اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

آیا ابلهانی که سفارت آتش میزدن و از دیوار سفارت بالا میرفتن به خودشون نمیگن مگر شیخ نمر زنده شده که انقلابی ترین دولت اینجوری با عربستان گرم گرفته. کاش به خود میومدن و متوجه میشدن که چقدر بازیچه و آلت دست سیاسیون هستند. کاش تجربه ای میشد که سر مسائل اعتقادی و مذهبی با مردم گلاویز نشن و بدونن که همه در این کشور برادر و خواهر هستن، با حجاب و بی حجاب، مذهبی و غیرمذهبی، ابزار دست سیاسیون نشن و به جان هم نیفتن.
    این ابلهانی که از سفارت عربستان بالا رفتن بیش از ۴ سال برای کشور هزینه به بار آوردن و اون ابلهانی که از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتن بیش از ۴۰ سال. همین دولت باید کار را تمام کند و با آمریکا هم روابط دیپلماتیک را ایجاد کنه برای منافع ملی کشور و مردم. این دولت از حمایت کافی برخوردار هست و میتونه این کار را بکنه.
    آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/08/18, 20:15.

نظر

• گالیور
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 8570

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
      تو پیج بن سلمان بودم تو اکثر پست ها از نبود پرچم ایران تو گفتگوها سوال میکردن .
      گاو شیرده چه کار نمیکنه
      بعد طرف اومده اینجا عکس قاسم سلیمانی بوده داخل اتاق گفتگو نشده .

حق داره

هویتی نداریم.

ما یک قهرمان ملی پیش از اسلام نداریم.

قهرمانامون هم ایرانی نیستند حاجی که شما باشید.

یک جورایی شبه هستیم صرفاً

نظر

• گنجشک
        ستاره‌دار(3)
        • Jun 2022
        • 1307

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        درود
        بله دقیقا همینه
        این غلط انداز ترین مغلطه ای است که فرو شده در ذهن عوام

چرا فحشتون بدم ؟ این چه حرفیه /:.negaran.:/
        چون خودتون هم نمیدونید این سوالها که میاد در ذهن شما از کجاست و به چه دلیل با چه هدفی ، منم جواب نمیدم . هدف حل معماهای فلسفی نیست . هدف رهائی از استبداد است و زندگی بر باد رفته

شما هم به قول خودتون از آسید روح الله دفاع میکنید و هم جائی در جواب من در نقدم به حکومت رضا شاه گفتید هنرش بوده که مدیران لایق را دور خودش جمع کرده
        همین پارادوکس را حل کنید و جواب بدید ، به هر حال اسید روح الله کارش درست بود یا رضا شاه ؟
        درود

این سوالات از همون اولی که دست و پام را شناختم ( 4-5 سالگی ) داشتم ، پاسخ هایی که دریافت می کردم جوابش نبود یعنی فرمول ثابت نمیشد ، نهایتاً برای گذران زندگی به تقلید از جمع روی آوردم ! ولی سوالات باقی ماند

رهایی از استبداد برای همه یا برای خود ؟

انقدرها هم معمای فلسفی نیست ، زندگی روزمره است ، اینکه آدم بدونه کجا باید پول بگیره کجا باید پول بده ، شما بطور واضح جوابش را می دانید ؟ یا شما هم تقلید وار از جمع پرداخت و دریافت دارید ؟

قطعاً رضا شاه در دوره خودش فوق العاده بوده مخصوصا که از کف جامعه اومده بالا و سلسله مراتب را طی کرد ، همین باعث شده بتونه نفرات را درست سر جای خودشان قرار بده ( حکومت نظم )

آسیدروح الله هم فرد بزرگی بود ، آگاه بود به زمانه خودش ، روحانیت هم در 500 سال گذشته زحمت کشیده بودن و جایگاه مردمی قوی داشتند ، پیش زمینه حاضر ، فرد آگاه هم به زمانه هم حاضر و من فکر می کنم مردمی ترین حکومت تاریخ رقم خورد ( حکومت مردمی ) آمار گذاشته بودند 90 درصد نماز می خوندن ، 70 درصد روزه می گرفتند و...

