی و یا چند نرخی باشد، نه، در اصل من یادم نیست.

□خلاصه! به سمت نانوایی می رفتیم که به یکباره اخوی هیجان زده گفتند: «پول، پول!».
                گفتم: «کو، کجاست، کو پول؟!». یک دو قرانی روی زمین توی خاک ها افتاده بود.

●آن زمان مثل حالا نبود که تا توی دهن خلق الله را هم آسفالت کنند! (به سلامتی شما) خیابان ها و کوچه های اطراف خانه ما، همه خاکی بود. خلاصه، ... اخوی دو زاری را برداشتند. نان را خریدیم و به خانه برگشتیم. مرحومه مادر در زیرزمین مشغول طبخ غذا بودند.

○اخوی خوش خیال ما، نان را روی میز گذاشت و گفت: «اینم پیدا کردیم.» و دو قرانی را به مادر نشان داد.

■مرحومه مادر پرسیدند: «از کجا؟!» اخوی گفت: «توی خیابون، روی زمین افتاده بود. صاحب نداشت.»
                مادر گفتند: «مگر پول، بی صاحب میشه؟! پول، روی زمین افتاده بود، تو هم برداشتیش؟!»
                اخوی گفت: «بله برداشتم.»
                مادر گفتند: «با کدوم دستت پول رو برداشتی؟!»
                اخوی از همه جا بی خبر گفت: «با این دست!».

□آقا! ... این دست داداش ما که بالا آمد (خدا بیامرزد رفتگان شما را) این مرحومه مادرمان مثل اینکه دزد گرفته باشند، جوری این مچ دست اخوی را در دست گرفتند گویی دزدی در چنگ یک عدالتی گرفتار آمده که اصلا" عدالتش اهل پارتی بازی و سفارش و حق حساب و زير ميزی نیست. از ترس مجازات و سوز کیفر یک رعشه ای به تن ما اخوان افتاد، که انگار هر دو به بیماری پارکینسون مادرزادی مبتلا هستیم.

●مرحومه مادر این اخوی نگون بخت ما را همینطور که به سمت چراغ خوراك پزي می بردند، فرمایش می کردند: «الان یک قاشق داغ می کنم، پشت دستت میذارم تا یادت بمونه پولی که مال تو نیست، بهش دست نزنی».

○عزم مرحومه مادر برای مبارزه با هر گونه فساد اقتصادی (اعم از دانه ریز و یا دانه درشت) یک جزمی داشت، بیا و ببین. چشم تان روز بد نبیند، مادر شعله چراغ گاز را که روشن کردند، این اخوی ما زد زیر گریه. مثل ابر بهار اشک می ریخت.

■از همان فاصله چند متری من هم سوزش آن داغ را زیر پوستم حس کردم و زدم زیر گریه. ... محشر کبری به پا شده بود. با کم و زیادش حداقل پنجاه دفعه این اخوی ما هی گفت: «غلط کردم مادر! مادر غلط کردم!» بالاخره دل مادر به رحم آمد و گفتند: «این دفعه اول و آخرت بود؟!

■اخوی هم به جمیع کائنات در عالم هستی، قسم یاد کرد که دفعه اول و آخرش باشد. مادر دست اخوی را که رها کردند، نگاه پر جذبه مادر به من دوخته شد. قلبم آمد توی دهنم.
                فهمیدم که به عنوان مشارکت یا معاونت در برداشتن دو زاری مردم، متهم ردیف دوم پرونده هستم.
                در کسری از ثانیه تجزیه تحلیل کردم که باید به یک جایی پناه برد. آن موقع امکانات نبود و ما نمی توانستیم به کانادا پناهنده شویم، پس هیچ جا بهتر از گوشه حیاط به ذهنم نرسید. مثل تیری که از چله‌کمان رها شده باشد، پله‌های زیرزمین را دو تا یکی کردم و رفتم داخل حیاط و چهارنعل دويدم سمت مستراح و (گلاب به رویتان) به مستراح گوشه‌ حیاط پناهنده شدم.
                در را هم از داخل به روی‌خودم قفل کردم.‌

□صدای هر تپش قلبم را دو بار می شنیدم که صدای دومش مربوط به پژواک صدای قلبم از دیوارهای مستراح بود.‌ مادر به پشت درب اقامتگاه من رسیدند و گفتند:‌ «بیا بیرون!» ولی من فقط عاجزانه التماس می کردم: «غلط کردم مادر! مادر غلط کردم!». مرحومه مادر دریافتند با توجه به محل پناهندگی من، این «غلط کردم!» خیلی فراتر از یک «غلط کردم» معمولی است و حواشی زیادی بر آن مترتب است! بالاخره با کلی عجز و لابه، مادر امان دادند.

