پانی عزیز موج شماری فاراک از نظرتان چگونه است؟
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postاگر این خط روند تو نمودار خطی فاراک شکسته بشه واقعا ازش ناامید میشم .سهم در این قیمت حمایت فیبوی 50%ret کل حرکت از 29 تومان را هم دارد.
با شکسته شدن این حمایت سهم امکان افت تا 130 تومان(فیبوی 61.8) را هم دارد.
[/URL][/IMG]
این خط روند هم در سهم خیلی با اهمیته:برخورد احتمالی در 154
[IMG][/IMG]
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postبا سلام.
جواب پایین رو چند روز پیش در جواب دوست دیگری عنوان کرده بودم:
بنظرم امکان نزول سهم بین 152-162 وجود دارد
که بعد از ان انتظار صعودی تا سطح 172-182 و سپس ادامه افت تا سطح 135-147 را دارم.
آیا در برگشت امکان رسیدن به 200 را دارد ؟
لطفا تکنیکال خاور را بررسی بفرمائید .................................با تشکرآخرین ویرایش توسط aminaran؛ 2011/06/28, 22:31.
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postبا تشکراز تحلیل خوبتان دقیقا از 156 برگشت
آیا در برگشت امکان رسیدن به 200 را دارد ؟
لطفا تکنیکال خاور را بررسی بفرمائید .................................با تشکر
سلام.این تحلیل رو برای کدوم سهم زده بودم.فکر کنم برای یک سهام سرمایه گذاری بود ولی دقیقا یادم نمیاد.
نظر
-
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postولصنم.............. صفحه 41
ممنون یادم اومد.
و اما ولصنم:
بنظر من با توجه به چارت زیر سهم در موج 2 بزرگ و موج c خود قرار دارد.حقیقتش بین اصلاح فلت و یا زیگزاگ سهم مرددم چون موج b قدری از 61.8 بزرگتر بوده ولی چیزی که مشخص موج اصلاحی c بصورت 5 موج کامل نزولی تکمیل نشده بنابراین با وجودیکه سهم اصلاح زیادی داشته و روی سطح حمایتی 61.8 فیبوناچی هم قرار داره ولی بنظرم بعد یک نوسان مثبت هر جند جزئی سطح حمایتشو در محدوده 150-155 میشکنه و بنزول خودش ادامه میده
[IMG][/IMG]
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post
ممنون یادم اومد.
و اما ولصنم:
بنظر من با توجه به چارت زیر سهم در موج 2 بزرگ و موج c خود قرار دارد.حقیقتش بین اصلاح فلت و یا زیگزاگ سهم مرددم چون موج b قدری از 61.8 بزرگتر بوده ولی چیزی که مشخص موج اصلاحی c بصورت 5 موج کامل نزولی تکمیل نشده بنابراین با وجودیکه سهم اصلاح زیادی داشته و روی سطح حمایتی 61.8 فیبوناچی هم قرار داره ولی بنظرم بعد یک نوسان مثبت هر جند جزئی سطح حمایتشو در محدوده 150-155 میشکنه و بنزول خودش ادامه میده
[/URL][/IMG]
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postمثبت شدن امروز سایپا هم بدلیل برخورد به خط روند قرمز رنگ(در نمودار خطی) بود.
سایپا نیز بعد از چند روز نوسان مثبت احتمال افت تا خط ابی در محدوده 217 تومان را دارد.
[/URL][/IMG]
از تحلیل خوبتون سپاس گذارم
پانی جان وضعیت بنیادی سایپا زیاد جالب نیست اگه حاشیه سود شرکت به همین صورت خواسته باشه ادامه پیدا کنه و هر سال نسبت به سال قبل کمتر بشه و فکری برای هزینه های خودش نکنه و سال 91 پایان سود عملیاتی سایپا هست ... و چیزی جز سود زیر مجموعه ها براش نمیمونه
حالا از شما استاد عزیز می خواستم بپرسم آیا در نمودار سایپا نشانه هایی از رشد وجود داره ؟؟
آیا موج 5 که ازش نام برده میشه البته برای شاخص کل شامل حال سایپا هم میشه ؟؟؟
در غیر این صورت ممنون میشم یه بار دیگه نقاط حمایتی رو برامون بگید ؟؟
تصمیمی برای سایپا هست ....بخش اول وضعیت بنیادی بود که ....
و اما بخش دوم تکنیکال که منتظر نظر شما استاد عزیز هستم
سپاس گذارمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
http://forums.boursy.com/showthread....ll=1#post26633
این تحلیل هم قبلا فرموده بودید فکر کنم در 130 موج اصلاحی کامل می شه ؟
نظر
نظر