سلام مهران جان نمی خوای با معرفی یه زیر خاکی توپ دیگه برای شنبه یه عیدی مشدی به بچه های سایت و گروه بدی؟:x
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام فرهاد جان دنبال ه سری آمار دقیق از زمینهاش و مبالغش میگردم.......یه تصمیم هم گویا در حمایت از این صنایع داره گرفته میشه حتما با این سهم کار داریم اما زمانش مشخص نیست........بذارید اطلاعاتمون که کامل شد حتما اینجا بررسی میکنیم......
راستی همه دوستان منگنز هاشون رو فروختن؟
نظر
-
مجید جان قربونت برم 36% در 9 روز داده.......من از 3 روز پیش گفتم و نوشتم 2-3 صفحه پیش موجوده که دوستان دیگه به اختیار خود از سهم در صورت راضی بودن خارج شن........آخه به نظرت درسته من بیام بگم امروز بخرید....امروز بفروشید...خب خرید با من بوده اما دیگه من که نمیدونم شما به چقدر سود راضی هستین دیگه فروشش با خودتون...
نظر
-
در اصل توسط arashvet پست شده است View Postسلام مهران جان نمی خوای با معرفی یه زیر خاکی توپ دیگه برای شنبه یه عیدی مشدی به بچه های سایت و گروه بدی؟:x
****آقا بی انصاف نباشین منگنزو 2 تا زیر خاکی حساب کنید دیگه........:)
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام دوست عزیزم.....قراره سهم هایی معرفی بشه که 1-حجم خوبی بشه خرید 2-همه بچه ها بتونن بخرن 3-سهم از لحاظ بنیادی و تکنیکالی وضعیت مناسبی داشته باشه 4-سهامدار عمده بد نداشته باشه 5-ورود و خروجش سهل و حساب شده باشه و خیلی موارد دیگه واقعا یکم سخته همه این موارد به هم پیوند بخوره اما در حال بررسی یکی دو تا سهم هستم.............
نظر
-
صاحب خونه اجازه هست ؟ ;)مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام دوست عزیزم.....قراره سهم هایی معرفی بشه که 1-حجم خوبی بشه خرید 2-همه بچه ها بتونن بخرن 3-سهم از لحاظ بنیادی و تکنیکالی وضعیت مناسبی داشته باشه 4-سهامدار عمده بد نداشته باشه 5-ورود و خروجش سهل و حساب شده باشه و خیلی موارد دیگه واقعا یکم سخته همه این موارد به هم پیوند بخوره اما در حال بررسی یکی دو تا سهم هستم.............
در ضمن قربونت ما منگنزو اصلا 3تا زیر خاکی حساب می کنیم حله؟:x
نظر
-
دیروز یکی از لیدرها کمی به صف داد
از دوستان می خوام اگر صلاح دونستند هر کجا دوست داشتند سهم خود را به صورت پله ای سبک کنند
دوستان اینجا ما داریم کمک میکنیم همه سود کنند
سبد گردونی نمیکنیم
که دقیق بگیم کی بخرید چه زمانی خارج بشید
اما یک نکته را هم بگم
اگر 3 تا لیدر این گروه صف را را عرضه کنند شاید دیگه خریداری روی مثبت کامل برای شما نباشه
گلگی پیش نیاد
من گاها برخی فروش هامو اعلام نمیکنم
چون جو ایجاد میکنه
اما الان 50000 کمنگنز دارم
یکی دیگه از لیدرها 70000 تا
یکی دیگه 60000 تا
و مهران جان هم که ......;)
تارگتهای اعلامی را شکسته
مثل خیلی دیگه از زیر خاکی ها
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postای اقا شما خودت صاحب خونه هستی
این چه حرفیه
شما هر موقع تاپیک خودت و ما را منور کنی ما از صمیم قلب خوشحال میشیم
راستی عیدتم مبارک
یه بررسی رو کروی داشته باشید. منم تحلیل تکنیکالشو تو تاپیک تحلیل تکنیکال گذاشتم گزینه خوبیه.مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Postصاحب خونه اجازه هست ؟ ;)
اتفاقا قبلا هم یکی از چارتیست های خیلی گل و البته جدی و متعصب اومدن و به ما سر زدن که با استقبال بی نظیر ما روبرو شدن که نمیدونیم چرا دیگه به ما سر نزدن و فعالیتشون رو در قالب موج سوم و قشکر ادامه دادن البته میدونه ما چقدر بهش ارادت داریم............
خب دوستان بنده تا شب به یک مهمانی خوش خوراک میروم انشا الله آخر شب و 2 روز آینده که تعطیله خدمت دوستان خواهیم بود..........
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postراستی من 3 روز دیگه به شهرم بر میگردم
دو هفته بدون هیچ وسیله جانبی بازار را رصد میکردم
واقعا سخت بود
منتظر چند زیر خاکی جدید باشید;)
در ضمن ما منتظر زیر خاکی،عتیقه و گنج و هر چیزی که شما معرفی کنید هستیم:x
نظر
-
در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Postسلام متشکرم عید شما هم مبارک
یه بررسی رو کروی داشته باشید. منم تحلیل تکنیکالشو تو تاپیک تحلیل تکنیکال گذاشتم گزینه خوبیه.
نظر
نظر