سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • باربد
    Banned
    • Sep 2025
    • 3256

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
    بارید جان این سهمو از کجا پیدا کردید
    با این حجم مبنای کم عجب حجمی معامله شد
    زیر خاکی یعنی این دیگه
    تازه داره سر از خاک در میاره
    تازه نکته جالبش اینه 5 میلیون حق تقدم داره هیچ کس حاضر نیست با 50 درصد رشد تو کوتاه مدت هم انها را بفروشه

نظر

• banker
      عضو عادی
      • May 2011
      • 106

نظر دوستان در مورد كسرا چيه؟ سود سال رو 906 ريال پيش بيني كرده و الان داره با پي بر اي كمتر از 5 معامله ميشه.
      دی: 35 درصد === وصنعت: 25 درصد ===ثمسکن: 15 درصد ===فزرین: 15 درصد=== خبهمن: 10 درصد

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

در اصل توسط banker پست شده است View Post
        نظر دوستان در مورد كسرا چيه؟ سود سال رو 906 ريال پيش بيني كرده و الان داره با پي بر اي كمتر از 5 معامله ميشه.
        banker جان این سهم رو بنده مدتهاست زیر نظر دارم صورتهای مالی سهم بسیار جالب است و روند سوداوری شرکت دایما در حال افزایش است است
        این شرکت در زمینه ی سرامیگ های صنعتی فعالیت میکند و به عنوان تنها تولید کننده سرامیک های صنعتتی بر پایه آلومینایی و بزرگترین تولید کننده سرامیک های صنعتی بر پایه سیلیکاتی در ایران فعالیت گسترده ای دارد
        این شرکت اولین پیش بینی سال 90 را مبلغ 70.7 ریال اعلام کرد که در مقایسه با اولین پیش بینی سال 89 (اولین پیش بینی سال 89 مبلغ 31.8 ریال)رشدی بیش از 100درصدی داشته است این پیش بینی اولیه سال گذشته که دایما در حال تعدیل بود (در سه ماهه مبلغ 51.2 ریال ) ( 60درصد تعدیل مثبت) (در 6 ماهه مبلغ 61.7ریال) (20درصد تعدیل مثبت ) نهایتا در گزارش 9 ماهه به مبلغ61.7 ریال تبدیل شده است (12ماهه هنوز ارایه نشده ) همان طور که میبینیم روند سود اوری شرکت دایما در حال بالا رفتن بوده ودر 9 ماهه به مبلغ 61.7 ریال با 45.5 پوشش رسیده که قطعا گزارش 12 ماهه هم توام با تعدیل مثبت خواهد بود. همان طور که خود شرکت هم اعلام کرده دللایل این تعدیل ها (افزايش توليد وفروش وافزايش در بهره وري و کاهش در قيمت تمام شده و توليدمحصولات جديد و تغيير در سبد فروش به سمت صنايع مطمئن تر با حاشيه سود بيشتر.) بوده است و اعلام کرده که این روند با افزایش ظرفیت تولید همچنان ادامه خواهد داشت پس به احتمال زیاد روند سوداوری امسال هم مثل سال گذشته روندی صعودی خواهد داشت
        هم اکنون هم در گزارشی جدید که چند وقت پیش اعلام شد مبلغ 90.6 ریال اعلام کرده که با توجه به اولین پیش بینی 70.7 ریالیش تعدیل مثبت حدود 20 درصدی برای سهم محسوب میشود
        در کل این سهم برای میان مدت مثل سال گذشته بازدهی مناسبی خواهد داشت بطوری که میتوان با خیال راحت در صدی از پرتقوی را به این سهم پرپتانسیل و آینده دار اخصاص داد
        موفق باشید
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
          banker جان این سهم رو بنده مدتهاست زیر نظر دارم صورتهای مالی سهم بسیار جالب است و روند سوداوری شرکت دایما در حال افزایش است است
          این شرکت در زمینه ی سرامیگ های صنعتی فعالیت میکند و به عنوان تنها تولید کننده سرامیک های صنعتتی بر پایه آلومینایی و بزرگترین تولید کننده سرامیک های صنعتی بر پایه سیلیکاتی در ایران فعالیت گسترده ای دارد
          این شرکت اولین پیش بینی سال 90 را مبلغ 70.7 ریال اعلام کرد که در مقایسه با اولین پیش بینی سال 89 (اولین پیش بینی سال 89 مبلغ 31.8 ریال)رشدی بیش از 100درصدی داشته است این پیش بینی اولیه سال گذشته که دایما در حال تعدیل بود (در سه ماهه مبلغ 51.2 ریال ) ( 60درصد تعدیل مثبت) (در 6 ماهه مبلغ 61.7ریال) (20درصد تعدیل مثبت ) نهایتا در گزارش 9 ماهه به مبلغ61.7 ریال تبدیل شده است (12ماهه هنوز ارایه نشده ) همان طور که میبینیم روند سود اوری شرکت دایما در حال بالا رفتن بوده ودر 9 ماهه به مبلغ 61.7 ریال با 45.5 پوشش رسیده که قطعا گزارش 12 ماهه هم توام با تعدیل مثبت خواهد بود. همان طور که خود شرکت هم اعلام کرده دللایل این تعدیل ها (افزايش توليد وفروش وافزايش در بهره وري و کاهش در قيمت تمام شده و توليدمحصولات جديد و تغيير در سبد فروش به سمت صنايع مطمئن تر با حاشيه سود بيشتر.) بوده است و اعلام کرده که این روند با افزایش ظرفیت تولید همچنان ادامه خواهد داشت پس به احتمال زیاد روند سوداوری امسال هم مثل سال گذشته روندی صعودی خواهد داشت
          هم اکنون هم در گزارشی جدید که چند وقت پیش اعلام شد مبلغ 90.6 ریال اعلام کرده که با توجه به اولین پیش بینی 70.7 ریالیش تعدیل مثبت حدود 20 درصدی برای سهم محسوب میشود
          در کل این سهم برای میان مدت مثل سال گذشته بازدهی مناسبی خواهد داشت بطوری که میتوان با خیال راحت در صدی از پرتقوی را به این سهم پرپتانسیل و آینده دار اخصاص داد
          موفق باشید
          حامد جان واقعا تحلیل زیبایی بود
          از معامله بلوکی این سهم خبر نداری؟؟
          من یک بار شنیدم که قراره معامله بلوکی داشته باشه
          ممنون
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• حامد24
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2532

