اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5636

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

بیانیه مشترک ایران و عربستان به امضای امیرعبداللهیان و فرحان رسید/ توافق برای بازگشایی نمایندگی‌ها | خبرگزاری فارس

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1190

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
      این هم دروغه که اگر مردم درست بشن جامعه درست میشه ، نظم بخشیدن از پایین به بالا
      هیچ کجای دنیا در تمام اعصار همچین اتفاقی رخ نداده ، اگر افتاده یک مثال بزنید !

همیشه نخبگان بودن که جامعه رو درست کردن ، آمریکایی ها کی بودن یا چی بودن ؟ یک عده هف تیر کش گاو چران وحشی یاغی

نخبه هاشون دور هم جمع شدن و آمریکا اینی شد که الان هست

قدرت ها هستن که ارزش ها و عرف و هنجارهای جامعه رو تبین می کنند.

حجاب کم اهمیت داشت در زمان رضا شاه که تونست حذفش کنه ؟ آیا ساده بود حذف حجاب اون زمان ؟ بعد از انقلاب چادر سر همه کردن آیا کار ساده ای بود ؟ و...

عرف را صاحبان قدرت تعیین می کنند.

https://dlketab.ir/wp-content/upload...lketab.ir_.pdf
      به نظرم اینکه مردم باید حکومت رو به جای درستی هدایت کنند یا حکومت باید مردم رو به سمت درستی هدایت کنه، شبیه همون قضیه مرغ و تخم مرغ میمونه ... هر دو روی هم تاثیر دارند و نمیشه به طور مطلق گفت که فقط یکی از اون دو تا قدرت و توانایی تغییر در دیگری رو داره ... قبلا هم گفتم، یعنی شما فکر میکنی که اگر مردم آلمان یا ژاپن رو هم به طور کامل جایگزین مردم ایران کنند، وضعیت ایران هیچ تفاوتی نمیکنه؟! ... به نظر من، دراینصورت نه تنها تغییرات چشم‌گیری در ایران رخ خواهد بود، بلکه این تغییرات خیلی هم زود به وقوع می‌پیونده

نظر

• Bikhabar
        ستاره‌دار(22)
        • Sep 2020
        • 1190

لایک /.:biggrinsmiley.:/ نکته ظریفی بود (یک پرس هم بهتر از هیچیه ! و بنحوی بازی برد برد ، یک پرس غذا میدی و زمان می خری تا بیشتر حکومت کنی )
        واقعا لایک : ))

یک وضعیتی هست مثلا طرف از همسرش راضی نیست ، ولی خوب همسرش اونقدرها بد هم نیست که جدا بشن ، اما طرف واقعا تو زندگیش لذت نمی بره ، یا یک شخصی با توانمندی بالا در یک اداره مشغول کار هست ، فضا براش باز نیست که رشد کنه و شکوفا بشه ، ولی اونقدر هم بد نیست که کارشو ول کنه ، و اینجور میشه که عمرش میسوزه ، شاید اگر همین یک پرس غذایی که شما گفتی نباشه ، و طرف امیدی به همین یک پرس نداشته باشه ، اون اتفاق خاص رخ بده از همسرش جدا بشه با کسی آشنا بشه که بتونه رشد کنه !
        الان به نظر شما اون اتفاق خاص تو مملکت ما چیه؟ ... چه اتفاق خاصی ممکنه با نگرفتن اون یک پرس غذا بیافته و چطور میتونه باعث رشد و شکوفایی مملکت ما بشه؟

