اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
Collapse
+ گزینه های بیشتر
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو فعال
    • ۱۴۰۰ دی
    • 1641

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    [ATTACH=CONFIG]7224[/ATTACH]
    بازنمیشه

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • ۱۳۹۹ شهریور
      • 3763

[ATTACH=CONFIG]7224[/ATTACH]
      همین مدل ...

نظر

• مگنوس کارلسن
        عضو فعال
        • ۱۴۰۰ دی
        • 1641

همین مدل ...
        فایلتون که باز نشد...اما درباره ش..سرچ کردم...به نظر زیاد بزرگه...توسلیقه من نیست...خصوصا که بااین حجم..آفرودهم نباشه...یه کوئیکی...اطلسی ...چیزی معرفی کنید به فاز منم بخوره...

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • ۱۳۹۲ تیر
          • 4495

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
          نه دیگه...حضرت بیعت نکردند....تمام لشکرشونم برگردوندند....یه جورایی حرف خوارج هم همین بوده...یا پیمان نمیبستی....یا بهش وفادار میموندی...
          اینم که میگن حضرت رو مجبور به پذیرش حکمیت کردن هم دروغه...ایشون وقتی برگشتند...همه(حتی خوارج) باهاشون برگشتند...کسی جرات نافرمانی از ایشان روهم نداشت...که اگر داشت...به سرنوشت خوارج دچار میشد...(تحریف تاریخ ...به دست شکست خوردگان..برخلاف همیشه که به دست فاتحان بوده)...
          کوفیان ننگ شکست برابر شامیان را با افسانه سرایی...پاک کردند...همین خفت و ترس برابر شامیان...عاقبت کار شد...هنگام قیام حسین (ع)...
          پادشاه ایران در زمان عمر...یزدگرد بود که به دست خود ایرانیان(آسیابان اهل مرو)...کشته شد...افسانه عمر که فرمودین...جعلیست...ازشما بعیده افشین خان

البته ایشون جناب گنجشگ بودند

نظر

• مگنوس کارلسن
            عضو فعال
            • ۱۴۰۰ دی
            • 1641

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
            البته ایشون جناب گنجشگ بودند
            افشین جان ببخشین....هم به خاطر شوخی بی مزه اول...هم به دلیل اشتباه عجیب بعدی...
            زنده باشین وسلامت

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • ۱۳۹۹ شهریور
              • 3763

فایلتون که باز نشد...اما درباره ش..سرچ کردم...به نظر زیاد بزرگه...توسلیقه من نیست...خصوصا که بااین حجم..آفرودهم نباشه...یه کوئیکی...اطلسی ...چیزی معرفی کنید به فاز منم بخوره...
              اذیتمون نکن

نظر

• مگنوس کارلسن
                عضو فعال
                • ۱۴۰۰ دی
                • 1641

اذیتمون نکن
                مخلصیم...ارادت قلبی...

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • ۱۳۹۲ تیر
                  • 4495

افشین جان ببخشین....هم به خاطر شوخی بی مزه اول...هم به دلیل اشتباه عجیب بعدی...
                  زنده باشین وسلامت
                  مخلصم
                  اتفاقا خیلی هم جالب بود @};-

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • ۱۳۹۹ آبان
                    • 4126

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                    خب جمله ایشون رو دوباره تکرار کنیم بد نیست:
                    "مشکل بابای اون توله این بود که سرعت رشد اقتصادی اون دوران از سرعت رشد شعور و فرهنگ خیلی بیشتر بود."
                    و شما این جمله رو نقد به پهلوی در نظر می‌گیرید!

در مورد بت‌سازی هم که من ازش نام بردم ... هرگونه تعریف و تمجید افراطی و بزرگ‌نمایی در راستای بت‌سازی هست
                    اتفاقا به نظر من برای بت‌سازی، شما به هیچ عنوان نباید مستقیما طرف رو به عنوان بت معرفی کنید (مگر اینکه اون فرد همین الان در راس قدرت باشه)

و این شیوه تعریف و تمجید افراطی و بزرگ جلوه دادن‌های غیر واقعی بهترین روش برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران و بت‌سازی هست
                    و اتفاقا از این نظر، افرادی که پشت صحنه هستند دارن کارشون رو خوب انجام می‌دهند

وقتی مبالغه‌های آنچنانی داشته باشیم ... از اون طرف هم گفته میشه رژیم ستم‌شاهی ... این به اون در /.:biggrinsmiley.:/

