سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam
    عضو عادی
    • Jan 2011
    • 147

پانی خانم لطفا نظرتون را در مورد واتی بفرمایید
    با توجه به تحلیل قبلی شما بعد ازقیمت 90 چطور می شود

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

خیلی ممنون عالی بود و منطقی
      راستی خیلی با قسمتی که قرمز کردم موافقم.

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
      سایه جان منطقه ایل گلی تبریز کنار پارک معروف ایل گلی هستش چند سال پیش زمین در اون منطقه خیلی ارزون بود تا اینکه مترو تبریز کلنگش دقیقا همونجا بخ زمین خورد و الانم تا دوسال اینده افتتاح میشه کم کم زمین های اون اطراف شدن مثل طلا و هم قیمت زمین های مرقوب تبریز این وسط شبریز خیلی اونجا زمین داشت پدر منم چند سال تو پالایشگاه تبریز البته تو قسمت اداری مالیش کار کرده از این شرکت به شخصه بدم میاد و خاطره خوبی ازش ندارم ولی خب بگذریم! الانم گویا داره همون زمین ها رو میفروشه به شخصه تعدیل منفی بده خوشحال تر میشم چون با اطمینان میخرمش ولی خب این مصداق بارز کلاه برداریه ! طی تماسی که با شرکت داشتم این شایعه رو تکذیب کرد حالا راست دروغش الله علم

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط meysam پست شده است View Post
        پانی خانم لطفا نظرتون را در مورد واتی بفرمایید
        با توجه به تحلیل قبلی شما بعد ازقیمت 90 چطور می شود

سلام.سر و شانه سقف سهم هدفش محدوده 90 تومان بوده.وقتی به اون محدوده رسید بازم بررسی میکنم فعلا که حرفی واسه گفتن نداره.

وقتی تحلیل سهمو سه هفته پیش زدم گویا چند ساعت بعدش گزارشی ازش اومد که خیلیها ریختن تو تاپیک که حالا چی میشه با این گزارش فردا صف خرید میشه و تحلیلتون فیل میشه...

خدا رو شکر که من بوظیفه خودم عمل کردم و به همه اون عزیزان توصیه کردم در صورتی که سهم بالای 125 بسته نشد از سهم دوری کنند ولی سهم از 124 تومان بالاترو ندید که ندید! ...

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

راستی دوستان امشب زهره جان"بوف کور عزیز" اموزش مبحث مهم واگراییها رو در تاپیک اموزشی فروم برعهده دارند.

امیدوارم از توضیحات خوبشون نهایت استفاده رو بکنید چون یادگیری این مبحث حتی به دوستانی هم تکنیکالیست نیستند در خرید و فروشهاشون کمک فراوانی میکنه.

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

سلام به پانی عزیز
            پانی جان خسته نباشی
            استاد می خواستم یه نگاهی به تکنیکال کچاد بندازید ... سهم وضعیت بنیادی عالی داره ...می خوام بخرم بندازم کنار تا 6 ماه دیگه یا 9 ماه دیگه یه 100 درصد شیرین بگیرم ... فقط نقطه ورود مناسب می خوام که به کمک شما میتونم خرید کنم
            اصلاح سهم از نظر تکنیکی چطور هست ؟؟
            پیشاپیش از پاسختون سپاس گذارم
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بوف کور
              Banned
              • Jul 2025
              • 1422

در اصل توسط pani پست شده است View Post
              سلام زهره جان.

بنظرتون خرید منفی کامل کدوم شرکتها برای فردا مناسبتره؟ چون احتمال برگشت رو برای فردا یا نهایتا پس فردا زیاد میدونم.
              اخه این چه وضعیتیه ناسلامتی 1-2 هفته دیگه مجمع سایپاست...

سلام به پانی عزیزم
              والا پانی جان خودتون می دونید که اصلاح خیلی دیگه مونده ولی در این بین به نظرم یسری سهم ها تازه اول اصلاحند و یک سری سهم ها در پایان اصلاح اول و برگشت که می شه از بین اینها انتحاب کرد
              مثلا به نظرم سهم های خودریی و چند تا از بانکی ها و سرمایگذاری ها حرکت مثبت خوبی دارند و یکسری سهم های شاخصی حرکت منفی بیشتری رو دارند که ممکنه شاخص با اینا به روند منفیش ادامه بده
              برای خرید فردا به نظرم خوبه
              خودمم فردا خرید می کنم تا میانگین خرید روز قبل و پائین بیارم و پله دوم خریدمم انجام داده باشم
              سایه متاسفانه وضعیت سیاسی اصلا خوب نیست و در گیری بالا گرفته با این حساب با توجه به ریزش شدید بازار خیلی جا برای ریزش بیشتر نداریم
              اون روزی که شاخص رو دروغین کردند یاد این روزاشون نبودند
              سال 81 که اقای رفسنجانی رئیس جمهور بودند شاخص ما 13000 بود و سهم ها همه بالای 1000 تا 14000 تومنم سهم داشتیم و حالا با شرکت های اصل 44 و ورود دی پی اس به شاخص و هزار جور جنگولک بازی شاخص 25000 هزار و کاسه چه کنم دست اقایون
              مدیریت جهان :-&:-&:-& واقعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــا ؟

