کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پانی خانم(چند سال دیگه میگیم استاد ناراحت نباش:d) مقاومتها و حمایتها روی یک نقطه قرار دارند؟
اگر اینطور باشه که صدرا یا باید 270 رو رد کنه یا تا 248 برگرده:-/
عرض کردم از لحاظ تکنیکال مقاومت و حمایت روی یک نقطه هستند
مثلا اگر برای سهمی100 تومن مقاومت باشه بعد از رد شدن ازش همون100 تومن حمایت میشه برا سهم؟:-/:-b
عرض کردم از لحاظ تکنیکال مقاومت و حمایت روی یک نقطه هستند
مثلا اگر برای سهمی100 تومن مقاومت باشه بعد از رد شدن ازش همون100 تومن حمایت میشه برا سهم؟:-/:-b
تا بوده همین بوده.در تکنیکال اگه یه حمایت بشکنه تبدیل به مقاومت میشه برای سهم و اگه مقاومت بشکنه میشه حمایت
موفق باشید. ;)
غدیر رو چون دارم و مدام در حال رصدش هستم دیگه از حفظم.سهم از مثلثش خارج شد و موج 5 صعودیه و با معاملات امروز بنظر میدل لاین چنگال نمودار جناب محمدی رو بتونه بشکنه هر چند همه چیز به فردا موکول میشه اگه مقاومتهای بسیار محدوده 450-460 رد بشه هدف اول 500
بکام رو بعد ار بازار میگم
باسلام بعدازبازاردیروز که نشدلااقل بعدازبازار امروز یه لطفکی کنید ممنون میشم
باسلام بعدازبازاردیروز که نشدلااقل بعدازبازار امروز یه لطفکی کنید ممنون میشم
نازنین عزیز
بکام روی یه خط روند بلند مدت حرکت کرده و در قیمتهای فعلی داره توسط این خط روند حمایت میشه این حمایت بروی rsi نیز مشهود است.همه چیز به معاملات فردا کشیده میشه تا ببینیم این خط روند با 2-3%تلورانس شکسته میشه یا نه؟
سلام بر استاد خودم زهره خانم . از اینکه دیدم باز گرمی بخش محفل دوستان شدی واقعا و از ته دل خوشحال شدم . بگذار صادقانه بگم مدتی که نبودید همیشه از خدا میخواستم لباس سلامتی و عافیت را برتن همه مریضان به پوشاند . خدایا ممنونم محفل ما بی نام زهره نه نوری دارد و نه گرمایی یا علی
نظر