اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post
    جناب بیخبر
    مسلما از جیب باباش بورسیه نمیداد...... ولی عیاشیهای آقازاده های الان از جیب ملته
    بحث مخالفت روشنفکران با شاه مطرح نیست ......بحث جنم ملی و وطن پرستیه..... متاسفانه ما ایرانیها ملت جوگیری هستیم.....با دوکلاس درس خواندن فکر میکنیم علامه دهر هستیم
    همین دکتر شریعتی که در روشنفکر بودنش شکی نبود درحالیکه زن و بچه اش در انگلیس زندگی میکردن نسخه فاطمه فاطمه است رو میپیچید و داشت رو مخ بچه های داخل کار میکرد
    بله رشد اقتصادی از موشک کروز هم بالاتر بود.... ولی با ملتی که تا 20 30 سال پیشش از تراخم و سفلیس و اعتیاد رنج میبرد کار فرهنگی نشد تا با مغز باز مخالفت کنه....همین به اصطلاح روشنفکرها در انقلاب 57 دقیقا میفهمیدن داره چه اتفاقی میوفته ولی منفعلانه عمل کردند
    پس یونجه زیاد بود......نادانسته پشت دست دولتهای بیگانه و روشنفکر وابسته بازی کردند.....چرا راه دور بریم هممون بازی با ملت را در جریان اصلاحات دیدیم
    در کل ما ملت افراط و تفریط بودیم و هستیم.....ولی یک مقایسه ساده مبین همه چیزه......اینو به نن جون کروبی هم بگی قبول داره

ملتی که تاریخ و گذشته خود را نمیداند آنرا دوباره تکرار میکند.
    مستدام باشید
    کاملا درسته. به قول علیرضا جان اشتباه شاید قابل اغماض باشه ، ولی این که هنوز اشتباه رو قبول نکنیم خیلی خطرناکه

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1190

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
      پس تعریف من و شما در مورد بت پرستی فرق داره...چون این آقا در چند جمله ای که گفتند یک نقد هم به پهلوی داشتند...همون چیزی که پاشنه آشیل پهلوی بود...یعنی «توسعه فرهنگی همسو با توسعه صنعتی نبود»
      از نظر من بت پرستی یعنی اینکه گفته بشه طرف نایب امام زمان هست و هر آنچه انجام میده درست و عاری از هر گونه اشتباهه...یا مثلا جملات مشابهی که در مورد اعلیحضرت همایونی به کار می‌بردند...شاه رو از هرگونه خطایی مبرا میدونستند
      جسارتا بنده این جور نظرات رو بت پرستی نمیدونم...حالا باب ذائقه من و شما و دیگران باشه یا نباشه...اصلا درست باشه یا نباشه..‌‌‌‌بحثش جداست...اما بت پرستی نیست
      بنده هم چنین ادعایی نداشتم که اصلا شاه پرست نداشتیم...صحبت دیروز بنده این بود ...انقلاب ۵۷ یک رخداد تاریخی بود..من فکر میکنم اشتباه بود...بعضی از دوستان اعتقاد دارند درست بوده اما بعد مسیرش منحرف شده ..مثال نقض بسیار داره این ادعای دوستان...یکی از این موارد مثلا حادثه سینما رکس آبادان بود در مرداد ۵۷...شما از این جریان افراطی که ۶۰۰..۷۰۰ نفر آدم رو می‌سوزانند در سینما ...بعد از انقلاب دقیقا انتظار چه مسیری داشتید!!!! اختلاف نظر اینجاست...اختلاف نظر بر سر پهلوی پرستی و آخوند پرستی نیست...یک رخداد تاریخی بوده...منصفانه قضاوتش کنیم
      خب جمله ایشون رو دوباره تکرار کنیم بد نیست:
      "مشکل بابای اون توله این بود که سرعت رشد اقتصادی اون دوران از سرعت رشد شعور و فرهنگ خیلی بیشتر بود."
      و شما این جمله رو نقد به پهلوی در نظر می‌گیرید!

