اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
    همه چی...از پالایشی گرفته(اصلی)...با گزارشهای بد سه ماهه...تا سهام شرکتهای اصفهانی....البته شزنگ وغنیلی روهم دارم(غنیلی رو ازرو دست جناب دیباج خریدم)...
    خودرویی هم دارم....دارویی هم دارم...کزغال هم دارم...
    با علیرضا جان موافقم
    دیگه باید صبر کرد

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1627

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
      با علیرضا جان موافقم
      دیگه باید صبر کرد
      نمیدونم...افشین جان...یاد سال99 افتادم...جناب کاسب که گمونم همون(کاربرزس الان) باشه...میگفت باید بازارو ترک کرد...شماوگالیور...محکم وایساده بودین که...احتمالا بازار خوب میشه...بایدصبرکرد...
      حالا زس که چیزی نگفته....ولی این که شما گفتین "بایدصبرکرد"...آدمو نگران میکنه/.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://:.negaran.://:.yead.:/

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2726

نمیدونم...افشین جان...یاد سال99 افتادم...جناب کاسب که گمونم همون(کاربرزس الان) باشه...میگفت باید بازارو ترک کرد...شماوگالیور...محکم وایساده بودین که...احتمالا بازار خوب میشه...بایدصبرکرد...
        حالا زس که چیزی نگفته....ولی این که شما گفتین "بایدصبرکرد"...آدمو نگران میکنه/.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://:.negaran.://:.yead.:/
        تا حالا در زندگیم...یک نفر اینقدر تحویلم نگرفته بود...فقط جمله اخرتتتت/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2726

بازار نزدیک حمایت های اصلی خودشه...شاخص ۲۱۰۰..خودرو ۲۸۰ تا ۲۹۰...خساپا ۲۶۰..و خیلی از سهم‌های دیگه...من فکر نمیکنم خروج از بازار الان کار درستی باشه

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

محمد اسفندیاری، دین پژوه:
            امیرالمومنین اصلی را رعایت می کرد که خیلی از ما فراموش می کنیم. برای او پیروزی اخلاقی مهم بود، نه پیروزی سیاسی.

?امیرالمومنین به هیچ وجه در آزادی سیاسی کوتاه نیامد؛ به مردم گفت نمی خواهم برای اینکه شما را به بهشت ببرم، خودم را جهنمی کنم!

?حضرت علی (ع) بیت المال را بر اساس شکم مردم تقسیم می کرد نه بر اساس ایمان مردم و انقلابی بودن آنها

?امیرالمومنین در حکومتش از دو اصل به هیچ وجه کوتاه نیامد: یکی عدالت اقتصادی و دیگری آزادی.

?عدالت اقتصادی به معنی بسیار پررنگش و آزادی سیاسی هم.

?امیرالمومنین در بیت المال مساوات را رعایت میکرد. بین عرب، عجم، غلام و آزاد فرقی نمیگذاشت، ولی دامنه اش خیلی گسترده تر بود.

?وقتی عمر خلیفه شد به افرادی که پیشگام بودند در اسلام، زودتر اسلام آورده بودند، جهاد کرده بودند، سهم بیشتری داد.

?وقتی امیرالمومنین به خلافت رسید گفت نه! هیچ. بین فردی که شمشیر زده و کسی که خانه اش خوابیده فرقی نیست. من بیت المال را بر اساس شکم مردم تقسیم می کنم نه بر اساس ایمان مردم و انقلابی بودن آنها.

?طلحه و زبیر از اصحاب پیامبر بودند و جهاد کرده بودند و ناراحت شدند. امیرالمومین به آنها گفت هر کاری کردید پاداشش در آن دنیاست.

?امیرالمومنین رانت نداد، امتیاز به هیچکس نداد، با پول دهان کسی را نبست. برعکس معاویه که با پول می بست.

?امیرالمومنین به هیچ وجه در آزادی سیاسی کوتاه نیامد. طلحه و زبیر از امیرالمومنین مکدر شدند. سیره پیامبر و امیرالمومنین این گونه بود که به هر کس که می دیدند تشنه قدرت است، مقام نمی دادند. به چه دلیل؟ چون کسی که قدرت طلب است وقتی به او مقام بدهید او از آن به بعد فقط به فکر مقام می شود، هدفش فقط مقام است.

