اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط عابد - زاهد پست شده است View Post
    سلام ودرود
    دوستان نادیده گرفتن خدمات زیر بنایی رضا شاه کبیر کمی بی انصافی وبدور از صواب .....1 - اولین کار رضا شاه هویت دادن به مردم با صدور شناسنامه 2 استارت وزدودن تفکر از خرافات وارتجاع قاجاری 3 -
    تاسیس دانشگاه ومدارس وتدریس علوم وتکنولوژی های بروز 4 - بالا بردن سطح بهداشت با اموزش دادن مردم 5 - ایجاد امنیت 6 - احداث راه آهن که بر خلاف اعتقاد آن دوستمان هزینه بر بوده ولی یکی از کار های زیر بنایی است که تا کنون مورد استفاده قرارمی گیرد ... ووووو .. ولی الان چی پولها بجای اینکه صرف کار عمرانی وزیر بنایی بشه از کشور خارج وصرف چیز هایی میشه که حقیر اطلاعی ندارم

درود و عرض ادب
    احسنت
    راستش من به این نتیجه رسیدم مقایسه کردن پهلوی با حکومت فعلی ، و صِرفِ گذاشتن این دو در دو کفه ترازو ،جفای بزرگی به پهلوی هست
    به نظرم اگه کسی به پهلوی علاقه داره نباید وارد این بحثها بشه اصلا

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
      کاری نه به جمهوری خواهی داره...نه سلطنت طلبی....مشکل غرب و شرق با ایران فقط توسعه است!!! بقیه هر چی هست بهانه است...هیچ وقت نمیگند چرا در همین دوره قاجار روسیه مانع گسترش خطوط ریلی شد...حتی در دو دوره ده ساله تعهد گرفتند که خط راه آهن جدید احداث نکنید...اما وقتی در دوره پهلوی اول راه آهن کشیدیم...وقتی شروع به توسعه کردیم...شد خار رفت تو چشم آنها...چون همین آلمان الان ۲۴۰ هزار تا کارمند داره در راه آهن...چون سالی ۳۰ میلیارد یورو درآمد داره شرکت ملی راه آهن آلمان...تازه درآمد راه آهن اصلا مهم نیست...یکی از مهمترین معیارهای توسعه... شبکه راه هست...خصوصا راه آهن
      حالا اندک توسعه ای به زمان خودش رضا شاه ایجاد کرده...این هم اشکال داشته؟؟؟خوب باید چیکار می‌کرده!!!!!
      این مملکت اگر عقب مانده باشه هیچ مشکلی نیست...تا قبل از اینکه پهلوی دست بگذاره روی نفت و شروع به توسعه بکنه( که حتی خود من هم نقد دارم به اون شکل از توسعه) اصلا دیکتاتور نبود...بعد دیدند با ایران قدرتمند نمی‌توانند کنار بیاند...هم دیکتاتور شد..هم خونریز و خونخوار شد!!! حالا بود یا نبود...یک مسیر کج و کوله بر اساس منافع ملی داشتیم طی میکردیم...عیب و ایراد هم کم نداشتیم...اما بعد از ۹۰ سال حرف از تورم قند و چایی اون زمان که باهاش راه آهن ساختند نزنند...این همه سال که پول تعرفه خودرو وارداتی گرفتند چه پیشرفتی داشتیم در صنعت خودرو!!!؟حالا اون اینقدر میفهمید که یک خط راه آهن بکشه
      درود علیرضا جان
      برای همین مساله میگم نباید بحث کرد
      چون
      بعضیا بدیهیات رو
      "اینکه راه عامل اصلی توسعه است"
      انکار میکنند
      -------------
      سابقه رفرنس های بعضیا رو هم که دیدیم :p:.thumbsupsmileyanim

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3127

دور باطل شاه‌ستیزی و شاه سازی

✍️شهاب‌الدین‌حائری‌شیرازی

? بچه‌ای را تصور کنید که پدرش دائما به او میگوید تو نمی‌فهمی، این کار را نکن، آن کار را بکن...
        ?این بچه اولا دیگر روحیه و اعتماد بنفس‌اش از بین می‌رود ثانیا فردی می‌شود دنباله رو و تابع.