در مورد انقلاب هم مسلما یک طیف فکری که در انقلاب نقش نداشته ... مثلا خودمون رو بذاریم به جای یک ۵۷ی!
                    اگر فرض کنیم (که البته فرض بزرگی هست) که می‌دونستیم حادثه سینما رکس به دست انقلابیون رخ داده ... با خودمون می‌گفتیم، مگه قراره مملکت به دست این افراد بیافته

اگر میگیم یک رخداد تاریخی بوده ... وقایع اون زمان و قبلش رو بدون افراط‌های آنچنانی باید بیان کنیم
                    وقتی قضاوت‌های شخصی بسیار برجسته صورت میگیره ... خب اون یکی هم قضاوتش نسبت به اون زمان میشه "رژیم ستم‌شاهی" و نباید بهش خورده گرفت ... قضاوتش اینجوریه دیگه
                    کاملا موافقم
                    در کامنتی دیگر هم از مقایسه کردنها گفتید
                    کاش این مقایسه ها را بگذاریم کنار . گویا کسی گفته الان خوبه که تا دهن باز میشه مقایسه ها میاد وسط
                    اگر بنا بر مقایسه باشه که طالبان هم در خیلی از موارد بهتر از اینا عمل میکنند و ملی میهنی تر رفتار میکنند . موارد هم اشکار است لزومی به بیان نیست ، طالبان خوبه ؟

حکایت همون الکل تقلبی شده که قبلا هم گفتم

فرض کنیم مسمومیت و کور شدن ناشی از استفاده الکل تقلبی با مردن مقایسه شود و توجیهی برای مضرات الکل تقلبی که نه اونقدرام بد نیست و برندهاش با هم فرق داره ، اخه این چه جور بحث و استدلالی است ؟
                    در مزیت های نسبی رژیم گذشته بخثی نیست ولی اگر قرار باشد به قول شما از روش بت سازی تحلیل داشته باشیم ... پس باید حاکمان فعلی عربستان را طلاپوش کرد

یا حاکمان امارت و قطر
                    فکر کنم سرعت موشک کروز اونها خرج و باروتش بهتر باشه

حالا باز مقایسه نکنیم که الانم نفت داریم . مقایسه را بگذارید کنار ، ولی کشورهای نفتی نفت را از دل زمین میکشند بیرون و میفروشند و خرج کشور میکنند
                    اون موقع هم همین بوده . نفت 5-6 میلیون بشکه در روز فروخته شده و نفت هم در طی مدت زمانی چند برابر شده ، پولش خرج کشور شده خیلی هم خوب و عالی و دم شاه و کارگزاران همگی گرم . اگر رانت و فسادی هم بوده اندک بوده . این شق القمری نیست که به این حد خواسته هامون را بیاریم پائین که روی به بت سازی بیاریم . این وظیفه حکومتهاست

حالا باز یکی میاد با الان مقایسه میکنه
                    جان کلام چیز دیگری است . هدف قیاس نیست

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • ۱۳۹۹ آبان
                      • 4126

البته من بازار رو از رو سهام خودم قضاوت میکنم/:.yead.:/
                      سهام من که افتضاحه...یعنی بازار خیلی خرابه...نمیدونم از کهولت سنه یاچی...دیگه مثل قبلا...حوصله تعویض سهام ونوسانگیری رو ندارم...خودم به همه توصیه میکنم باسهام ازدواج نکنین...اما براخودم...کارا نیست...اعصاب نمونده...
                      چه کنیم؟؟؟؟
                      واقعا هم اعصاب نمونده و دارم الان به این فکر میکنم که دم همون احمد شاه گرم ، ظاهرا براش ارامش خیال بهتر از دردسر و استرس های تاح و تختی شاهی بود که گفت لبو یا کلم فروشی بهتر است ( به هر حال هرچند قدرت برای اکثرا مزه دار است ولی دردسر ها و استرس های خاص خودشم داره که هر کسی نمیتونه در اون قامت ظاهر بشه بخصوص اگر قدرت ها مطلقه باشه )

نمیدونم ایا حتی سود بردن های انچنانی و خیالی در این کازینوی فوق اسلامی به این همه اعصاب خردی و تپش قلب و احیانا فشار خون بالا پائین شدن ها و خرابی روان و هر چی شما بگی ... می ارزه یا نه ؟ دوستمون جناب امید ازاد 2 سال پیش بر اثر همین کازینو ، دچار پانیک های عصبی از همین قبیل شده بود

