بوركس رو بدون www بزنيد باز ميشه
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
استاد پاني ضمن عرض سلام و خسته نباشيد در خصوص فسرب اصلاح تريپل wxyxz را تمام شده ميدانيد يا خير با تشكر فراوان
نظر
-
سلام و عرض ادب
شاخص
شاخص درمسیر صعودیست وبا شکست مقاومتها انها را تبدیل به حمایت کرده است ولی از شکستن 26640ناکام مانده است و واگرایی منفی در rsiبه چشم میخورد
اصلاح بازار کوتاه مدت است مهمترین سطحی که بنده فکر کنم از انجا برگشت خواهیم داشت 26100-25950است البته شایان ذکر است موج 4 ممکن است در سطوح فیبو 23(26300) هم تمام شود
از نظر موج شماری هم در موج 4 از 3 از 5 هستیم
فیلد شدن تحلیل:شکستن 25500
ارادتمند حسین 16/1/91آخرین ویرایش توسط shigley؛ 2012/04/04, 17:41.[CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
7 فروردین:
در اصل توسط pani پست شده است View Post
فاراک مقاومت سنگین 180-184 پیش رو دارد که احتمال برگشت به سطح 172-168 تومان و سپس گذر از مقاومت فوق وجود دارد.
فاراک میان مدتی اهداف بسیار خوبی دارد و پس از گذر از 185 تومان هدف 220-230 تومان را در سر دارد.
انشالله با این خبر افزایش سرمایه رفتیم برای شکست نک لاین سر و شانه معکوس در 185با هدف 220-235
نظر
-
دوستانی که از وپترو سوال دارند این نظر منه:
در اصل توسط pani پست شده است View Postسقف موج 3 بزرگ بالای 600 تومان بوده و هم اکنون در 5 بزرگ قاعدتا انتظار شکست سقف قبلی را در دراز مدت داریم
بنابراین با توجه به فرضیات بالا انتظار داریم انتهای 3 از 3 از موج 5 بسی فراتر از 185 تومان باشد ;)
این موج همچنان در حال اکستند شدن است و برای همین موج شماری 3 از 3 از موج 5 وپترو مدام تغییر خواهد کرد .یادمه این مورد رو تو قثابت باهاش روبرو شده بودم اگه نگاهی به چارتش کنید میبینید خود 3 از 3 اصلی چقدر اکستند شده و از قیمت 127 تا 750 تومان 3 از 3 از 3 اصلی امتداد داشته و بتازگی به اتمام رسیده (در مورد قثابت حالا که حرفش شد هنوز 3 از 3 به اتمام نرسیده و صرفا 3 از 3 از 3 اصلی تمام شده)..
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postاستاد پاني ضمن عرض سلام و خسته نباشيد در خصوص فسرب اصلاح تريپل wxyxz را تمام شده ميدانيد يا خير با تشكر فراوان
سلام خدمت دوست بزرگوار جناب محسنی.مادامیکه فسرب سطح 330 تومان رو رد نکنه هیچ چیز قطعی نیست و در یه حالت خاص اگه 310 رو بشکنه تا حوالی 277 افت خواهد کرد.
کلا من انتظار یه حرکت شارپ از سهم دارم که یا پس از گدر از 355 اتفاق میفته یا پس از افت تا 277
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postفراوری بدلیل بسته بودن نمادش حرکتهاش بلحاظ موج شماری یه فاز عقب تر از بقیه است ولی بنظر میرسه صعود شارپ تری رو تجربه کنه.
در مورد بخش دوم سوالتون شخصا همه تصمیماتم اول با توجه به الیوت و موج شماری سهم هست بطور مثال موجهای سوم معروف هستند به این ویژگی که توانایی شکست بیشتر مقاومتها رو دارند..
تلاقی فیبوها(نواحی prz) خطوط روند و سایر ابزار تکنیکال مثل چنگال اندروز نشان دهنده میزان قدرت مقاومتها هستند و در مورد فباهنر سهم پس از شکست سقف اندینگ دیاگونال با گپ در موج 3 از 1 از 3 از موج 3 اصلی قرار دارد و قاعدتا باید سقف موج یک بزرگ در محدوده 300 تومان در میان مدت شکسته شود.فباهنر حالا حالاها کار داره و راه درازی پیش رو داره...
(تو موج شماری زیر از فباهنر 1 و 2 داخل دایره در واقع موج 1 و 2 از 3 اصلی سهم هستند و سهم همینک در ریز موجهای 3 از 3 اصلی قرار دارد.)
اصلاح فباهنر تا کجا خواهد بود.در ضمن شکستن سقف موج يک بزرگ حدودا در ميانمدت چند ماه طول خواهد کشيد.
سپاسگزارم
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاستاد خسته نباشيد.
اصلاح فباهنر تا کجا خواهد بود.در ضمن شکستن سقف موج يک بزرگ حدودا در ميانمدت چند ماه طول خواهد کشيد.