در مورد بت‌سازی هم که من ازش نام بردم ... هرگونه تعریف و تمجید افراطی و بزرگ‌نمایی در راستای بت‌سازی هست
      اتفاقا به نظر من برای بت‌سازی، شما به هیچ عنوان نباید مستقیما طرف رو به عنوان بت معرفی کنید (مگر اینکه اون فرد همین الان در راس قدرت باشه)

و این شیوه تعریف و تمجید افراطی و بزرگ جلوه دادن‌های غیر واقعی بهترین روش برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران و بت‌سازی هست
      و اتفاقا از این نظر، افرادی که پشت صحنه هستند دارن کارشون رو خوب انجام می‌دهند

وقتی مبالغه‌های آنچنانی داشته باشیم ... از اون طرف هم گفته میشه رژیم ستم‌شاهی ... این به اون در /.:biggrinsmiley.:/

در مورد انقلاب هم مسلما یک طیف فکری که در انقلاب نقش نداشته ... مثلا خودمون رو بذاریم به جای یک ۵۷ی!
      اگر فرض کنیم (که البته فرض بزرگی هست) که می‌دونستیم حادثه سینما رکس به دست انقلابیون رخ داده ... با خودمون می‌گفتیم، مگه قراره مملکت به دست این افراد بیافته

اگر میگیم یک رخداد تاریخی بوده ... وقایع اون زمان و قبلش رو بدون افراط‌های آنچنانی باید بیان کنیم
      وقتی قضاوت‌های شخصی بسیار برجسته صورت میگیره ... خب اون یکی هم قضاوتش نسبت به اون زمان میشه "رژیم ستم‌شاهی" و نباید بهش خورده گرفت ... قضاوتش اینجوریه دیگه

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

هرکه نامخت ازگذشت روزگار

نیز ناموزد ز هیچ آموزگار

رودکی

نظر

• Bikhabar
          ستاره‌دار(22)
          • Sep 2020
          • 1190

اول بگم که بحث دوستانه است و من فقط یاد میگیرم چون علاوه بر بیخبر بودن بی‌سواد هم هستم ... نام کاربری طولانی میشد وگرنه اصلش باید باشه "بیخبر بی‌سواد" /.:biggrinsmiley.:/ (دیگه خودزنی تا کجا؟!)

جناب بیخبر
          مسلما از جیب باباش بورسیه نمیداد...... ولی عیاشیهای آقازاده های الان از جیب ملته
          یک مشکلی که هست همین مقایسه هست ... ما داریم اون زمان و انسان‌های اون زمان رو نقد می‌کنیم ... ما در سال ۵۷ هنوز آینده رو ندیدیم ... پس اگر از دید آدم‌های ۵۷ قراره صحبت کنیم، مقایسه با وضعیت کنونی اشتباهه ... اینکه ما الان در کثافت و لجن به سر می‌بریم یا در بهترین وضعیت ممکن کشور قرار داشته باشه نباید روی قضاوت ما از پهلوی و وقایع اون دوران اثر بذاره

بله رشد اقتصادی از موشک کروز هم بالاتر بود
          گنجینه; کوره پز خانه | مستند
          من این مستند رو چند بار پست کردم ... به من بگید سهم این مردم از رشد اقتصادی کروزی چی بود؟

همین به اصطلاح روشنفکرها در انقلاب 57 دقیقا میفهمیدن داره چه اتفاقی میوفته ولی منفعلانه عمل کردند
          پس یونجه زیاد بود......نادانسته پشت دست دولتهای بیگانه و روشنفکر وابسته بازی کردند
          استناد شما در رابطه با اینکه میگید روشنفکرها دقیقا میفهمیدن چه اتفاقی داره میافته چیه؟
          و اینکه علت منفعلانه عمل کردنشون رو یونجه زیاد می‌دونید؟

