سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن مختاری
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 663

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    ...تاپیک موج شماری جناب محسن 64 هم واقعا عالیه و خیلی استفاده میکنم از نظرات ارزشمندشون و موج شماریهای زیبا.

به شخصه همیشه از موج شماریهایی که خلاف نظر منه خیلی استفاده میکنم هر چند نمیگم تجربه شیرینی هست :d ولی باید همینطور باشه و نظرات مختلف باشه تا بتونیم هم خودمون رو بهتر محک بزنیم و هم اینکه دوستانی که میان و این تحلیلها رو میخونن با هم مقایسه کنن و خودشون بهترین تصمیم رو بگیرن.
    سلام دوست من
    بابت لطفی که به من دارید سپاسگزارم
    اون روزی که داشتم دوباره به دنیای مجازی برمیگشتم مهمترین دلیلی که این فروم رو به عنوان خونه ی خودم انتخاب کردم ، وجود موجشماری های شما توش بود
    سایه تون کم نشه@};-

نظر

• حبیب
      عضو عادی
      • Jan 2011
      • 252

سوالات دوستان:

جناب حبیب:موج 5 ناقص truncation

.
      ممنون
      درسته که اگه موج 1و 3 با هم برابر باشند اونوقت موج 5 کوتاه میشه ولی اگر احتمالا موج 5 بزرگ شد خللی ایحاد نمیشه و شاید هم بهتر بشه چون در آن موقع اون موج گسترش یافته میشه و اون موجی که ما به عنوان 3 شمرده بودیم میشه تازه 1 از 3 و این موجی که بزرگتر شده و ما فکر میکردیم 5 است در حقیقت 3 از 3 است .

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط حبیب پست شده است View Post
        ممنون
        درسته که اگه موج 1و 3 با هم برابر باشند اونوقت موج 5 کوتاه میشه ولی اگر احتمالا موج 5 بزرگ شد خللی ایحاد نمیشه و شاید هم بهتر بشه چون در آن موقع اون موج گسترش یافته میشه و اون موجی که ما به عنوان 3 شمرده بودیم میشه تازه 1 از 3 و این موجی که بزرگتر شده و ما فکر میکردیم 5 است در حقیقت 3 از 3 است .
        ترجمه متنی که براتون گذاشتم این بود که:
        وقتی موج 4 بیشتر از 50% کل موج 1 تا 3 رو بازگشت کنه امکان داره موج 5 شکست خورده کوتاه شده و ناقص بشه که سهم کمی بیشتر از 50% رو ریتریس کرد(از شروع 1 یا به اصطلاح 0 تا انتهای موج 3)

نظر

• Amir P
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 65

مداران طبق موجشماری رو چارت، یک 5 موجی را در 4413 تموم کرده و وارد موج 2 شده....با توجه به اصلاح خوب سهم و حمایت خط روند صعودی و حمایت 313 تومنی بنظر من خرید یا نزدیک 300 و یا پس از شکست خط روند نزولی کوتاه مدتش میتونه خوب باشه...برای مداران اهداف خوبی در قالب موج 3 دیده میشه که حداقلش 630 تومنه....نقطه ورود به سهم مهمه و صبور بودن و رعایت حد ضرر

نظر

• farhadbourse
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 21

با اجازه آقا امیر من یه چنگال انداختم تو جون این مداران
            ا
            [url]http://farhadbourse.blogfa.com[/url]

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

طلا

احتمال موج بی در قالب مثلث که فعلا بین محدوده 1580 دلار و 1760 دلار نوسانی خواهد بود تا اماده ریزش نهایی تا سطح 1350 دلار شود:

آلترناتیو پیشنهادی من:
              طبق تحلیل قبلی طلا برای تکمیل نقطه d مثلث و نقطه e کنج به احتمال قوی تا حوالی 1580-1590 دلار ریزش خواهد کرد و سپس برای تکمیل اخرین نقطه مثلث e صعود خوبی خواهد داشت(فعلا قیمت نمیدم چون نقطه E هم میتونه کوتاه بشه هم روی ضلع و حتی قدری بالاتر از ضلع مثلث تشکیل بشه) و
              ریزش نهایی طلا در موج سی با شکست مثلث از پایین با هدف حوالی 1350 دلار خواهد بود.