نظر

• Bikhabar
          ستاره‌دار(22)
          • Sep 2020
          • 1190

لان مگه سیستم دمکراسی نیست ؟
          مردم میرن پای صندوق رای
          طرف بد باشه فحشش میدن به حزب رقیب هم رای میدن دیگه ؟
          کجای سیستم فعلی می خوای تغییر بدی ؟
          مثلا خاتمی رد صلاحیت شده ناراحتی ؟ اکثریت مردم رای بدن خاتمی بیاد خوب میشه ؟ فرضا که مثلا اکثریت مردم دوس دارن اون بیاد
          دیگه انتخابات آزاد تر از امریکا که نداریم
          اونجا خوبه بنظرت ؟
          مردمشون خودشون زندگیشونو انتخاب کردن ؟ اکثریت راضی هستن ؟ اگر راضی هستن چرا دوباره رای ندادن ترامپ بیاد ؟ چرا یک دور دموکرات میارن بالا میبین نه این اونی نبود که می خواستن
          دور بعد یک جمهوری خواه میارن اونم به دلشون نمیشینه
          تهش که چی ؟ تا کجا هعی 4 سال 4 سال عمرمون بره یک عده ترامپ و بایدن بیان که به دلمون نیستن ؟ و کارچاق کن کارتل ها و مافیا هستن !!!
          راستش مخالفم! /:.rolleyessmileyani ... بله، به نظرم مردم آمریکا تا حد زیادی (به خصوص در مقایسه با ایران) خودشون انتخاب کردن ... و باز هم چه نظر شخصی خودم و چه در صحبت با دوستانی که آمریکا هستند، بله، اونجا در مقایسه با ایران، رضایت خیلی بیشتری وجود داره ... در رابطه با انتخابات ایران و آمریکا بذارید یه مثال بزنم:
          فرض کنیم قراره رای‌گیری بشه که مردم سال دیگه با چه وسلیه‌ای مسافرت کنند! ... هزاران روش و وسیله برای مسافرت وجود داره ... مردم آمریکا یه سال سفر با هواپیما رو انتخاب ‌میکنن ... سال دیگه سفر با قطار سریع‌السیر ... در واقع بخشی از مردم طرفدار هواپیما هستند و بخشی دیگه طرفدار قطار سریع‌السیر ... اینکه یک سال هواپیما رو انتخاب میکنن و سال دیگه اون یکی رو، هیچ مشکلی نداره ... و اصلا نشون دهنده نارضایتی کلی مردم از هواپیما و قطار سریع‌السیر نیست ... چون اگر اینجوری بود، خب یکی دیگه از هزاران وسیله رو انتخاب می‌کردند ... در ایران چند تا الاغ چموش گذاشتن میگن کدوم رو انتخاب می‌کنید! ... الاغ سفیده یا سیاهه یا ... مردم حتی نمی‌تونن بگن نخواستیم، پیاده می‌ریم بابا ... یه عده به دلیل مهر شناسنامه یا چیزهای دیگه، بالاخره یه خری رو انتخاب میکنن ... در مورد خاتمی به نظرم (البته اکثرا با این نظر مخالفند) حکومت در گذشته، گاهی اوقات یه اسبی، قاطری هم تو گزینه‌ها میذاشت ... ولی چون حکومت یه سری دزد و راهزن تو گردنه‌ها گذاشته تا اموال مسافرین رو غارت کنند و اسب و قاطر باعث میشد که عده معدودی بتونند از گیر راهزن‌ها فرار کنند ... دیگه اون گزینه‌ها رو هم حذف کرد (راحت کرد خودش رو) ... این مثال بخشی از تفاوت انتخابات تو ایران و آمریکا رو نشون میده ولی خب تفاوت بیشتر از این حرف‌هاست
          ---------------------------------------------------------------------------------------------
          چون سال‌هاست که فریاد مطالعه مطالعه گوش فلک رو کر کرده، من هم نظرم رو در این مورد بگم ... به نظرم مطالعه صرفا اولین گام در رشد فهم و کمال محسوب میشه ... کسایی رو می‌شناسم که صدها برابر دیگری کتاب خوندن ولی نه در عمل و نه حتی از لحاظ دانش برتری‌ای نسبت به دیگری ندارند ... صرفا گاهی برای اطلاعات‌نمایی و اینکه آقا ما یه چیزایی بلدیم خوبند! ... مسئله مهم درونی‌سازی اون چیزی هست که خونده شده که خیلی هم اتفاقا مهمه ... مرحله دوم تفکر و تعمق روی اون چیزی هست که خونده میشه که تا حدی میتونه به درونی‌سازی کمک کنه ... و در نهایت توی همین بحث‌ها و چالش‌ها هست که شما عصاره‌ی اون مطالبی که خوندی رو باید ارائه بدی ... و خیلی گیر و گورها مشخص میشه و میتونه به درونی‌سازی کمک زیادی بکنه ... این بحث‌ها اختراع دوباره چرخ نیست، بلکه برای اینه که اگه خواستیم الان یه ماشینی بسازیم، چه جوری بسازیم و حتی چه چرخی میتونه برای این ماشین مناسب باشه
          نه محقق بود نه دانشمند ... چارپایی بر او کتابی چند!
          ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          پ.ن.: جناب گنجشک بنده چون دچار سندروم استکهلم هستم! از قدرت سفسطه شما واقعا خوشم اومد و لذت بردم ... حالا هر عقیده‌ای دارید یا با هر هدفی که هست برام مهم نیست ... ای کاش همه‌ی طرفداران حکومت مثل شما پست می‌زدند، برای خودشون هم بهتر بود و شاید میتونستند عده‌ای رو برای همراهی با خودشون متقاعد کنند ... ولی خب کار هر بز نیست خرمن کوفتن ... گاو نر می‌خواهد و مرد کهن
          در نهایت نمیدونم این ضرب المثل با سندروم استکهلم یک معنی رو می‌رسونند یا نه ولی ... دشمن دانا به از نادان دوست