?طلحه و زبیر بصره و کوفه را می خواستند. بعد از مدتی آمدند پیش امیرالمومنین. اختلاقی پیش آمده بود و گفتند ما می خواهیم به مکه برویم. امیرالمومنین فرمود بفرمایید. گفتند می خواهیم برویم عمره انجام بدهیم. امیرالمومنین فرمود: به خدا قسم قصد عمره ندارند قصد خدعه دارند و می خواهند بروند و به جنگ ما بیایند. و همین شد. از کوفه رفتند به مکه و با عایشه همدست شدند و سپاهی گران علیه امیرالمومنین راه انداختند. اما امیرالمومنین آزادی آنها را سلب نکرد، نگفت ممنوع الخروجید!

?{امیرالمومنین} ایستاد و از آزادی دفاع کرد، ولو اینکه بیایند و با او بجنگند. حکومت پایه اش متزلزل می شود؟ خب بشود. اگر امیرالمومنین جلوی آنها را می گرفت الان ما اینجا نمی نشستیم و بگوییم امیرالمومنین!

?ما اگر می گوییم امیرالمومنین به خاطر این است که اخلاق را در سیاست آورد.

?نمونه دیگر هم خوراج است. آنها خروج کرده بودند علیه امیرالمومنین. به مسجد می آمدند و به امیرالمومنین بد و بیراه می گفتند.

?امیرالمومنین نکته ای را در مورد نگاه مرد به زن گفت و یکی از خوارج که نشسته بود دید امیرالمومنین نکته قشنگی را فرمودند. خارجی گفت: خدا بکشد این علی را! چقدر دانا است، چه چیزهایی می فهمد!

?مردم رفتند به سوی این خارجی که او را بکشند. امیرالمومنین گفت نه نه دست نگه دارید مردم! ولش کنید! به ما فحش داد جوابش فحش است که از ما دور باد. یا باید او را ببخشیم که سیره ما این جور است. این سیره امیرالمومنین با خوراج بود. به آنها هم گفت تا وقتی دست به شمشیر نبردید ماه به ماه بیایید و حقوقتان را از بیت المال بگیرید. راحت هم می توانید به مسجد بیایید.

?مردم کوفه با امیرالمومنین راه نمی آمدند. در جنگ، صلح و ... امیرالمومنین می گفت چاره ای نیست، نمی شود مردم را سرکوب کرد. امیرالمومنین گفت: مردم می دانم چه می خواهید، شمشیر! ولی من این جوری نیستم که بخواهم شما را مطیع کنم، اما خودم را خراب کنم، برای اینکه شما را به بهشت ببرم، خودم را جهنمی کنم. می دانم مردم می شود شما را به زور مطیع کرد. امیرالمومنین شمشیر را داشت، اما شمشیر را غلاف کرده بود. شما را درست کنم و خودم فاسد بشوم، هرگز!

?امیرالمومنین به مردم می گوید من با شما مدارا می کنم و می دانم چطور شما را اصلاح کنم، اما نمی خواهم شما را اصلاح کنم با فاسد کردن خودم، یعنی با زور!

?روی همین حساب، چون امیرالمومنین سیاستش اخلاقی بود، می گفتند امیرالمومنین سیاستمدار نیست!

?امیرالمومنین شکایت می کند و می گوید حتی قریش آمدند گفتند که انسان شجاعی هستی ولی جنگ و تاکتیک های سیاسی را نمی دانی!

?علی اخلاق را حاکم بر سیاست کرد. امیرالمومنین می گوید قسم به خدا، معاویه از من زیرک تر و باهوش تر نیست، اما او پیمان شکنی می کند، تبهکاری می کند. اگر قرار بود پیمان شکنی اصل باشد من می توانستم زیرک ترین افراد باشم.

نظر

• مگنوس کارلسن
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1627

متن بالاخیلی قشنگ بود....خیلیهاش هم درست بود...فقط یک نکته باریک هست...والبته برای من جای "شبهه"....
              بعداز قضیه حکمیت....هرچند باخدعه ونیرنگ....حق به معاویه داده شد....قبل از حکمیت...پیمان بسته بودند که باید(لازم الاجرا)...به نتیجه...احترام گذاشته شود....پس چرا امیرالمومنین...که بسیار به پیمان مقیدند....پیمان شکنی کردند؟

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

=((:.thumbsupsmileyanim
                شفاف سازی فرافکنانه :الان به پشتوانه علیرضا گفتم /:.rolleyessmileyani /.:biggrinsmiley.:/
                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/07/11, 10:57.