●اکنون من از یک حبس خود خواسته مستراحی و یک کیفر داغ، رهایی جسته بودم. ندایی از درون به من نهیب زد که: «استثنائا" همین یک بار جستی ملخک!».

○از آن زمان تا امروز بیش از چهل‌ و اندی سال میگذرد. شما الان کل بودجه جاری و عمرانی ایالات متحده آمریکا را بسپار به این اخوی ما، دور از جان، اگر از گرسنگی بمیرد به پول دشمنش هم دست نمی زند كه هيچ، اصلاً نگاهش هم نميكند.

■حالا گم شدن این همه پول تو مملکت هم ممکن است که دو حالت داشته باشد. یا پول های گمشده را عزیزان فکر کرده اند که بی‌صاحب است، و برداشته‌اند اما به مادرشان نگفته‌اند، و یا پول را برداشته اند، و به مادرشان هم گفته‌اند، اما ....مادر ایشان عزم جدی در مبارزه با مفاسد اقتصادی نداشته‌اند!

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3072

ناکسان گر کس شوند وضعیت آینده مشخص است

شنیده ام شهردار تهران شکر زیادی خورده است

نظر

• عباس انصاری
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1795

در اصل توسط طيب پست شده است View Post

همیشه در در حال شکر خوردنه

نظر

• عابد - زاهد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 333

در اصل توسط طيب پست شده است View Post

درود طیب جان .. قرارنشد هرکه هرچی خورد لو بدهی !

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

مرندی: تا وقتی پرونده‌های آژانس حل‌وفصل نشود، ایران توافقی را امضا نمی‌کند

������مشاور تیم مذاکره کننده هسته‌ای در گفت‌وگو با المیادین در خصوص بسته شدن موضوع یکی از مکان‌های ادعایی آژانس علیه ایران گفت دولت‌های غربی از ابتدا درباره فعالیت هسته‌ای ایران دروغ می‌گفتند و امروز این موضوع ثابت شده است.

������مرندی گفت: اگر ایالات متحده پرونده را در آژانس ببندد و متنی را که ایران و اروپا مناسب دانستند بپذیرد، آن زمان ایران مایل به امضای توافق خواهد بود.

-----------

نه تو رو خدا بیا امضا کن
                        آخه این امریکا و اروپا هستن که دارند التماس میکنند نه شما از رهبر گرفته تا آبدارچی وزارت حارجه :D

نظر

• ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2579

مشاهدات یک ایرانی از چین که برای ما مثل رویا می ماند

تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۱۶-۰۳-۱۴۰۲

کاربری به نام محسن خانعلی در رشته توئیتی از مشاهدات اولین سفرش به کشور چین بعد از شیوع کرونا نوشت:

بعد از کرونا برای اولین بار، چند روزه که در چین هستم.

من تجربه تقریبا ۱۰ سفر به شهرهای مختلف چین را در ۱۰ سال اخیر دارم و الان می‌خواهم چند جمله کوتاه در مورد چین و صحبت این آقای نماینده که گفته اگر ما نبودیم مرغ شده بود ۱۸۰ هزار تومان بنویسم:

*اولین باری که به چین آمدم یوان ۴۰۰ تا تک تومانی بود و الان ۷ هزار تومان.

*در همه این سال‌ها نرخ قیمت تبدیل دلار به یوان تقریبا ثابت بوده. نرخ تبدیل تومان به دلار اما در همین مدت ۵۰ برابر شده.

*من خیلی روزها در رستوران نودل سفارش می‌دهم؛ قیمت نودل در همه این ده سال بسته به شهر و موقعیت رستوران‌ها بین ۲۵ تا ۳۵ یوان بوده! کباب‌های ایغور‌ها ۱۰ ساله که بین ۵ تا ۷ یوان برای هر سیخ کوچک است اما قیمت یک پرس چلوکباب در تهران از ۱۰-۱۵ هزار تومان رسیده به ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان.

*از آخرین بار که تقریبا ۲ ماه قبل از شروع کرونا بود تا الان که قیمت بلیط مترو را یادم می‌آید، هیچ افزایشی نداشته. من تهران خیلی سوار مترو نمی‌شوم اگر شما می‌دانید بگویید که قیمت بلیط مترو چقدر افزایش داشته.

*یک مدل آیس تی لیمویی دارند که قبل از کرونا (یعنی ۳ سال پیش) ۳.۵ یوان بود؛ دیروز هم خریدیم ۳.۵ یوان.

*سه سال پیش قیمت یک دفتر کار اشتراکی در شانگهای ۸۰۰۰ یوان بود؛ الان هم همان ۸۰۰۰ یوان است! اجاره دفتر تهران ما، در همین ۳ سال تقریبا ۴ برابر شده.

