کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام سرکار خانم محمدی
در مورد کچینی میشه بفرمایید در صورت برگشت سهم از منطقه 340 تا چه سطحی انتظار رشد دارید.
در مورد وپترو هم همینظور , اگر تارگت قیمتی بدید ممنون میشم
چون من در 83 خرید داشتم و با توجه به روند حجم معاملات در 93 فروش داشتم اما عزیزانی که در 85 خریده اند الان به فکر پله بعدی باشند یا تارگت پایین تر میاد ...
نمودار وپترو رو فقط با توجه به حجم معاملات نزولی میبینم و اگر فردا در مثبت معامله نشه شاهد ریزش بیشتر قیمت خواهیم بود. (نظر شخصی و اعتبار بسیار کم به لحاظ محدودیت تحلیل)
اونم به خاطر کراس رو به پایین مکدی و اسیلاتور های حجم
باتشکر
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
سلام خانم محمدی
خواهش میکنم یه تحلیل از خبهمن بزنید من تقریبا 20% در زیان میباشم،به نظر شما آیا صبر کنم یا با یه سهم با راهنمایی شما تعویض کنم شاید جبران زیان شه.خیلی ممنونم آبجی مهربان
سلام.
خبهمن اگه زیر 190 تثبیت بشه بسیار خطرناکه و بنظر من با ضرر ازش خارج بشید اگه بیاد زیر 190
و در مورد جایگزینی با سهم دیگه اجازه بدید اصلاح بازار تمام بشه خیلی موارد مدنظرم هست که هنوز جا برای اصلاح بیشتر رو دارند
نمودار وپترو رو فقط با توجه به حجم معاملات نزولی میبینم و اگر فردا در مثبت معامله نشه شاهد ریزش بیشتر قیمت خواهیم بود. (نظر شخصی و اعتبار بسیار کم به لحاظ محدودیت تحلیل)
اونم به خاطر کراس رو به پایین مکدی و اسیلاتور های حجم
باتشکر
سلام.راستی فقط تشکرهاتون رو دیدم مگه کاربریتون فعال نشده؟
وپترو اگه مجددا نزول کنه به زیر 85 تومان باهاش موافق نیستم و باید تو چند روز اینده بالای 90 تومان تثبیت بشه
سرکار خانم محمدی با توجه به شرایط اقتصادی دنیا و نزول قیمت های جهانی فلزات اساسی و نفت ونزول قیمت دلار در کشور کدام گروه را مستعد رشد در روزهای آتی می دانید؟ ممنون :)
سلام دوستان. من تازه عضو سایت شدم و به جمع شما پیوستم، امیدوارم که بتونم از تجربیات شما استفاده کنم. از خانم محمدی هم بابت تحلیل های بسیار مفیدشان تشکر میکنم:)
دقت کنید جایی که موج a در نظر گرفتم نمیتونه موج 4 باشه چون در اینصورت موج 2 و 4 از یک درجه نیستند.
به احتمال قوی شاخص از محدوده 25400-25350 در هفته اینده تا حوالی 25800 نوسانی خواهد بود و سپس برای تکمیل موج سی تا حوالی 24900-25100 اصلاح خواهد شد.و سپس شروع موج 5...
که در بعد وسیعتر همه این 5 موج میتواند 1 از 5 باشد و یا 5 اصلی
سهم پس از گذشت 3 ماه فلشی روکه در محل موج 5 زده بودم تکمیل کرد و تبدیل به نمودار زیر شد :
در ضمن شاخص با 80 واحد اختلاف اصلاحش رو دز موج 4 در 24820 واحد به اتمام رسانید
فعلا مهمترین حمایت شاخص کل 25800-26000 واحد هست که شکست این حمایت بسیار خطرناک ارزیابی میشود.
سایر حمایتها:
26600 و 26300
با توجه به بررسیهای زمانی بروی اصلاح فعلی , این اصلاح زمانبر بوده و چنانچه در روزهای آتی شاخص نسبت به یکی از حمایتهای فوق الذکر واکنش نشان داد توصیه من خروج از بعضی سهام و گروهها میباشد که حتما در مورد این گروهها با نمودار بحث و بررسی خواهیم داشت.
نظر