اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • joey_tribbiani
    عضو عادی
    • Aug 2022
    • 64

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    اون تصویر رو برای تمسخر اون رقصنده ها نزاشتم اتفاقا حرکت بسیار خوب و روحیه بخشی بود و نشون میداد که قیام هنوز زندس.

.
    پست را ویرایش کردید .... اون پست اولیه شما اون روز اشتباه بود یا حداقل متن آن اشتباه بود و غیر شفاف و بنده هم در پارگراف اول پستم ذکر کردم که برای نقد دیگران نیازی نیست بیگناه ها و مردم را کوبید ...هر گونه توجیهی برای بنده قابل قبول نیست (برای شما قابل قبول است مبحث دیگری است ولی برای من توجیه هست و فرقی با کسایی نداره که جای عذرخواهی 57 به دنبال توجیه های مختلف هستند) ... در دید من اون پست اولیه اشتباه بود و در بهترین حالت میتوان گفت غیر شفاف ( اون کلیپ هم به تنهایی نه قرار بود انقلاب بکنه نه چیزی و نحوه استفاده هر گروه و میدیا از اون ویدیو مسئولیتش با خود اون رسانه ها هست..)

بقیه موارد هم که کلا رفت روی مسیح و اسماعیلیون و پهلوی ...در نهایت بحث اصلی شما مورد دوم بود ولی به جای مستقیم وارد شدن استفاده ابزاری از کسایی کردید که نه سر پیازند نه ته پیاز و مشکل بنده صرفا همین بود !! ..از اول میتونستید بحث های دیگرتون را شفاف بکنید و کاری به اون بنده خدا ها نداشته باشید

موفق باشید

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3069

در اصل توسط joey_tribbiani پست شده است View Post
      پست را ویرایش کردید .... اون پست اولیه شما اون روز اشتباه بود یا حداقل متن آن اشتباه بود و غیر شفاف و بنده هم در پارگراف اول پستم ذکر کردم که برای نقد دیگران نیازی نیست بیگناه ها و مردم را کوبید ...هر گونه توجیهی برای بنده قابل قبول نیست (برای شما قابل قبول است مبحث دیگری است ولی برای من توجیه هست و فرقی با کسایی نداره که جای عذرخواهی 57 به دنبال توجیه های مختلف هستند) ... در دید من اون پست اولیه اشتباه بود و در بهترین حالت میتوان گفت غیر شفاف ( اون کلیپ هم به تنهایی نه قرار بود انقلاب بکنه نه چیزی و نحوه استفاده هر گروه و میدیا از اون ویدیو مسئولیتش با خود اون رسانه ها هست..)

بقیه موارد هم که کلا رفت روی مسیح و اسماعیلیون و پهلوی ...در نهایت بحث اصلی شما مورد دوم بود ولی به جای مستقیم وارد شدن استفاده ابزاری از کسایی کردید که نه سر پیازند نه ته پیاز و مشکل بنده صرفا همین بود !! ..از اول میتونستید بحث های دیگرتون را شفاف بکنید و کاری به اون بنده خدا ها نداشته باشید

موفق باشید
      شما این زیر سابقه ویرایش می بینید؟

این هم تصویر کانالی که این تصویر ازش برداشته شده.
      شما تغییری در محتوا می بینید

افشین خان هم این حرف رو زد من جدی نگرفتم ولی دیدم که شما هم می فرمایید ویرایش کردم
      که ابدا چنین کاری رو نکردم
      به توضیحات من توجه نکردید، عرض کردم که کارشون درست بوده ولی از این کارشون سوء استفاده شد درجهت انقلاب زنانه و فمینیستی و دیگر مطالب گفته شده.

کلامی که خودم گفتم رو به من تهمت می زنید که استفاده ابزاری یا سوء استفاده کردم؟!!!!
      پست شماره 14238 بنده رو هم مجدد ببینید.

نظر

• joey_tribbiani
        عضو عادی
        • Aug 2022
        • 64

بنده نقل قولی که همین بالا از پست شما کردم منظورم بود و اون پست ویرایش شده .....شما پستی را فرستادید که کلا من باش مشکل دارم و ای کاش اتفاقا اون ویرایش شده بود !!

در عکس بالا که ظاهرا کپی کردید از یک کانال هزینه را ما میدیم بدبختی را ما میکشیم و به جاش در فضای مجازی هم باید نسل ما رهنمود یا مسخره بشه همچنان سر دعوا های بقیه ( که چیزی جز سرخوردگی بیشتر برای این نسل نداره) ....ایشالله روزی بیاد همه حاضر بشند هزینه بدند حتی با اقدامات کوچک و اون روز دیگه همه چی حل میشه : )

بهتره ادامه ندیم در این مورد ظاهرا شما منظور بدی نداشتید و صرفا نوع بیان آن غیر شفاف بوده و تمام.
        آخرین ویرایش توسط joey_tribbiani؛ 2024/02/24, 18:49.