البته من از هیچکس دفاع نمی کنم ، فقط مشاهده می کنم و لذت می برم ! و امیدوارم شانس الهی شامل حالم بشه ! روزی کشور به نظم نیاز داشت فردی از قوای قزاق شاه شد

زمانی کشور به کسی نیاز داشت که قبولش داشته باشه و آسیدروح اومد

و امروز کشور به کسی نیاز داره که بسازدش ، هرکسی که کار کنه ( کار به معنای ساختن و توسعه ) روی سر ما جا داره هرکسی هم که مفید نباشه ! مفتش گرون و... فهرست شیندلر دیدید؟!

خوب حالا کی پرداخت می کنه کی دریافت ؟ اصولی وجود داره برای پرداخت و دریافت ، یا زوری هست ؟

نظر

• گنجشک
          ستاره‌دار(3)
          • Jun 2022
          • 1307

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
          درود بیفور جان ،
          من هم موافقم این بحث انقلاب رو تموم کنیم و در مورد یک موضوع دیگه صحبت کنیم .
          نظرت چیه در مورد عدالت صحبت کنیم ؟

نظر شما در مورد عدالت چیه ؟

مسئله 2483

شخص A داشت برا خودش زندگیشو میکرد
          شخص B که در جستجوی منافع خودش بود
          اومد کاری کرد که مقداری " ناراحتی" به شخص A وارد کرد و رفت
          الان شخص A باید چکار کنه ؟
          و اصولاً چه کاری میتونه بکنه ؟
          فرض کن رفتی دادگاه ، قاضی بهت میگه :
          خب حالا اتفاقیه که افتاده دیگه ، بی خیال بابااااا
          شما به این قاضی چی میگی ؟

-----------------------------

تصور کنید یک الکترون در اربیتال خودش لَم داده و داره برا خودش حال میکنه
          یهویی یک فوتون بیشعور از راه میرسه و مقدار E واحد ، انرژی به این الکترون بدبخت وارد میکنه
          الکترون در اثر این ضربه ، برانگیخته میشه ( Excited Stat )
          شما حدس میزنید بعدش چه اتفاقی می افته ؟؟؟
          هیچی باباااا ، یه فوتون بیشعور یه کاری کرد ، بیخیال ، بخشش از بزرگانه !
          به الکترون بگو در همون حالت برانگیختگی ، به زندگی خودت ادامه بده
          به الکترونِ برانگیخته بگو سعی کن از گذشته عبرت بگیری

راستی معنی لغات " عبرت " و " نفرت " چیه ؟!

پینوشت :

به قول اون کاربر تالار بورس :

ادموند دانتس از شاتودیف گریخت !

فیلم - کنت مونت کریستو

.

پاسخ هم بفرمایید جناب احسانی

درود

عدل که همه بچه شیعه هسیم و جزء اصول مذهبمون حساب میشه

اهل سنت هم منکر عدل خدا نیستند ، ولی معتقدند که شاید ما با این عقل ناقص قادر به درک عدل خداوند نباشیم ولی خداوند ذاتش گاد هست دیگه

شیعه میگه خدا عادل هست و عدلش را هم ما متوجه میشیم ( اگر اشتباه نکنم ) ، فقط سوالی که پیش میاد اینه که پس چرا حق تمام ائمه خورده شده و هیچکدام به ولایت که حقشان بوده نرسیدن

=======
          مسئله 2 شخص
          یا اون الکترون

بنظرم پاسخش اینه که الان ایت اتفاق رخ داده و باید در محاسبات لحاظ بشه

مثلا طرف رفته جنگ موجی شده

الان باید بنیاد شهید بزنن و به اون الکترونه سهمیه بدن ( امروز خبر اومده بود ایثارگران زیر 50 درصد هم بیان خودروی مفت بگیرند ! )

در نتیجه عدالت هست ! فقط حاکم باید حساب کنه !!!!