موج شماری فوق با ریزش فعلی طلا بیش از 1580 دلار فیل خواهد شد.

تو پست بعدی اخرین موج شماری باما رو اپدیت میکنم..

نظر

• Fmoradi
                كاربر فعال
                • Nov 2011
                • 279

با سلام به خانم پاني
                ديدم كه تابيك تكنيكال تا تكنيكال قفل شده ميخواستم نظرم رو در خصوص طلا بزارم باز هم معتقدم كه طلا نميتواند به زير ١٦٠٠ در كندل روزانه برسد و از ان نقطه كه ١٦٠٨ باشد صعود خواهد كرد انرژي لازم براي اين كار رو فعلا نداره مگر اينكه ساركوزي شكست سختي بخوره و در انتخابات فردا تكليف مشخص بشه و نياز به ائتلاف نداشته باشه كه بعيده اميدوارم پاسخ شما رو داشته باشم و نيز خانم بوف كور (ببخشيد قاطي كردم اسمشون سايه است يا نام ديگري دارند) تاپيك دوستشون رو بخونن و نظرشون رو تو بورسبازان بزارن من عضو انجا نيستم

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
                  با سلام به خانم پاني
                  ديدم كه تابيك تكنيكال تا تكنيكال قفل شده ميخواستم نظرم رو در خصوص طلا بزارم باز هم معتقدم كه طلا نميتواند به زير ١٦٠٠ در كندل روزانه برسد و از ان نقطه كه ١٦٠٨ باشد صعود خواهد كرد انرژي لازم براي اين كار رو فعلا نداره مگر اينكه ساركوزي شكست سختي بخوره و در انتخابات فردا تكليف مشخص بشه و نياز به ائتلاف نداشته باشه كه بعيده اميدوارم پاسخ شما رو داشته باشم و نيز خانم بوف كور (ببخشيد قاطي كردم اسمشون سايه است يا نام ديگري دارند) تاپيك دوستشون رو بخونن و نظرشون رو تو بورسبازان بزارن من عضو انجا نيستم
                  استاد محترم بوف کور , زهره جان هستند.که صبح نظرشونو دیدم و افت فعلی طلا رو بیشتر از من پیش بینی کردند. :)

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

باما

ابتدا سری به آخرین تحلیلی که از این سهم داشتم مییزنم تا نظر جدیدمو بگم:

ابتدا در مورد سهم در میان مدت باید خدمتتون عرض کنم همچنان اهداف صعودی قبلی پابرجا هستند منتها در کوتاه مدت نباید حمایت 1060 از دست میرفت که با این وضعیت جدید و نگاهی مجدد به موج اکستند شده اخیر نظرم در مورد اخرین حرکت سهم بصورت زیر میباشد

و در مقایسه با کروی به این نتیجه رسیدم که کلا باما به لحاظ صعود و نزولهاش دقیقا یه فاز جلوتر از کروی هست.(چارت کروی در پایین صفحه) یعنی در حال حاضر کروی برای تکمیل 3 تا محدوده 322 تا 332 تومان بالا میاد که این صعود برای باما همزمان میشود با موج بی...

کروی:

نتیجه گیری:

به احتمال قوی باما از همین کف فعلی صعودی نهایتا تا محدوده 1085 توماندارد و سپس برای تکمیل موج 4 تا حوالی 940-960 تومان نزول خواهد کرد و سپس موج 5 سهم با هدف 1400-1450 تومان آغاز خواهد شد.

دلیل افت باما:

شکست حمایت مهم 1060 تومان و همزمان شکست کنج بروی rsi,

تو نمودار اپدیت شده باما موج شماری سهم تغییر خاصی نکرده و نقطه c و موج 4 میتونسته در سطح 925 که سطح حمایتی خوبی بوده به پایان خودش رسیده باشه..
                    به عقیده من با صعود سهم بالای 1000 تومان سهم سیگنال خرید خواهد داد و شروع موج 5 و گمانه پایان اصلاح موج 4 را قوت خواهد بخشید و افت زیر 940 سهم را راهی تکمیل موج سی در 900 و یا 860 تومان برای الگوی غیر ایده ال 61.8 CD=AB یا 78.6 CD=AB خواهد کرد.