چرا راه دور بریم هممون بازی با ملت را در جریان اصلاحات دیدیم
          در مورد اصلاحات هم، اگر منظورتون دوره خاتمی و مجلس ششم و اون زمان هست ... که اصلاحاتی‌های اصلی، یا مجبور شدند دمشون رو بذارن رو کولشون و فرار کنند ... یا افتادند زندان و کلا حذف شدند ... یا اینکه خیلی بیشتر از ماها حتی نزدیکان و عزیزانشون رو هم تو راستای اعتراضات از دست دادند ... پس چطور می‌تونیم اسمش رو بازی با ملت بذاریم؟ ... آیا واقعا در اون دوران اقدامی نشد؟ تلاش‌هایی صورت نگرفت؟

ولی اگر منظورتون دوره روحانی هست ... اونکه اصلا اصلاحات نبود و اینکه چرا مردم به این حماقت تن دادند و شاید عده‌ای خام حرف‌های خاتمی و امثالهم و یا یه سری سلبریتی شدند، بحث دیگریست
          آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2023/07/11, 09:35.

نظر

• Bikhabar
            ستاره‌دار(22)
            • Sep 2020
            • 1190

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
            هرکه نامخت ازگذشت روزگار
            نیز ناموزد ز هیچ آموزگار
            رودکی
            میگن عقل تنها چیزی هست که خدا به عدالت تقسیم کرده، چون همه خودشون رو عقل کل (آموزگار) می‌دونند

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
              میگن عقل تنها چیزی هست که خدا به عدالت تقسیم کرده، چون همه خودشون رو عقل کل (آموزگار) می‌دونند
              راستش من که زبان مادریم و پدریم فارسی نیست هم برام روشنه که این در مورد روزگاره و شاعر ادعای اموزگاری نداشته
              ضمن این که اینو رودکی گفته
              بنده بی تقصیرم:((
              در دوران ستمشاهی سامانیان هم می زیسته /.:biggrinsmiley.:/
              آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/07/11, 09:38.

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1190

البته اینو رودکی گفته
                بنده بی تقصیرم:((
                در دوران ستمشاهی سامانیان هم می زیسته /.:biggrinsmiley.:/
                حالا اون بنده خدا یه چیزی گفت (که البته از نظر من درست و دقیق گفت)
                ولی خب شما جایی که از کلام اون استفاده میکنی ... مقصودت این هست که منظور خودت رو برسونی که رسوندی خیلی هم عالی

نظر

• گنجشک
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jun 2022
                  • 1316

خودمونیم

من آخرش متوجه نشدم که اگر اتحاد هم کشتی بودن و اینا خوبه

چرا گلوبالیست و مدیریت یکپارچه جهانی بد است ؟

به همون دلیلی که می خواید بگید بالایی بد هست ، چرا تکه تکه شده و مستقل شدن هر خطه و یا بعضا هر شهر و یا بیشتر هر خانواده ! بد هست ؟

==========

این حجم اپتیموم را چجور مشخص می کنید ؟ با میزان زور خودتون ؟

==========

در نظام های اشتراکی همیشه حقوق خیلی از افراد ضایع میشه ، اینو قبول دارید ؟

من و جناب افشین و بیخبر و مگنوس و علیرضا ، متحد میشیم پول میذاریم روی هم و چون حجم مناسبی میشه هر غذایی بخوایم می تونیم تهیه کنیم ، جناب افشین با لابی گری ،میاد میگه هر جمعی باید یک لیدری داشته باشه ، چون خودش قیمه دوست داره ، قیمه را تدارک می بینه

من قورمه دوس داشتم و جناب بیخبر فسنجون ، ولی جناب افشین توجیه میکنه که اگر جدا جدا باشیم نهایت بشه فلافل خورد ! و قیمه خیلی هم بهتر از فلافله ! آره ! اما ، شما داری 100 درصد لذت می بری درصورتی که 100 درصد سرمایه را نذاشتی ،