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3069

اون پست بیشتر از بیست خط هست معلومه که نیاز به ویرایش پیدا میکنه شما الان خودتون هم ویرایش کردید مگه ویرایش کردن ایراد داره؟
          اینکه وقتی می بینم اشتباه تایپی دارم یا کلامی کلا اشتباه هست
          ویرایش کردنش مشکلی داره؟

ای کاش اون پستی که شما دوست داشتید ویرایش میشد!!! یعنی چی؟
          الان اگه من اون پست کذایی رو ویرایش کرده بودم شما بهانه کافی رو داشتید تا حرف خودتون رو ثابت بکنید؟
          کلی توضیحات دادم بابت این پست ولی چیزی رو که دوست داشتید برداشت کردید

الان هم بحث هزینه و کانال مسخره باری رو مطرح می کنید؟ چیز دیگه ای نبود؟
          توضیحات واضح رو در نظر نمی گیرید مجدد حرف خودتون رو به نحوه دیگری مطرح می کنید؟

ادامه ندیم.
          تمام.

نظر

• joey_tribbiani
            عضو عادی
            • Aug 2022
            • 64

شما درست میگید ....بله تمام

پ . ن عمومی :خدا را شکر در دنیای واقعیت داخل ایران نه طرفداران پهلوی اینطوریند نه دیگر گروهان مخالف و به هیچ عنوان این شکاف مجازی در این حد در واقعیت نیست ....2 هزار تا دیگه هم صفحه اینجا بره جلو هیچ دیدی از جامعه نمیده و توصیه میکنم به بقیه افراد که واقعیت ها را در بیرون با چشم در تعامل با دیگران ببینند جای اینکه بخونند !!!

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
              حاجی بسم الله بیافت جلو راهنمایی بکن که ایشون چیکار باید میکرده که نکرده
              کدوم تریبون در اختیار ایشون قرار گرفته که استقبال نکرده باشن
              وقتی همه تریبونها در اختیار مسی و اسی و مهتی هست و همه دوربین ها به اون سمت، ایشون چیکار باید میکرده؟
              بازم می پرسم: کی مسی علینژاد و حامد اسماعیلیون و مهتدی تجزیه طلب رو می شناخت؟ کی اصلا به اینها اهمیت میداد؟
              غیر از این بود که پروموتشون کردن و غالبشون کردن به مردم ایران
              تنها کسی که تونست ذات کثیف امثال مسی و اسی و مهتی رو نمایان کنه شخص رضا پهلوی بود.

شاهزاده ایشونه ایشون باید جلو بیفته

تریبون هم که ایشون داشته . محبوبت ترین فرد سیاسی ایرانی هست - نظر سنجی گمان فروردین 1401 - دیگه تریبون نداره چه حرفیه !! مهم اینه

با عافیت طلبی نمیشه کاری کرد ! کسی اگر میخواد سمبل و نماد یک ملت باشه باید جون ش کف دستش باشه نه اینکه
              فلان حرکت
              رو نکنم که حذف فیزیک نشم !

چرا مسیح علی نژاد صادراتی! رو میخوان حذف فیزیکی کنند نه ایشون را

لابد همه ش نمایش هست! روح الله زم هم نمایش بود !! یادم افتاد !!گفتی روح الله زم هم پولکی بود !!طرف جون ش ور از دست داده فقط از حالت صادراتی دراومده
              (البته فقط چون دیگه نمیشه گفت صادراتی بود! ) ولی هنوز به خاطر مشکل مالی بوده و یا پولکی بوده !! اصلا گیریم مشکل مالی داشته ، چرا اون موقع همه مون گفتیم مشکوکه صادراتیه؟؟

خلاصه ش اینکه شما معتقدی پادشاه یا شاهزاده ذاتا" قداست و فره ایزدی" داره من عمل میخوام من " عملگرایی و پراگماتیسم" میخوام و رزومه کار

همین مسیح علی نژاد ماه ا یا حتی گاهی هفته ای نیست یه اقدام عملی نسبتا مهم انجام نده

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2024/02/24, 19:51.

نظر

• ashkan zandi
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1126

یعنی هرکدوم از دوستان یا هرکسی بین‌ پهلوی و مو فرفری و نرگس تپل و اون تروریست کوهنورد و اسی بیاد رو گروه دوم نظر داشته باشه من به شخصه میذارم رو
                ۵۷ ای ها
                واقعا نمی‌بینید ک گروه دوم بشکه ای طلایی پر از گوه هستش مگه میشه بخدا که نداریم

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

هر از گاهی این افشا و هک گاه و بی گاه که اتفاق میوفته و کلی اطلاعات بیرون میریزه برای مردم دیگه یه چیز عادی شده مردم یه وعده عملی میخوان همه شدن خبرنگار و بیرون ریز اسرار پس کی بشه مرد عمل؟

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                    هر از گاهی این افشا و هک گاه و بی گاه که اتفاق میوفته و کلی اطلاعات بیرون میریزه برای مردم دیگه یه چیز عادی شده مردم یه وعده عملی میخوان همه شدن خبرنگار و بیرون ریز اسرار پس کی بشه مرد عمل؟

ماها فقط به هم انگ میزنیم بعدش همه چی درست میشه و جمهوری اسلامی جمع میکنه میره
                    /:.grlim:./

من به شما میگم 57 ای شما به من میگی صادراتی و ...