?حکومتهای دیکتاتور در این مملکت میراثی از حس فقدان اعتماد بنفس و اینکه دنبال شاه یا آقا بگردند، نبود بتراشند، درست کرده.
        نکوهش منتقدین توسط توده مردم( البته تا وقتی انقدر خرابی اوضاع اقتصادی رسوا نشده بود) که می‌گویند یعنی تو بهتر از فلانی می‌فهمی؟ دقیقا بخاطر همین فقدان حس اعتماد بنفس است.
        همچنین شاه تراشیدن از دیگر خصوصیات نهادینه شده فرهنگی ماست.

?ایجاد حریم ممنوعه، چه برای خاتمی چه برای تاج زاده چه برای خمینی و چه برای خامنه‌ای و...همه همان خصلت نهادینه نیاز به آقا است همان شاه تراشی است.

?ما تا از کسی خوشمان میاید به مدح و ثنای او می‌پردازیم و ناخواسته حریمش را ممنوعه میکنیم، بت می‌تراشیم از هیکل پر نقص و خطا.
        این فرهنگ تا اصلاح نشود از چرخه باطلِ شاه ستیزی و سپس ساختن شاهی دیگر، بیرون نخواهیم آمد چنانچه ۱۲۰ سال پس از مشروطه دائما به در بسته خوردیم.

?همه بایست به فهم و درک خود و دیگران احترام بگذاریم و همه را هم قد و قواره خود ببینیم که می‌توانیم به آنها اشکال کنیم.
        این اسلامی که حاکمان ما مدعی هستند را ما نمی‌شناسیم!

?در اسلام واقعی حق امر به معروف برای عرب بادیه نشین نسبت به پیامبر محفوظ بود.
        پیامبر آمد تا فرهنگ تو نمی‌فهمی و آستان بوسی ملوک را به خاک نشینی خلیفه و حق امر به معروف نسبت به من داری، تبدیل کند.
        در حقیقت حکام ما، فرهنگ شاهنشاهی را در قالب توجیهات شرعی که از سخیف ترین آنها عبارت نامشروع و نامعقول «حفظ نظام اوجب واجبات است» دارند استمرار می‌بخشند، چرا که نه تنها از تکریم و توقیر خلق خبری نیست که آنچه مشاهده می‌کنیم تنبیه هر گونه مخالفت و میدان ندادن به منتقد و خبرنگار واستاددانشگاه و..‌است.

?این مسیر علاوه بر سقوط حکمرانی به سقوط دین انجامیده و بیشتر خواهد انجامید.

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

نقش حمل‌ و نقل‌ ریلی در توسعه کشورها

نقش راه آهن در توسعه امنیت و توسعه پایدار
          نقش مؤثر راه آهن در رونق و توسعه کشور

اینا چند تا مقاله و مطلب در مورد نقش راه آهن در توسعه هستند
          زمانی که اجداد آن نویسنده نادان آمریکایی در دهه 1930 نان نداشتند بخورند،رضا شاه سوبسید نان میداد برای سد جوع مردم !!
          یه فیلم سینمایی امریکایی صدا سیما سالها قبل دیدم که سر درگیری در زمین کشاوری ،بچه قنداقی تیر خورد کشته شد !!فقط هم برای رفع گرسنگی خانواده پدر بچه بود بخاطر 10 سنت
          -----------------
          بهتره 100 سال قبل رو رها کرد
          فکری به حال آب و محیط زیست کرد
          یا حداقل فکری به حال باجناقها ی قوم لوط !! ، یا رییس ارشاد قوم لوط کرد !!
          آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/08/09, 13:02.

