سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shadi
    کاربر فعال
    • Jul 2011
    • 914

پانی عزیز سلام

ایا تحلیل زهره عزیز در مورد فاراک وانتظار رشد فرا رسیده یا هنوز بالا و پایین داره ،میشه لطفا زودتر پاسخ بدهید اخه میخواهم اگر دیگه پایینتر نمی یاد
    بخرم تا میانگین را پایین بیاورم اخه خرید قبلیم رو 2580 می باشد متشکرم.

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
      پانی عزیز سلام

ایا تحلیل زهره عزیز در مورد فاراک وانتظار رشد فرا رسیده یا هنوز بالا و پایین داره ،میشه لطفا زودتر پاسخ بدهید اخه میخواهم اگر دیگه پایینتر نمی یاد
      سلام شادی جان.

اول اینو بگم فاراک تو این قیمتها واقعا کم ریسکه (تکنیکی و بنیادی) گزارششو ببینید بنظرم فوق العاده بود.

تکنیکی هنوز احتمال ضعیفی بر نزول تا سطح 160 تومان وجود دارد ولی با دید میان مدت(کمتر از 3 ماه) فاراک در همین قیمتها ارزنده است.میتونید پله ای خرید کنید و یه بخشی رو نگهدارید( در صورت احتمال حتی 1% در افت این سهم) بقیه رو در قیمت پایینتر خریداری کنید(کاری که واسه صدرا کردم دیروز 210 یه پله خریدم و بقیه رو نگهداشتم در صورت افت تا 202-200)

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
        با سلام
        خانم محمدی شرمنده من ایقدر سوال میپرسم
        اگر یک سهم تا بالای باند بولینگر صعود کند وبعد به ema20 برخورد کند ومجددا صعود کند یا باز هم سیگنال خرید دارد؟
        مانند بموتو
        با سپاس فراوان
        شاید نشه گفت سیگنال خرید چون بهتون شرطشو گفتم ولی سهم در این حالت (مثل بموتو) به حمایت قوی خودش برخورد میکنه اگه این حمایتو بشکنه تا کف باند میاد پایین و سیگنال فروش صادر میکنه و اگه حمایت بشه احتمال رشد تا سقف باند مجددا وجود داره

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

اگه فردا یه اردر واسه غدیر 423-419 بذاریم , احتمال زیاد نوسان خوبی میده .

نظر

• amir3236
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 266

به نظر من صدرا دیروز کفوزد .به نظرمن 210دیگه نمیبینه

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

در اصل توسط amir3236 پست شده است View Post
              به نظر من صدرا دیروز کفوزد .به نظرمن 210دیگه نمیبینه
              تحلیل و نمودار زیباتون رو تو تاپیک صدرا دیدم.
              انشالله همینطور بشه دیروز 210 نصف خریدها رو انجام دادم.بقیه رو گذاشتم اگه یه لوی کوچیک به دور و بر 200 زد تکمیلش کنم

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                اگه فردا یه اردر واسه غدیر 423-419 بذاریم , احتمال زیاد نوسان خوبی میده .

با اینکه معتقدم سهم از محدوده یاد شده (که میتونه حداقل امروز باشه ) تا محدوده 437 تومان نوسان بده ولی وضعیت تکنیکی سهم زیاد جالب نیست.بنظرم سهم یک دابل تاپ تشکیل داده و حتی امکان داره نک لاینشو شکسته باشه و نوسان مورد نظر من یک ریتریس و یا واکنش به حمایت خط گردن باشه.

هدف دابل تاپ سهم محدوده 385-390 تومان میباشد.

[IMG][/IMG]
                آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/10/23, 19:27.