نظر

• Bikhabar
            ستاره‌دار(22)
            • Sep 2020
            • 1190

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            عرض کردم اقلیت و اکثریت فقط در رقابت های حزبی و سیاسی است . در بحث حقوق شهروندی جایگاهی ندارد
            قوانین هم فارغ از کم و زیاد بودن سلیقه های جامعه نوشته میشود
            قانون قرار نیست تامین کننده نظر اکثریت باشد که اگر چنین باشد تبعیض اشکار رخ خواهد داد و اینجا به هیچ عنوان اقلیت ملزم به تمکین نیستند

برده داری و تبعیض علیه سیاه پوستان امریکا یه زمانی قانون بود . شاید باب دل خیلی از سفید پوستان هم بود . شاید همین الان هم نظر بیشتر سفید پوستان امریکا چندان توافقی با برابری سیاه و سفید نباشد ( عرض کردم شاید ) و با خود بگویند رنگین پوستان 15% جمعیت هستند و ما اکثریت هستیم . اگر اینطور حساب کنیم بازم برمیگردند به 70 سال پیش در حالی این اقلیت و اکثریت ها به کلی رفته کنار
            اگر خسته شدید بحث رو ادامه ندید، چون من اگر ۱۰۰ صفحه دیگه هم حول و حوش یک سوال تکراری بحث کنیم، احتمالا خسته نمیشم!
            -------------------------------------------------------------
            میگید: <قانون قرار نیست تامین کننده نظر اکثریت باشد>
            هم‌چنین گفتید: <قانون را جمعی خرد ورز و معتقد به دمکراسی خواهند نوشت همراه با مجلس موسسان>
            چه کسی خردورز بودن افراد رو تعیین میکنه؟ از کجا معلومه کی خردورزه و صلاحیت نوشتن قانون رو داره؟
            اعضای مجلس موسسان چگونه تعیین می‌شوند؟ اگر با رای انتخاب شوند (در واقع اکثریت، آن‌ها را انتخاب کرده)، آیا انعکاس دهنده‌ی همون نظر اکثریت در قانون نخواهند بود؟
            سال ۵۷ بعد از اینکه مجلس قانون گذاری، قانون اساسی رو تهیه کرد، قانون اساسی رو به رای گیری عمومی گذاشتند تا تایید مردم رو هم داشته باشه؟ آیا شما هم این کار رو می‌کنید؟ و اگر این کار رو می‌کنید باز هم لازمه تا اکثریت به اون رای بدهند، تا رای بیاره، اینطور نیست؟
            تو آمریکا الان به نظرم اکثریت خواهان برابری هستند وگرنه هیچ برابری‌ای شکل نمی‌گرفت ... این رو تو رفتارهای مردم تو جاهای مختلف می‌بینیم ... در مورد برده‌داری هم، موضوع اینه که هیچ حقی برای برده قائل نبودند ... وگرنه اگر فرض کنیم، خود سیاه پوستان، برده بودن رو به زندگی تو آفریقا ترجیح می‌دادند، من به شخصه نمی‌تونستم ایرادی به برده‌داری وارد کنم!
            ---------------------------------------------------------------------------------------------------
            وقتی من از دموکراسی صحبت میکنم، مطلقا منظورم اکثریت هست (مستقیم و یا غیرمستقیم) و به دیگر مفاهیم موجود در دموکراسی کاری ندارم.