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
            حامد جان واقعا تحلیل زیبایی بود
            از معامله بلوکی این سهم خبر نداری؟؟
            من یک بار شنیدم که قراره معامله بلوکی داشته باشه
            ممنون
            ممنون مصطفی جان لطف دارید
            در رابطه با معامله بلوکی این سهم من هم شنیده ام و در برخی از سایتهای بورسی هم گفته شده ولی هنوز به صورت موثق اعلام نشده به شخصه معتقدم در آینده ی نچندان دور این معامله انجام خواهد شد.
            یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

ممنون مصطفی جان لطف دارید
              در رابطه با معامله بلوکی این سهم من هم شنیده ام و در برخی از سایتهای بورسی هم گفته شده ولی هنوز به صورت موثق اعلام نشده به شخصه معتقدم در آینده ی نچندان دور این معامله انجام خواهد شد.
              این معامله قرار بود حدود 2ماه پیش انجام میشه(خبرش از داخل توکا بهم رسید-توکا سهامدار عمده کسراست)
              گویا تا انجام معامله...وضعیت سهم صعودیه
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

این معامله قرار بود حدود 2ماه پیش انجام میشه(خبرش از داخل توکا بهم رسید-توکا سهامدار عمده کسراست)
                به احتمال زیاد همین طور بشه
                ضمن اینکه شناوری سم هم کاهش یافته
                یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

سلام بر دوستان ....
                  مصطفی جان جدی توکا سهامدار عمدست؟؟ آخه یادمه مجمع پارسال کسرا من رفته بودم اسمی از توکا نبود تو اعضا هیئت مدیره هم نبود...مگه میشه سهامدار عمده باشه واسمی ازش نباشه ..فقط یادمه یه تیکه این نماینده احیا گفت که اوضاع فروش همه شرکتای زیر مجموعمون به واسطه رابطه خوب..نزدیک و تنگاتنگی که بین شرکتای منطقه به خصوص تکادو..ذوب آهن..فولاد مبارکه و توکا فولاد بسیار عالیه...این رو هم شنیدم که بانک اقتصاد نوین خودش تمایل شدیدی داشت که به وسیله شرکت سرمایه گذاری اقتصاد نوین اون 52% که پیشش وثیقه شده رو بخره....