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post

سلام به پانی عزیزم
                والا پانی جان خودتون می دونید که اصلاح خیلی دیگه مونده ولی در این بین به نظرم یسری سهم ها تازه اول اصلاحند و یک سری سهم ها در پایان اصلاح اول و برگشت که می شه از بین اینها انتحاب کرد
                مثلا به نظرم سهم های خودریی و چند تا از بانکی ها و سرمایگذاری ها حرکت مثبت خوبی دارند و یکسری سهم های شاخصی حرکت منفی بیشتری رو دارند که ممکنه شاخص با اینا به روند منفیش ادامه بده
                برای خرید فردا به نظرم خوبه
                خودمم فردا خرید می کنم تا میانگین خرید روز قبل و پائین بیارم و پله دوم خریدمم انجام داده باشم
                سایه متاسفانه وضعیت سیاسی اصلا خوب نیست و در گیری بالا گرفته با این حساب با توجه به ریزش شدید بازار خیلی جا برای ریزش بیشتر نداریم
                اون روزی که شاخص رو دروغین کردند یاد این روزاشون نبودند
                سال 81 که اقای رفسنجانی رئیس جمهور بودند شاخص ما 13000 بود و سهم ها همه بالای 1000 تا 14000 تومنم سهم داشتیم و حالا با شرکت های اصل 44 و ورود دی پی اس به شاخص و هزار جور جنگولک بازی شاخص 25000 هزار و کاسه چه کنم دست اقایون
                مدیریت جهان :-&:-&:-& واقعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــا ؟
                خیلی ممنون.عالی بود زهره جان

به چه نکته خوبی اشاره کردید حقیقتا در اون زمان بسیاری از شرکتها براحتی 3-4 برابر قیمت حال حاضر بودند با نصف شاخص الان ولی الان 200-300 تومان هم نیستند...

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                  سلام به پانی عزیز
                  پانی جان خسته نباشی
                  استاد می خواستم یه نگاهی به تکنیکال کچاد بندازید ... سهم وضعیت بنیادی عالی داره ...می خوام بخرم بندازم کنار تا 6 ماه دیگه یا 9 ماه دیگه یه 100 درصد شیرین بگیرم ... فقط نقطه ورود مناسب می خوام که به کمک شما میتونم خرید کنم
                  اصلاح سهم از نظر تکنیکی چطور هست ؟؟
                  پیشاپیش از پاسختون سپاس گذارم

سلام و درود بر آریو بزرگوار
                  همیشه به سهمهایی که درنظر میگیرید توجه میکنم چون همیشه دنبال سهم بنیادی هستید و این عالیه

و اما کچاد:

من اول چند تا سطح رو که بنظرم مطمئنتره برای ورود خدمتتون عرض میکنم و سپس حمایتهای بین این دو:

دو سطح مناسب:555-560 تومان و 500 تومان.
                  اگه قیمت زیر 550 ببنده تا 500 تومان هم احتمال افت وجود داره.

حمایتها:592-600 و 575 و اگه زیر 550 بیاد , تا 500 تومان ,حمایت قوی 520 تومان را دارد
                  آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/06/27, 20:13.

نظر

• hiva
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 94

سلام پانی عزیز. می شه بفرمایید آیا با این وضعیت فسرب ، حقش هم از همین منوال پیروی می کنه یا نه ؟ به نظرتون واسه فردا امید برگشت داره یا به 127 می رسه ؟
                    پیشاپیش ممنون از وقتی که می گذارید:x

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در اصل توسط hiva پست شده است View Post
                      سلام پانی عزیز. می شه بفرمایید آیا با این وضعیت فسرب ، حقش هم از همین منوال پیروی می کنه یا نه ؟ به نظرتون واسه فردا امید برگشت داره یا به 127 می رسه ؟
                      پیشاپیش ممنون از وقتی که می گذارید:x
                      سلام هیوا جان.
                      ای کاش سهم ازم میخواستید ولی حق خیلی اطلاعات کمی برای تحلیل تکنیکال داره.در محدوده 140 حمایت بسیار خوبی داره که اگه شکسته بشه تا 136 و 127 تومان افت میکنه.