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

با رتبه های 80 هزار -100 هزار به کمک سهمیه راهی دانشگاه های علوم پزشکی شدند.
            بیش از 60% قبول شدگان سهمیه ای بودند.
            از سهمیه ایثارگران تا مناطق محروم و سهمیه نیروهای مسلح و سهمیه سپاه و سهمیه هیات علمی و...
            اینجوری میشه که بمرور سیستم بهداشت و درمان پر میشه از نیروهای سهمیه ای و بسیجی و عرزشی و...

البته برای مسئولان ج.ا که حتی تو ماه محرم بجای دخیل بستن ، پامیشن میرن آلمان کلینیک پروفسور سمیعی
            مهم نیست سیستم درمان داخلی به زوال و فروپاشی بره
            اینا همیشه بهترین امکانات درمانی دارند و همیشه یه پاشون لندن و آلمان

بعدا همینایی که به لطف ج.ا با رتبه های 80 هزار -100 هزار -170 هزار شدن پزشک و جراح و...
            یا میشن رئیس بیمارستان که در اعتراضات اجازه مداوا به معترضان زخمی نمیدن و آمبولانسها هم برای مقاصد غیرپزشکی استفاده میکنند.

یا همین دکترها میشن امثال نمایندگان مجلس و دکتر جبرئیلی و دکتر عبدالملکی و دکتر رضایی و دکتر زاکانی و...

که طرف میشه شهردار بعد برای تخریب یک ساختمان میزنه چند نفر میکشه و چندین ساختمان دیگر هم نابود میکنه

کاظم نادرعلی
            -------------------
            کاش یه سریا ذره ای شرف داشته باشند این همه تباهی رو ببینند

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3067

معلوم نیست چه کسانی میخواهند ایران را آباد کنند هر کسی را میبینی به لقمه حرام عادت کرده است امیر کبیر

??

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4141

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                عجب!!!
                یعنی فکر می کنید که من کسی رو استخدام کردم که برام متن بنویسه؟
                یا برم به کانالی سفارش بدم که واسه من متنی بنویس تا جواب جناب بیفورسیتی رو بدم؟
                قطعا قسمتهایی از متن رو از فضای مجازی گرفتم مثل نامه هاشم خواستار ولی این تهمت شما کاملا بی مورد است.

دوست عزیز شما اپوزیسیون خارج از کشور رو نمی شناسید و همه رو هم رد میکنید و قبول ندارید
                نشناخته؟
                مسی علینژاد و حامد اسماعیلیون و عبدالله مهتدی رو نمی شناسید ولی ازشون دفاع می کنید چون مخالف رضا پهلوی هستند و تهمت متوهم بودن به من می زنید اون هم وقتی اینها رو نمی شناسید؟

شما نایاک و موسسان نایاک رو نمی شناسید و به من می گید متوهم؟
                جهت آگاهی شما میگم که ما یه جمهوری اسلامی در تبعید(جمله مانوک خدابخشیان) داریم که تماما اصلاح طلب هستند از اکبر گنجی بگیر تا همین مسی خانوم علینژاد.

هزینه برپایی گردهایی برلین از کجا تامین شد؟
                گردهمآیی که فقط 40هزار یورو شهرداری برلین گرفت برای جمع آوری زباله!!!
                قریب به 50 هزار نفر در این گردهم آیی شرکت کردند با اتوبوس از سرتاسر اروپا به برلین آورده شدند
                توی این گردهمآیی کی سخنران بود؟ کدوم پرچم در اهتزاز بود؟

اینها توهمات نیست اینها واقعیات هست

اگه فکر می کنید که کشورهای دنیا مخصوصا همسایگان فقط نظاره گر هستند و جهت گرفتن ماهی خودشون هیچ کاری نمی کنند باید به شما تهمت خوش خیالی و ساده لوحی بزنم
                عربستان تلویزیون به چه عظمتی ساخته گذاشته در اختیار اصلاح طلبها!!!!
                بی بی سی واسه مردم انگلیس پولیه ولی واسه مردم ایران مفتی!!!
                ایران کشوری هست که به سادگی بشه ازش گذشت؟
                یعنی امریکایی که مسبب اصلی 57 بوده دست روی دست میزاره و فقط تماشاچی هست؟
                اوبامای خائن به ملت ایران رو فراموش کردید؟
                این خوش خیالی نیست؟ تفکرات من دایی جان ناپلونیه؟
                من با فکت و دلیل حرف میزنم و شما همش تهمت می زنید و بنده رو متوهم خطاب می کنید!!