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

متن بالاخیلی قشنگ بود....خیلیهاش هم درست بود...فقط یک نکته باریک هست...والبته برای من جای "شبهه"....
                  بعداز قضیه حکمیت....هرچند باخدعه ونیرنگ....حق به معاویه داده شد....قبل از حکمیت...پیمان بسته بودند که باید(لازم الاجرا)...به نتیجه...احترام گذاشته شود....پس چرا امیرالمومنین...که بسیار به پیمان مقیدند....پیمان شکنی کردند؟

امروزی بخوام جواب بدم

چون معاویه روح برجام/:.yead.:/ رو رعایت نکرده بود/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• گنجشک
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jun 2022
                    • 1307

پیمان شکنی نکردن دیگه

خوارج اصرار بر پیمان شکنی داشتن

======

زمان عمر ، پادشاه ایران می برن پیشش که اسیر شده بوده

پادشاه میگه یک لباس تمیز و شیکی بدین من می خوام برم پیش عمر و بهش میدن

میره میبینه عمر گونی پوشیده و تو مسجد کنار کارتن خواب ها خوابیده

عمر میبینتش میگه این لباس ها چیه پوشیدی ، ببرین رخت اسلام تنش کنید

خلاصه میان میشینن حرف بزنن ، پادشاه آب درخواست می کنه ، آب را میارن ، پادشاه به عمر میگه قول بده تا این آب را نخوردم من را نکشی

عمر هم قول میده

پادشاه ایران چون بچه زرنگ بوده : ) آب رو میریزه رو زمین و میگه من این آب رو نخوردم و کلا هم دیگه نمی تونم بخورمش و در نتیجه نباید من را بکشی

عمر خیلی باحال بوده ، میگه این مسخره بازیه چیه بچه قرتی : ) ما بخوایم بکشیمت می کشیمت کاری به این حرفا نداریم

پادشاه میگه چیکار کنیم ، نکشیمون ! میگه بگو لااله الا الله و محمد رسول الله

میگه ، بهش تبریک میگه که مسلمون شده و....

===========

بازم انصاف عمر

الان که ....

نظر

• مگنوس کارلسن
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1627

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                      پیمان شکنی نکردن دیگه

خوارج اصرار بر پیمان شکنی داشتن

======

زمان عمر ، پادشاه ایران می برن پیشش که اسیر شده بوده

پادشاه میگه یک لباس تمیز و شیکی بدین من می خوام برم پیش عمر و بهش میدن

میره میبینه عمر گونی پوشیده و تو مسجد کنار کارتن خواب ها خوابیده

عمر میبینتش میگه این لباس ها چیه پوشیدی ، ببرین رخت اسلام تنش کنید

خلاصه میان میشینن حرف بزنن ، پادشاه آب درخواست می کنه ، آب را میارن ، پادشاه به عمر میگه قول بده تا این آب را نخوردم من را نکشی

عمر هم قول میده

پادشاه ایران چون بچه زرنگ بوده : ) آب رو میریزه رو زمین و میگه من این آب رو نخوردم و کلا هم دیگه نمی تونم بخورمش و در نتیجه نباید من را بکشی

عمر خیلی باحال بوده ، میگه این مسخره بازیه چیه بچه قرتی : ) ما بخوایم بکشیمت می کشیمت کاری به این حرفا نداریم

پادشاه میگه چیکار کنیم ، نکشیمون ! میگه بگو لااله الا الله و محمد رسول الله

میگه ، بهش تبریک میگه که مسلمون شده و....

===========

بازم انصاف عمر

الان که ....
                      نه دیگه...حضرت بیعت نکردند....تمام لشکرشونم برگردوندند....یه جورایی حرف خوارج هم همین بوده...یا پیمان نمیبستی....یا بهش وفادار میموندی...
                      اینم که میگن حضرت رو مجبور به پذیرش حکمیت کردن هم دروغه...ایشون وقتی برگشتند...همه(حتی خوارج) باهاشون برگشتند...کسی جرات نافرمانی از ایشان روهم نداشت...که اگر داشت...به سرنوشت خوارج دچار میشد...(تحریف تاریخ ...به دست شکست خوردگان..برخلاف همیشه که به دست فاتحان بوده)...
                      کوفیان ننگ شکست برابر شامیان را با افسانه سرایی...پاک کردند...همین خفت و ترس برابر شامیان...عاقبت کار شد...هنگام قیام حسین (ع)...
                      پادشاه ایران در زمان عمر...یزدگرد بود که به دست خود ایرانیان(آسیابان اهل مرو)...کشته شد...افسانه عمر که فرمودین...جعلیست...ازشما بعیده افشین خان