عمل مهم نیست و به درد نمیخوره
                    ;)

حتی نقد و آسیب شناسی هم نباید انجام بشه
                    آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2024/02/24, 20:58.

نظر

• ashkan zandi
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1126

بخدا هنوز تو موندم چی میشه یکی‌ به این تاپاله فرفری دل می‌بنده که تو روستای خودشون قبولش ندارن
                      نقد چیه داداش اصلا بخدا دارم از تعجب شاخ در میارم این کجای کار بوده چ کار مثبتی کرده اصلا کی قبولش داره
                      سن الله بیراز وقت قوی بو‌نمدی

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
                        یعنی هرکدوم از دوستان یا هرکسی بین‌ پهلوی و مو فرفری و نرگس تپل و اون تروریست کوهنورد و اسی بیاد رو گروه دوم نظر داشته باشه من به شخصه میذارم رو
                        ۵۷ ای ها
                        واقعا نمی‌بینید ک گروه دوم بشکه ای طلایی پر از گوه هستش مگه میشه بخدا که نداریم

بدیهیه ، کسی که بیشترین محبوبیت رو داره باید خیلی بیشتر تلاش کنه تاکسانی که محبوبیت خیلی کمی دارند . همین

نظر

• ashkan zandi
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1126

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                          بدیهیه ، کسی که بیشترین محبوبیت رو داره باید خیلی بیشتر تلاش کنه تاکسانی که محبوبیت خیلی کمی دارند . همین
                          داداش محبوبیت کجا بود همه متنفرا یا کسی نمی‌شناسدش
                          خودتم می‌دونی نمیشه زیاد تو سایت حرف زد
                          هنوزم که هنوزه میگم واسه این روزانه از داخل برنامه می‌فرستن

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
                            داداش محبوبیت کجا بود همه متنفرا یا کسی نمی‌شناسدش
                            خودتم می‌دونی نمیشه زیاد تو سایت حرف زد
                            هنوزم که هنوزه میگم واسه این روزانه از داخل برنامه می‌فرستن

احسنت . خب این دیگه مسئولیت رضا پهلوی رو بیشتر میکنه

مجلس بی ریاست بگو /.:biggrinsmiley.:/

همه چی گفتیم اینجا /:.rolleyessmileyani

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

? یک روزنامه در ایران: شورای‌عالی فضای مجازی به‌دنبال ایجاد «رانت» فیلترشکن است

شورای عالی فضای مجازی اول اسفند ماه مصوبه جدیدی را در شش ماده، جهت اجرا ابلاغ کرد که مهم‌ترین موضوع این مصوبه، ممنوعیت استفاده از ابزارهای فیلترشکن، «مگر با داشتن مجوز قانونی» بود. بزرگ‌ترین علامت سوال ایجاد شده در گزارش روزنامه شرق، مقصود از «جواز قانونی» است که مشخص نیست این چه تعبیری خواهد داشت و برهمین اساس این موضوع به ایجاد رانت جدید برای فروش فیلترشکن تفسیر شده است.

بازار فیلترشکن در ایران، ۵۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی دارد. ایرانیان روزانه ۱۶۹ دقیقه از اینترنت استفاده می‌کنند و ۸۰ درصد از مردم، برای ورود به شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها از فیلترشکن استفاده می‌کنند.

VOA (https://ir.voanews.com/a/media-criti...n/7500902.html)
                              @mamlekate

------------

ما اینجا داریم بحث میکنیم

رییسی دنبال یه لقمه نون و خاویار هست
                              /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• ashkan zandi
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1126

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post

احسنت . خب این دیگه مسئولیت رضا پهلوی رو بیشتر میکنه

مجلس بی ریاست بگو /.:biggrinsmiley.:/

همه چی گفتیم اینجا /:.rolleyessmileyani

ترس از چیزای دیگس والا?
                                اونکه بله قطعا مسئولیتش زیاده ولی خدایش در ردیف قرار دادن این با کسی ک از کوه پایین آورده و اسلحه گرفتن و حتی صدای ضبط شدش اومد که میخاستن چیکار کنن
                                بی انصافیه
                                اینا پروژه بگیر هستن عین نایاک

نظر

در حال کار...
                                X