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

به احتمال زیاد همین طور بشه
                    ضمن اینکه شناوری سم هم کاهش یافته
                    ولی واقعا سهم خوب و رو به رشدیه چه از لحاظ تولید و فروش چه هوای سهامدارو داشتن...اما یه خاطره باحال از این سهم بگم تو بهمن ماه 88 <البته دقیق یادم نییست بهمن بود یا اسفند> این سهمو با 2 تا از دوستام زیر 100 تومان خریدیم بعد تعطیلات عید 150 من فروختم اما دوستام نگه داشتن بعد من دوباره آخر اردیبهشت 200 خریدمش و تو آذر ماه 89 فک کنم 310 فروختمش .........کلا بهم ثابت کرد فروختن شرکتی که تو یه روند صعودی اونم با شیب نسبتا تند قرار داره اشتباهه محضه...

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                      سلام بر دوستان ....
                      مصطفی جان جدی توکا سهامدار عمدست؟؟ آخه یادمه مجمع پارسال کسرا من رفته بودم اسمی از توکا نبود تو اعضا هیئت مدیره هم نبود...مگه میشه سهامدار عمده باشه واسمی ازش نباشه ..فقط یادمه یه تیکه این نماینده احیا گفت که اوضاع فروش همه شرکتای زیر مجموعمون به واسطه رابطه خوب..نزدیک و تنگاتنگی که بین شرکتای منطقه به خصوص تکادو..ذوب آهن..فولاد مبارکه و توکا فولاد بسیار عالیه...این رو هم شنیدم که بانک اقتصاد نوین خودش تمایل شدیدی داشت که به وسیله شرکت سرمایه گذاری اقتصاد نوین اون 52% که پیشش وثیقه شده رو بخره....
                      :-/

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Sep 2025
                        • 3256

خوب کم کم دوستان از غاذر با سود خارج شدند و میشوند
                        البته به پیشنهاد خودم
                        اما نکته اینه این بازی داره کاملا جذاب میشه

میگن 420 براش مقاومت سنگینیه
                        میگم اونی که داره میخره دنبال سهمه نه صف بازی

میگن این کیه داره میخره سهم ارا چرا داره میفروشه
                        میگم یکم ریز بشید میبینید همش عضو یک خانواده اند هم فروشنده هم خریدار

میگن چرا سهامدار عمده که کرسی هم داشته حالا داره صفر میکنه
                        میگم این اون چیزیه که شما میبینه تو اصلش نه خانی رفته نه خانی اومده

میگن تا کجا بالا میره
                        میگم برای شما با 30 درصد سود که بد نبوده برای من بازی ادامه داره

میگن اخرش که چی کی میاد سهم تو رو میخره
                        میگم اونی که نمیزاره سهم حتی تا منفی هم بیاد یک روز از اینکه با سهم من درصدش بالاتر بره خوشحالم میشه

میگن مگه این شرکت چی داره که داره بالا میره
                        میگم این دیگه بمونه برای بعدا<:-p

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

حالا که اینقد میگن..میگم کردی منم میگم بیا جمع کنیم با بر و بچ بریزیم رو هم یه کرسی بگیری :xوقتی میری مجمع اون خانواده چشاشون در بیاد ها؟؟؟؟:D

نظر

• rojan
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 581

با سلام

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نگردد بدین بالا نشینی ها
                            من آمدمممممممممممممممممممممممم

دوستان مجمع فاذر کی هست ؟ توصیه به شرکت دارید یا در مثبت دوشنبه خارج شوم /
                            آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                              :-/
                              مهران جان تا پارسال بالای 1% بوده ولی این چند ماه اومده زیر 1%
                              الان0.7% سهامشو داره به قول خودت سهامدار عمده نیست
                              ولی منبع خبرم موثقه.....

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Sep 2025
                                • 3256

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
                                با سلام

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نگردد بدین بالا نشینی ها
                                من آمدمممممممممممممممممممممممم

دوستان مجمع فاذر کی هست ؟ توصیه به شرکت دارید یا در مثبت دوشنبه خارج شوم /
                                سلام مجمع فاذر 10 خرداد بود که تمام شد
                                الانم فعلا سهامداری کن

نظر

در حال کار...
                                X