در خصوص اپوزیسیون داخلی که به قول شما در حال دادن هزینه هستند:
                دمشون گرم و سرشون سلامت من مثل اونا با دل و جرات نیستم و همیشه قدردانشون هستم و خواهم بود

ولی با چه مجوزی در خصوص آینده اظهار نظر میکنن؟
                حسین رونقی و هاشم خواستار از کجا میدونن که فردای ایران چه نوع سیستمی حاکم خواهد شد
                به خودشون اجازه میدن مشروطه رو نفی بکنن و بر علیه پادشاهی موضع بگیرن؟

واسه من سواله که چطور یه زندانی سیاسی می تونه از داخل زندان اوین بر علیه کسی که زندانیش کرده بیانیه به خارج از کشور بفرسته؟ اون هم بر ضد کسی که زندانیش کرده!!!
                چه امکاناتی در اختیار نرگس محمدی هست که می تونه همچین کاری بکنه؟

تا حالا از خودتون پرسیدید که چطور تمام این زندانیان سیاسی اصلاح طلب هستند و اسمشون توی تمام میدیای غربی برده میشه و به همین دلیل منو شما به عنوان مخالفین ج.ا یا اپوزیسیوت داخلی می شناسیمشون!!!!!!!!

در واقع دارن اینها رو به ما معرفی میکنن که در فردای ایران اپوزیسیون اصلی اینها هستند نه رضا پهلوی خارج نشین.

تا حالا زندانی سیاسی مشروطه خواه داشتیم؟ اصلا کسی رو می شناسید؟
                یا بهتره بگم زنده میمونن که بشناسیدشون؟
                .
                .
                اشتباه کردم بازم وارد این بحث ها شدم
                حالا جواب ندم یه درد است و بدم هم بدتر

نگفتم کسی را استخدام کردی . اینا که شما میگی من دفعه اول نیست میبینم یا میشنوم ، ابشخور و اتاق فکرهای شاه دوستان است و شما هم طرفدار این طیف هستی و مطالب اونا رو باز نشر میکنید . مگه غیر از اینه ؟
                از امیر طاهری و کلاشی و تعدادی محدود دیگر هم مطلب نقل کردید . حالا خوبه شاه دوستان دست به قلم در همین حد چند نفر هستند . نه داخل و نه خارج دست به قلم های شاه دوستی و تطهیر کنندگان پهلوی در حد انگشتان دو دست هم نیستند

اسامی که نام بردی را من نمیشناسم ؟ چطور برداشت کردی ؟ این که گفتم اسی و مسی دیگه کیه ؟ /.:biggrinsmiley.:/
                دیگه کیه نه به این معنی که نمیشناسم . نشنیدی میگن فلانی دیگه کیه . یعنی من برام مهم نیست و روش حساب باز نمیکنم نه اینکه نمیشناسم
                دیگه کیه ، یعنی به رسمیت نشناختن و شما برداشت کردی که اینارو نمیشناسم /:.negaran.:/

برای من هیچ تلویزیونی خارج از کشور نه معبد است و نه مرجع . هر تلویزیونی هم از یه جائی بودجه اش میاد و به من ربطی ندااره حتی اگر دست بگید . من در زندگیم نه تلویزیونی معبد و کعبه امال است نه شخص خاصی . قبلا هم گفتم . هیچ تعصبی ندارم و گفتم ارادت در این دنیا باید فقط شامل چی باشه

حالا بگید تلویزیون شاه پرست و پوپولیستی و جر دهنده خودش برای برگشت پادشاهی ایران به نام من و تو یا همون من و رعیتها یا من و پهلوی بودجه اش از کجاست ؟ از اسرائیل است یا خانواده پهلوی یا بخشی از کسانی که پول ملت را غارت کردند و بردند خارج و الان در ویلاهای چند میلیون دلاری زندگی میکنند از جمله به قول شاه دوستان و رهبرشون ، عالی جناب ثابتی !!!