نظر

• گنجشک
              ستاره‌دار(3)
              • Jun 2022
              • 1319

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
              اگر خسته شدید بحث رو ادامه ندید، چون من اگر ۱۰۰ صفحه دیگه هم حول و حوش یک سوال تکراری بحث کنیم، احتمالا خسته نمیشم!
              هم‌چنین گفتید: <قانون را جمعی خرد ورز و معتقد به دمکراسی خواهند نوشت همراه با مجلس موسسان>
              چه کسی خردورز بودن افراد رو تعیین میکنه؟ از کجا معلومه کی خردورزه و صلاحیت نوشتن قانون رو داره؟
              اعضای مجلس موسسان چگونه تعیین می‌شوند؟ اگر با رای انتخاب شوند (در واقع اکثریت، آن‌ها را انتخاب کرده)، آیا انعکاس دهنده‌ی همون نظر اکثریت در قانون نخواهند بود؟
              سال ۵۷ بعد از اینکه مجلس قانون گذاری، قانون اساسی رو تهیه کرد، قانون اساسی رو به رای گیری عمومی گذاشتند تا تایید مردم رو هم داشته باشه؟ آیا شما هم این کار رو می‌کنید؟ و اگر این کار رو می‌کنید باز هم لازمه تا اکثریت به اون رای بدهند، تا رای بیاره، اینطور نیست؟
              تو آمریکا الان به نظرم اکثریت خواهان برابری هستند وگرنه هیچ برابری‌ای شکل نمی‌گرفت ... این رو تو رفتارهای مردم تو جاهای مختلف می‌بینیم ... در مورد برده‌داری هم، موضوع اینه که هیچ حقی برای برده قائل نبودند ... وگرنه اگر فرض کنیم، خود سیاه پوستان، برده بودن رو به زندگی تو آفریقا ترجیح می‌دادند، من به شخصه نمی‌تونستم ایرادی به برده‌داری وارد کنم!
              ---------------------------------------------------------------------------------------------------
              وقتی من از دموکراسی صحبت میکنم، مطلقا منظورم اکثریت هست (مستقیم و یا غیرمستقیم) و به دیگر مفاهیم موجود در دموکراسی کاری ندارم.
              شاید اینا همه منسوخ بشه

هوش مصنوعی در نظر بگیرید که خودش رشد و تکامل پیدا می کنه و هیچگونه منفعت شخصی نداره ، رشوه قبول نمیکنه ، و با دسترسی که به ریزترین جزییات زندگی هر شخصی توان پیدا کردن نظر و خواست اصلی اکثریت را داره

و می تونه شایسته ترین رهبر جامعه جهانی قرار بگیره

ولی خوب بازم من بهش اعتقاد ندارم : ))

چون صرفا خواست و نظر همه را میدونه ( بیشتر برای کسب درآمد همچین هوشی می تونه سودمند باشه نه رهبری )