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4096

درود بیفور جان ،
            من هم موافقم این بحث انقلاب رو تموم کنیم و در مورد یک موضوع دیگه صحبت کنیم .
            نظرت چیه در مورد عدالت صحبت کنیم ؟

نظر شما در مورد عدالت چیه ؟

مسئله 2483

شخص A داشت برا خودش زندگیشو میکرد
            شخص B که در جستجوی منافع خودش بود
            اومد کاری کرد که مقداری " ناراحتی" به شخص A وارد کرد و رفت
            الان شخص A باید چکار کنه ؟
            و اصولاً چه کاری میتونه بکنه ؟
            فرض کن رفتی دادگاه ، قاضی بهت میگه :
            خب حالا اتفاقیه که افتاده دیگه ، بی خیال بابااااا
            شما به این قاضی چی میگی ؟

-----------------------------

تصور کنید یک الکترون در اربیتال خودش لَم داده و داره برا خودش حال میکنه
            یهویی یک فوتون بیشعور از راه میرسه و مقدار E واحد ، انرژی به این الکترون بدبخت وارد میکنه
            الکترون در اثر این ضربه ، برانگیخته میشه ( Excited Stat )
            شما حدس میزنید بعدش چه اتفاقی می افته ؟؟؟
            هیچی باباااا ، یه فوتون بیشعور یه کاری کرد ، بیخیال ، بخشش از بزرگانه !
            به الکترون بگو در همون حالت برانگیختگی ، به زندگی خودت ادامه بده
            به الکترونِ برانگیخته بگو سعی کن از گذشته عبرت بگیری

راستی معنی لغات " عبرت " و " نفرت " چیه ؟!

پینوشت :

به قول اون کاربر تالار بورس :

ادموند دانتس از شاتودیف گریخت !

فیلم - کنت مونت کریستو

.
            درود
            قرار شد بحث انقلاب و عواملش را تموم کنیم ولی شما دو مثال اوردی هر دو منظور دار !!! /.:blinksmiley.:/ چرا ؟ این که میشه با دست پیش کشیدن و با پا پس زدن

به همین دلیل من پاسخی به منظورم و مفهوم واژه های عدالت و عبرت و نفرت نمیدهم . عذرم را بپذیرید

مثال اولتون ... طرف رفته دادگاه و قاضی بهش میگه اتفاقی است افتاده ....
            واضح است منظورت اینه من دارم میگم انقلابی است که اتفاق افتاده و بی خیال بابا

من نگفتم بی خیال . اندازه کافی سالهای سال است در موردش حرف زده شده و حلاجی شده
            بله هنوزم میگم . اتفاقی است افتاده و بخشی از تاریخ است و باید پذیرفت . پذیرش به معنای تائیدش نیست ولی واقعیتی از تاریخ است . نپذیری هم تفاوتی در صورت مساله ندارد
            خمینی هم بخشی از تاریخ است . مگه غیر از اینه ؟ تاریخ کره زمین و ایران است . تاریخ کره ماه و مرتبط با ادم فضائی ها که نیست
            تاریخ اتفاقی است که افتاده و تموم شده . تاریخ کمتر از نیم قرن پیش را تحریف کنیم ؟

حالا این اتفاق را اگر دوستش نداری و نداشتی باید حلاجی کنی و تکرارش نکنی و برای بازسازی اون اتفاق راه و روش را درست انتخاب کنی و نگاهت به اینده باشه و برای ایندگان
            حالا من صبح تا شب اینجا نق بزنیم و غمباره سر دهیم و فحاشی کنیم . این راه حل است ؟ اگر این راه حل است چرا سر سوزنی بعد از سالهای سال نق و غر و فحش ، نه تغئیری صورت گرفته و نه قدمی به هدف نزدیک شده ایم ؟

انواع و اقسام تئوری های جور واجور و اکثرا بی سند و مدرک ارائه بدیم که انقلاب کار خارجی ها بود یا شریعتی پروزه انگلیس بود و دلیل دفنش در سوریه فلان بود ... خب که چی ؟ اینها چه کمکی به چه هدفی میکنه ؟