مشکل دیگه اینه که 67 بار از یه سوراخ گزیده میشیم و باز میگیم نه این بار فرق داره
                      اگر یادتون باشه در همین سایت بارها گفتم این بازار داره از یه فروملی تبعیت میکنه . یک دوره رشد دو یا 3 ماهه که این بار بخاطر رشد دلار بیش از 3 ماه شد ، و متعاقبش 4-5 ماه ریزش ف فرسایش ، خون دل خوردن و بدبختی و بدختی و استرس و دیگر هیچ به گونه ای که 67 بار خودتو لعنت میکنی ای بابا کاش فلان جا خارج شده بودم نشسته بودم کلا کنار تا چند ماه بعد و حتی قید نوسان گرفتن را هم میزدم

دوره ها را هم ذکر کردم چندین بار
                      رشد خرداد تا شهریور 1400 و بعد ریزش 5 ماهه تا بهمن همان سال

رشد از بهمن تا اردیبهشت 1401 و بعد ریزش 5 ماه تا ابان 401
                      رشد از ابان 401 و با فراز و نشیب هاش همراه با خیز دلار که این بار رشد را 6 ماهه کرد و علتش هم خیز دلار بود و حالا بازم منفی و فرسایش و درجا تا ناکجا زمانی مجهول . ایا همون 5 ماه فرمول بازم عملی میشه ؟

فقط امیدوارم این بار منفی و فرسایش اگر قرار است با فرمول قبلی عمل کنه و 5 ماه طول بکشه ، از اینجا تا 3 ماه اینده اش را اصلاح زمانی باشد نه قیمتی وگرنه ...
                      وگرنه بالا میاریم همه را و نسبت به کلیت زندگی و سایر تورم های زندگی در چند ماه گذشته ، کلی هم باید از جیب بزاری روش

مشکل اینه که از یه سوراخ .... اخه این سوراخ را چرا فکری به حالش نمیکنیم . من خودم حتی با اینکه حدس میزدم ولی خودم هم نصفه نیمه در تله اش گرفتار میشم . البته 3 روز ریزش اول که اکثرا قفل و گیر افتادند در تله و در صف فروش های قفل فرصتی برای فروش نبود
                      ولی خب همیشه سعی میکنم در ریزش ها چندان سهامدار نباشم . الان با ریزش های 2 ماه گذشته من کمتر از 10% منفی هستم در کلیت سبدم

روزی که کازینو بصورت دستوری ریخت و برق اسا و چند روزه ریخت و اومد تا 2114 ( شاخص ) دوستی در دنیای واقعی میگفت خب چیزی دیگه نداریم تا نهایتش 2100 و فلان

گفتم عزیزم من اینطور نمی بینم . فکر میکنی حالا سه سوت میاد تا کف و برمیگرده ؟ چند ماه سرکار هستی و اینقدر بالا پائین میشه تا دور از جون ، جونت بیاد بالا
                      مشکل این سوراخی است که راحت هر بار یه چیزی از توش میزنه بیرون و میگزه و بی دردسر میره

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • ۱۴۰۱ شهریور
                        • 2766

مغزم هنگ کرده...واقعا این بازار بورس ایران دیگه فایده ندارد برای کار کردن....یکبار یادمه آقا امید گفت این بورسی بودن هم مثل راننده ماشین سنگین بودن هست...بوی گریس و روغن که به طرف میخوره ...یک عمر این فرمون در دستش هست و کف این جاده ها....شده حکایت ما...واقعا چرا در بازار ایران داریم فعالیت میکنیم...بد نبوده برای بنده از سال ۹۷ تا الان دو سه برابر تورم کار کردم...اماارزش این جنگ اعصاب رو نداره...این دولت رئیسی هم که دیگه یکباره تر زده
                        خلاصه بنده که از سال ۸۹ تو بورس هستم و بالا و پایین های بازار رو دیدم...واقعا کم آوردم...خدا به داد اون شخصی برسه که مثلا سقف ۹۹ اومده وارد این بازار شده...مخلص کلام...سود هم داشته باشه به این مسخره بازی نمیارزه

نظر

• عباس انصاری
                          عضو فعال
                          • ۱۴۰۰ دی
                          • 1790

امروز نیمه دوم بازار شایعه انداختند
                          بعد هم تکذیب شد
                          محمدی گلپایگانی: رهبر انقلاب در سلامتی کامل هستند