نظر

• حبیب
                  عضو عادی
                  • Jan 2011
                  • 252

استاد پانی به نظرتان مقاومت 220 شبریز که گفته بودید شکسته شده ؟ هدف بعدی را چند میبینید ؟فقط اشکالش اینه که چند روزه بالای باند بولینگر هست

نظر

• esi_mohammadi
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 1105

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                    پانی عزیز سلام

هیچ وقت تو خرید هول نباش و عجله نکن چون بعضی جاها میخری فکر میکنی ارزون و خوب خریدی اما بعد میبینی گرونتر از همه خریدی
                    اینو از منه بنده حقیر داشته باش
                    موفق باشی
                    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• rezaafshari110
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 347

سلام استاد
                      من جسارتا یک تحلیل دارم میتونم نظر شریفتون رو بدونم
                      در نمودار وکار با توجه به واگرایی مخفی(روند قیمت ادامه دارد) و عبور از ema20 فکر میکنم سهم صعودی باشه.
                      در صورت امکان نظرتون رو بفرمایید.

[IMG][/IMG]
                      حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                      همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

حقیقتش بعد بازار که نمودار وغدیر نشان از یک دوقلوی سقف داشت احساس کردم باید یه خبرایی بیاد و بازار بریزه ولی اصلا انتظار نداشتم صدرا با این گزارش :-& اتشو شعله ور کنه.

متاسفانه بیشتر شرکتهای بزرگ وضعیت خوبی ندارند.فملی که تحلیلش تو همین تاپیک موجوده دقیقا 4 مهر اخطار ریزششو دادم و گفتم تا 380-400 در میان مدت اصلاح خواهد شد.خودروییها فعلا اونقدر خوابشون عمیقه که تو رشد 2-3 هزار واحدی اخیر هم از خواب بیدار نشدند وای به حال الان که...اکثر بانکیها حدود دو -سه هفته پیش سیگنال قطعی فروش صادر کرده بودند و هنوز تا پایان اصلاحشون حداقل 4-5 % دیگه جا دارند...

بیشتر شرکتهایی که همگام با رشد شاخص خودشونو بالا کشیدند الان وقت استراحتشونه مثل بیمه دی ساختمانیها مخابرات(اگه 345-347 را بشکنه تا 330 افت میکنه)... و تجهیزات.

در حال حاضر شاخص کل اگه بیشتر از 25800-25900 افت کنه تا محدوده 25250 اصلاح میشه با حمایت نصفه و نیمه در 25500.

و پس از پایان اصلاح , شاخص تا 29000 واحد صعود خواهد کرد.این نظر شخصی منه و شاید کاملا اشتباه باشه

نظر

• shadi
                          کاربر فعال
                          • Jul 2011
                          • 914

نوشته اصلی توسط shadi
                          پانی عزیز سلام

esi.mohammadi

هیچ وقت تو خرید هول نباش و عجله نکن چون بعضی جاها میخری فکر میکنی ارزون و خوب خریدی اما بعد میبینی گرونتر از همه خریدی
                          اینو از منه بنده حقیر داشته باش
                          موفق باشی
                          جناب محمدی از توصیه بجا شما سپاسگزارم.

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

وایران !!!

اگه فردا نتونه داخل کانالش برگرده براحتی کف قبلیشو میزنه

[IMG][/IMG]

نظر

• reihane
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 41

امروز كلي وسوسه شدم مداران و فاذر و صدرا و بكام و فولاد و چند تا سهم ديگه اعتباري بخرم واسه نوسان يكي دو روزه . اما چون پول نداشتم جرات نكردم .

نظر

• m_reza
                                عضو جدید
                                • Jul 2011
                                • 6

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                                تو وبلاگم دیشب نظرمو گفتم اگه 280 رو رد کنه اصلاحش تموم شده است و در غیر اینصورت 238-240 افت میکنه(نهایت افت سهمو 225-227 میدونم که فعلا دلیل خاصی واسه افت تا اون محدوده نمیبینم)

پس از پایان اصلاح سهم بدلیل الگوی کاپ ورود به این سهم عالیه

با عرض سلام
                                من خيلي وقته با توجه به تحليل هاي خوبتون خريد و فروش مي كنم، خدا خيرتون بده
                                آيا به نظر شما اصلاح سهم "ودي" تموم شده؟ مدتهاست منتظر پايان اصلاح سهم نشستم
                                امروز قيمت پاياني بالاي 280 اومد

نظر

در حال کار...
                                X