همانطور که پیشتر گفته شد هدف سهم پس از پایان اصلاح و در موج 5 (و در دیدی بلند مدت 5 از 3 بزرگ سهم) محدوده 1450-1400 میباشد.

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

31 فروردین:

شاخص با توجه به نمودار زیر یک کانال صعودی را به بالا شکست .

حال با توجه به واگرایی کاملا مشهود در مکدی امکان پول بک بر سقف کانال در محدوده 26800-26700 و حتی غلبه بر واگرایی و عبور از سقف 27420 با هدف 27800-28000 امکان پذیر است .

بنظر خروج پلکانی در مثبتها در صورت رشد تا رسیدن به مقاومت 28000 واحدی استراتژی معقولانه ای باشد.نکته جالب وجود واگرایی در نمودار اغلب شرکتهای بزرگ همسو با شاخص کل هست که در ادامه برخی از این شرکتها را با هم بررسی خواهیم کرد:

متاسفانه شاخص وارد کانال شد و بنظر تا 26000 واحد امکان اصلاح وجود دارد.مهمترین حمایتها: 26800-26650-26400 و 26250

فعلا سهام بیشتر شرکتهای بزرگ هم مطابق تحلیلهای قبلی درحال اصلاح هستند پرواضح هست که فعلا مثبت شدن بازار موقتی بوده و فرصتی برای خروج.

نظر

• farhadbourse
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 21

ومعادن

علاقه خاصی به این سهم دارم سهم در حال حاضر تشکیل الگوی پرچم داده ولی احتمال نزول قیمت تا 329 (50 درصد فیبوناچی) و حتی3143(68درصد فیبوناچی) وجود داره که در صورت نزول الگوی پرچم fail میکنه. به نظر من فروش های امروز هیجانی بوده و سهم هنوز از سهام های برتر تا مجامع هست. نظر دوستان چیه؟ خصوصا شما سرکار خانم پانی

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

31 فروردین:

متاسفانه شاخص وارد کانال شد و بنظر تا 26000 واحد امکان اصلاح وجود دارد.مهمترین حمایتها: 26800-26650-26400 و 26250

فعلا سهام بیشتر شرکتهای بزرگ هم مطابق تحلیلهای قبلی درحال اصلاح هستند پرواضح هست که فعلا مثبت شدن بازار موقتی بوده و فرصتی برای خروج.

باید ببینیم چه گروهی باعث این افت میشه

امیدوارم عامل سیستماتیک نباشه !
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• farhadbourse
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 21

در اصل توسط farhadbourse پست شده است View Post
                            علاقه خاصی به این سهم دارم سهم در حال حاضر تشکیل الگوی پرچم داده ولی احتمال نزول قیمت تا 329 (50 درصد فیبوناچی) و حتی3143(68درصد فیبوناچی) وجود داره که در صورت نزول الگوی پرچم fail میکنه. به نظر من فروش های امروز هیجانی بوده و سهم هنوز از سهام های برتر تا مجامع هست. نظر دوستان چیه؟ خصوصا شما سرکار خانم پانی
                            [
                            بابا ما رو شرمنده کردین با این همه نظر و پیشنهاد و انتقاد. این همه نظر رو کجای دلم بزارم:)

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

بترانس بعد از اصلاح عمیقی که انجام داد در شروع 3 از 3 از 1 از ایمپالس جدید که فکر کنم موج5 بزرگش باشه قرار داره و هدفش در پایان یک براحتی 430-440 تخمین زده میشه.
                              خرید پله ای بنرانس تو قیمتهای فعلی(380) خوبه.بترانس هنوز جا داره

نظر

• alman
                                عضو عادی
                                • Nov 2011
                                • 85

پانی خانم لطف میکنین نمودارش رو هم بزارین(بترانس)
                                .با سپاس

نظر

در حال کار...
                                X