*اینجا کلی کارخانه ماشین‌سازی دارند اما همه مدل ماشین اروپایی و آمریکایی هم می‌توانند داشته باشند. ما به بهانه چند هزار شغل، سالی چند هزار نفر را با پراید و … به کشتن می‌دهیم. تازه برای گرفتن همین ماشین‌ها هم قرعه‌کشی می‌کنیم.

*قیمت میوه چند ساله که تقریبا ثابت است و نهایتا یکی دو یوان بیشتر شده. یک عدد انبه چند سال است که بین ۱۵ تا ۱۸ یوان.

*در ۵ سال فکر می‌کنم بیشتر از ۷۵ هزار کیلومتر ترن سریع السیر کشیدند و ما سی ساله منتظر افتتاح جاده شمال هستیم.

*جمعیت چین یک میلیارد و چهارصد و هشتاد میلیون است و ما ۸۰ میلیون نفر.

*این‌ها بزرگترین دشمن آمریکا هستند و رییس جمهورشان قول داده تا ۲۰۲۵ بزرگترین اقتصاد دنیا باشند؛ ما هم با آمریکا دشمن هستیم و رییس جمهور ما هم قول که نه؛ اما دستور داده بود فقر مطلق ریشه‌کن شود.

*این‌ها بزرگترین رقیب آمریکا هستند، با همه دنیا مراوده مالی دارند اما ما یک صد دلاری نمی‌توانیم با پاسپورتمان در همین چین تبدیل کنیم.

*نماینده مجلس ما با این عملکرد درخشان سر ملت منت می‌گذارد که اگر ما نبودیم مرغ ۱۸۰ هزار تومان می‌شد، مرغی که ۱۰ سال پیش ۳ هزار تومان هم نبود.

*این‌ها حرف مفت نمی‌زنند، این‌ها مفت حرف نمی‌زنند. این‌ها کار می‌کنند؛ فقط حرف نمی‌زنند. این‌ها کار را دست کاردان دادند.

نظر

• ایرانی
                            ستاره دار(1)
                            • Jun 2011
                            • 2579

مشاهدات یک ایرانی از چین که برای ما مثل رویا می ماند

تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۱۶-۰۳-۱۴۰۲

کاربری به نام محسن خانعلی در رشته توئیتی از مشاهدات اولین سفرش به کشور چین بعد از شیوع کرونا نوشت:

بعد از کرونا برای اولین بار، چند روزه که در چین هستم.

من تجربه تقریبا ۱۰ سفر به شهرهای مختلف چین را در ۱۰ سال اخیر دارم و الان می‌خواهم چند جمله کوتاه در مورد چین و صحبت این آقای نماینده که گفته اگر ما نبودیم مرغ شده بود ۱۸۰ هزار تومان بنویسم:

*اولین باری که به چین آمدم یوان ۴۰۰ تا تک تومانی بود و الان ۷ هزار تومان.

*در همه این سال‌ها نرخ قیمت تبدیل دلار به یوان تقریبا ثابت بوده. نرخ تبدیل تومان به دلار اما در همین مدت ۵۰ برابر شده.

*من خیلی روزها در رستوران نودل سفارش می‌دهم؛ قیمت نودل در همه این ده سال بسته به شهر و موقعیت رستوران‌ها بین ۲۵ تا ۳۵ یوان بوده! کباب‌های ایغور‌ها ۱۰ ساله که بین ۵ تا ۷ یوان برای هر سیخ کوچک است اما قیمت یک پرس چلوکباب در تهران از ۱۰-۱۵ هزار تومان رسیده به ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان.

*از آخرین بار که تقریبا ۲ ماه قبل از شروع کرونا بود تا الان که قیمت بلیط مترو را یادم می‌آید، هیچ افزایشی نداشته. من تهران خیلی سوار مترو نمی‌شوم اگر شما می‌دانید بگویید که قیمت بلیط مترو چقدر افزایش داشته.

*یک مدل آیس تی لیمویی دارند که قبل از کرونا (یعنی ۳ سال پیش) ۳.۵ یوان بود؛ دیروز هم خریدیم ۳.۵ یوان.

*سه سال پیش قیمت یک دفتر کار اشتراکی در شانگهای ۸۰۰۰ یوان بود؛ الان هم همان ۸۰۰۰ یوان است! اجاره دفتر تهران ما، در همین ۳ سال تقریبا ۴ برابر شده.

*اینجا کلی کارخانه ماشین‌سازی دارند اما همه مدل ماشین اروپایی و آمریکایی هم می‌توانند داشته باشند. ما به بهانه چند هزار شغل، سالی چند هزار نفر را با پراید و … به کشتن می‌دهیم. تازه برای گرفتن همین ماشین‌ها هم قرعه‌کشی می‌کنیم.

