سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

آقا سازه پویش هم زیر خاکی حساب میشه؟
    یعنی من لذت می برم از این شرکت و مدیراش و سهامداراش، هر گزارشی میده بیرون تغییر مثبت قابل توجه نسبت به قبلی داره! فقط حیف که سهم اصلا فروشنده نداره اگه نه الان خدا می دونه قیمتش به چند تومن رسیده بود....
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
      مصطفی جان چقدر گفتم این عشایر جو گیره تو قبول نکردی
      رنج را نگاه کن تازه اول کاره
      جو گیر که هست
      یادمه فولادو روی 320 میخرید...
      وقتی سوزنش روی یه سهمی گیر کنه ول کن نیست
      ولی فک نمیکنم با این رنجا حرکت انفجاری توی این سهم اتفاق بیفته..
      با توجه به اینکه کل بازار مثبت شده،پولا میره به سمت سهمای لیدر مث رانفور،غدیر،کگل،فملی وپارس و.....
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• باربد
        Banned
        • Aug 2025
        • 3256

بعدا تو تاپیک روانشاسی بازار از این عشایر بیشتر میگم
        عشایر فقط یک مکمله برای سهم
        یعنی اگر یکی رنج کنه
        عشایر میگه بخر
        بهش بگی چند تا برات بخرم
        میگه بخر اوناش مهم نیست
        غدیر و یادته
        فولاد و یادته

نظر

• mehran
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1537

این فعلا اینجا باشه تا 2-3 ماه دیگه>:d<

چون این خبر رو فقط من میدونم و هیئت مدیره.....در مجمع هیچ خبرنگاری هم حاضر نبود....

سالمین دنبال مجوز افزایش سرمایه 300% از سازمان است که 200% انباشتست و 100% آورده.....گفتند که تا آخر شهریور میخوایم اعمال کنیم دیدم فروشنده پایین نمیذاره گفتم دلیلشو بگم.....

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

باربد،سکارون تعدیل افزایش قیمت سیمانو اعمال کرده یا نه؟
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• حامد24
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2532

در اصل توسط آذرپاد پست شده است View Post
              جناب باربد و حامد عزیز به نظرتون کبافق بازگشایش چنده و کی باز می شه فکر کنم باز شه بعد از مدت کوتاهی می ره برای افزایش 200 درصدی - نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              چگونگی بازگشایی سهم بستگی به 2 عامل دارد اول به گزارشی که ارایه میدهد و وبعد به شرایط بازار در زمان بازگشایی هرچند که افت و خیزهای این سهم معمولا خلاف جهت بازار است ولی با این حال چگونگی بازگشایی سهم بستگی به جو بازار ونیز جو هم گروهانش در زمان بازگشایی دارد بنظر خود من حوالی محدوده های 1450 بازگشایی شود احتمال توقف بعد از مدت کوتاهی از بازگشایی هم وجود دارد ولی به نظر من این سهم به این زودی ها متوقف نمیشود و حداقل بعد از رشد 20 الی 30 درصدی وزمانی که قیمت سهم برای اعمال افزایش 200 درصد مهیا شود متوقف میشود
              موفق باشید
              یل یاتار ، طوفان یاتار
              یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• باربد
                Banned
                • Aug 2025
                • 3256

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                باربد،سکارون تعدیل افزایش قیمت سیمانو اعمال کرده یا نه؟
                نه مصطفی جان هنوز اعلام نکرده
                از دید دوستانه تکنیکالی اگر 265 را رد کنه.....>:d<

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                  نه مصطفی جان هنوز اعلام نکرده
                  از دید دوستانه تکنیکالی اگر 265 را رد کنه.....>:d<
                  خب اگر اعمال نکرده که :*
                  در مورد رد کردن 265 هم،تا حالا چندباری به بالای این قیمت نفوذ کرده
                  امروز 31168 عدد سهم در قیمت 266 معامله شد یعنی 50% معاملات امروز;)

نظر

• بنان
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 840

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                    این فعلا اینجا باشه تا 2-3 ماه دیگه>:d<

چون این خبر رو فقط من میدونم و هیئت مدیره.....در مجمع هیچ خبرنگاری هم حاضر نبود....

سالمین دنبال مجوز افزایش سرمایه 300% از سازمان است که 200% انباشتست و 100% آورده.....گفتند که تا آخر شهریور میخوایم اعمال کنیم دیدم فروشنده پایین نمیذاره گفتم دلیلشو بگم.....
                    آقا مهران به نظرت سهمي كه ماهي 2-3 بار روش معامله بشه خطرناك نيست اونوقت چه جور ميخواي ازش بياي بيرون

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Aug 2025
                      • 3256

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                      آقا مهران به نظرت سهمي كه ماهي 2-3 بار روش معامله بشه خطرناك نيست اونوقت چه جور ميخواي ازش بياي بيرون
                      بنان جان من به سالمین کاری ندارم
                      اما در بعد کلی در سهمهای زیر خاکی
                      وقتی سهم شکوفا میشه اون وقت حجم معاملات بالا میره
                      اما جذابیتش اینه حتما نباید حجم بالا باشه چند روش وجود داره مثلا یک سهم زیر خاکیه و با تعدیل سود میرسونه مثل قلرستان 200 تومنی
                      400 تومنی
                      1200 تومنی
                      خوب در زمان بازگشایی شما میتونید سهامتان را معامله کنید (زمان بر اما بازدهی بالا)
                      در مورد دوم سهم را قبل از تعدیل میخرید و وقتی خبر تعدیل یا پوشش میاد شما میتوانید به جماعتی که تازه سهم را پیدا کرده اند سهمتان را بفروشیذ
                      روش بعدی اینکه یک سهم وقتی از یک محدوده ای بالاتر میره به دلایلی برای خریدار و فروشنده جذاب میشه و این سهم را در بالا رفتن حجم معاملات
                      مثلا کبافق بر روی 3400 تا 4000 فقط حجم میزد
                      اما تو محدوده 6000 تا 7000 الان چه حجمی میزنه
                      یا همین غاذر دوستان در محدوده 300 تا 350 به زحمت سهم خریدند
                      اما بالای 400 تا 420 راحت با حجم مبنای 4000 تایی بالای 300000 سهم رد و بدل شد و اکثر دوستان در سود فروختند

