سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است
    آقای حامد24
    میتونید به عنوان یه تحلیل گر بنیادی کمکم کنید؟
    به نظرتون افزایش سقف بدهی های آمریکا چه تاثیری روی سنگ آهنی های داخلی میتونه داشته باشه؟؟
    کمی کگل خریدم و الان به خاطر این موضوع سر در گم هستم
    محمود خان سوال شما رو به سه قسمت تقسیم میشه کرد و تحلیل کرد!
    1- تاثیر این اتفاق بر روی بازارها و قیمت جهانی فلزات
    2- میزان تاثیر پذیری بازار سنگ آهن داخل از قیمت های جهانی
    3- میزان تاثیر پذیری قیمت سهام گل گهر از وضعیت بازار داخلی سنگ اهن

1- در خصوص مورد اول: با این تصمیم امریکا قادر به صدور اوراق قرضه بیشتر و همچنین پرداخت سود اوراق قرضه فعلی خود خواهد بود. با افزایش صدور این اوراق و حجم پول، احتمالا ارزش دلار کاهش خواهد یافت و در نتیجه قیمت فلزات جهانی قاعدتا افزایش خواهند یافت
    2- بازار سنگ آهن به دلیل استراتژیک بودن صنعت فولاد برای کشور شرایط خاص خود را دارد به این صورت که قیمت فروش کنسانتره به فولادی ها، قیمت گندله و قیمت شمش فولاد تولیدی فولادی ها تا حدود زیادی توسط دولت تعیین می شود برای مثال قیمت داخلی سنگ اهن با قیمت جهانی ان تفاوت زیادی دارد. به همین دلیل بود که در بحران سال 2009 صنعت فولاد ایران صدمات کمتری دید. اما راه دیگری که پیش پای سنگ آهنی ها می باشد صادرات است که روی آن هم دولت تاثیر گذار است و هرازچندگاهی زمزمه وجود تعرفه های سنگین روی صادرات به گوش می رسد که البته هیچ گاه با ثبالت نبوده است. در نتیجه بر خلاف مس در آهن و فولاد تاثیر پذیری زیادی به چشم نمی خورد.
    3- شرایط گل گهر و چادرملو بسیار خاص است زیرا هر چه تولید کنند توسط فولادی ها بلعیده می شود و در نتیجه قدرت چانه زنی آنها با فولادی ها همواره بالاست و با تغییر شرایط تاثیر زیادی نمی پذیرند. از سوی دیگر گل گهر دارای یک معدن بواقع طلاست! با حدود 1 میلیارد تن ذخیره قطعی یعنی برای 50 سال آینده هرچه ظرفبت داشته باشد می تواند تولید کند. تقاضا هم که بر عرضه چربش دارد. علاوه بر این گل گهر متحد استراتژیک فولاد مبارکه به عنوان رهبر بازار فولاد ایران می باشد.
    در نهایت با توجه به افزایش سرمایه اخیر گل گهر به نظر می رسد روند مناسبی در آینده داشته باشد (ناگفته نماند همبستگی بسیار زیادی میان روند کگل و کچاد می باشد) هر چند توصیه بنده این است که این سهم را در سبد بلند مدت خود قرار دهید و لذت ببرید;)
    آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2011/08/03, 13:38.
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
      مصطفی جان به نظر من نباید طلا و سنگ اهن رو در یک مسیر قرار داد صرف اینکه طلا روندی صعودی داشته باشه سنگ اهن هم صعود میکنه از نظر من سنگ اهن با بلیت رابطه کاملا مستقیمی داره کما اینکه در این مدت هم به همین صورت بوده
      در هر حال هر کس نظری داره و این نظر من بود
      از توضیحات شما هم ممنون >:d<
      اشتباه شده حامد جان منم نگفتم طلا و سنگ آهن یک روند دارن.محور اصلی حرف من ،تاثیر کاهش ارزش دلار بر رشد طلا و سنگ آهن بود .در ضمن بنده گفتم سنگ آهن مثل طلا ، مستقیما با کاهش ارزش دلار بالا نمیره بلکه با عرضه و تقاضا تعیین قیمت میشه.در تایید حرف شما هم عرض میکنم بله سنگ آهن و بیلت یک روند رو طی میکنند .
      ممنون
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

باید اضافه کنم که در بلتد مدت احتمالا وضعیت عرضه و تقاضای بازارهای معدنی با یک شک روبرو خواهد شد و دلیل اون غول خفته ای است به نام برزیل! برای نمونه به این بسنده می کنم که ذخایر قطعی سنگ آهن بیش از 140 میلیارد تنی در اختیار داره و فعلا چون به علت نبود زیرساخت ها دسترسب به معدن هاش نداره تولید زیادی نداره از اون ذخایر. اما داره می سازه زیر ساخت هاشو و بعد......!