رئیس دفتر مقام معظم رهبری:
                          ?هرازگاهی دشمنان تبلیغ می‌کنند رهبر انقلاب مریض است اما ایشان در کمال سلامت هستند و خدارو شکر هیچ مشکلی ندارند.
                          ✅ @Khabar_Fouri

نظر

• عباس انصاری
                            عضو فعال
                            • ۱۴۰۰ دی
                            • 1790

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
                            امروز نیمه دوم بازار شایعه انداختند
                            بعد هم تکذیب شد بعد از پایان بازار
                            محمدی گلپایگانی: رهبر انقلاب در سلامتی کامل هستند

رئیس دفتر مقام معظم رهبری:
                            ?هرازگاهی دشمنان تبلیغ می‌کنند رهبر انقلاب مریض است اما ایشان در کمال سلامت هستند و خدارو شکر هیچ مشکلی ندارند.
                            ✅ @Khabar_Fouri

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • ۱۳۹۹ شهریور
                              • 3763

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                              مغزم هنگ کرده...واقعا این بازار بورس ایران دیگه فایده ندارد برای کار کردن....یکبار یادمه آقا امید گفت این بورسی بودن هم مثل راننده ماشین سنگین بودن هست...بوی گریس و روغن که به طرف میخوره ...یک عمر این فرمون در دستش هست و کف این جاده ها....شده حکایت ما...واقعا چرا در بازار ایران داریم فعالیت میکنیم...بد نبوده برای بنده از سال ۹۷ تا الان دو سه برابر تورم کار کردم...اماارزش این جنگ اعصاب رو نداره...این دولت رئیسی هم که دیگه یکباره تر زده
                              خلاصه بنده که از سال ۸۹ تو بورس هستم و بالا و پایین های بازار رو دیدم...واقعا کم آوردم...خدا به داد اون شخصی برسه که مثلا سقف ۹۹ اومده وارد این بازار شده...مخلص کلام...سود هم داشته باشه به این مسخره بازی نمیارزه
                              ....درود ...فکر می کنم چندبار دیگه هم این ماجرا تکرار بشود و ما بازهم همین جا هستیم و همین حرف ها رو می زنیم !!.. اگر عمرما به دنیا باشه ..دور از جان شما !!البته ...دوره ای شده به هرکی میگی تو بورس سرمایه گذاری کردی ...یه نگاه عاقل اندر سفیهی بهت میندازه ..حدود دو ماه پیش ...برای یه بنده خدایی یه خانه تو حاشیه شهر گرفتم ..همین الانش ۵۰درصد اگر بخواد بفروشه بیشتر بهش میدن ..اون وقت خودم معادل همون خونه رو تو بازار داشتم ..با منفی امروز ۲۵ درصد از ارزشش دود شد!!حالا استرس و فشار روانی و گوشه کنایه های اطرافیان به کنار...بازار سهام به نظرم بیشتر ازینکه برای عموم بازدهی سرمایه ای داشته باشه بازدهی روانی داره ...یا طرف داره احساس نیاز به ریسکش رو تو این بازار برطرف میکنه یا طرف برای جبران زیان و فرار از حس سرزنش درونی و بیرونی تو این بازار معامله می کنه ..یا احیانا میخواد با استفاده از فرصت های این بازار به نوعی با دیگران رقابت کنه ..وگاها هم برای اثبات اینکه به نوعی از فعالان دیگر بازارها سر هست ...البته احتمالش هست که در دوره هایی موفق باشه ..ولی اگر روحیه مناسب این بازار رو نداشته باشه ..بعیده بتونه ادامه بده ...ادم به نظرم اگر بتونه دلیل اینکه چرا تو این بازار هست و اینکه با این همه تجربه چرا ادامه میده رو بتونه بفهمه ...احتمالش هست بازدهی خوبی رو کسب کنه ..دیگه باید انتظار هر سناریو و هر سیاست منطقی یا غیرمنطقی رو داشته باشی...این بازار محل امرار معاش نیست ...اما میشه ازش ثروت کسب کرد ...

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • ۱۴۰۱ شهریور
                                • 2766

بیانیه مشترک روسیه و اعراب علیه ایران
                                حمایت روسیه از امارات درباره جزایر سه گانه
                                وزیران خارجه روسیه و ۶ کشور جنوب خلیج فارس اعلام کردند از " تلاش‌های امارات برای حل مسئله جزایر سه گانه حمایت می‌کنند

نظر

در حال کار...