یه نیم نگاهی هم بندازید به گفته های داماد سابق شاه ، اردشیر زاهدی . یه سری افشاگری هائی داشت
                اوباما و ترامپ و عذر میخوام سگ و شغال همشون یه کرباس هستند . نه یکیشون امامزاده است و نه دیگری خلافش . از این مدل تفکرات باید فاصله گرفت و کشید بیرون

زندانی سیاسی مشروطه خواه هم بوده

پدر پویا بختیاری یکیش که 10 بار تا حالا از همین کارها کرده و از داخل زندان حرفاش اومده بیرون . بازم اسامی هست که اتفاقا چند نفرشون تا به حال ازاد شدند . سهیلا حجاب و دیگر اسامی که خاطرم نیست
                خالد پیزاده بود که ازاد شد و حتی ازادانه میره منزل کشته شده ها و ... تا همینجا کافیه

شما دوست عزیز یه سری تفکرات خاص دارید همراه با بدبینی های مفرط از پنجره ای تنگ و تاریک که البته مختص شما نیست ، سلطنت دوستان همگی شامل این نوع تفکرات هستند
                اظهار نظر ازاد است . اسامی که بردید از کی باید اجازه بگیرند تا چیزی را نفی کنند ؟ از رضا پهلوی باید اجازه بگیرند یا طرفداراش ؟

الان شما خیلی با جمهوری موافقی ؟ از کسی اجازه گرفتید ؟ شما هیچ جمهوری خواهی را به رسمیت نمیشناسید . اظهار نظر شما هم ازاد است بدون کسب اجازه
                این اجازه گرفتن و به چه مجوزی و اینا از ته مانده توتالیتریسم میاد و نمیدونم چه زمانی باید نقطه پایان یابد . وقتی هم میگم باز دلخور میشید

امیر طاهری که شما بهش علاقمند هم هستید مجوزش را از کی گرفته که میگه سیستم اینده باید چی باشه ؟
                گفتنی زیاد است د
                عذرم را بپذیرید فکر میکنم کافی است

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3127

/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

خبر خوش رئیس جمهور برای تلویزیون و مردم؛
                    رئیسی: بودجه سریال موسی (ع) را تامین می‌کنیم

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

عبدالرضا داوری:

‏به پرسنل وزارت رفاه و سازمان‌هایش، 3 روز مرخصی تشویقی، 5 میلیون تومان کمک هزینه و یک میلیون تومان برای هریک از اعضای خانواده، جهت اعزام به راهپیمایی اربعین پرداخت میشود.
                      اگر فقط 20% از پرسنل وزارت رفاه به راهپیمایی اربعین بروند، بار مالی آن برای دولت 850 میلیارد تومان خواهد بود!
                      ‏با این 850 میلیارد تومان میتوان 1500 واحد آپارتمان 70 متری را در طرح مسکن ملی، از صفر تا صد ساخت و تحویل داد، می‌توان 5700 شغل با وام 150 میلیون تومانی ایجاد کرد، می‌توان یک بیمارستان 340 تختخوابی تأسیس کرد.

نظر

• ریسعلی دلواری
                        عضو فعال
                        • Dec 2022
                        • 1935

بله گره كور قیمت بنزین باز شد

قیمت بنزین منایب سازی می شود

همان گونه كه قیمت نان گران نه مناسب سازی شد

از این پس به جای واژه گرانی
                        از كلمه ماسب سازی استفاده كنید
                        خیلی تاثیر گذار موثر و دهان پر كن هست
                        یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2151

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                          درود جناب احسانی

یک مشکل شخصی دارم ، البته خصوصی پیام نمی دهم شاید سایر دوستان هم راهنمایی داشتن

واقعیتش اینکه کیفیت کارم خوب نیست ( نه اینکه از عمد باشه ها ، بعضا تلاش هم می کنم عمیقا که کار را خوب در بیارم اما نمیشه )

و یک رئیس دارم که کلاً شاکی هست و میگه تو (گنجشک) دیوانه ای و احمق و فلان و ... خلاصه هرچی از دهنش درمیاد به ما میگه ، بعضا بخاطر نوع خاص قراردادی هم که داریم سر برج چیزی به ما نمیده

از اون طرف به پزشک و روان پزشک هم مراجعه کردم میگن نه ، شما ( گنجشک ) خیلی هم خوبی به به اصلا تعریف سلامت عقل یعنی شما و این حرفا !