رهبر باید کسی باشه که چند قدم از مردم جلوتر باشه

بتونه بحران ها را قبل از پیش اومدن شناسایی و چاره اندیشی کنه

یکیش خود من ! با عالم وافرم اطلاع دارم که جامعه ایران داره پیر و مریض میشه ، تمام مملکت رو بسیج می کردم جهت تحصیل در رشته فیزیوتراپی که لازم نباشه خودمون بمالیم ؛ ساخت خانه های سالمندان کامل مجهز و بیمارستان های بسیار بزرگ و چنتا قرار داد هم برای واردات پزشک امضاء می کردم و سرمایه گذاری می کردم

ولی خوب متاسفانه من فقط یک گنجشکم

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1190

رهبر باید کسی باشه که چند قدم از مردم جلوتر باشه

بتونه بحران ها را قبل از پیش اومدن شناسایی و چاره اندیشی کنه
                خب نه تنها من بلکه فکر کنم همه با نظر شما موافقند! ... دیگه چی بهتر از این؟ ... البته من ایده دیگه‌ای دارم که فکر کنم بهتر باشه! ... رهبر باید کسی باشه که همه مردم رو خوشبخت کنه و به خواسته‌هاشون برسونه!! ... خب حالا این رهبر من و رهبر شما رو از کجا بیاریم؟ ... و چطور ثابت کنیم که دارای چنین توانایی‌ای هستند؟!

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

‫العربیه فارسی‬‎
                  جمهوری آذربایجان: کودتای عوامل ایران را خنثی کردیم

نظر

• dornaa
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1471

خب نه تنها من بلکه فکر کنم همه با نظر شما موافقند! ... دیگه چی بهتر از این؟ ... البته من ایده دیگه‌ای دارم که فکر کنم بهتر باشه! ... رهبر باید کسی باشه که همه مردم رو خوشبخت کنه و به خواسته‌هاشون برسونه!! ... خب حالا این رهبر من و رهبر شما رو از کجا بیاریم؟ ... و چطور ثابت کنیم که دارای چنین توانایی‌ای هستند؟!
                    زیادی فکرنکن مغذت میترکه

هیچ کجای دنیا شدنی نیست

خسته نباشی چه حوصله ای داری والا

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

نقل از سهامیاب
                      ReZa Sjreza_sakhajoo@[COLOR=#9E9E9E !important].21 دقیقه پیش

[/COLOR]
                      #خودرو شورای رقابت :
                      قیمت خودرو 30-70% افزایش! شاید هم کمتر

نایب رئیس شورای رقابت:
                      قیمت محصولات سایپا 35%
                      ومحصولات ایران‌خودرو کمی بیشتر از 35% افزایش (در حال تصویب)

سخنگوی شورای رقابت ������
                      عرضه خودرو در بورس کالا منتفی است

مجلس :
                      عرضه خودرو در بورس کالا باید ادامه یابد و به هیچ عنوان متوقف نمی‌شود

مخبر
                      قیمت‌گذاری شورای رقابت در مورد خودرو نامتعارف است......

معاون اول رئیس جمهوری در نامه ای به رییس شورا و مرکز ملی رقابت خواستار تجدیدنظر در قیمت گذاری خودرو در شرایط فعلی شد.

و حالا شورای رقابت
                      در جواب به مخبر
                      ما بیشتر میدونیم (قیمت گذاری دستوری درست نیست) درصورتی که خود شورای رقابت سر دسته قیمت‌گذاری دستوریه.....
                      ------------------

هر کسی صبح زودتر بیدار بشه نظرش اعمال میشه برای خودرو !!

نظر

• EHSANI
                        ستاره‌دار(3)
                        • Sep 2020
                        • 2166

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                        دوست بسیار عزیزی که دنبال قاتل بورسلی میگردی
                        و پستها رو نقل قول میکنی و متلک میگی...
                        سرتو کردی زیر برف و نمیفهمی که دوست و دشمنت کیه
                        افکار و عقایدت باعث تثبیت و تحکیم وضع موجود هست
                        در عین حال ، خواستار تغییر وضع موجود هستی !
                        از چیزی که اطلاع نداری اظهارنظر میکنی و ژست روشنفکری میگیری...
                        و...