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                        تا حالا در زندگیم...یک نفر اینقدر تحویلم نگرفته بود...فقط جمله اخرتتتت/.:biggrinsmiley.:/
                        بقول شیرازیا
                        ها ووللو
                        /.:biggrinsmiley.://:.yead.:/
                        شدت نگرانی از حرف من موج میزد
                        /.:blinksmiley.://:.rolleyessmileyaniیه چیزای تو مایه های
                        افشین می رزمد(اونم چه رزمی !!مسلمان نشنود کافر نبیند/.:biggrinsmiley.:/ )
                        مگنوس می لرزد

بود

---------
                        دقیقا مثل
                        خمینی می رزمد
                        کارتر می لرزد

ولی اخر اونی که رفت رو ویبره خود ما ملت بودیم
                        /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3748

نه دیگه...حضرت بیعت نکردند....تمام لشکرشونم برگردوندند....یه جورایی حرف خوارج هم همین بوده...یا پیمان نمیبستی....یا بهش وفادار میموندی...
                          اینم که میگن حضرت رو مجبور به پذیرش حکمیت کردن هم دروغه...ایشون وقتی برگشتند...همه(حتی خوارج) باهاشون برگشتند...کسی جرات نافرمانی از ایشان روهم نداشت...که اگر داشت...به سرنوشت خوارج دچار میشد...(تحریف تاریخ ...به دست شکست خوردگان..برخلاف همیشه که به دست فاتحان بوده)...
                          کوفیان ننگ شکست برابر شامیان را با افسانه سرایی...پاک کردند...همین خفت و ترس برابر شامیان...عاقبت کار شد...هنگام قیام حسین (ع)...
                          پادشاه ایران در زمان عمر...یزدگرد بود که به دست خود ایرانیان(آسیابان اهل مرو)...کشته شد...افسانه عمر که فرمودین...جعلیست...ازشما بعیده افشین خان
                          دست از سر این از گورگریختگان تاریخ بردارید!!اهرچی بلا سرما آمد از دست علی و عمر و حسین و یزید بوده بعد ۱۴۰۰سال ..هنوز دنبال این هستیم کی چی گفته و کی چیکار کرده...مملکت داره به خاک میره ..من معمولا برا خرید بازار روز میرم و هایپر و رفاه و اینا نمیرم منتهی دیشب برا بازدید یه مدل ماشین که تو هایپر گذاشته بودند برا تبلیغ و معرفی رفتم هایپر ..و بعدش یه سر هم به هایپر زدم ..باور می کنید هم هایپر هم فودکورتش تقریبا خالی بود !!حالا اینجا جایی بود که معمولا متوسط به بالا میان برا خرید....طبقه ضعیف رو که نابود کردن ...طبقه متوسط هم که آب رفته و چلونده شده ..دیگه اخر و عاقبت همه رو خدا به خیر کنه...

نظر

• مگنوس کارلسن
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1627

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                            دست از سر این از گورگریختگان تاریخ بردارید!!اهرچی بلا سرما آمد از دست علی و عمر و حسین و یزید بوده بعد ۱۴۰۰سال ..هنوز دنبال این هستیم کی چی گفته و کی چیکار کرده...مملکت داره به خاک میره ..من معمولا برا خرید بازار روز میرم و هایپر و رفاه و اینا نمیرم منتهی دیشب برا بازدید یه مدل ماشین که تو هایپر گذاشته بودند برا تبلیغ و معرفی رفتم هایپر ..و بعدش یه سر هم به هایپر زدم ..باور می کنید هم هایپر هم فودکورتش تقریبا خالی بود !!حالا اینجا جایی بود که معمولا متوسط به بالا میان برا خرید....طبقه ضعیف رو که نابود کردن ...طبقه متوسط هم که آب رفته و چلونده شده ..دیگه اخر و عاقبت همه رو خدا به خیر کنه...
                            ماشینه چی بود امیدخان

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3748

ماشینه چی بود امیدخان
                              سوبا ام فور..از نزدیک ندیده بودم تا الان ..حیف تست درایو نداشتن

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3748

نظر

در حال کار...
                                X