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Aug 2025
                        • 3256

یک سهم زیر خاکی که نه باقلوا پیدا کردم
                        حیف که فروشندش کمه یک چیزی تو مایه های کبافق 3000 تومنی;)
                        اخرم میدونم لوح باستان شناس نمونه را خودم میگیرم اخر سال:d

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                          خب اگر اعمال نکرده که :*
                          در مورد رد کردن 265 هم،تا حالا چندباری به بالای این قیمت نفوذ کرده
                          امروز 31168 عدد سهم در قیمت 266 معامله شد یعنی 50% معاملات امروز;)
                          مصطفی جان اگه 2 روز پشت هم بالای 265 بسته شه یا حجم بالایی معامله بشه اونوقت دیگه.....;)
                          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• mehran
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1537

دوست عزیزم اسمتون منو یاد استاد میندازه بسیار زیباست...

خدمتتون عرض کنم بنده فعلا در فکر اینم که چجوری تعداد سهامم رو بیشتر کنم و فعلا به خروج فکر نمیکنم...به مدیر عاملش گفتیم برادر من بیاید سهمو روون کنید گفت اگه زیاد دارید خریدو فروش کنید ما سهاممونو تو این قیمتا نمیفروشیم گفتم آخه برادر من تو که مثلا 800 هزارتا داری بیا با 100 تاش سهمو حرکت بده با عصبانیت گفت شما میگی من 100 هزارتا سهمم رو بفروشم...:-/

ببینید من نه به قیمت الآن سهم کار دارم نه گزارش سه ماهه بنان جان شما بگو یک سهم با مشخصات زیر چقدر می ارزه مصطفی..باربد و بقیه دوستانم نظرشونو بگن ممنون میشم...
                            1-مجموع طرح توسعه شرکت با پیشرفت 99% و 60% برابر است با 9 میلیارد تومان یعنی 300 تومان به ازا هر سهم
                            2-سود انباشته شرکت از 220 تومان به ازا هر سهم فراتر رفت
                            3-شرکت به دنبال مجوز افزایش سرمایه 300% است که 200 درصدش از انباشتست...
                            -4حجم مبنای کم
                            5-صنعت مناسب
                            6-برند مطرح
                            7-افزایش حدود 25% در فروش نسبت به سال قبل و 50% نسبت به دو سال قبل
                            و.....

نظر

• mehran
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1537

فعلا مشکل سهم این است که نه خود شرکت نه هیچ گروهی روش فعال نیست ضمنا شرکت برای هیچ فعالیتیش نه جایی تبلیغ کرده نه حتی در روزنامه چیزی مطرح کرده...اگر یکی از موارد بالا وجود داشت الآن قیمت شرکت فراتر از 500 در حال معامله بود...اما اجازه بدین دو زاری بازار بیوفته ببینم ص خریدش چقدر میشه...

یک سوال دوستان اطلاعات این سهم رو قبل از اینکه بنده اینجا بیان کنم جای دیگه شنیده یا دیده بودن؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                                دوست عزیزم اسمتون منو یاد استاد میندازه بسیار زیباست...

خدمتتون عرض کنم بنده فعلا در فکر اینم که چجوری تعداد سهامم رو بیشتر کنم و فعلا به خروج فکر نمیکنم...به مدیر عاملش گفتیم برادر من بیاید سهمو روون کنید گفت اگه زیاد دارید خریدو فروش کنید ما سهاممونو تو این قیمتا نمیفروشیم گفتم آخه برادر من تو که مثلا 800 هزارتا داری بیا با 100 تاش سهمو حرکت بده با عصبانیت گفت شما میگی من 100 هزارتا سهمم رو بفروشم...:-/

ببینید من نه به قیمت الآن سهم کار دارم نه گزارش سه ماهه بنان جان شما بگو یک سهم با مشخصات زیر چقدر می ارزه مصطفی..باربد و بقیه دوستانم نظرشونو بگن ممنون میشم...
                                1-مجموع طرح توسعه شرکت با پیشرفت 99% و 60% برابر است با 9 میلیارد تومان یعنی 300 تومان به ازا هر سهم
                                2-سود انباشته شرکت از 220 تومان به ازا هر سهم فراتر رفت
                                3-شرکت به دنبال مجوز افزایش سرمایه 300% است که 200 درصدش از انباشتست...
                                -4حجم مبنای کم
                                5-صنعت مناسب
                                6-برند مطرح
                                7-افزایش حدود 25% در فروش نسبت به سال قبل و 50% نسبت به دو سال قبل
                                و.....
                                مهران جان تو پیام خصوصی هم گفتم بهت اگه کسی بتونه روی این سهم صبر کنه حداقل 100% گین میگیره
                                روون شدن سهم هم با اعمال افزایش سرمایه حله
                                سالمین یه برند کاملا مطرح توی صنعتشه پس مشکل بازار فروش نداره
                                اون آقای سهامدار هم حق داره که زیر 800 نفروشه....;)

نظر

در حال کار...
                                X