یه کم به خودت بیا و مطالعه‌ات رو ببر بالاتر
                        سعی کن حداقل بازیچه دشمن خودت نباشی
                        بدان که وجود امثال شما
                        باعث تحمیل رنج فراوان به مردم میشه
                        سود این بازی رو یکی دیگه میبره ، رنجش برای مردم هست
                        و شما همچنان در سرخوشیِ متعفن خود ، غوطه ور هستید

خدا همه ما را به راه راست هدایت کنه !
                        تو انقدر بدبخت و حقیری که حتی جیگرشو نداری، طرف حسابت رو نقل قول کنی
                        چهار تا چیز برداشتی از اینور و اونور کپی کردی، یابو برت داشته؟
                        برو، برو بچه جون، به مطالعاتت برس، بیشتر از این همش نزن.
                        این ادبیات بچه مدرسه‌ای رو هم بذار واسه هم‌کلاسیهات. تو هم ایشالا یه روز بزرگ میشی، عجله نکن.
                        مخاطب پست من عام بود
                        تو خودت اون صفات رو در خودت دیدی که جواب دادی
                        خودت بهتر از هرکس از درون خودت خبر داری
                        علت این عصبانیتت هم همینه ،

آخوند سایبری هم که گفتم ،
                        خودش فوق العاده باهوشه ، بیخود که آخوند سایبری نشده
                        تا گفتم ، تیز گرفت و واکنشش رو هم دیدم و دیگران هم کم‌وبیش فهمیدند
                        تو هم بیخبر دور خودت می‌چرخی که نکنه منظور با تو بوده
                        نه آقاجان ، برای آخوند سایبری نیاز به هوش بالایی هست که در تو دیده نمیشه
                        چندین صفحه رو سیاه کرده که بدیهیات رو اثبات و انکار کنه !

حقارت و بدبختی در محتوای سایر مطالبت فریاد میزنه
                        در همین مباحثات اخیر ، چهارتا مطلب خونده ، فکر کرده خیلی سرش میشه ،
                        بعد سرخوش هم نیست خدای نکرده ،
                        اگه جوانی، که باید بدونی این حرفها ، در واقعیت مصداق پیدا نمیکنه
                        و اگه پیری و هنوز نفهمیدی دنیا چطوری اداره میشه ، که وای بر تو...
                        آرزوهای قشنگی داری ، ولی در واقعیت محقق نخواهد شد
                        چون اصولاً ، کُت تن یکی دیگه است

اکثریت مردم مذهبی بودند و طرفدار و بعضا سینه چاک خمینی ... باید این اتفاق می‌افتاد تا از خواب بیدار بشن ... به نظرم راه دیگه‌ای نبود ... به همین دلیل من انقلاب ۵۷ رو با توجه به فهم و خواسته مردم اون زمان اشتباه نمی‌دونم ...
                        کسی که انقلاب 57 رو اینطوری تفسیر کنه
                        اون هم بعد از گذشت 45 سال !!!!!!!!!!!!!!!!
                        هیچ درکی از روابط قدرت در جهان نداره
                        فقط داره از تخیلاتش میگه
                        برو با افکار و عقایدت خوش باش
                        اگه محقق شد بیا هرچی بگی من بهت میدم
                        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

مخاطب پست من عام بود
                          تو خودت اون صفات رو در خودت دیدی که جواب دادی
                          خودت بهتر از هرکس از درون خودت خبر داری
                          علت این عصبانیتت هم همینه ،

آخوند سایبری هم که گفتم ،
                          خودش فوق العاده باهوشه ، بیخود که آخوند سایبری نشده
                          تا گفتم ، تیز گرفت و واکنشش رو هم دیدم و دیگران هم کم‌وبیش فهمیدند
                          تو هم بیخبر دور خودت می‌چرخی که نکنه منظور با تو بوده
                          نه آقاجان ، برای آخوند سایبری نیاز به هوش بالایی هست که در تو دیده نمیشه
                          چندین صفحه رو سیاه کرده که بدیهیات رو اثبات و انکار کنه !