نظر

• hamid_jey
          عضو عادی
          • May 2011
          • 197

چی رو عوض کردی حمید جان
          كسرا رو با البرزح
          اميدوارم جواب بده

نظر

• mehran
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1537

در اصل توسط amiran پست شده است View Post
            سلام بر شما و دیگر دوستان
            دوست عزیز بنده کجا گفتم شما اشتباه کردید؟ یا این سهم ارزنده نیست؟ بنده هم اعتقاد به ارزندگی سهم دارم اما نه به این شکل که هر روز درصد بخوره.
            دوستانی هم که بنده در این تاپیک مشاهده کردم غالباً نوسانگیر هشتند(شاید در برداشتم از دوستان اشتباه کرده باشم) لذا عرض بنده این بود که در این سهم دنبال نوسان روزانه نباشید. امروز هم به ساعت ارسال پست بنده و انجام معامله دقت کنید متوجه میشوید که منظورم چه بوده . قبول هم بفرمایید که برخی مطالب را در مکان عمومی نمیشه زیاد بازش کرد. به هرحال برخی معذوریتها وجود داره.
            عرض ادب و احترام خدمت شما

خب دوست گلم لازم شد یکم جدی تر بحث رو ادامه بدیم اول بگم شما واسه اینکه به کسی بگین اشتباه کردین نیاز نیست مستقیم بگویین اشتباه کردین...فرض کنید راننده ای داره مسیری میره و شما که با ماشینتون دارین از کنارش رد میشین بهش بگین مسیر به جایی که شما انتظار دارین نمیرسه وقتی یکم پیش رفت و شک کرد باز هم با جمله ای به او به صورت غیر مستقیم برسانید که داره اشتباه میکنه.....اگه شما امروز وساپا میخریدین و من میگفتم دوست عزیز بازی وساپا اون چیزی نیست که شما انتظار دارین و وقتی سهم یکم در میانه بازار شل شد میگفتم معاملات رو ببینید شما چه برداشتی میکردین؟؟ ضمنا مگه شما تو تحلیلت حرف ناسزایی داری که میگی نمیشه اینجا بیان کرد<توصیه من اینه که هرچی در مورد این سهم از سهامداران عمده گرفته..تا تولید..فروش...سود...شرکت های زیر مجموعه...تکنیکال سهم..و... خلاصه هرچی از این سهم میدونید اینجا به اشتراک بذاریم ببینیم قضیه چیه ولی خب اگه بازم اون حرفا رو اینجا نمیشه زد واسه من تو پیام خصوصی بیان کنید> اینکه میگم واسه من دلیلش اینه که بنده به دوستان توصیه خرید این سهم رو کردم البته نه از الآن زمانی که قیمت زیر 260 معامله میشد و به عنوان زیر خاکی ازش یاد کردیم نه سهمی واسه نوسانگیری.........میشه بگین از کجا متوجه شدین غالب دوستان این تاپیک نوسانگیر هستن؟؟ فقط چون دوس دارم زودتر بررسی های شما از این سهم رو بدونم در صورت امکان زودتر بیایید تا پای بررسی این سهم بشینیم...

ضمنا حتی در یک پست ما به دوستان واسه کوتاه مدت یا اینکه سهم الآن یه گزارش خیلی عالی ارائه بده توصیه به خرید نکردیم.......

****سهم از زمان معرفی یه تعدیل مثبت 30% داده که من میگم تا پایان 9 ماهه 91 حداقل 50% دیگه تعدیل مثبت داره....

****خب حالا بیاین به جزئیات سهم بپردازیم....شما بفرمایید...

نظر

• mehran
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1537

ضمنا دوستان خدمتتون عارضم این تاپیکه زیر خاکیه....اگه بحثتون پیرامون سهم هایی هست که اینجا اسمشون آورده شده یا بررسی شده باشه مشکلی نیست اما پیرامون مباحث دیگر اینجا بحث نشه بهتره اصلا صلاح نیست تاپیک زیر خاکی اینقد بالا باشه هر وقت یه زیر خاکی پیدا شد میاریمش بالا...