عاقبت سوال من بی پاسخ می ماند . حاصلش چیست ؟

و مثال دومتون ... اونم مثل اولی دستش گردن همون است
            بخشش را بردید زیر سوال و غیر مستقیم نوعی متلک به موضوع مورد بحث من دارید

در ادامه ، نظرم الزاما مرتبط با جناب عالی نیست . میتونه کلیت یابد به تفکری مشابه در کل جامعه

نبخشید مشکلی نیست . گفتم که اصلا کسی دیگه باقی نمونده که ببخشید یا نه
            در ضمن من اصلا واژه بخشش بکار نبردم . دوستمون جناب امید ازاد چنین برداشتی داشت و منم شفاف سازی کردم . گفتم فیتیله نفرت و کینه و اعصاب خردی را بکشید پائین اونم برای ارامش خودتون . چون کمک که نمیکنه هیچ ، بازدارنده از هر نوع حرکت و فعلی است و نقطه بن بستی است برای اینده ای روشن بدون در نظر گرفتن ایندگان

حتی هستند کسانی که اگر حرف از بخشش به میون بیاد یا عذر خواهی انقلابی ها از مردم ... از بیان چنین مسائلی دلخور میشوند
            از جمله جناب طیب خودمون که یک بار دلخور شد عذر خواهی برای چه ؟ هر چند من موضوع عذر خواهی را مطرح نکرده بودم

مشکلی که نیست . از امشب تا اخر سال 225 روز باقیست
            شریعتی و بازرگان و خمینی و منتظری و ... هر انکه میشناسید دستی داشته لیست کنید حداقل لیستی 225 نفره . فکر میکنم میشه به این تعداد نام جستجو کرد
            روزی 100 تا کامنت تف و لعنت و ننگت باد برای هر کدام اینجا بنویسیم

چه نتیجه ای داره ؟
            مثال ورشکستگی زدیم ...
            حالا مثال بیماری میزنم

شمای نوعی ( کلی میگم نه شخصی ) بیمار میشید . حتی خودتون در بیماری نقشی ندارید . سهل انگاری شخصی هم نکردید . بهترین تغذیه را داشتید
            بدترین حالت را مثال میزنم . شما ویروس گرفتید ویروسی خطرناک و عامل انتقالش به بدن شما شخص دیگری بوده
            همون التکرون لم داده بوده ... فوتون بیشعور از راه میرسه و ویروس را منتقل میکنه به بدن الکترون که من یا شمای نوعی باشی

حتی تعمدی هم در کار نیست . داشته با شما حال و احوال میکرده یا دست داده و خلاصه شما بیمار شدی
            الان چه باید کرد ؟ یقه الکترون را گرفت و جد و آبایش را از گور کشید بیرون و فحش کشش کرد ؟ اون وقت دردی درمان میشه ؟ یا به دنیال درمان از طریقی دیگر بود ؟

در همون دوره کرونا چقدر از ما حتی در همین سایت این ویروس را از این و اون گرفتیم ؟ رفتیم یقه گیری از مسبب و ناقلش کنیم ؟
            همسر پسر خاله من دقیقا میدونست این ویروس را از کی گرفته . طی بازدید و صرف شام ، بعد از برگشت دختر خواهرش که در سفری به شمال الوده شده بودند و علنی نکرده بودند . رفت بازدید و ... الوده شد و یک هفته بعد فوت کرد

اینارو به نقل بازماندگان میگم

طرف زده یکی دیگه را عمدی کشته . برای رضایت میرن چونه زنی
            شما دوستان اینجا اکثرا با واژه هایی از این قبیل موافق نیستید . با انعطاف ، دیدگاهی ملایم ، در نظر گرفتن شرایط زمانی و مکانی ،از خودگذشتگی و ...

