سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب :

استاد نظرتون در مورد تجارت الکترونیک پارسیان ؟؟حمایت سهم ؟؟

سلام .حمایت بعد از 900 تومان محدوده 885 تومان هست که حمایت خوبی هست.احتمال شکست این حمایت کمه ولی در صورت افت بیشتر حمایتهای بعدی 865 و 850 تومان میباشد

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

در اصل توسط riskman پست شده است View Post
      خانم پاني !
      به نظر ميرسد اساتيدي مثل شما و خانم مارال بيشتر به فاراك اعتقاد دارند! در حاليكه گفته مي شود فاذر از نظر بنيادي قويتره ! به نظر شما فاراك برتري خاصي داره ؟ با تشكر

سلام .من از دیدتکنیکال به سهام نگاه میکنم و دوستان میدونند بنیادی کار نیستم.از منظر تکنیکال تو افت اخیر فاراک 150 رو نشکست ولی فاذر زیر 200 تومان امد.

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
        استاد گرامی سلام
        سایپا چقدر دیگه جا اصلاح داره؟
        زامیادم فکر کنم زیر130نره درسته؟
        سلام لینک تحلیلمو در مورد خودرویی که در وبلاگم گذاشته بودم صفحه قبل موجوده.هنوزم نظرم همونه البته مطمئن باشید افت بیشتر سهام بازار سریع و ناگهانی رخ نمیده
        برگشتهای مقطعی تا تکمیل افت نهایی سهم زیاده که معامله گر رو با همین برگشتهای مقطعی فریب میده

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

در اصل توسط pani پست شده است View Post
          بنظر من و خیلی از دوستان شاخص موج 4 هست و با توجه به اینکه باید موج 4 و 2 از نظر
          زمانی با هم هارمونی داشته باشند این اصلاح حداقل قریب به یکسال از نظر زمانی باید
          طول بکشه یعنی شاخص از اواخر فروردین امسال اصلاحشو شروع کرده که حداقل تا اخر سال
          جاری این اصلاح میتونه ادامه داشته باشه البته این اصلا به این معنا نیست که ما
          یکسال فقط بازاری نزولی داشته باشیم بلکه همچنان که تا به امروز دیدیم نوسانات
          مثبتی هم در این بین خواهیم داشت.

اصلاح مدنظر من یک اصلاح مرکب است که از
          نظر زمانی زمانبر بوده ولیکن قدرت نزولی خیلی زیادی نداره .

با مفروضاتی که فعلا داریم میتونیم یک اصلاح فلت رو ببینیم
          همانطور که پیشتر هم گفته بودم میتونیم به این شکل این اصلاح را کانال کشی کنیم:

طبق قانون جناب neely اگه شاخص تا کف کانال یعنی محدوده 24500-24600 اصلاح کنه صعود
          بعد از ان به احتمال زیاد موج x در راستای یک اصلاح مرکب خواهد بود ولی اگه کف
          کانال رو بشکنه و یکسره تا مرز 24000 واحد نزول کنه اصلاح فلت تکمیل شده و پایان
          یافته.

نتیجه گیری : با توجه به قانون تناسب موج 2و4 و
          اینکه این اصلاح از نظر زمانی هنوز باید زمان ببره و با توجه به اصلاح فلتی که پیش
          روی شاخص هست من احتمال میدم شاخص از مرز 24500-24600 صعود خوبی رو حوالی اوایل
          زمستان درقالب موج x تجربه کنه و مجددا ادامه اصلاح تا اواخر سال جاری تا تکمیل
          اصلاح wxyxz
          در اصل توسط pani پست شده است View Post
          با شکست 25300 رفتیم برای 24900-25000

امیدوارم دوستان از فرصتهای فروش استفاده کرده باشند.

نظر

• riskman
            عضو عادی
            • Sep 2011
            • 208

با كسب اجازه از خانم پاني !
            اين پست از دكتر سهند كورسوي اميدي برايم بوجود آورد !
            ------------------------------------------------------------------
            الان با صحبتهای مطرح شده توسط مسوولین بگونه ای مشخص است که بحران موجود را لمس کرده اند و فهمیده اند که ضررها و خطرهای تحریم و حمله احتمالی تا چه حد است. بنابراین موضع گیریها با تدبیر بیشتری در سخنرانی ها مطرح می شود. نمونه اش هم همین صحبت اقای صالحی.

بنظر می رسه که لابی پشت پرده در حال انجام است و می توان به توافقی در مسائل خارجی امیدوار بود.

بهمین دلیل فکر می کنم می توان کم کم به سرمایه گذاری مجدد در بورس بویژه در گروه بانکی و مالی ( البته نه سرمایه گذاری) ، ساختمانی یا سیمان و کلا شرکتهایی که مشکل فروش ندارند مثل حفاری یا پتروشیمی مجددا فکر کرد.