***البته این رو بگم از سابقم هم معلومه بنده عاشق بحث و مناظره بر سر سهم ها هستم و اصلا کلا بحث کردنو بسیار مفید میدونم یه بار به حجت عزیز هم پیشنهاد دادم تاپیکی بزنیم با عنوان کل کل اونجا با حفظ احترام متقابل کل کل کنیم اینجوری این مباحث تو تاپیکای دیگه جاری نمیشه که بین مباحث اصلی اختلاف بیوفته...از حامد..محمود..مصطفی و یاسر عزیز هم سپاسگذارم بحث خوبی بود بسیار آموختیم...:x

این یه تار سیبیلم اینجا گرو میذارم< ر > خارج از محدوده سهمای عنوان شده اینجا بحث نشه اما اگه در مورد سهمی از این تاپیک بود دل و روده همدیگه<ببخشید منظورم سهمه همدیگه بود:D> رو بیریزین بیرون خودم میام جمع میکنم جارو هم خودم میزنم#-o

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط yasser پست شده است View Post
                مهران جان، فعلا این اولین 12 درصدی خپویش رو داشته باش تا بعد;) هرچند بعد از 130 روز صف خرید مداوم رفت تو گره!!!
                اینارو ول کن مهران، من هنوز ذوق زده خپویشم که بعد 130 روز بالاخره رفت تو گره! تاز ه سهم یعنی این! تو +12 درصدم فقط 1000 تا سههم عرضه میشه:d

نظر

• حامد24
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2532

مهران اون پیام بازگانی بود :d مثل پیام بازرگانی تو و مصطفی جالبه که اونم تو این تایپک بود :))
                  کلا تایپک عجیبیه همه چی توش داریم ...:d
                  یل یاتار ، طوفان یاتار
                  یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

مهران اون پیام بازگانی بود :d مثل پیام بازرگانی تو و مصطفی جالبه که اونم تو این تایپک بود :))
                    کلا تایپک عجیبیه همه چی توش داریم ...:d
                    حامد داداشم خوب دقت کن!!!! بحث من و مصطفی پیام بازرگانی نبود و در مورد یکی از سهم های همین تاپیک بود:-/.....خب با یک اشتباه یکم منحرف شد و گرنه از قبل یا از تاپیک دیگه نیومده بود انتظار نداشتم ازش به عنوان پیام بازرگانی یاد کنی...l-)

***امیدوارم دیگه همه چی توش نباشه....
                    بگذریم آخر هفته است همه کدورت ها برطرف شه تا سودمون شیرین باشه....:d

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

حرف آخر اینکه منتظر خضور باربد عزیزم هم هستیم تا دیگه آخر هفته واسه همه شیرین بشه
                      باشه مهران به همون سیبیلت < ر > قسم دیگه سر هر چیزی اینجا بحث نمیکنیم
                      خب چیکار کنیم جای دیگه نداریم ما....ماشالا همه یکی یه دونه تاپیک اکازیون دار دارن ماهم میایم گوشه این تاپیک زیرخاکیا حرفامونو میزنیم:d
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• حامد24
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2532

در اصل توسط hamid_jey پست شده است View Post
                        كسرا رو با البرزح
                        اميدوارم جواب بده
                        حمید جان فروش خوبی بود تقریبا تو پیک قیمت فروختی کم کم باید منتظر روند اصلاحی سهم باشیم
                        ولی بهتر بود به جای البرزح دیح میخریدی البته البرزح هم در کف قیمتی بسر میبره و بزودی استارت های اولیه در این حق تقدم هم زده میشه
                        یل یاتار ، طوفان یاتار
                        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                          عرض ادب و احترام خدمت شما