چه کنیم این وسط ؟ این پزشک که باید بگه تو از کار افتاده شدی ، میگه خیلی هم سالمی

اون رئیسمون که باید بگه به به چه کارمند با کیفیت من چقدر خوشبختم که تو رو دارم و اینا حرفا مارا میکشه سینه فحش و میگه دیوانه ای و استرس حقوق آخر برج و...

چه کنیم ؟
                          درود گنجشک جان

(از اینکه مسئله طرح میکنی لذت میبرم)

من نمیتونم به رئیس شما یا مشتری شما بگم
                          از حق خودتون بگذرید تا گنجشکِ ما هم بتونه نون بخوره

اما معتقدم گنجشکِ ما هم باید بتونه نون بخوره
                          پس مشکل رو ریشه یابی میکنیم
                          (تراپیست شما فقط سلامت شما رو بررسی کرده ، نه مشکل شما را )
                          فکر میکنم شما میتونید در جای مناسب خودتون موفقیت زیادی داشته باشید
                          و این هم میدونم که خیلی از ما به علت مشکلات ساختاری سیستم
                          نتونستیم در جای مناسب خودمون قرار بگیریم.
                          مورد بوده که میتونست یک مدیر موفق باشه
                          ولی خب پارتی داران اجازه ندادند که صلاحیت‌داران در جای خودشون قرار بگیرند
                          در نتیجه به بیرون رانده شدند ، طرف رفته تو یک شرکت اپراتور دستگاه شده
                          اونجا عملکردش مثل کار شما بود ، رئیس مدام غر میزد بهش.
                          بهش میگفت تو به درد نمیخوری...
                          در حالی که اگه مدیر اونجا میشد میتونست عملکرد خوبی داشته باشه

شاعر می‌فرماید :

زمانه آی زمانه ، اوخو گویدوم کمانه
                          اشکلر آرپا ییریر ، آت حسرتدی سمانه

-------------------

و اما جواب سوال اصلی و مستتر شما

ما یک زمانی تلویزیون پارس و گوشی صاایران و ماشین پراید تولید میکردیم
                          رقبای خارجی گوشی و تلویزیون با کیفیت برتر ریختن تو بازار
                          ما فهمیدیم توان رقابت نداریم ،
                          بهتره در صنایعی که مزیت داریم مثل نفت و گاز و معدن و فلزات سرمایه گذاری کنیم
                          لاکن این حق رو برای مشتری قائل هستیم که تلویزیون و گوشی بهتر بخره
                          اما در مورد خودرو ، این حق رو برای مشتری قائل نیستیم !

چرا ؟؟؟

چون خودرو ، مافیا تولید داخلی داره
                          ولی گوشی و تلویزیون ، مافیای واردات داره

بنابر این ، اگه شرکت تولیدکننده گوشی و تلویزیون داخلی تعطیل بشه
                          و کارگرش بیکار بشه ، به جایی بر نمیخوره

اما اگه ملت خودرو با کیفیت اعم از داخلی یا خارجی بخواهند
                          داخل تولید نمیکنه و خارجی وارد نمیکنه
                          در اینجا مافیای خودرو به واسطه نفوذی که در دولت و مجلس دارند
                          یهویی نگران بیکاری کارگر خودروسازی میشوند

از اون طرف اگه واردات لوازم خانگی ممنوع بشه ،
                          ایادی مافیای واردات ، توی مجلس یقه جر میدند
                          اما اگه کارخونه مثلاً آزمایش تعطیل بشه ، آب از آب تکون نمیخوره

