پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
پست را ویرایش کردید .... اون پست اولیه شما اون روز اشتباه بود یا حداقل متن آن اشتباه بود و غیر شفاف و بنده هم در پارگراف اول پستم ذکر کردم که برای نقد دیگران نیازی نیست بیگناه ها و مردم را کوبید ...هر گونه توجیهی برای بنده قابل قبول نیست (برای شما قابل قبول است مبحث دیگری است ولی برای من توجیه هست و فرقی با کسایی نداره که جای عذرخواهی 57 به دنبال توجیه های مختلف هستند) ... در دید من اون پست اولیه اشتباه بود و در بهترین حالت میتوان گفت غیر شفاف ( اون کلیپ هم به تنهایی نه قرار بود انقلاب بکنه نه چیزی و نحوه استفاده هر گروه و میدیا از اون ویدیو مسئولیتش با خود اون رسانه ها هست..)
بقیه موارد هم که کلا رفت روی مسیح و اسماعیلیون و پهلوی ...در نهایت بحث اصلی شما مورد دوم بود ولی به جای مستقیم وارد شدن استفاده ابزاری از کسایی کردید که نه سر پیازند نه ته پیاز و مشکل بنده صرفا همین بود !! ..از اول میتونستید بحث های دیگرتون را شفاف بکنید و کاری به اون بنده خدا ها نداشته باشید
موفق باشید
در اصل توسط Davar پست شده است
View Post
بقیه موارد هم که کلا رفت روی مسیح و اسماعیلیون و پهلوی ...در نهایت بحث اصلی شما مورد دوم بود ولی به جای مستقیم وارد شدن استفاده ابزاری از کسایی کردید که نه سر پیازند نه ته پیاز و مشکل بنده صرفا همین بود !! ..از اول میتونستید بحث های دیگرتون را شفاف بکنید و کاری به اون بنده خدا ها نداشته باشید
موفق باشید
نظر