این لذت بردنه و شانس باید برای همه وجود داشته باشه ،

ما صرفا سر اینکه فلافل نخوریم ، به توافق رسیدیم ، ولی اینکه بخوایم قیمه بخوریم صرفا چون شما زورت میرسه جالب بنظر نمیاد ، در دراز مدت قیمه و فلافل چندان فرقی نداره برای ما

لذا من تاس ریختن را پیشنهاد می کنم ، و شانس برابر برای غذای هر روز

زور هرجا وارد بشه میشه همین سیستم فعلی ( گاهی نفع اجتماع باید به منم برسه که منم در اجتماع بمونم ، منم شانس می خوام ، وگرنه نمیشه که با زور من را در اجتماع حفظ کردن برای چپاول جان و مالم و پختن فقط و فقط قیمه که پسند 100 درصد شماست )

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                    حالا اون بنده خدا یه چیزی گفت (که البته از نظر من درست و دقیق گفت)
                    ولی خب شما جایی که از کلام اون استفاده میکنی ... مقصودت این هست که منظور خودت رو برسونی که رسوندی خیلی هم عالی

یعنی وقتی اون گفت درست و دقیق بود

به ما که رسید وا رسید :((

خوب ایندفعه دومه اشکم دراومد !البته برای خشکی چشم ناشی از مونیتور خوبه /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• کاشان2
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 1778

دوستان قدر این سایت را بدانید مدیریت عالی داره در سهامیاب هرچی که بنویسید به مذاقشان خوشایند نباشد حذف می کنند و چه بسا مسدودت می کنند حرف حق می زنی مسدودت می کنند

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                        دوستان قدر این سایت را بدانید مدیریت عالی داره در سهامیاب هرچی که بنویسید به مذاقشان خوشایند نباشد حذف می کنند و چه بسا مسدودت می کنند حرف حق می زنی مسدودت می کنند
                        درود
                        آره انصافا
                        شما فکر کردی بنده چرا صبح تا شب اینجا پلاسم :.thumbsupsmileyanimچون آزادی بیان هست

نظر

• مگنوس کارلسن
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1641

البته من بازار رو از رو سهام خودم قضاوت میکنم/:.yead.:/
                          سهام من که افتضاحه...یعنی بازار خیلی خرابه...نمیدونم از کهولت سنه یاچی...دیگه مثل قبلا...حوصله تعویض سهام ونوسانگیری رو ندارم...خودم به همه توصیه میکنم باسهام ازدواج نکنین...اما براخودم...کارا نیست...اعصاب نمونده...
                          چه کنیم؟؟؟؟

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                            سهام من که افتضاحه...یعنی بازار خیلی خرابه...نمیدونم از کهولت سنه یاچی...دیگه مثل قبلا...حوصله تعویض سهام ونوسانگیری رو ندارم...خودم به همه توصیه میکنم باسهام ازدواج نکنین...اما براخودم...کارا نیست...اعصاب نمونده...
                            چه کنیم؟؟؟؟
                            درود جسارت نباشه چه گروهایی سهم دارین ؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2771

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                              چه کنیم؟؟؟؟
                              درود مگنوس جان
                              بنده هم در موقعیت مشابه هستم...اما فعلا باید صبر کرد...یکم قدرت فروشنده در کف های قیمتی رو دست کم گرفته بودیم

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1641

درود جسارت نباشه چه گروهایی سهم دارین ؟
                                همه چی...از پالایشی گرفته(اصلی)...با گزارشهای بد سه ماهه...تا سهام شرکتهای اصفهانی....البته شزنگ وغنیلی روهم دارم(غنیلی رو ازرو دست جناب دیباج خریدم)...
                                خودرویی هم دارم....دارویی هم دارم...کزغال هم دارم...

نظر

در حال کار...
                                X