یک گروه اقلیت ، 80 میلیون نفر رو به مدت چند دهه گروگان گرفتند
                          همه جای دنیا تولیدکننده و واردکننده بر سر کیفیت با هم رقابت میکنند
                          (در اینجا کیفیت طبق تعریف یعنی رسیدن به خواست مشتری و فراتر از آن)
                          ولی حق آزادی انتخاب رو برای مشتری قائل هستند
                          اما در اینجا کشیش ها دارند نظام برده داری رو پیاده میکنند !
                          تزش اینه که میگه این ملت اگه عقل داشتند ،
                          ما نمیتونستیم نزدیک نیم قرن حکومت کنیم
                          پس حالا که عقل ندارند ، هرچیزی رو میشه بهشون فرو کرد ،
                          بدون اینکه ترسی داشته باشیم...
                          با لوبریکانت دینی ، بدون درد و خونریزی !

.
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

مافیای خودروسازی کیه که زور هیچکس بهش نمیرسه ؟ آدرسشو میرسلیم داد

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3769

باید اسطوره مصدق را شکست
                              ⁨9 اوت، 2023⁩ توسط ⁨مرتضی مردیها⁩

در محضر یکی از دوستان بودم گفتند که قرار است یکی از پژوهشگران حوزة مسائل سیاسی ایران (قبل از انقلاب) که کتابی هم در مورد شورشیان آرمانخواه چپ نوشته است بیاید. خواستم عذر بخواهم و برخیزم گفتند ایشان خیلی هم چپ نیست و خودش منتقد چریکهای چپ بوده است. نشستم. آمدند و گفتگوهائی پیش آمد و بحث به بیست و هشت مرداد رسید. من البته طرف اصلی بحث نبودم. نه علاقه‌ای به مناظره دارم نه اعتقادی به آن و نه هیچوقت زیر بار پذیرش آن رفته‌ام. ولی وقتی حضور داشتم و بحث درگرفت تحمل شنیدن بعضی حرف‌ها برایم آسان نبود.
                              سخنانشان با کلیشة مشهور در این مورد تفاوتی نداشت. شاه با همدستی سازمان سی آی ا کودتا کرد و در یک حرکت غیرقانونی نخست وزیر....؛ شمه‌ای از عقایدم را گفتم که چشم‌هایشان گرد شد. گفتند خدا را شکر که کسی حرفهای شما را قبول ندارد. گفتم بله نداشتند. حدود پانزده سال پیش که برای اول بار حرف‌هایم را در باره بیست هشت مرداد و ماجرای مصدق گفتم برای بسیاری حیرت‌آور بود اما بعد‌ها بعضی دیگر از محققان و روشنفکران هم جرأت کردند در این زمینه اشاراتی داشته باشند و اینک حجم قابل توجهی از جوانان علاقمند به خوبی دریافته‌اند قضیه از چه قرار بوده. گفتند نه، همین ماه آینده در لندن سمیناری در این زمینه هست که اکابر دانشگاهی از سراسر جهان می‌ایند. فقط یک نفر از سخنرانان هست که بر این ایدة مستطاب مصدقیه ان قلتی دارد که او هم در مقابل هجوم ما همه نابود خواهد شد، بخصوص که جثه‌اش هم کوچک است. در این مورد فقط سکوت کردم.