جان عزیزاتون از حرفم دلخور نشید ولی این چیزی که من دارم در پس تفکر بخشی از دوستان می بینم کمی هراسناک است و البته مختص چند نفر اینجا هم نیست . متاسفانه عملکرد حکومت فعلی به حدی ناگوار بوده که وقتی زور کسی یا زور ما بهش نرسه روی میاریم به نفرت هر چه بیشتر و خشونت کلامی و عدم انعطاف و ... به اونائی که انقلاب کردند

هراسناک به چه دلیل ؟ ظهور و بروز خلخالی دیگر و تفکراتی مشابه
            اقای هالو هم بعد از تنش چند ماه قبل در لندن در ویدئوئی همین موضوع را به شکلی دیگر عنوان کرد

از انتقام عده ای از انقلابی ها و ... گفت
            این خشم و نفرتها در این حد و اندازه هنر نیست و کمکی نمیکنه . بازدارنده است و هراسناک
            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/08/19, 01:43.

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4096

مشکلی که نیست . از امشب تا اخر سال 225 روز باقیست
              شریعتی و بازرگان و خمینی و منتظری و ... هر انکه میشناسید دستی داشته لیست کنید حداقل لیستی 225 نفره . فکر میکنم میشه به این تعداد نام جستجو کرد

حتی تعمدی هم در کار نیست . داشته با شما حال و احوال میکرده یا دست داده و خلاصه شما بیمار شدی
              الان چه باید کرد ؟ یقه الکترون را گرفت و جد و آبایش را از گور کشید بیرون و فحش کشش کرد ؟ اون وقت دردی درمان میشه ؟ یا به دنیال درمان از طریقی دیگر بود ؟

اصلاح میکنم

215 روز باقیست
              .....

یقه فوتون ....

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2081

اصلاح میکنم

215 روز باقیست
                .....

یقه فوتون ....
                درود
                ممنون از پاسخ شما .
                خدا فامیل شما رو رحمت کنه.

هدف بنده ، بحث حقوقی بود و فلسفه حقوق

همه این حرفها درست ،
                ولی اگه شاکی قانع نشد و رفت شکایت کرد ، چی ؟!
                شما در مقام قاضی چه جوابی میدید ؟
                شاکی برای نصیحت شنیدن نیومده ، برای حکم گرفتن اومده

تاکید میکنم اگه دادگاه حکم نده ،
                خودش شخصاً میره حقشو از راه‌های ناهنجار میگیره.
                مثل ادموند دانتس
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2081

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                  پاسخ هم بفرمایید جناب احسانی

درود

عدل که همه بچه شیعه هسیم و جزء اصول مذهبمون حساب میشه

اهل سنت هم منکر عدل خدا نیستند ، ولی معتقدند که شاید ما با این عقل ناقص قادر به درک عدل خداوند نباشیم ولی خداوند ذاتش گاد هست دیگه

شیعه میگه خدا عادل هست و عدلش را هم ما متوجه میشیم ( اگر اشتباه نکنم ) ، فقط سوالی که پیش میاد اینه که پس چرا حق تمام ائمه خورده شده و هیچکدام به ولایت که حقشان بوده نرسیدن

=======
                  مسئله 2 شخص
                  یا اون الکترون

بنظرم پاسخش اینه که الان ایت اتفاق رخ داده و باید در محاسبات لحاظ بشه

مثلا طرف رفته جنگ موجی شده

الان باید بنیاد شهید بزنن و به اون الکترونه سهمیه بدن ( امروز خبر اومده بود ایثارگران زیر 50 درصد هم بیان خودروی مفت بگیرند ! )

در نتیجه عدالت هست ! فقط حاکم باید حساب کنه !!!!
                  درود

عجله نکن ،

"نظریه حقوق طبیعی و نظریات تحققی (پوزیتویستی) دو مکتب کلاسیک فلسفه حقوق هستند.
                  پیروان حقوق طبیعی معتقدند حقوق و قوانین، برگرفته از عقل و طبیعت است و اعتبار آن ناشی از همین است

اما در مکاتب تحققی که خود به شاخه‌های مختلفی تقسیم می‌شوند اعتبار قوانین ناشی از اراده قانون‌گذاری است که آن‌ها را وضع کرده و چیزی به نام حقوق طبیعی وجود ندارد."