خب دوست گلم لازم شد یکم جدی تر بحث رو ادامه بدیم اول بگم شما واسه اینکه به کسی بگین اشتباه کردین نیاز نیست مستقیم بگویین اشتباه کردین...فرض کنید راننده ای داره مسیری میره و شما که با ماشینتون دارین از کنارش رد میشین بهش بگین مسیر به جایی که شما انتظار دارین نمیرسه وقتی یکم پیش رفت و شک کرد باز هم با جمله ای به او به صورت غیر مستقیم برسانید که داره اشتباه میکنه.....اگه شما امروز وساپا میخریدین و من میگفتم دوست عزیز بازی وساپا اون چیزی نیست که شما انتظار دارین و وقتی سهم یکم در میانه بازار شل شد میگفتم معاملات رو ببینید شما چه برداشتی میکردین؟؟ ضمنا مگه شما تو تحلیلت حرف ناسزایی داری که میگی نمیشه اینجا بیان کرد<توصیه من اینه که هرچی در مورد این سهم از سهامداران عمده گرفته..تا تولید..فروش...سود...شرکت های زیر مجموعه...تکنیکال سهم..و... خلاصه هرچی از این سهم میدونید اینجا به اشتراک بذاریم ببینیم قضیه چیه ولی خب اگه بازم اون حرفا رو اینجا نمیشه زد واسه من تو پیام خصوصی بیان کنید> اینکه میگم واسه من دلیلش اینه که بنده به دوستان توصیه خرید این سهم رو کردم البته نه از الآن زمانی که قیمت زیر 260 معامله میشد و به عنوان زیر خاکی ازش یاد کردیم نه سهمی واسه نوسانگیری.........میشه بگین از کجا متوجه شدین غالب دوستان این تاپیک نوسانگیر هستن؟؟ فقط چون دوس دارم زودتر بررسی های شما از این سهم رو بدونم در صورت امکان زودتر بیایید تا پای بررسی این سهم بشینیم...

ضمنا حتی در یک پست ما به دوستان واسه کوتاه مدت یا اینکه سهم الآن یه گزارش خیلی عالی ارائه بده توصیه به خرید نکردیم.......

****سهم از زمان معرفی یه تعدیل مثبت 30% داده که من میگم تا پایان 9 ماهه 91 حداقل 50% دیگه تعدیل مثبت داره....

****خب حالا بیاین به جزئیات سهم بپردازیم....شما بفرمایید...
                          جناب amiran همچنین منتظر نظرات شما هستم....امیدوارم اینجوری نباشه که بدون هیچ توضیحی در مورد سهم منتظر بمانید اگه سهم رشد کرد که خب هیچ و اگه نزول داشت بیاین و پستتون رو بالا بیارین و بگین دیدین گفتم...لطفا دوستان رو از گمراهی که در آن گرفتار هستند خارج کنید...

نظر

• مسلم
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 1100

با سلام
                            یک سوال از دوستان عزیز فاندی:

ولصنم 1530 ریال برای افزایش سرمایه بسته شد 50 درصد از محل آورده افزایش داد و در قیمت 1405 بازگشایی شد.

اگر تا اینجاش درست بود
                            سوالم این هست سهامداری که قبل افزایش در 1530 خرید و امروز در 1405 فروخت چقدر سود کرده است؟
                            این رو میپرسم چون خودم دچار تناقض شدم و فکر کنم 5.8 درصدی که روی سایت tse نوشته اشتباست
                            ممنون.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                              با سلام
                              یک سوال از دوستان عزیز فاندی:

ولصنم 1530 ریال برای افزایش سرمایه بسته شد 50 درصد از محل آورده افزایش داد و در قیمت 1405 بازگشایی شد.

اگر تا اینجاش درست بود
                              سوالم این هست سهامداری که قبل افزایش در 1530 خرید و امروز در 1405 فروخت چقدر سود کرده است؟
                              این رو میپرسم چون خودم دچار تناقض شدم و فکر کنم 5.8 درصدی که روی سایت tse نوشته اشتباست
                              ممنون.
                              میزان افزایش سرمایه از محل آورده a: 0.5
                              قیمت قبل از افزایش سرمایه y: 1530
                              مبلغ ارزش اسمی z: 1000

x=(y+az)/(1+a)=1353.3 قیمت پس از افزایش سرمایه

میزان سود 3.82%

نظر

• mehran
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1537

سلام استاد مسلم عرض ادب..........

مسلم جان ولصنم در 149 تومان بسته شد و در 140.5 باز شد...

خب با افزایش سرمایه 50% از آورده قیمت تئوریک باز گشایی میشد 132 تومان پس رشد قیمت از 132 تا 140.5 میشود همین 5.8% بازدهی متوجه نمیشم اشکال کجاست ...البته فک کنم چون یه چشمم به 90 هست یه چشمم اینجا خوب متوجه نشدم...

نظر

در حال کار...
                                X