*قیمت میوه چند ساله که تقریبا ثابت است و نهایتا یکی دو یوان بیشتر شده. یک عدد انبه چند سال است که بین ۱۵ تا ۱۸ یوان.

*در ۵ سال فکر می‌کنم بیشتر از ۷۵ هزار کیلومتر ترن سریع السیر کشیدند و ما سی ساله منتظر افتتاح جاده شمال هستیم.

*جمعیت چین یک میلیارد و چهارصد و هشتاد میلیون است و ما ۸۰ میلیون نفر.

*این‌ها بزرگترین دشمن آمریکا هستند و رییس جمهورشان قول داده تا ۲۰۲۵ بزرگترین اقتصاد دنیا باشند؛ ما هم با آمریکا دشمن هستیم و رییس جمهور ما هم قول که نه؛ اما دستور داده بود فقر مطلق ریشه‌کن شود.

*این‌ها بزرگترین رقیب آمریکا هستند، با همه دنیا مراوده مالی دارند اما ما یک صد دلاری نمی‌توانیم با پاسپورتمان در همین چین تبدیل کنیم.

*نماینده مجلس ما با این عملکرد درخشان سر ملت منت می‌گذارد که اگر ما نبودیم مرغ ۱۸۰ هزار تومان می‌شد، مرغی که ۱۰ سال پیش ۳ هزار تومان هم نبود.

*این‌ها حرف مفت نمی‌زنند، این‌ها مفت حرف نمی‌زنند. این‌ها کار می‌کنند؛ فقط حرف نمی‌زنند. این‌ها کار را دست کاردان دادند.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2776

ظریف: ترامپ می‌خواست من را در فرانسه ببیند، اجازه ملاقات نداشتم/ هدف طائب از گاندو زدن من بود؛ فکر می‌کرد من نایاک را تاسیس کرده ام/ اگر برجام خیانتی بدتر از ترکمنچای است چرا آن را دور نمی‌اندازید؟ دو سال است کاره‌ای نیستیم، اما هنوز به دنبال همان برجام هستند/ تمام مذاکرات را برای رهبری می‌فرستادیم؛ هر وقت می‌خواستند نظر می‌دادند/ هرکس بگوید در روابط بین‌الملل می‌توان تضمین گرفت، عوام است

الان زبان در آوردن و این حرفها رو زدن فایده ای ندارد آقای ظریف....همون روز باید میگفتی!!!! اون موقع هم رای داشتید و هم مردم حمایتتون میکردند.....اما الان چه فایده!!!!این هم فکر کنم فهمیده جنازه حکومت رو زمین مونده ..راه گریزی هم ندارد...این حرفها رو میزنه خودش رو تبرئه کنه

نظر

• Davar
                                Banned
                                • May 2017
                                • 3132

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                                ظریف: ترامپ می‌خواست من را در فرانسه ببیند، اجازه ملاقات نداشتم/ هدف طائب از گاندو زدن من بود؛ فکر می‌کرد من نایاک را تاسیس کرده ام/ اگر برجام خیانتی بدتر از ترکمنچای است چرا آن را دور نمی‌اندازید؟ دو سال است کاره‌ای نیستیم، اما هنوز به دنبال همان برجام هستند/ تمام مذاکرات را برای رهبری می‌فرستادیم؛ هر وقت می‌خواستند نظر می‌دادند/ هرکس بگوید در روابط بین‌الملل می‌توان تضمین گرفت، عوام است

الان زبان در آوردن و این حرفها رو زدن فایده ای ندارد آقای ظریف....همون روز باید میگفتی!!!! اون موقع هم رای داشتید و هم مردم حمایتتون میکردند.....اما الان چه فایده!!!!این هم فکر کنم فهمیده جنازه حکومت رو زمین مونده ..راه گریزی هم ندارد...این حرفها رو میزنه خودش رو تبرئه کنه
                                علیرضا جان با احترام حرفت رو قبول ندارم اینکه ظریف قبلا از عوامل حکومت بوده و الان زبون درآورده و نباید حرفی بزنه!!!!
                                قابل قبول نیست
                                هر کسی در هر جایگاهی به اندازه ای که میتونه باید طرف مردم بایسته.
                                ظریف تونسته حداقل منتقد حکومت باشه همین هم خوبه.
                                من و شما که کاره ای نیستیم و 44 ساله که مخالفیم، این دلیل نمیشه که راه رو به روی دیگران ببنیدیم.
                                الان منصوره سگوند که قبلا عضو افتخاری نیروی انتظامی بوده، شما باید نفی بکنید، درسته؟
                                به همون دلیل که منصوره رو نفی نمی کنید ظریف رو هم نباید طرد کرد.

.

نظر

در حال کار...
                                X