ظاهراً فاتحان علاوه بر اینکه تاریخ را مینویسند ، قانون رو هم مینویسند
                  لذا مدل تحققی برای گوسفندان نوشته شده
                  اما یک گنجشک چون خودشو آزاد میدونه ،
                  از چوپان و سلطان جنگل نمیترسه و به حقوق طبیعی اعتقاد داره.

به عبارتی ،
                  "قدرت " میتونه " آزاد" را به بند بکشه و براش قانون وضع کنه
                  اما " آزاده" رو نمیتونه به بند بکشه و مجبوره حقوق طبیعیشو پرداخت کنه.

شاعر می‌فرماید :
                  راه ما ، راه حسین است که به خون روشن شد
                  تکیه بر تیغ زد آنگه که جهان دشمن شد

پینوشت :

ظالم ، سالم است !

.
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EURASIA
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1253

خب امیدوارم همیشه خوب باشید
                    ممنون بابت مطالب مفیدی که ارائه میکنید .

گلوبالیستها کجا قرار میگیرند ؟

.
                    مرسی احسانی

شما هم همینطور

خوب سوال

اگر مطالب دوستمون داور را خوانده باشید

خیلی به گلوبالیستها پرداخته اند و البته نیت ایشون خیر است

و البته در مخالفت با انها

دوست دیگر در دفاع از انها یعنی گلوبالیستها وارد شدند و اتحادیه اروپا را مثال زدند که در انجا افراد با اتومبیل مثلا از فرانسه به المان می روند و .....

خودتون حدس می زنید در کجا باید باشند؟
                    آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/08/19, 04:10.
                    زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• EURASIA
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1253

جواب

اصلا گلوبالیستها نداریم
                      زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• ریسعلی دلواری
                        عضو فعال
                        • Dec 2022
                        • 1920

گشتابو امسال
                        سال دیگه
                        و صد سال دیگه

این دولیت یا هر دولت
                        فقط سیاستهای ارباب روسیه و چین را دنبال می كنند

بقیه اش بازی انگلیس و آمریكا هست

حكومت بداند می تواند با ركود در بازارها رضایت عمومی را حاصل كند
                        شك نكنید این كار را ادامه می دهد
                        در خصوص مطالب مطرح شده در خصوص شخصیتهای اوایل انقلاب
                        99 درصد افراد خودشان نمی دانستند چه می كنند
                        فقط كاری می كردند یا چیزی می گفتند
                        دیر

ایران برای قرار گرفتن در مسیر پیشرفت حداقل 3 نسل زمان لازم دارد
                        اونمهم با جمعیت زیر 25 میلیون نفر

یعنی روزی كه جمعیت ایران برسه زیر 25 میلیون نفر تازه می شه به پیشرفت فكر كرد
                        یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
                          عضو فعال
                          • Dec 2022
                          • 1920

نیروهای گشتابو
                          گشتابو آلمان
                          گشتابو همه جا بود
                          نیروهای ss یا همان اس اس
                          گتابود در مجازی دنبال چه می گردی

نظر

• ریسعلی دلواری
                            عضو فعال
                            • Dec 2022
                            • 1920

دین = بیزنس
                            دین= تجارت
                            دین= راه كسب مقام و قدرت
                            دین = فر
                            دین= تحمیل
                            دین = زور
                            دین = رر
                            دین= تسلیم محض
                            والسلام
                            بقیه اش دستان سرایی هست

نظر

• سهامدار خرد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 2323

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                              دین = بیزنس
                              دین= تجارت
                              دین= راه كسب مقام و قدرت
                              دین = فر
                              دین= تحمیل
                              دین = زور
                              دین = رر
                              دین= تسلیم محض
                              والسلام
                              بقیه اش دستان سرایی هست

دوباره که شروع کردی؟
                              آیا دوباره باید نوکت را چید؟
                              بهت فرصت داده میشه فعلا

نظر

• ریسعلی دلواری
                                عضو فعال
                                • Dec 2022
                                • 1920

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                                دوباره که شروع کردی؟
                                آیا دوباره باید نوکت را چید؟
                                بهت فرصت داده میشه فعلا
                                آدرس می دهم حضوری بیا

بیا خصوصی

نظر

در حال کار...
                                X