نظر

• امپراتور7
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 1043

خیلی ممنون.عالی بود زهره جان

به چه نکته خوبی اشاره کردید حقیقتا در اون زمان بسیاری از شرکتها براحتی 3-4 برابر قیمت حال حاضر بودند با نصف شاخص الان ولی الان 200-300 تومان هم نیستند...
                        خب سایه جان این طبیعیه شرکت ها چندین بار افزایش سرمایه دادند و به این قیمت ها رسیدن نمیشه منکر رشدشون شد بایدم رشد کنن ولی در این میان برخی شرکت ها بودند که نابود شدند مثل پلوله که یادم میاد سال 83 شده بود مثل صدرای سال پیش این شرکت تا تومان 4800 رو هم دید
                        ولی درکل بنده هم با مکانیزم محاسبه شاخص جدید مخالفم اینکه سود رو کثر میکنن واقعا مزحکه شرکت در مجامع دیگه جذابیتی نداره برای هیچ کس
                        به جان خودت بیفت!
                        خودت خودت را بساز!
                        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

سلام و درود بر آریو بزرگوار
                          همیشه به سهمهایی که درنظر میگیرید توجه میکنم چون همیشه دنبال سهم بنیادی هستید و این عالیه

و اما کچاد:

من اول چند تا سطح رو که بنظرم مطمئنتره برای ورود خدمتتون عرض میکنم و سپس حمایتهای بین این دو:

دو سطح مناسب:555-560 تومان و 500 تومان.
                          اگه قیمت زیر 550 ببنده تا 500 تومان هم احتمال افت وجود داره.

حمایتها:592-600 و 575 و اگه زیر 550 بیاد , تا 500 تومان ,حمایت قوی 520 تومان را دارد
                          درود به استاد پانی عزیز
                          پانی جان اولین سهمی که وارد بازار سرمایه شدم و تحلیلش کردم کچاد بود ...شناختم بهش بد نیست نوع معدن ...شرایطش ...محصولاتش ...روند تولیدش و....
                          همیشه ارزنده بودنش برام مثل روز روشن بوده ولی حتی یک بار هم واردش نشدم و هر سال هم با کمی صبر سرمایه گذار بیش از 100 درصد بازدهی داده و من فقط نگاش کردم
                          اما امسال مثلث سرمایه گذاری خودمو روی حفاری ...کچاد و طلا میریزم تا ببینم چطور میشه
                          اصلاح کچاد همیشه سخت بوده امیدوارم اصلاح بشه ....قیمت های 500 تا 550 واقعا ارزنده
                          از راهنماییتون بینهایت سپاس گذارم
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                            درود به استاد پانی عزیز
                            پانی جان اولین سهمی که وارد بازار سرمایه شدم و تحلیلش کردم کچاد بود ...شناختم بهش بد نیست نوع معدن ...شرایطش ...محصولاتش ...روند تولیدش و....
                            همیشه ارزنده بودنش برام مثل روز روشن بوده ولی حتی یک بار هم واردش نشدم و هر سال هم با کمی صبر سرمایه گذار بیش از 100 درصد بازدهی داده و من فقط نگاش کردم
                            اما امسال مثلث سرمایه گذاری خودمو روی حفاری ...کچاد و طلا میریزم تا ببینم چطور میشه
                            اصلاح کچاد همیشه سخت بوده امیدوارم اصلاح بشه ....قیمت های 500 تا 550 واقعا ارزنده
                            از راهنماییتون بینهایت سپاس گذارم
                            باور کنید کچاد برای من دومین سهم بود اولیش فملی هست که از 400 تومان تا حالا یادگاری نگه داشتم.

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

مجمع نسوز اذر هفته دیگه دوشنبه برگزار میشه امروز فردا و پس فردا آخرین مهلت خرید این سهمه تو مجمع قرار شده در مورد وضعیت 15 میلیارد تومان یعنی 150 تومان به ازای هر سهم این شرکت تصمیم گیری بشه
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

با یه نگاه به بازار قبل از بازگشایی مطمئن شدم امروز خیلی سهما با صف خرید بسته میشن
                                >:d<
                                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
                                X