البته ترجیح بنده اینست که نقدینگی را مصروف حمایت از سهام فعلی سبدم از جمله ثامان یا رایان یا حفاری نمایم.

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

به یکی از دوستان امروز قول وپترو رو داده بودم:

وپترو:

بنظر من سهم تو 130 تومان یک الگویی شبیه دوقلوی سقف زده بوده که در اینصورت هدف سهم محدوده 47 تومان میباشد.

حمایت فعلی 62 تومان خیلی قویه و شکست ان حکایت ازقدرت نزولی سهم داره.

حمایت قوی دیگر پس از 62 تومان محدوده 55-56 تومان قرار دارد.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20672

پی به ای وپترو الان 4.1 شده نباید زیر 60 بیاد به نظرم اگه بیاد کمی خنده دار میشه دیگه
                ///

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  پی به ای وپترو الان 4.1 شده نباید زیر 60 بیاد به نظرم اگه بیاد کمی خنده دار میشه دیگه
                  با اجازه استاد عزیز

میثم جان چرا وپترو نباید زیر 60 بیاد سود وپترو برای سال 91 غیر عملیاتیه ... و در سال های بعد از این سود خبری نیست و نباید بهش پی به ای بدید ...

وپترو در کل سبد بورسی و غیر بورسی خودش در قسمت غیر بورسی مرجان داشت و مروارید که اونا رو هم فروخته

در کل حرفی برای گفتن نداره
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

پانی جان یک نیم نگاهی به بیمه البرز می اندازید. این سهم یک فراز و نشیب های خاصی را گذرانده که من یکی قادر به تحلیل درستی از آن نیستم.
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                      با اجازه استاد عزیز

میثم جان چرا وپترو نباید زیر 60 بیاد سود وپترو برای سال 91 غیر عملیاتیه ... و در سال های بعد از این سود خبری نیست و نباید بهش پی به ای بدید ...

وپترو در کل سبد بورسی و غیر بورسی خودش در قسمت غیر بورسی مرجان داشت و مروارید که اونا رو هم فروخته

در کل حرفی برای گفتن نداره
                      سلام بر دوست بسیار عزیز جناب آریو.خیلی خوشحال شدم از حضور مجددتون.

امیدوارم مثل همیشه با اطلاعات بنیادی قویتون در مورد وضعیت بنیادی سهامی که من تکنیکالی بررسی میکنم نظرتونو بگید.میدونید که بنیادیم ضعیفه .
                      میخواستم مطالعاتمو شروع کنم که زهره عزیزم واسه خودش رقیب تراشید :d و منو کشید به بازارهای جهانی و تقریبا تمام مدت در حال تمرین تو ف ا ر ک س هستم

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                        پانی جان یک نیم نگاهی به بیمه البرز می اندازید. این سهم یک فراز و نشیب های خاصی را گذرانده که من یکی قادر به تحلیل درستی از آن نیستم.
                        دارم بررسیش میکنم همین امشب تحلیلشو میذارم تو تاپیک

نظر

• shadi
                          کاربر فعال
                          • Jul 2011
                          • 914

پانی جان سلام خسته نباشی خانمی میشه لطفا باما را هم تحلیل بفرمایید.قبلا فرموده بودید که تا 1400 اصلاح دارد میخواهم ببینم اگر این حمایت شکسته شود

حمایت بعدی کجاست متشکرم.

نظر

• حامد24
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2532

سلام پانی جان یورولمیان (خسته نباشی) ;;) اگه وقت کردی یه نگاه به این قشرین و قنیشا بنداز
                            امروز تو منفی کامل سوارشون شدم ، بیشتر میخواستم نقاط مقاومتی و حمایتیشونو رو بدونم
                            ممنون
                            یل یاتار ، طوفان یاتار
                            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post

البرز موج 2 بزرگ خودشو در 234 به اتمام رساند(من 5 موجی قبل را 1بزرگ سهم درنظر میگیرم) و شروع موج 3 البته 1 از 3 سهم خیلی طوفانی بود و تا 385 تومان سهم را بالا برد.

سهم در موج b از 2 از 3 هست که حقیقتش نمیشه دقیق گفت موج b تا کجا سهمو بالا میبره و فقط میشه مقاومتها رو برشمرد:

349, 358 و 370

پس از صعود فعلی سهم تو موج سی نزول زیادی خواهد داشت که پس از اتمام موج بی میشه دقیقتر در مورد نزولش صحبت کرد.

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

از زحمتی که کشیدی خیلی ممنون :)
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X