حقارت و بدبختی در محتوای سایر مطالبت فریاد میزنه
                          در همین مباحثات اخیر ، چهارتا مطلب خونده ، فکر کرده خیلی سرش میشه ،
                          بعد سرخوش هم نیست خدای نکرده ،
                          اگه جوانی، که باید بدونی این حرفها ، در واقعیت مصداق پیدا نمیکنه
                          و اگه پیری و هنوز نفهمیدی دنیا چطوری اداره میشه ، که وای بر تو...
                          آرزوهای قشنگی داری ، ولی در واقعیت محقق نخواهد شد
                          چون اصولاً ، کُت تن یکی دیگه است

کسی که انقلاب 57 رو اینطوری تفسیر کنه
                          اون هم بعد از گذشت 45 سال !!!!!!!!!!!!!!!!
                          هیچ درکی از روابط قدرت در جهان نداره
                          فقط داره از تخیلاتش میگه
                          برو با افکار و عقایدت خوش باش
                          اگه محقق شد بیا هرچی بگی من بهت میدم

کلا مهدی های تو این سایت باهوش هستند

هم manmehdiam خودمون که مخاطب ت نبود

و هم اون یکی که توسایت حامد ثقفی یه شماره 3 رقمی هم پشت اسمش بود ;)
                          /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1190

مخاطب پست من عام بود
                            .
                            .
                            .
                            اگه شد بیا هرچی بگی من بهت میدم
                            باشه بابا تو خوبی!
                            آخه چی بگم بهت که دوباره بعد یه هفته گریه کنون بیای نبش قبر کنی.
                            چرا پست ها رو یکی در میان نقل قول کردی؟ ۰۰۰ پست مشمئزکننده خودت رو که من در واقع به اون جواب دادم، چرا نیاوردی؟ ... بچه زرنگ کی بودی تو؟
                            سیاه کردم یا نکردم، شکر خوریش به تو اومده؟
                            هی مخاطب عام، مخاطب عام هم نکن، همه رو مثل خودت کودن فرض کردی؟ ... داری میگی ای کسی که نقل قول می‌کنی و فلان و فلان ... خب واضحه منظورت کیه دیگه پسر جان.
                            فقط اینو بهت بگم که خیلی متوهمی ... من حتی یه لحظه هم فکر نکردم، آخوند سایبری منظورت به من باشه ... با اینکه حالم از حدس زدن به هم میخوره ... اون موقع حس کردم منظورت با گنجشکه ... حالا اصلا چه اهمیتی داره که منظورت کی هست؟! ... مگه فروم چیستان و معماست؟! ... خب عین بچه آدم حرفت رو بزن دیگه.

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4154

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                              مگنوس جان مهم کنه و باطن مطلب و مقصود گوینده هست و مغالطه مربوطهو اینکه این فرضو محض رضای خدا مطرح نکرده و از این فرض که مطرح کرده میخواد برسه به نفی دموکراسی و رجوع به آرای مردم
                              تشخیص شما کاملا درست است و از این بابت به شما تبریک میگم
                              نامبرده ایدی محترم گنجشک ، دقیقا همون حرف مصباح را در کامنتهای مختلف و صغری کبری چینی های متوالی و سفسطه و اسمان ریسمان و طرح سوالهای مختلف بی ربط و ... تکرار میکنه و ته حرفش همون حرف مصباح است که گفت مردم چه حقی دارند و جملات دیگری که الان یادم نیست
                              ته حرفش اینه قدرت دست هر کی و هر گروهی هست همون باید ولی نعمت باشد و مردم نه تنها حقی ندارند بلکه رعیت هستند خلاص شد و رفت تا جائی که گفت حتی دمکراسی در امریکا هم بیهوده است و چه فرقی داره ترامپ بره یکی دیگه بیاد