سپاسگزارم
با سلام. با توجه به کل مدت زمان موج یک بزرگ فباهنر که منجر به صعود تا محدوده 300 شد و کل موج 1 و 2 از 3 بزرگ شکست سقف 300 با هدف حداقلی 330 (تقریبا) کاملا بلند مدت خواهد بود که به اشتباه میان مدت تایپ شده.
فباهنر زیر 112 نخواهد آمد.احتمال داره یه هفته ای نوسانی و منفی باشه (117 هم حمایت بسیار خوبیست)
اولین هدف سهم شکست سقف یک از سه در 160 تومان.
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postبا سلام. با توجه به کل مدت زمان موج یک بزرگ فباهنر که منجر به صعود تا محدوده 300 شد و کل موج 1 و 2 از 3 بزرگ شکست سقف 300 با هدف حداقلی 330 (تقریبا) کاملا بلند مدت خواهد بود که به اشتباه میان مدت تایپ شده.
فباهنر زیر 112 نخواهد آمد.احتمال داره یه هفته ای نوسانی و منفی باشه (117 هم حمایت بسیار خوبیست)
اولین هدف سهم شکست سقف یک از سه در 160 تومان.
نظر
-
پاني خانوم زامياد مثلث رو رو به پايين شكست!
وتوصا داره به سقفه چنگال پولبك ميزنه؟ محدوده ورود 125 خوبه؟
سهمي براي نوسانگيريه 1-2 هفته ايي معرفي ميكنيد؟ مثله وپتريي كه چند وقت پيش پيشنهاد داديد!
من امروز وارد وملت شدم! وروده بدي بود البته 59.1 وارد شدم و بر اساس احساسات بود!! فردا به نظرتون اگه بشه خارج بشم يا هنو به صعود تو كوتاه مدت سهم اميدي هست!؟آخرین ویرایش توسط amirreza6790؛ 2012/04/07, 14:55.هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Postپاني خانوم زامياد مثلث رو رو به پايين شكست!
وتوصا داره به سقفه چنگال پولبك ميزنه؟ محدوده ورود 125 خوبه؟
سهمي براي نوسانگيريه 1-2 هفته ايي معرفي ميكنيد؟ مثله وپتريي كه چند وقت پيش پيشنهاد داديد!
من امروز وارد وملت شدم! وروده بدي بود البته 59.1 وارد شدم و بر اساس احساسات بود!! فردا به نظرتون اگه بشه خارج بشم يا هنو به صعود تو كوتاه مدت سهم اميدي هست!؟
درسته.زامیاد متاسفانه مثلثشو از پایین شکست (اینم یه مثلث دیگه که از پایین شکست) 8-|
وتوصا , تحلیلشو فقط تو وبلاگم گذاشته بودم اگه دوستی خواست میتونه از آدرسی که تو امضام گذاشتم تحلیلشو ببینه
همانطور که پیش بینی کرده بودم مقاومت 150 جلوی صعود سهم ایستاده.بین 130 تا 117 حمایتهای بسیار خوبی وجود داره.
در مورد قسمت سوم سوالتون توضیح مفصل داره که تو پست بعدی تا امشب نظرمو میگم.
و در مورد وملت که فرمودید, بنظرم تو کوتاه مدت داره سر و شانه سقف میزنه و ریزش فعلی تا حوالی 55 تومان ادامه داره و سپس برای تکمیل شانه چپ یه صعود کوچک و باقی ماجرا ... . این وملت دیتای تعدیلی رو ندارم فکر میکنم یه خبراییه و باید موج شماری بشه.دوستان وضعیت بنیادی سهم تغیر خاصی کرده؟
نظر
-
درسته.زامیاد متاسفانه مثلثشو از پایین شکست (اینم یه مثلث دیگه که از پایین شکست) 8-|
وتوصا , تحلیلشو فقط تو وبلاگم گذاشته بودم اگه دوستی خواست میتونه از آدرسی که تو امضام گذاشتم تحلیلشو ببینه
همانطور که پیش بینی کرده بودم مقاومت 150 جلوی صعود سهم ایستاده.بین 130 تا 117 حمایتهای بسیار خوبی وجود داره.
در مورد قسمت سوم سوالتون توضیح مفصل داره که تو پست بعدی تا امشب نظرمو میگم.
و در مورد وملت که فرمودید, بنظرم تو کوتاه مدت داره سر و شانه سقف میزنه و ریزش فعلی تا حوالی 55 تومان ادامه داره و سپس برای تکمیل شانه چپ یه صعود کوچک و باقی ماجرا ... . این وملت دیتای تعدیلی رو ندارم فکر میکنم یه خبراییه و باید موج شماری بشه.دوستان وضعیت بنیادی سهم تغیر خاصی کرده؟
اگه بتونيد وملت رو بروي چارت يه تحليل و موج شماري بزنيد خيلي خوب ميشه چون سوال خيلي از بچه هاي اين تالارو تالار همسايه هستش.. بازم ممنونهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
نظر