کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام خانم محمدی با اینکه همه میدونیم سرتون فوق العاده شلوغه ولی یه قولی داده بودید ها!!!!
با سلام.
اول تشکر میکنم از زحمتی که زهره جان کشیدند بابت پاسخگویی به این سوال.
من کتاب مرجع امواج الیوت نوشته اقای علی محمدی را دقیقا اواخر بهمن سال گذشته شروع کردم و این کتاب نزدیک 500 صفحه ای حاوی مطالب بی نظیری است فقط متاسفانه نوشتار سنگینی داره.شاید باورتون نشه خود من بیش از 5 بار این کتاب رو مطالعه کردم تا تونستم اشراف کاملی بر مطالب کتاب پیدا کنم.
من در ایتدا مثل زهره عزیزم پیشنهاد کتاب امواج الیوت پریچر ترجمه جناب کامیار فراهانی رو میدم که برای شروع یهترینه.در مورد پی دی اف هم اجازه بدید یه نگاهی کنم اگه به فارسی منبعی داشتم حتما تقدیم میکنم.
راستش مطلب و تحلیل , زیاد اماده کردم منتها نمیدونم اول جواب دوستان رو بدم یا تحلیلها رو بذارم.
در مورد آموزش الیوت از مقدماتی تا سطح پیشرفته دارم یک کارایی میکنم که بزودی خبرش میرسه
در این مورد یکسری امکانات خاص احتیاج داشتم که جناب مهرداد خالقی بهم لطف کردند و تو انجمنشون این فرصت رو در اختیارم قرار دادند.بزودی مبحث الیوت رو در حد توان خودم در اونجا شروع خواهم کرد.
نشانه های بازگشت بازار دیده میشه که واکنش طبیعی
سهام بعضی شرکتها به اولین حمایت معتبرشون هست و همانطور که قبلا تاکید داشتم انتظار یک نوسان در سطح 26650-26800 رو فعلا دارم و سپس افت بیشتر
فولاد نسبت به سطح حمایتی 290 واکنش نشون داد حمایت معتبر فولاد 286-290 هست که اگه این سطح حمایتی از دست بره اصلاح بیشتری خواهدداشت.
فولاد حوالی 340-345 الگوی AB=CD نزولی رو تکمیل کرد که اون هم به tp خورده. 317 فعلا تبدیل به مقاومت سنگینی شده
وغدیر احتمالا موج 2 هست که تحلیل قبلیم نوسان در محدوده 400 و افت
بیشتر تا سطح 380-390.سطح 427-430 تومان برای وغدیر اولین محدوده قوی مقاومتی هست ..
فملی مشکوک به سر و شانه کف بود ولی رو نکلاین 520 تومان و در
همین سطح سیگنال فروش بدی داد.یه موج شماری خطر ناک میبینم رو سهم که بزودی قرار خواهم داد که با توجه به احتمال ریزش وحشتناک قیمت جهانی مس حتی تا سطح 3000-4000 دلار این موج شماری خیلی هم دور از ذهن نخواهد بود.
در مورد شرکتهای گروه روی بعد اصلاح فعلی رو موج شماریشون یه موج صعودی خوب دیگه دارن و سپس خروج کامل از این گروه.سعی میکنم تحلیل چند تا از سهام این گروه رو تا اخر هفته بذارم تا روش بحث کنیم.
طبق موج شماری زیر به احتمال قوی سهم راهی موج سی با هدف تقریبی 315 و یا 250 تومان خواهد شد (همانطور که در بالا نیز ذکر شد قیمت جهانی مس نیز تا سطوح 3000-4000 دلار ریزش خواهد داشت)
تحیل فوق فقط در صورت عبور از 520 تومان فیل خواهد شد.
سركار خانم شبتون بخير
امكان داره زمان تقريبي بدين
از ديدتون بسيار خوشحال شدم
با سلام.ممنونم از لطفتون.
در بازه زمانی میان مدت
ولی هنوز حرکت تو موج سی کاملا مسجل نیست چون موج بی فقط امواج abc ساده نیستند خود موج بی میتونه بصورت یک دابل و تریپل در بیاد و سپس بره واسه موج سی.
چند تا شکل از انواع موج بی میذارم که خود موجی بی بصورت دابل و تریپل دراومده, احتمال همین مورد رو واسه فملی دارم با توجه به نظرم در مورد کل بازار:
ولی تاکید میکنم افت فملی زیر 430 فوق العاده خطرناک است چون براحتی دابل تاپ میزنه با هدف 340
با سلام
خانم محمدی اگر فرصت کردین یه بررسی هم از پاسا داشته باشین
با تشکر
سلام اقا وحید.
اگه یه کم به این خوشتیپ ارفاق کنیم میشه گفت حوالی 495 خورده کف کانال و واکنش خیلی خوبی نشون داده
مقاومتها :
525 - 545 - 575 و محدوده 600 که سقف کانال فرضی درمیاد و مقاومت مهم سهم همینه اگه این مقاومت رو موفق بشه رد کنه تا 700 بالا میاد.
با سلام خدمت پانی عزیز
خسته نباشید
ممنون از تحلیل های خوبتون
اگه یک نگاه سطحی به نمودار کچینی داشته باشید ممنون میشم
پیشاپیش تشکر میکنم
سلام.کچینی تو موج بی یه دابل تاپ زد با هدف 340 که تو موج سی فعلا به سطح 350 نزدیک شده
340-335 حمایت خوبیه که اگه این حمایت از دست بره تا 300-305 افت میکنه
دقیقا اوایل بهمن بود که چارت گروه کاشی و سرامیک رو گذاشتم و اخطار ریزش دادم حالا میگردم و پستمو بالا میارم یادمه خیلیها تو همین تاپیک میگفتند اصلا و ابدا ولی موج شماری پیروز همیشگیست.
سلام خانم محمدی
خواهش میکنم یه تحلیل از خبهمن بزنید من تقریبا 20% در زیان میباشم،به نظر شما آیا صبر کنم یا با یه سهم با راهنمایی شما تعویض کنم شاید جبران زیان شه.خیلی ممنونم آبجی مهربان
سلام.کچینی تو موج بی یه دابل تاپ زد با هدف 340 که تو موج سی فعلا به سطح 350 نزدیک شده
340-335 حمایت خوبیه که اگه این حمایت از دست بره تا 300-305 افت میکنه
دقیقا اوایل بهمن بود که چارت گروه کاشی و سرامیک رو گذاشتم و اخطار ریزش دادم حالا میگردم و پستمو بالا میارم یادمه خیلیها تو همین تاپیک میگفتند اصلا و ابدا ولی موج شماری پیروز همیشگیست.[/B]
سلام سرکار خانم محمدی
در مورد کچینی میشه بفرمایید در صورت برگشت سهم از منطقه 340 تا چه سطحی انتظار رشد دارید.
در مورد وپترو هم همینظور , اگر تارگت قیمتی بدید ممنون میشم
چون من در 83 خرید داشتم و با توجه به روند حجم معاملات در 93 فروش داشتم اما عزیزانی که در 85 خریده اند الان به فکر پله بعدی باشند یا تارگت پایین تر میاد ...
باتشکر
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
نظر