این بنده خدا اصلا دمکراسی را نه تنها مخالف است بلکه نمیشناسه
                              نمیدونه که دمکراسی اصلا ارتباط با کی بره و کی بیاد نداره یا یکی بره و یکی دیگه بیاد فرقی نداشته باشند بازم مهم نیست
                              مهم اصل ارای مردمی است و انتقال قدرت و سایر موارد در دمکراسی که کلا با این مفاهیم مخالف و بیگانه است

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4154

اینکه گفتم عرض کردم ... مفهوم خسته بودن نداشت
                                خرد ورز بودن و اعتقاد به دمکراسی را حداقل از رفتار و گفتار و کردار انها در سابقه شون میشه تا حدی تشخیص داد و باید اعتماد کرد چاره ای دیگر نیست
                                به هر حال بطور نسبی اولویت با معتقدان به دمکراسی است و اعتماد به انها نسبت به کسانی که یکی به نعل و دیگری را به میخ میزنند

مشخص شدن اعضای موسسان را من فعلا طرح و برنامه ای به نظذم نمیرسه که چگونه باشد ولی نظرم اینه که نهایت تلاش باید بر این باشه که دمکراسی طلبان از هر طیف سیاسی تشکیل دهنده ان باشند . گرایش سیاسیش مهم نیست . اعتقاد به تکثر و دمکراسی مهم است
                                مقایسه با 57 الزاما کارساز نیست ولی رای مردم هم داشته باشد خوب است هر چند نوع حکومت باید رای گیری شود و نه با روش اری یا خیر با اختیار عمل در گزینه های مختلف

در مورد اکثریت و دمکراسی
                                به نظر میرسه شما دمکراسی را فقط در سیاست می بینید . از منظر سیاسی و رقابت های حزبی بله دمکراسی یعنی رای اکثریت

ولی دمکراسی پکیجی است که شامل زیر مجموعه های فراوانی میشود و ارکانی دارد
                                در رکن حقوق شهروندی و احیا و ابقای مسائل حقوق بشری ، دیگه رای اکثریتی در کار نیست ولی شما گویا هر زمینه ای را بر پایه اکثریت میدونید

اگر قرار باشد در هر زمینه ای اکثریت حرف اول را بزند و اقیلت تمکین کند که خب تا حد زیادی تبدیل میشه به همین وضعیت فعلی . پس دمکراسی این وسط چی میشه ؟
                                البته سوء تفاهم نشه در وضعیت فعلی نظر سنجی صورت نگرفته ، منظورم از وضعیت فعلی منظورم به تبعیض است . منظور اینه که فرض کنیم در زمینه ای خاص که در زیر بیشتر توضیح میدم نظر اکثریت منفی باشد ، اون وقت باید اقلیت بازم مورد تبعیض باشند ؟

در دمکراسی مبتنی بر حقوق بشر و شهروندی ، هیچ نظرسنجی یا رفراندومی صورت نمیگیره و رای اکثریتی وجود خارجی ندارد که به عنوان مثال ایا باید فلان دین و مذهب ازاد باشند یا خیر یا حقوق شهروندی انها تامین شود یا خیر
                                ایا با پوشش ازاد موافقید یا خیر
                                ایا همه گرایش های سیاسی مرتبط با مذهب از انواع مذاهب باید در امور کشور مشارکت داشته باشند یا خیر

در کلیه موضوع های مرتبط با برابری شهروندان و عدم تبعیض ، اکثریت بی معناست
                                حقوق شهروندی پایه و اساس است بدون نظر سنجی و اولویت اکثریت

انچه اکثریت را اولویت بندی میکنه همان تفکرات حزبی است و ارای مردم در انتخابات
                                آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/04/07, 00:45.

نظر

در حال کار...
                                X