                              در مقابل انتقاد من مبنی بر اینکه مصدق بدون درک درستی از دنیای سیاست و مصالح ملت روی چیزی پافشاری کرد که نه درست بود نه اصلاً شدنی، ایشان گفت شدن یا نشدنش مهم نیست مهم این بود که او مقاومت کند تا ما سمبل شویم برای مقاومت در ویتنام و فلسطین. گفتم پس بی‌دلیل نبود امریکائی‌ها هم هرچه راه حل جلوی پای مصدق گذاشتند ایشان از قبولش امتناع کرد گویا فقط می‌خواست قهرمان بشود. بعد از حق ملت ایران در ماجرای نفت صحبت کردند و وقتی من گفتم صرفِ بودنِ نفت زیر پای ما آنقدر حق ایجاد نمی‌کرد وقتی نه کشف نه استخراج نه تصفیه نه فروش و نه هیچ چیز دیگرش در توان ایرانیان نبود، پس بهتر بود بر سر سهمی بیشتر مصالحه می‌شد، ایشان فرمودند من این حرف‌ها را نمی‌فهمم، من دوست ندارم زیر بار زور بروم. من گفتم حق در میان قوانین و هم واقعیتهای قدرت معلوم می‌شود؛ مصدق این را نفهمید و شکست خورد. وانگهی شما که اینقدر دوست دارید زیر بار زور نروید چرا الان مبارزه نمی‌کنید. از صحنة زیر بار زور تشریف برده‌اید در دامن امپریالیسم از او حقوق بگیرید و با خود او مبارزه کنید و هی بگوئید مک‌کارتی مک‌کارتی.
                              گفتند شاه کودتا کرد. گفتم مصدق زود‌تر کودتا کرده بود. گفتند شاه قدرت‌طلب بود و قانون را قبول نداشت. گفتم مصدق هم همینطور، دلیلش بستن مجلس. گفتند مصدق با زیرکی کوشید با امریکائیان مذاکره کند ولی حزب توده راست می‌گفت که نباید این کار را می‌کرد. گفتم مصدق با حزب توده فاصله‌ای به اندازة مو داشت و عقلش نرسید که نمی‌تواند امریکا را علیه انگلیس با خودش متحد کند. گفت آخر چه انتظاری دارید وقتی سی آی ا هفتاد نفر از اعضای مجلس را خریده بود تا علیه مصدق وارد عمل شوند. گفتم (به فرض صحت این مدعا!) مصدق اگر هوش سیاسی داشت می‌فهمید که جائی که مجلسی که گویا پشتیبان اصلی او است اینطوری است، لابد کارتهای زیادی برای بازی‌ای به آن بزرگی در دست ندارد. گفتند مجلس چیست، مردم. مصدق مستظهر به پشتیبانی مردم بود. گفتم بود ولی نه دیگر وقتی که با لجاج کشور را به بن‌بست کشاند و معیشت مردم را هم در تنگنا انداخت. تن‌هایش گذاشتند. بگذریم که از «مردم» خصوصاً در آن زمان زیاد نگوئید: خشم مهار نشده‌ای که برخی با برخی فوت و فن‌ها می‌توانند بخشی از آن‌ها را به میدان بیاورند. گفتند نتیجة بیست هشت مرداد شد بیست و دو بهمن. گفتم بله اگر مصدق پیروز شده بود شاید اصلاً نیازی به انقلاب پنجاه و هفت نبود. این سی سال را سی سال زود‌تر شروع کرده بودیم.
                              گفتند شما می‌توانید کمی معتدل‌تر از این حرف بزنید. گفتم پنجاه سال شما با اسطوره‌سازی، از یک آدم متوسط ناموفق یک ابرقهرمان ساختید و چه خطایا و چه مصائبی که نیافریدید. بگذارید ما هم کمی با روشهای خود شما این اسطوره را بشکنیم بعداً که بی‌حساب شدیم آنوقت من هم نرم‌تر سخن خواهم گفت. گفتند من شما را نمی‌شناسم و این حرف‌ها را هم تا به حال نشنیده‌ام. نگفتم که جالب است که پژوهشگر مسائل سیاسی و تاریخی ایران هستید و اسمی از من نشنیده‌اید، ولی گفتم من مطمئنم که در آینده باز هم بیشتر از این حرف‌ها خواهید شنید."

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

همین الان چهار تا دختر درسن دبیرستان دهه هشتادی دیدم در کنار هم خوشحال و خندان
                                از چادر و مقنعه ای داشتند تا بی حجاب
                                جناب دیکتاتور با این نسل به هیچ وجه کار آسانی در پیش ندارد

نظر

در حال کار...
                                X