در اصل توسط حامد24 پست شده است
View Post
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
دوستان کسی با لسرما مجمع رفته؟ 40 تومان سود پخش کرده احتمالا تو بازگشایی هم 10-15 درصد بالاتر قیمت بخوره! شیر مادرش حلالش باشه! :)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postدوستان کسی با لسرما مجمع رفته؟ 40 تومان سود پخش کرده احتمالا تو بازگشایی هم 10-15 درصد بالاتر قیمت بخوره! شیر مادرش حلالش باشه! :)
خبری داری؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postخدمت دوستانی که این سهم را قبل از مجمع خرید نموده اند عرض کنم
حق تقدمها تبدیل به سهم شده است و از شنبه قابلیت معامله دارند مبارک باشه
هر 1 سهم شما الان 5 سهمهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postپس عرضه هاي سنگيني روز شنبه داره اگه ساتا حمايت كنه كه هيچ وگرنه بايد منتظر صف فروش سنگيني باشيد
دقیقا زمان حق شدن سهمها میگه ساتا می خواد سهم را حمایت کنه تا دوستان فکر عرضه به سرشون نزنه و در یک موقعیت مناسب خودش سهمهاشو دوباره به صف خرید خالی کنه
اگر میخواست میتونست بگذاره فشار فروش با گره بره کاهش پیدا کنه و سهم رو در محدوده 1000 جمع کنه
اما اونجوری کارش سخت میشد
الان وقتی صف خرید بچینه به طمع سود کسی بازم عرضه نمیکنه
از طرفی شایعه تعدیلش بالا گرفته
احتمالا شاید عرضه های متعادل را شاهد باشیم
به دوستان توصیه میکنم ابدا وارد صف خرید نشوند
نظر
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postکل حاضرین مجمع یعنی.....هیئت مدیره+بازرس سازمان بورس+حسابرس+منشی جلسه+سایر سهامداران حقیقی++من:"> به نظرت چند نفر بودیم؟؟
بقیه هم 10 تا :d کلا 15 نفر؟؟
راستی ازین بیسکویت سالمین خوشمزه ها (پتی بور) ندادن؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postیاسر جان واسه جی باید 10 15 % بالا باز بشه؟
خبری داری؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post5 نفر هیات مدیره
بقیه هم 10 تا :d کلا 15 نفر؟؟
راستی ازین بیسکویت سالمین خوشمزه ها (پتی بور) ندادن؟
چه خبره 15 تا کلا 13 نفر بودیم....چرا جلو هر کدوممون یه ظرف شکلات و دو تا سینی بیسکویت گذاشتن....تازه رو سرویس مبلمان نشستیم....;)
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postمصطفی جان از رانتامنتال سهم شنیدم اما خودم دارم تحقیق می کنم ببینم چه خبره. علی الحساب که با قیمت تئوریک 93 تومان، برای بازگشایی اوردرهای خرید بالای 100 تومان کم نبود این 2روز، فروشنده هاشم که پایین 130 تومان نمیان! البته سهامداراش یکم خطرین باید مواظب بود!
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postازت انتظار میرفت باهوش تر باشی:d
چه خبره 15 تا کلا 13 نفر بودیم....چرا جلو هر کدوممون یه ظرف شکلات و دو تا سینی بیسکویت گذاشتن....تازه رو سرویس مبلمان نشستیم....;)
حالا چه خبر بود؟سود انباشته رو چیکار میکنن بالاخره؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
آهان رسیدیم سر اصل مطلب.... راستی هلو و گیلاس هم دادن....اما اصل قسمتش این بود که واسمون تو فنجون چای آوردن:p خب دیگه از این حرفا بگذریم بریم سر نکات اصلی شرکت....
1-سهامداران شرکت به شدت مایه دارن و میلیاردر
2-شرکت 4 واحد آپارتمان در تهران داره که قرار شد در موردشون تصمیم گیری بشه جالبه که مثلا اگه 2 تاشو بفروشه میشه به ازا هر سهم حدود 80 تومان
3- اگه میشه اجازه بده بقیه اطلاعاتو بعد از بازگشاییه سهم بدم:)
نظر
-
نظر