سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
-
-
-
در اصل توسط فرهاد پست شده است View Postتاریخ رو چندم وارد کردید
گزینه find next رو در پنجره split چند بار بزنید تا خودکار بیاد رو تاریخ مورد نظرتون.
مثلا واسه مپنا که تاریخ میلادی 5/18/2011 رو نشون میده ok بزنید افزایش سرمایش اعمال میشه و نمودارش تعدیل میشه.
درست شد؟
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postمن به این صورت عمل کردم:
گزینه find next رو در پنجره split چند بار بزنید تا خودکار بیاد رو تاریخ مورد نظرتون.
مثلا واسه مپنا که تاریخ میلادی 5/18/2011 رو نشون میده ok بزنید افزایش سرمایش اعمال میشه و نمودارش تعدیل میشه.
درست شد؟
ممنونyahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postپانی جان چنگالت حرف نداشت
بذار ش رو سایت همه مستفیذ شن خب
الان اقا حجت می یان می گن یا چنگالو نشون بدین یا در موردش صحبت نکنید:-s:D
سلام به همه
من نمیدونم شما ها این چنگالا رو از کجا میارین، سرویس جهیزیتون بهم نخوره، یه وقت؟لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام به همه
من نمیدونم شما ها این چنگالا رو از کجا میارین، سرویس جهیزیتون بهم نخوره، یه وقت؟
خدا خيرت بده كه روز تولت دل چند نفرو شاد كردي حجت جان.
دمت گرم. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
با سلام.هدف از ایجاد این تاپیک بررسی تکنیکالی یا فاندامنتالی سهام به منظور انتخاب سهام برتر با هدف بیشترین بازدهی تا مجامع میباشد
با توجه به رشد منطقی برخی گروهها و نمادها در این فصل تا مجامع خواهشمندم سهام و یا سبدی از سهام مدنظرتونو با تحلیل معرفی کنید.
میزان بازدهی را در پایان هر ماه و تا مجمع محاسبه میکنم تا نفرات برتر معلوم شوند
با تشکر.
نظر
-
-
در اصل توسط reihane پست شده است View Postپاني جون ميگم احيانا احيانا چنگال ها كاربرد ديگه اي نداره واسه آقايون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در خصوص بنده بوف کور مطلع هستند، آبکش هستم، کلا؛ فکر نکنم چنگال سالم خونه ما باشه.
در جریان شکلکها نیستم اما پیگیری میکنم.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
نظر